Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-20-2009, 07:54 PM
Mesaj: #147
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Ferreira şi Dikaba, doriţi pentru meciul de la Craiova

Rodrigue Dikaba, dar şi brazilianul Rudison Ferreira sunt ultimele achiziţii în curtea grupării pietrene de primă ligă, FC Ceahlăul. "Principalul" Gigi Mulţescu se hotărâse miercuri seară asupra înregimentării fundaşului de bandă dreapta congolez. Iar seara târziu şi ieri dimineaţă, tehnicianul s-a gândit că inclusiv mijlocaşul sud-american, pe care-l remarcase de la primul antrenament, l-ar putea ajuta mult în dificila misiune de a-şi scoate echipa deasupra liniei retrogradării cât mai repede posibil.

"Cei doi jucători străini, Dikaba şi Ferreira, răspund, pe posturile în care au dat randament, nevoilor echipei noastre. Sunt jucători de valoare", a declarat Ioan Mironaş, directorul executiv al Ceahlăului.

Dacă în cazul lui Abdullah Ibrahim s-a cunoscut faptul că a recuperat mult din lipsa de pregătire fizică, pe perioada cât a stat şi s-a pregătit în curtea pietrenilor, Ferreira şi Dikaba pot deveni pe parcursul pregătirilor de iarnă, soluţiile perfecte în "unsprezecele" pietrean. Totuşi, diriguitorii Ceahlăului văd în cei doi "stranieri" variante benefice de joc şi tactică, inclusiv la pregătirea meciului de luni, cu Universitatea Craiova. Motiv pentru care de astăzi, se încearcă legitimarea congolezului şi brazilianului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-20-2009 07:54 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut