Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-20-2009, 07:56 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gigi Multescu: "Ne asteapta un meci foarte greu"

Clubul FC Ceahlaul a organizat o conferinta de presa, inaintea meciului cu Universitatea Craiova, la care a participat antrenorul Gigi Multescu.

Reporter: Domnule Multescu, etapa a XIV-a, un meci greu la Craiova, o echipa care a fost invinsa de CFR Cluj in Cupa Romaniei. Cum comentati meciul de luni ?
Gigi Multescu: Craiova e o echipa care se bazeaza foarte mult pe jucatori din propria pepiniera, e o echipa cu un spirit de joc ofensiv, careia ii place sa atace. La ultimul meci, pana CFR a primit cartonasul rosu, Craiova a fost cea care a dominat. CFR a replicat apoi, si a reusit sa inscrie acel gol in conditii discutabile. Una peste alta, Universitatea este o echipa puternica, mai ales atunci cand joaca pe propriul teren.

Reporter: Va surprinde pozitia Craiovei din clasament ?
Gigi Multescu: Da, bineinteles. Anul trecut au ratat la mustata participarea in Europa League. Anul asta si-au revenit mai greu, dar in ultimul meci au aratat o forta de joc deosebita si par a fi in crestere. Mingea a circulat bine in ofensiva, si au ajuns de multe ori in pozitii de gol. Va trebui sa blocam mai multi jucatori: Woobay, fratii Costea, poate si Prepelita, carora li se adauga Badoi, un jucator care centreaza foarte bine. Au un apetit ofensiv deosebit si trebuie sa-i oprim. E greu, dar nu imposibil. Vom incerca sa obtinem cat mai mult din acest joc. Eu zic ca am pregatit cat se poate de bine jocul, in conditiile acestea. Am reusit sa recuperam problemele de pregatire fizica pe care le avea echipa la inceput, iar tactic vor fi bine pregatiti la inceputul meciului. In acelasi timp, au si craiovenii probleme, la fundasii centrali. Au fost unele gafe acolo, si vom incerca sa profitam de asta. Mai sunt si pe flancuri, cand parasesc zonele fundasii laterali. Acolo am putea avea oportunitati pe contraatac. La fazele fixe au probleme, multe din mingile de la cornere au fost lovite de adversari, si putem profita de asta.

Reporter: Ati lucrat fazele fixe in mod special la antrenament ?
Gigi Multescu: Astazi si maine avem acordat un timp mai mare fazelor fixe. Sigur, am exersat si loviturile libere, dar nu le-am repetat. Astazi si maine ne vom concentra in special pe ele.

Reporter: Ce probleme de lot sunt ?
Gigi Multescu: Din cei care erau accidentati, si-au revenit foarte bine Ferariu, Rohetki si Vitelaru. Gafita nu e inca recuperat total. Barna a avut o jena ieri, dar azi n-a mai simtit nimic.

Reporter: Cei trei jucatori adusi au drept de joc ?
Gigi Multescu: Da. Aseara erau rezolvati Ibrahim si Rudison. Nici la Dikaba nu cred ca au fost probleme, dar nu era sigur. Ei vor face deplasarea la Craiova. Ibrahim are chiar sanse mari sa joace.

Reporter: V-au multumit acesti jucatori in scurta pauza ?
Gigi Multescu: Bineinteles, altfel nu i-as fi pastrat. Dintre cei care au fost aici, ei au jucat cel mai bine. Toti sunt foarte dinamici. Rudison are o tehnica buna in regim de viteza, Ibrahim are agresivitate si verticalizeaza foarte mult. Toti trei au o viteza buna. Dikaba e si el agresiv, puternic. Ei ne pot ajuta, stiti ca sufeream in acele zone. Tot ar mai trebui acoperite 2-3 posturi, daca se poate acum e foarte bine. Daca nu, la iarna.

Reporter: Prin venirea acestor jucatori, ati renuntat la o parte din lotul largit ?
Gigi Multescu: Da, la unii de la echipa a doua, care in acest moment nu ne puteau ajuta. Ar fi fost prea mare aglomeratie, iar ei nu se pregateau bine, aveau sanse mici sa joace. La echipa a doua vor participa la mai multe jocuri. La noi la antrenament ei mai raman deoparte la unele exercitii, nu vrem sa piarda din acest punct de vedere. E vorba de Gorea, Aioanei, Tudosa, Tepes, Marc...

Reporter: Staicu ?
Gigi Multescu: Nu. Staicu si-a revenit foarte bine. E bataios, are o dinamica buna. E genul de jucator care se cauta astazi.

Reporter: Onciu este apt de joc ?
Gigi Multescu: Da, si el si-a revenit. M-am ocupat foarte mult de cei care erau accidentati.

Reporter: Mai trebuie adusi jucatori, sau ati acoperit toate posturile ?
Gigi Multescu: Mai trebuie adusi jucatori, dar acum ne descurcam cu ce avem. Nu putem vorbi despre asta acum. Vom vedea la finalul turului.

Reporter: Din jucatorii care au fost in probe, se mai discuta cu cineva ?
Gigi Multescu: Nu. Unii erau slabi, iar altii aveau pretentii financiare exagerate. Tiago Santos s-a si accidentat. Din iarna vom vedea, atunci vom avea alt timp, nu vom fi presati si nu va trebui sa cautam doar jucatori liberi. In primul rand va conta valoarea, apoi calitate-pret. Si acum am gasit jucatori valorosi, dar cu contracte foarte mari. In ceea ce-i priveste pe Dikaba, Rudison si Ibrahim, e in regula atat cu pretul, cat si cu valoarea lor.

Reporter: Va deranjeaza faptul ca meciul va fi luni ? Sau e bine pentru Ceahlaul ?
Gigi Multescu: E bine, din mai multe puncte din vedere. Avem mai multe zile la dispozitie pentru a ne pune la punct. Si se joaca ziua, luni, deci numarul de spectatori va fi mai mic. Sper ca ei sa fie mai apatici.

Reporter: Sistemul de joc va fi 4-3-3, cum am jucat la Ploiesti, sau cel din meciul cu Otelul ?
Gigi Multescu: 4-3-3.

Reporter: Pentru acest meci a fost bine, avand doua saptamani in plus. Dar etapa urmatoare va fi mai putin timp, pentru ca veti reveni de la Craiova marti.
Gigi Multescu: Foarte bine punctat. Depinde daca meciul urmator va fi sambata sau duminica. Vom vedea, si daca luni va fi vreme buna, venim direct si ajungem noaptea, pe la 12-1. Daca nu, ne oprim la Bucuresti si venim a doua zi. Dupa oboseala jocului, a drumului si a noptii nedormite nu ne-am reveni foarte repede. Si suntem dezavantajati si de faptul ca International va juca maine, si are doua zile in plus fata de noi.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-20-2009 07:56 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut