Ştiri Dinamo Bucureşti
11-20-2009, 08:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
"Moţi e nesigur"
Directorul tehnic al dinamoviştilor, Cornel Dinu, a spus aseară la Fanatik Show: "Moţi dă dovadă de nesiguranţă. Eliminarea a fost corectă, dar am dubii la penalty. Andrei Cristea nu doar că e matur în joc, dar se orientează şi bine în teren. Dinamo şi-a creat superioritate pe benzi şi a evitat lupta în noroiul de la mijloc".
"Tip de moral" Cristi Borcea a explicat aseară de ce a pierdut Dolha echipa: "E într-o pasă mai proastă, dar e portarul numărul 1. A apărat de multe ori extraordinar, însă a avut meciurile alea cu Galatasaray... E un tip de moral, eu cred că-şi va reveni". Dinu a adăugat: "Dolha a avut un moment de slăbiciune, se face un rulaj între portari, ca să apere toţi. Antrenorul cu portarii decide, el ştie cine e mai în formă". "Sînt fiară doar pe teren" Marius Niculae i-a răspuns ieri lui Zapata, care îl acuzase că joacă "murdar". "Eu joc agresiv. Fotbalul nu e pentru domnişoare. Intru tare, dar nu la rupere. Se ştie că n-am cartonaşe galbene sau roşii. E un război psihologic, mă ajută că bag spaima în adversari. Vreau să fiu o fiară pe teren, un bad boy doar pe gazon!". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
66 Musafir(i)
66 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut