Ştiri Dinamo Bucureşti
11-20-2009, 08:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Vasile Turcu: "Lupescu sa-i pupe mana lui Mircea Sandu!"
Actionarul dinamovistilor, Vasile Turcu l-a intepat si azi pe directorul general al FRF, Ionut Lupescu. In exclusivitate pentru Sport Total FM, Turcu i-a raspuns dur "Kaiserului", care declarase ca ii va recomanda echipei Dinamo un alt constructor!
Vasile Turcu nu a vrut sa incheie conflictul cu Ionut Lupescu, declarand ca actualul director general al FRF ar trebui sa-i pupe mana lui Mircea Sandu pentru postul pe care-l ocupa. Turcu i-a raspuns altfel lui Lupescu, dupa ce acesta declarase ca va recomanda lui Dinamo un alt constructor. Actionarul dinamovist a mai spus ca, daca Lupescu va continua sa-l atace, va face publice mai multe informatii incredibile despre fostul jucator al lui Dinamo si al echipei nationale. "Lupescu sa-si vada de treaba lui! A luat foc prea repede dupa ce am declarat eu. Nu cred ca a inteles prea bine declaratiile mele si de aceea m-a atacat. Eu doar i-am dat o replica lui Marian Iancu, spunand ca Dinamo a fost arbitrata corect doar de trei ori, in 13 etape! A spus el ca va recomanda alt construcor pentru Dinamo! Adica, m-a jignit. El sa-i pupe mana lui Mircea Sandu pentru functia pe care o ocupa, ca doar n-a fost el ales de presedinti sau de Adunarea Generala. Sa stea cuminte ca stiu mai multe lucruri despre el, doar nu sunt venit de cateva zile in fotbal! Deocamdata o sa tac, mai sunt putine zile pana la alegeri si sa vedem apoi daca se va mai regasi in echipa de conducere a Federatiei!", a declarat Vasile Turcu pentru Sport Total FM. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut