Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
11-20-2009, 09:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Vaslie Avram: "Normal ar fi sa avem o brigada din Romania la Timisoara - Dinamo"
Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, este de parere ca meciul dintre FC Timisoara si Dinamo ar trebui sa fie arbitrat de catre o brigada din Romania, insa este impiedicat de hotararea Comitetului Executiv.
"Normal ar fi, si s-ar putea sa existe si aceasta posibilitate, sa avem o brigada din romania la Timisoara - Dinamo, dar exista o hotarare a Comitetului Executiv care trebuie dusa la capat, noi avand obligatia sa aducem arbitri straini atunci cand ambele cluburi cer acest lucru. Inca de acum 2-3 saptamani am primit o adresa de la Timisoara si din partea celor de la Dinamo sa aducem arbitri straini. Noi am facut demersurile, iar Germania a fost prima tara care a raspuns afirmativ. Meciul era programat pentru 21, dar Liga l-a amanat pentru 23, iar noi am anuntat Federatia din Germania, care ne-au cerut detalii despre traseu, cazare si alte detalii. Noi am luat legatura cu cei de la Timisoara pentru a solicita aceste informatii, si asa s-a aflat ca este vorba de arbitri germani. Dupa ce au stiut ca este vorba de o brigada din Germania, ambele cluburi au trimis adrese ca nu doresc arbitri din acea tara, ci din alta parte, iar noi am reluat procedurile", a declarat Vasile Avram pentru Sport Total FM. Chestionat cu privire la o cale de rezolvare a problemelor din arbitraj, presedintele CCA a raspuns: "Solutia este ca fiecare arbitru si noi sa ne dam seama unde sunt problemele, ce greseli se fac si sa cautam pe cat posibil sa nu se mai repete. Vom incerca sa gestionam cat mai bine acest final de campionat, in pauza avem responsabilitatea sa pregatim un curs pentru arbitri, vom aduce invitati din strainatate, mai mult de atat ce sa le facem?" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut