Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-21-2009, 01:13 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Cu Mandorlini nu făceam egal cu Iaşi sau Alba"
Întrebat dacă este mulţumit de noua bancă tehnică de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan nu a ratat prilejul să îi reproşeze lui Antonio Conceicao, fostul antrenor din Gruia, unele rezultate.
"Probabil că dacă era Mandorlini la echipă nu făceam egal cu Poli Iaşi sau cu Alba Iulia şi multe alte meciuri în care am pierdut puncte uşor. Mandorlini e cel mai bun antrenor din istoria CFR-ului", a declarat preşedintele formaţiei din Gruia. CFR, datoare lui Toma cu 10.000 de euro Ex-căpitanul lui CFR, Dorin Toma, a câştigat recursul împotriva fostei sale echipe. Comisia de Recurs din cadrul LPF i-a dat ieri, după mai multe amânări, câştig de cauză jucătorului în litigiul cu clubul. Astfel, CFR este bună de plată, fiind nevoită să-i achite lui Toma suma de 10.000 de euro, reprezentând două rate contractuale, şi să plătească şi cheltuielile de judecată, în valoare de 2955 de lei. Stăncioiu, incert pentru meciul cu Vaslui Rămaşi fără aportul lui Nuno Claro, suspendat trei meciuri după "roşul" din jocul cu Astra, "feroviarii" au emoţii înaintea partidei cu FC Vaslui, după ce Eduard Stăncioiu a absentat de la antrenamentul de azi. Portarul acuză dureri la spate, dar spune că nu se pune problema să lipsească de la confruntarea cu moldovenii. Tot azi, Traore a părăsit mai devreme antrenamentul după ce s-a lovit la cap la un contact cu Peskovic. "Le mai dăm oltenilor o lecţie în Gruia" Argentinianul Culio este deranjat de acuzele celor de la Universitatea Craiova, care susţin că au fost eliminaţi din Cupa României de arbitri, şi nu de CFR Cluj, şi promite să le închidă gura oltenilor etapa viitoare. "Ştiu că patronul Craiovei s-a revoltat, l-am auzit după meci. Nu are însă de ce să ceară rejucarea partidei, pentru că am câştigat pe teren. Îi aşteptăm etapa viitoare în Gruia, să le arătăm o lecţie de fotbal", a ameninţat mijlocaşul argentinian. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut