Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Fotbal Club FCSB 05.05.2011 - 16:30

Helmuth Duckadam: Am un sentiment de mandrie pentru triumful din 1986

Helmuth Duckadam: Am un sentiment de mandrie pentru triumful din 1986
Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, a declarat că trăieşte sentimente de mândrie înaintea celei de-a 25-a aniversări de la cucerirea Cupei Campionilor Europei, pe 7 mai 1986 la Sevilla, cu Steaua, dar şi dezamăgirea că acea performanţă nu mai are ecoul pe care l-ar merita.

Duckadam a rememorat drumul către finala de la Sevilla, în care a apărat patru lovituri de la 11 metri consecutive, dar a vorbit şi despre lipsa de valoare a fotbalului românesc din ziua de azi.

Ce sentimente vă încearcă până la acest moment aniversar, 25 de ani de la triumful de la Sevilla în CCE?

Helmuth Duckadam: Un sentiment de mândrie că Steaua a obţinut atunci, cred, cea mai mare performanţă din fotbalul românesc, dar şi un sentiment de dezamăgire, pentru că 25 de ani e o vârstă frumoasă la oameni, însă o performanţă ca a noastră trebuia sărbătorită, nu neapărat cu fast, dar să i se dea o importanţă mai mare. Şi aici mă refer la cei care guvernează România. De 20 de ani ar fi trebuit să dea mai multă importanţă şi sportului în general şi anumitor evenimente cum este acesta.

Ministrul apărării Gabriel Oprea organizează totuşi o festivitate în care jucătorii echipei vor fi decoraţi.
Helmuth Duckadam: Ministrul Oprea organizează o festivitate din partea armatei, dar cum ministerul nu are alocat un buget pentru asemenea evenimente, dânsul practic face acea masă festivă. Decoraţiile sunt binevenite, dar nu te încălzesc. Am mai primit decoraţii, iar după părerea mea cea mai importantă rămâne cea din 1986 de la preşedintele ţării de atunci - Meritul Sportiv Clasa I, Maestru Internaţional. Acum 5 ani s-a mai primit o decoraţie, de la preşedintele Traian Băsescu, Meritul Sportiv Clasa a II-a, iar peste 5 ani vom primi probabil Meritul Sportiv Clasa a III-a, şi tot aşa până vom primi Meritul Sportiv Clasa a X-a.

Meritau fotbaliştii de la Steaua o recompensă mai mare pentru performanţa lor?
Helmuth Duckadam: Din păcate, ni s-a promis, şi multă lume crede că mă plâng, dar asta e o realitate. De 20 de ani toţi au promis că o să analizeze, o să facă o lege în parlament ca un număr de 16 jucători de la Steaua să primească o pensie viageră, să se considere câştigarea CCE echivalent cu un titlu european. Din păcate totul a rămas la stadiul de vorbe. Eu consider că aceşti băieţi meritau să fie mai mult apreciaţi pentru ceea ce au făcut.

În acel sezon 1985/1986 s-a stabilit un obiectiv pentru Cupa Campionilor Europeni?
Helmuth Duckadam: Era greu să-ţi stabileşti atunci un obiectiv de la început, pentru simplul motiv că intervenea hazardul sorţilor. Puteai să cazi cu o echipă foarte puternică din primul tur şi să nu ai nicio şansă să urci. Am mers treaptă cu treaptă. Am avut şansă în primul tur, pentru că eram toţi debutanţi în această competiţie, în care am întâlnit campioana Danemarcei, Velje BK, dar care nu era o echipă grozavă. Îl avea pe Simonsen, mare jucător, dar nu erau de nivelul nostru. Am făcut un 1-1 la ei, iar acasă, unde eram o echipă redutabilă, i-am învins cu 4-1. În turul 2, am întâlnit campioana Ungariei, o echipă foarte puternică, cu 8 internaţionali, în frunte cu Detari. Am pierdut la Budapesta cu 0-1, dar acasă am învins tot cu 4-1. La următoarea tragere la sorţi ne-am bucurat, am crezut că ne va fi uşor cu Kuusysi Lahti, o echipă care nu era prea cunoscută. Ni s-a atras atenţia că finlandezii au eliminat în primul tur Zenit Leningrad, campioana URSS, şi apoi pe campioana Iugoslaviei, Vojvodina Novi Sad. Cu toate că am jucat foarte bine acasă, am avut multe ocazii, dar mingea nu a vrut să intre în plasă. Am prins şi un teren greu, plouase o săptămână şi noroiul era până la gleznă, cu toate că două elicoptere ale armatei au încercat să zvânte terenul. Am făcut 0-0 şi a fost foarte greu la Helsinki, era un teren îngheţat, cu o zăpadă de 1 m pe margine. Acolo cu puţină şansă am câştigat. În minutul 82, un adversar a scăpat singur cu mine şi am reuşit să parez acea minge, iar în minutul 87, la un carambol, Piţurcă a băgat mingea în poartă şi am câştigat cu 1-0.

Când aţi realizat că puteţi ajunge în finală?
Helmuth Duckadam: E greu de spus, pentru că a urmat Anderlecht Bruxelles, una dintre cele mai tari echipe din Europa la acea oră. Avea numeroşi internaţionali străini şi belgieni, cu Enzo Scifo în frunte. Am făcut un joc mai slăbuţ acolo, şi deşi ne-am apărat destul de bine am pierdut cu 0-1. A urmat meciul de acasă, unde nu era uşor să remontezi rezultatul, dar am prins o zi bună, un public fantastic şi am învins cu 3-0. Şi belgienii au recunoscut după meci că în acea seară nimeni nu putea s-o oprească pe Steaua. Ne-am trezit că suntem în finală. Era ca un vis. Dar a apărut problema problemelor, ce primă să ne dea...

Cum s-a rezolvat?

Helmuth Duckadam: Ne-au promis că ne dau o Mobră, o Dacie, nici ei nu mai ştiau. Şi la meciul retur cu finlandezii ne-au spus că ne dau, să facă cumva să câştigăm. La meciul retur cu Honved, am avut primă de 15.000 lei. Erau trei salarii de ofiţer în armata română. După meci a venit ministrul Constantin Olteanu, s-a băut un pahar de şampania, iar căpitanul Tudorel Stoica i-a cerut un bonus de 1.000 de lei de fiecare gol. Şi am luat 18.000 lei. La meciul cu finlandezii am primit tot 15.000, deşi eram în semifinale, făcusem deja cea mai mare performanţă. Noi am fi vrut mai mult, dar a venit un general de armată şi ne-a făcut praf, că vrem bani. S-a mai înmuiat după aia, dar tot 15.000 am primit. La semifinală am avut primă de calificare 30.000 lei, jumătate de Dacie. După finală ni s-a dat un ARO din stocul armatei.

Ce s-a întâmplat în vestiar înaintea finalei de la Sevilla, cum v-aţi montat pentru jocul cu FC Barcelona?

Helmuth Duckadam: De mult ori încerc să-mi amintesc, dar nu reuşesc. Nu am fost emoţionaţi. În seara precedentă am fost mai emoţionat, când ni s-a adus un echipament alb de la Adidas, cu care trebuia să jucăm, şi eu am primit unul verde cu mănuşi noi. Eu eram cel mai încântat de acele mănuşi, mă uitam la ele ca la soare. Înainte de meci, nea Emi ne-a spus să ne facem jocul nostru, indiferent de adversar, şi a adăugat că dacă tot am ajuns aici să încercăm să câştigăm. Puţini am crezut cu adevărat că vom reuşi, dar am încercat să ne facem jocul şi până la urmă izbândit.

Presiunea exercitată de publicul spaniol v-a deranjat în timpul meciului?
Helmuth Duckadam: Nu, eram învăţaţi. Majoritatea jucătorilor erau pe la echipa naţională, jucasem cuplaje pe stadionul naţional cu 120.000 de oameni, nu ne mai afecta aşa ceva.

La loviturile de la 11 m, toată presiunea cădea pe umerii portarului. Cum aţi gestionat acel moment?
Helmuth Duckadam: Eu mi-am zis că acum e şansa mea. Acum a venit momentul meu, pentru că toată viaţa am vrut să trăiesc un moment în care pot decide soarta partidei. Nu m-am gândit la nimic, nici măcar nu am văzut cum execută spaniolii, pentru că ei în semifinala cu IFK Goteborg s-au calificat după lovituri de la 11 m. Mă concentram, mă uitam la jucător, mă gândeam unde ar putea trage. Nu m-a interesat nimic altceva, n-am ştiut nici măcar cine execută de la noi. Aveam un avantaj că mă puteam concentra. Când trăgeau spaniolii, se făcea linişte pe stadion, ca să nu-i deranjeze, iar când trăgeam noi făceau gălăgie, care să ne încurce. Un moment important al finalei, pentru mine, a fost o lovitură de cap a lui Schuster, la care am plonjat şi am prins-o. Acea minge apărată mi-a dat foarte multă încredere în continuare.

Ce diferenţă este între nivelul campionatului de atunci şi cel de acum, dincolo de aspectele fizice, viteza jocului sau tactică?
Helmuth Duckadam: Atunci se juca un fotbal mult mai bun, mai spectaculos, mai pe poartă, frumos pentru public. Acum, în afară de 3-4 echipe care încearcă să joace un fotbal ofensiv, restul se bazează pe apărare şi contraatac. Se merge numai la rezultat, în detrimentul fotbalului. Atunci, echipele aveau valoare, puteai să faci presiune pe adversar. Atunci, în Ghencea, în primele 20 de minute era 2-0 şi puteai să faci spectacol. Acum au fost multe partide, în care Steaua a tras în minutul 70 primul şut pe poartă, în Ghencea.

Dincolo de premii, ce v-a mai motivat pentru a câştiga trofeul?
Helmuth Duckadam: Nu am avut nicio primă promisă la finală. Noi nu am muncit pentru bani, pentru că nu ştiam ce ni se va da. Totdeauna ni se spunea că o să fiţi mulţumiţi. Noi am jucat în primul rând să dovedim că avem aceeaşi valoarea cu cei din Occident, cu ei ne băteam practic. Pe atunci nu puteai să te remarci ca să te vadă nu ştiu care impresar, pentru că nu puteai să pleci în străinătate. Jucai efectiv pentru a demonstra că eşti cel mai bun.

Jucătorii care vin şi îmbracă tricoul Stelei ar trebui să fie motivaţi de trofeul câştigat la Sevilla?
Helmuth Duckadam: Din păcate, au trecut 20 de ani de la Revoluţie şi foarte multe lucruri pe care noi, vechea generaţie, le aşteptam să se schimbe în bine, s-au schimbat în rău. Eu cred că orice jucător care vine la Steaua, ar trebui să aibă o zi două la dispoziţie pentru ca un antrenor secund sau altcineva să le explice istoria şi ce înseamnă acest club. Mulţi jucători care au venit aici nu au înţeles că aici ai o responsabilitate, ai o istorie în spate de apărat. E un tricou ca oricare altul, dar culorile şi însemnătatea lui reprezintă foarte mult.

De ce Steaua nu mai poate reedita acel joc de pase, spectaculos din acea perioadă de glorie?
Helmuth Duckadam: E foarte simplu. Lipsa valorii jucătorilor. La Steaua au trecut atâţia antrenori, Piţurcă, Olăroiu, Dumitrescu, Lăcătuş, Hagi, Protasov, dar niciunul nu a reuşit să facă jocul Stelei din 1986. Nici unul dintre ei nu sunt antrenori buni? E vorba de valoarea scăzută a fotbalului, a fotbaliştilor şi de asta suntem unde suntem şi la nivel de echipă naţională. Din campionatul României nu poţi să faci o echipă care să aibă şanse în grupele Ligii Campionilor, nu mai vorbim de câştigarea trofeului. De asta sunt atâţia jucători străini, nu ai de unde lua jucători din ţară. Foarte greu şi la echipa naţională să mai prindem un turneu final, nu avem valoare.

Care ar fi soluţia potrivită pentru Steaua azi, jucători tineri sau importul unor străini de valoare?
Helmuth Duckadam: Eu m-aş duce pe o strategie de răbdare, cu jucători tineri, pentru că nu ar fi o mare problemă să iei un jucător valoare de 2-4 milioane de euro de afară, dar problema e la salariu. Dacă dai la 4-6 jucători salarii mari, acolo se duce bugetul. Nicio echipă din primele 6 nu are răbdare, mai ales când se investeşte acolo ceva. Când dai banii, vrei să vezi ceva. Oriunde sunt aceleaşi probleme.

La 25 de ani de la acel triumf, Helmuth Duckadam se simte un om împlinit?
Helmuth Duckadam: Sigur că mi-aş fi imaginat şi mi-aş fi dorit să mai pot juca, A trebuit să abandonez fotbalul la 27 de ani, când puteam să mai joc liniştit încă 5 ani. Atunci şi problema financiară era rezolvată. Nu m-am plâns atunci, nu mă plâng nici acum. Fiecare îşi întinde plapuma cât de lungă este, dacă e mai scurtă îşi adună picioarele. Eu am o familie cu care mă mândresc, un apartament de 2 camere, pe care l-am luat anul trecut cu credit bancar. Am o mică verdeaţă pe malul Mureşului, am ajuns după 24 de ani la Steaua în această funcţie de preşedinte de imagine. Sunt mulţumit la ora asta cu ce am făcut şi ce am realizat. Probabil cea mai mare satisfacţie este faptul că oriunde merg în ţară am foarte mulţi admiratori şi oameni care mă respectă pentru ceea ce am fost şi ceea ce sunt.

Fostul portar de fotbal al formaţiei Steaua Bucureşti, Helmuth Duckadam, supranumit "Eroul de la Sevilla", s-a născut în localitatea Semlac, judeţul Arad, la 1 aprilie 1959. A început să joace fotbal, în 1975, la echipa Gloria din Arad. Până în 1983, când s-a transferat la Steaua Bucureşti, a mai evoluat la UTA (1977 şi 1978-1983) şi Constructorul Arad (1977-1978).

A debutat în divizia A, în 1977, la 18 ani, vârstă foarte fragedă pentru un portar. Odată cu venirea în Bucureşti, a început şi ascensiunea sa. Primul meci mare îl face la Bucureşti, în întâlnirea retur cu AS Roma din Cupa Cupelor, din toamna lui 1984, când, la 0-0, în minutul 87, a apărat un penalty. Vârful carierei sportive îl atinge în ediţia 1985-1986 a Cupei Campionilor Europeni, când pe întreaga durată a competiţiei, dar mai ales în memorabila finală de la Sevilla, Steaua - CF Barcelona (2-0, după loviturile de departajare), apără de-a dreptul senzaţional, determinându-i pe ziariştii spanioli, şi nu numai, să-i aprecieze evoluţia la superlativ. Cele patru lovituri consecutive de la 11 m apărate jucătorilor barcelonezi - Alexanko, Pedraza, "Pichi" Alonso şi Marcos - l-au făcut să intre în "Cartea Recordurilor".

O embolie pune capăt neaşteptat carierei lui Helmuth Duckadam, de la Sevilla el intrând direct în legendă.

A evoluat în 133 de meciuri pe prima scenă, are două prezenţe la naţională şi 11 în cupele europene. A câştigat un titlu de campion şi o cupă a României (1985) şi Cupa Campionilor Europeni (1986). A fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în 1986.

Câştigător la "Loteria Vizelor" organizată de ambasada americană la Bucureşti, Helmuth Duckadam a emigrat în SUA, în 2003, împreună cu fosta sa soţie, Ildiko, şi unul dintre cei doi copii. În scurt timp, întrucât nu s-a putut acomoda în SUA, el a decis să revină la Arad.

În anul 2004 a devenit membru al Partidului Noua Generaţie (PNG). A îndeplinit funcţiile de vicepreşedinte al PNG şi preşedinte al filialei judeţene Arad.

Helmuth Duckadam a acceptat la 11 august 2010, să fie preşedintele clubului de fotbal Steaua Bucureşti, declarându-se onorat de oferta pe care i-a făcut-o patronul Gigi Becali.

Este căsătorit cu Alexandra Lincar şi au împreună o fetiţă.






Taguri: Steaua Bucuresti    Helmuth Duckadam    eroul de la Sevilla    Cupa Campionilor Europei   

» Clasament Liga 1
» Steaua - istoric rezultate
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Fotbal Club FCSB

Declarații: Hoffenheim - FCSB 0-0

Fotbal Club FCSB a a terminat la egalitate, scor 0-0, cu TSG 1899 Hoffenheim, în deplasare, în etapa a 6-a din faza Europa League. După această nouă remiză albă, "roș-albaștrii"...

Europa League: Hoffenheim - FCSB 0-0

Fotbal Club FCSB a obținut un punct foarte important în Europa League, remizând 0-0 cu TSG 1899 Hoffenheim pe terenul adversar. Meciul, disputat joi seara pe "PreZero...

Liga 1 - Etapa 19: Fotbal Club FCSB - FC Botoşani 2-1

Fotbal Club FCSB e noul lider al Superligii României, după ce a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 2-1, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală,...

Fostul portar Helmut Duckadam, "Eroul de la Sevilla", a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani

Fostul mare portar român Helmut Duckadam, cunoscut drept "Eroul de la Sevilla", a decedat la vârsta de 65 de ani, a anunţat fostul fotbalist Marcel Puşcaş,...

Declarații: FCSB - Olympiakos Pireu 0-0

Campioana României Fotbal Club FCSB a încheiat la egalitate joi seara, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu Olympiakos Pireu, în Europa League. Iată declarațiile...

Europa League: FCSB - Olympiakos Pireu 0-0

FCSB a obţinut un rezultat de egalitate important cu echipa greacă Olympiakos Pireu, 0-0, joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a cincea a competiţiei de fotbal Europa...

Liga 1 - Etapa 17: Fotbal Club FCSB - Unirea Slobozia 3-0

Fotbal Club FCSB a obținut o victorie clară în fața celor de la Unirea Slobozia, impunându-se cu scorul de 3-0 pe Arena Națională din Capitală. Meciul, care a făcut parte...

Europa League: FCSB - FC Midtjylland 2-0

Fotbal Club FCSB a câștigat cu scorul de 2-0 meciul cu FC Midtjylland, joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a patra a din Europa League....

Liga 1 - Etapa 14: Fotbal Club FCSB - Rapid București 0-0

Fotbal Club FCSBşi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii României. La acest derby, care...

Europa League: Glasgow Rangers - Fotbal Club FCSB 4-0

FCSB a fost învinsă fără drept de apel de Glasgow Rangers, cu scorul de 4-0 (2-0), joi seara, pe stadionul "Ibrox Park" din Glasgow, în etapa a 3-a din...

Liga 1 - Etapa 12: Fotbal Club FCSB - Gloria Buzău 3-2

Fotbal Club FCSB a învins-o cu scorul de 3-2 pe Gloria Buzău, duminică seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii României.  ...



Top News

-Cupa României - Grupa A: CS Afumaţi - FC Argeș 2-0

-Unibet lansează campania "Câștiguri Adevărate" - cu Cosmin Natanticu drept ambasador al sărbătorilor autentice

-Liga 1 - Etapa 20: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 20: Rapid Bucureşti - Gloria Buzău 2-0

-Liga 1 - Etapa 20: Farul Constanţa - Fotbal Club FCSB 1-1

-Liga 1 - Etapa 20: Unirea Slobozia - CFR Cluj 1-1

-Liga 1 - Etapa 20: Universitatea Cluj - Petrolul Ploiești 4-1




Care este jucătorul tău preferat de la FCSB? (sezonul 2024-2025)
Ștefan Târnovanu
Octavian Popescu
Darius Olaru
Risto Radunović
David Miculescu
Florin Tănase
Joyskim Dawa
Vlad Chiricheș
Alexandru Băluță
Mihai Lixandru
Luis Phelipe
Siyabonga Ngezana
Adrian Șut
Valentin Crețu
Alexandru Musi
Baba Alhassan
William Baeten
Daniel Popa
Mihai Popescu
Daniel Bîrligea
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

1. FC MAGDEBURG
Germania
59 ani

Alcides Ghiggia
Uruguay
98 ani

Apostol Popov
Bulgaria
42 ani

Bernd Schuster
Germania
65 ani

Bryan Gunn
Scoția
61 ani

Cătălin Bozdog
România
44 ani

Dan Petrescu
România
57 ani

Dmitri Khokhlov
Rusia
49 ani

Éder
Portugalia
37 ani

Emmanuel Olisadebe
Polonia
46 ani

Florin Boiciuc
România
46 ani

Giuseppe Bergomi
Italia
61 ani

Haykel Gmamdia
Tunisia
43 ani

Juan Mujica
Uruguay
80 ani

Lebogang Morula
Africa de Sud
56 ani

Luis Hernández
Mexic
56 ani

Luis Islas
Argentina
59 ani

Manfred Zsak
Austria
60 ani

Marvin Andrews
Trinidad Tobago
49 ani

Mihail Rugiubei
România
78 ani

Mutiu Adepoju
Nigeria
54 ani

Philippe Vande Walle
Belgia
63 ani

Sorin Buștea
România
30 ani

Souleymane Camara
Senegal
42 ani

Stojan Ignatov
Macedonia
45 ani

Teko Modise
Africa de Sud
42 ani

Tommy Bechmann
Danemarca
43 ani

Valentin Afonin
URSS
85 ani

Vasile Seredai
România
91 ani

Zdeněk Ondrášek
Cehia
36 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


2024-2025


Liga 1 2024-2025
20.12.2024 Sepsi Sfântu Gheorghe Universitatea Cluj C
21.12.2024 FC Hermannstadt Farul Constanța C
21.12.2024 Gloria Buzău Universitatea Craiova C
22.12.2024 Petrolul Ploiești Unirea Slobozia C
22.12.2024 CFR Cluj Oțelul Galați C
22.12.2024 Dinamo București
20:00
Rapid București Digi Sport 1 C
23.12.2024 FC UTA Arad
17:00
FC Botoșani Digi Sport 1 C
23.12.2024 Politehnica Iaşi
20:00
Fotbal Club FCSB Digi Sport 1 C


1. Universitatea Cluj 37
2. Universitatea Craiova 35
3. Dinamo București 35
4. CFR Cluj 35
5. Fotbal Club FCSB 34
6. Petrolul Ploiești 31
7. Sepsi Sfântu Gheorghe 30
8. Rapid București 28
9. FC Hermannstadt 26
10. Oțelul Galați 24
11. Farul Constanța 24
12. FC UTA Arad 22
13. Unirea Slobozia 22
14. Politehnica Iaşi 22
15. FC Botoșani 18
16. Gloria Buzău 16
Clasament 2024-2025

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizia ONJN nr.860/28.04.2016, Licenta: L2160797Y000396