Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat pentru 3 aprilie, pronunţarea în dosarul "Valiza", în care patronul FC Steaua Bucureşti, George Becali, este acuzat de dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Tot pe 3 aprilie urmează ca judecătorii Tribunalului Bucureşti să se pronunţe şi în dosarul transferurilor din fotbal, în care sunt judecaţi 8 conducători de cluburi, manageri şi impresari, ei riscând până la 20 de ani de închisoare, pentru săvârşirea unor infracţiuni precum evaziune fiscală, spălare de bani, înşelăciune.
Magistraţii ÎCCJ au judecat pe 6 martie ultimul termen în dosarul "Valiza", iar procurorii au cerut condamnarea lui George Becali la patru ani de închisoare cu executare pentru dare de mită şi doi ani închisoare pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au cerut atunci şi condamnarea la doi ani închisoare pentru Teia Sponte, vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al FC Steaua Bucureşti, condamnarea la doi ani de închisoare cu suspendare a lui Victor Piţurcă şi doi ani cu executare pentru avocata Alina Ciul.
Pe 6 martie, la ÎCCJ, a avut loc ultimul termen în procesul în care George Becali este acuzat că le-ar fi oferit bani jucătorilor Universităţii Cluj pentru a câştiga meciul cu CFR Cluj.
Procesul "Valiza" a început pe 21 ianuarie 2009, la Curtea de Apel Cluj, însă pe 6 octombrie 2009 magistraţii clujeni au admis cererea de declinare a competenţei către ÎCCJ, având în vedere calitatea de europarlamentar pe care Becali a obţinut-o pe parcurs.
Procurorii DNA au instituit, în mai 2008, sechestru asigurător şi au indisponibilizat suma de 1.700.000 de euro aparţinând lui George Becali, în scopul confiscării speciale. Banii ar fi fost destinaţi premierii echipei Universitatea Cluj pentru a nu pierde meciul cu CFR Cluj (0 - 1 pe teren), din ultima etapă a sezonului respectiv. În cazul în care CFR nu câştiga meciul, Steaua ar fi devenit campioană.