Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Rapid București 18.01.2013 - 17:33

Probele arata cert ca Copos minte cand zice ca nu a stiut de contractul fals in cazul Dulca

Probele arata cert ca Copos minte cand zice ca nu a stiut de contractul fals in cazul Dulca
Instanţa arată că, deşi George Copos a negat faptul că a avut cunoştinţă de contractul fals în cazul transferului lui Cristian Dulca, susţinerile lui sunt infirmate de probe care relevă că patronul Rapid a fost iniţiatorul şi beneficiarul acestei activităţi ilicite, scopul fiind obţinerea de bani.

Rapid se află pe locul 9 în clasament Liga 1

Curtea de Apel Bucureşti arată, în motivarea deciziei de condamnare a lui George Copos în dosarul Transferurilor de jucători, că acesta "a negat faptul că ar fi avut cunoştinţă de contractul fals, susţinând că transferul jucătorului Dulca reprezintă o operaţie unică ce s-a finalizat prin două contracte: un contract de mandat în care s-a prevăzut că suma de transfer este de 450.000 de dolari, iar ceea ce depăşeşte această sumă reprezintă comisionul agenţilor, respectiv un contract de transfer în care agenţii au inclus şi comisionul lor, plătibil de către cumpărător şi care a şi fost achitat acestora, comisionul fiind în sumă de 150.000 de dolari".

"Susţinerile inculpatului sunt infirmate de probele administrate, anterior expuse, care dovedesc cert că George Copos a fost iniţiatorul şi beneficiarul acestei activităţi ilicite, scopul urmărit de inculpat, prin ascunderea contractului real de transfer, fiind obţinerea pentru sine a unui folos material injust, respectiv suma de 480.000 de dolari, reprezentând diferenţa dintre suma reală de transfer(600.000 de dolari) şi suma menţionată în contractul fals (120.000 de dolari ce au fost înregistraţi de club la data transferului) şi care reprezintă prejudiciul suferit de Clubul Rapid Bucureşti", se arată în documentul citat.

Curtea mai arată că, ulterior dovedirii caracterului fals al contractului, în contabilitatea clubului a fost înregistrată şi suma de 330.000 de dolari, "nu are din punct de vedere juridic decât semnificaţia unei acoperiri parţiale a prejudiciului, în condiţiile în care urmarea materială necesară consumării infracţiunii de înşelăciune a fost atinsă prin neîncasarea de către Rapid a întregii sume de transfer, conform documentelor bancare transmise de clubul coreean".

Faţă de elementele de fapt expuse şi în condiţiile în care, conform prevederilor FIFA şi FRF, chiar şi în cazul în care un agent de jucători reprezintă interesele clubului cedent, suma de transfer trebuie virată integral de clubul cesionar clubului cedent, după care acesta din urmă îşi achită datoriile faţă de terţi, este foarte dificil de acceptat din punct de vedere logic versiunea prezentată de apărare şi anume că transferul jucătorului Dulca reprezintă o operaţie unică ce s-a finalizat prin două contracte sau că George Copos, acţionar majoritar şi conducător al clubului Rapid Bucureşti, nu a avut cunoştinţă de caracterul fals al contractului şi de operaţiunile aferente efectuate în contabilitatea clubului, respectiv înregistrarea doar a sumei de 120.000 de dolari.

"Chiar martorul Gheorghe Dinu-Mihail, la acea vreme preşedintele clubului UFC Rapid Bucureşti, a declarat că, deşi a semnat contractul de mandat în care se prevedea că suma minimă pentru un eventual transfer al fotbalistului Dulca era de 450.000 de dolari, nu a semnat niciun fel de contract de transfer definitiv, întrucât nu a înţeles care este rostul ca suma să fie defalcată în două contracte", se mai arată în motivare.

Curtea reţine, în raport de probele anterior expuse, că George Copos "a beneficiat de suma de 150.000 de dolari, astfel că, în condiţiile în care Clubul Rapid Bucureşti nu s-a constituit parte civilă în cauză, va fi confiscată această sumă, în echivalent în lei, de la inculpat".

"Prin activitatea ilicită desfăşurată de inculpat a fost ascunsă valoarea reală a veniturilor obţinute din transferul jucătorului, prin neînregistrarea de către clubul Rapid şi a sumei de 150.000 de dolari bugetul de stat fiind prejudiciat cu impozitul pe profit aferent acestei sume", mai arată judecătorii.

Dispoziţiile în materie fiscală aplicabile în cauză, arată instanţa, respectiv Ordinul Ministerului Finanţelor 1.591/1998 privind aprobarea Planului de conturi pentru persoanele juridice fără scop lucrativ şi a normelor metodologice de utilizare a acestuia, publicat în Monitorul Oficial nr. 480 bis din 14 decembrie 1998, în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 1999, respectiv Ordonanţa Guvernului 70/1994, privind impozitul pe profit, republicată în Monitorul Oficial 40 din 12 martie 1997, modificată şi completată prin OG 40/1998, sunt clare, rezultând fără echivoc că Rapid Bucureşti datora bugetului de stat impozit pe profit aferent veniturilor de 150.000 de doalri neînregistrate, calculat prin aplicarea cotei de 38 la sută asupra echivalentului în lei al acestei sume la cursul leu/USD valabil la data tranzacţiei, respectiv 12 ianuarie 1999.

"În dezacord cu opinia tribunalului, Curtea apreciază că veniturile rezultate în urma transferului fotbalistului D.C. se înscriu în categoria veniturilor de natură economică, fiind obţinute printr-o activitate economică cu scopul de a obţine profit; de asemenea, nu poate fi acceptată părerea expertului extrajudiciar preluată de către instanţa fondului, în sensul că veniturile de 150 000 USD sunt neimpozabile din punctul de vedere al impozitului pe profit deoarece au fost utilizate în proporţie de 80 la sută la realizarea obiectivelor sportive ale asociaţiei, câtă vreme această sumă nu a fost înregistrată în contabilitate"
, se mai arată în documentul citat.

Prin urmare, arată judecătorii, în mod greşit tribunalul a ţinut seama de raportul de expertiză extrajudiciară depus de inculpatul Copos George, opiniile expertului fiind în evidentă contradicţie cu situaţia de fapt şi cu prevederile fiscale incidente în speţă.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, în 12 noiembrie 2012, condamnarea lui George Copos, principal acţionar al FC Rapid, la cinci ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi pentru patru ani pentru înşelăciune în formă continuată. Copos a mai primit un an şi şase luni pentru evaziune fiscală. În sentinţa dată, judecătorii au reţinut, în fiecare caz, pedeapsa cea mai mare, respectiv cinci ani de închisoare cu executare pentru George Copos.

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a primit trei ani de închisoare şi trei ani interzicerea unor drepturi, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, decizie cu suspendare timp de cinci ani. Pădureanu a mai primit două pedepse de doi ani pentru spălare de bani şi încă una de trei ani pentru înşelăciune în formă continuată, iar pentru evaziune fiscală încă un an şi jumătate de închisoare.

Fostul vicepreşedinte al clubului Oţelul Galaţi, Mihai Stoica, în prezent managerul general al FC Steaua, a fost condamnat la patru ani cu executare şi interzicerea unor drepturi pentru trei ani, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. El a mai primit două pedepse cu închisoare de doi ani pentru spălare de bani.

Fostul preşedinte executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat la şapte ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi timp de şase ani, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. El a mai primit un an şi nouă luni de închisoare pentru evaziune fiscală şi a mai primit două pedepse a câte doi ani şi jumătate pentru spălare de bani.

La rândul său, pe lângă cei opt ani de închisoare cu executare şi şapte ani de interzicere a unor drepturi pentru înşelăciune, fostul impresar Ioan Becali a mai fost condamnat la un an şi nouă luni pentru evaziune fiscală şi a mai primit două pedepse a câte doi ani şi nouă luni pentru spălare de bani.

La rândul său, fratele acestuia, Victor Becali, pe lângă cei şapte ani de închisoare cu executare şi şapte ani interzicere a unor drepturi, pentru înşelăciune, a mai primit un an şi nouă luni pentru evaziune fiscală şi două pedepse a câte doi ani şi nouă luni pentru spălare de bani.

Fostul internaţional şi impresar Gheorghe Popescu a primit trei ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi timp de doi ani, pentru înşelăciune, decizie cu suspendare timp de cinci ani. El a mai fost condamnat cu câte un an pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Fostul acţionar al FC Dinamo, Gheorghe Neţoiu, a fost condamnat la trei ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi timp de doi ani, pentru înşelăciune, decizie cu suspendare timp de cinci ani. Neţoiu a mai primit pedepse de câte un an pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Iniţial, Tribunalul Bucureşti i-a achitat, în 3 aprilie, pe toţi cei opt inculpaţi din dosarul transferurilor de jucători.

Decizia însă a fost contestată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Curtea de Apel Bucureşti.

Cei opt oameni de fotbal au fost deferiţi justiţiei în 2 octombrie 2008, de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

În rechizitoriul DNA sunt prezentate 12 transferuri ale unor fotbalişti români efectuate de la cluburile Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti, Gloria Bistriţa şi Oţelul Galaţi către cluburi din străinătate, în perioada 1999 - 2005.

Este vorba despre transferurile jucătorilor Cristian Dulca - realizat în ianuarie 1999, de la clubul de fotbal Rapid Bucureşti la clubul sud-coreean Pohang Steelers, Iulian Arhire - de la clubul Oţelul Galaţi la Pohang Steelers, realizat în martie 1999, Cosmin Contra - de la Dinamo la Deportivo Alaves, realizat în iunie 1999, Ionel Ganea - de la clubul de fotbal Gloria Bistriţa la VfB.Stuttgart, din iulie 1999, Paul Codrea - de la Dinamo Bucureşti (împrumutat la FC Argeş Dacia Piteşti) la Genoa Cricket and Spa din Italia, realizat în ianuarie 2001, Florin Cernat - din februarie 2001, de la Dinamo Bucureşti la Dinamo Kiev din Ucraina, Bogdan Mara - din iulie 2001, de la Dinamo Bucureşti la Deportivo Alaves, Nicolae Mitea - din august 2003, de la Dinamo la Ajax Amsterdam, Lucian Sânmărtean - din august 2003, de la Gloria Bistriţa la Panathinaikos Atena, Florin Bratu - din septembrie 2003, de la Rapid Bucureşti la Galatasaray Istanbul, Dan Alexa - de la Dinamo Bucureşti la Guoan Beijing, în Republica Populară Chineză, realizat în luna iunie 2004 şi Adrian Mihalcea - din iulie 2005, de la Dinamo Bucureşti, la Chunnam Dragons din Coreea de Sud.






Taguri: Rapid Bucuresti    cazul Dulca    George Copos    contract fals   

» Clasament Liga I
» Rapid Bucuresti - ultimele rezultate
Comenteaza

Ultimele stiri - Rapid București

Liga 1 - Etapa 20: Rapid Bucureşti - Gloria Buzău 2-0

Rapid Bucureşti a învins-o pe Gloria Buzău doar cu scorul de 2-0, luni seara, acasă, în ultimul meci din etapa a 20-a a Superligii României.   Ambele...

Liga 1 - Etapa 18: Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti 1-1

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate cu Petrolul Ploieşti, 1-1 (0-0), vineri seara, în Giuleşti, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii României.  ...

Liga 1 - Etapa 16: Rapid București - FC UTA Arad 2-0

Rapid Bucureşti a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 2-0, sâmbătă seara, acasă, într-o partidă din etapa a 16-a a Superligii României, prima a returului....

Liga 1 - Etapa 15: Rapid București - FC Hermannstadt 1-0

Rapid Bucureşti a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 1-0 (1-0), luni seara, acasă în Giulești, în ultimul meci din etapa a 15-a a Superligii...

Liga 1 - Etapa 13: Rapid București - Farul Constanța 5-0

Rapid Bucureşti a surclasat-o pe Farul Constanţa cu 5-0 (3-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 13-a a Superligii României. Andrei Borza (13), Claudiu...

Liga 1 - Etapa 11: Rapid București - Oțelul Galați 0-0

Rapid Bucureşti şi Oţelul Galaţi au terminat la egalitate, 0-0, sâmbătă seara, în Giuleşti, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii României....

Liga 1 - Etapa 9: Rapid București - Universitatea Cluj 0-2

Universitatea Cluj, liderul la zi al Superligii României, a învins-o fără drept de apel pe Rapid Bucureşti, cu scorul de 2-0, luni seara, în Giuleşti, în ultimul meci din etapa a 9-a.  ...

Liga 1 - Etapa 6: Rapid București - Dinamo București 1-1

Rapid Bucureşti rămâne singura echipă din Superliga României fără victorie, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo Bucureşti, 1-1, duminică seara, în Giuleşti, în etapa a 6-a.  ...

Liga 1 - Etapa 4: Rapid București - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-2

Rapid Bucureşti şi Sepsi Sfântu Gheorghe au terminat la egalitate, scor 2-2, luni seara, în Giuleşti, într-un meci din etapa a 4-a a Superligii României.   "Alb-roșii" au...

Liga 1 - Etapa 2: Rapid București - CFR Cluj 2-2

Rapid Bucureşti a smuls in extremis egalul cu CFR Cluj, 2-2, sâmbătă seara, în Giuleşti, într-un meci din etapa a 2-a a Superligii României.  ...

Liga 1 - Etapa 10 - play-off: Rapid București - FCSB 2-0

Rapid Bucureşti a învins-o Fotbal Club FCSB cu scorul de 2-0, duminică seara, avasă, în ultimul meci din etapa a 10-a a play-off-ului Superligii României.   Giuleștenii au obţinut...



Top News

-Cupa României - Grupa A: CS Afumaţi - FC Argeș 2-0

-Unibet lansează campania "Câștiguri Adevărate" - cu Cosmin Natanticu drept ambasador al sărbătorilor autentice

-Liga 1 - Etapa 20: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 20: Rapid Bucureşti - Gloria Buzău 2-0

-Liga 1 - Etapa 20: Farul Constanţa - Fotbal Club FCSB 1-1

-Liga 1 - Etapa 20: Unirea Slobozia - CFR Cluj 1-1

-Liga 1 - Etapa 20: Universitatea Cluj - Petrolul Ploiești 4-1




Care este jucătorul tău preferat de la Rapid? (sezonul 2024-2025)
Cristian Săpunaru
Claudiu Petrila
Xian Emmers
Clinton N'Jie
Răzvan Onea
Alexandru Dobre
Aaron Boupendza
Cristian Manea
Mattias Käit
Andrei Borza
Cristian Ignat
Constantin Grameni
Florent Hasani
Tobias Christensen
Jakub Hromada
Claudiu Micovschi
Paul Iacob
Alexandru Pașcanu
Benjamin Siegrist
Borisav Burmaz
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

1. FC MAGDEBURG
Germania
59 ani

Alcides Ghiggia
Uruguay
98 ani

Apostol Popov
Bulgaria
42 ani

Bernd Schuster
Germania
65 ani

Bryan Gunn
Scoția
61 ani

Cătălin Bozdog
România
44 ani

Dan Petrescu
România
57 ani

Dmitri Khokhlov
Rusia
49 ani

Éder
Portugalia
37 ani

Emmanuel Olisadebe
Polonia
46 ani

Florin Boiciuc
România
46 ani

Giuseppe Bergomi
Italia
61 ani

Haykel Gmamdia
Tunisia
43 ani

Juan Mujica
Uruguay
80 ani

Lebogang Morula
Africa de Sud
56 ani

Luis Hernández
Mexic
56 ani

Luis Islas
Argentina
59 ani

Manfred Zsak
Austria
60 ani

Marvin Andrews
Trinidad Tobago
49 ani

Mihail Rugiubei
România
78 ani

Mutiu Adepoju
Nigeria
54 ani

Philippe Vande Walle
Belgia
63 ani

Sorin Buștea
România
30 ani

Souleymane Camara
Senegal
42 ani

Stojan Ignatov
Macedonia
45 ani

Teko Modise
Africa de Sud
42 ani

Tommy Bechmann
Danemarca
43 ani

Valentin Afonin
URSS
85 ani

Vasile Seredai
România
91 ani

Zdeněk Ondrášek
Cehia
36 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


2024-2025


Liga 1 2024-2025
20.12.2024 Sepsi Sfântu Gheorghe Universitatea Cluj C
21.12.2024 FC Hermannstadt Farul Constanța C
21.12.2024 Gloria Buzău
19:30
Universitatea Craiova Digi Sport 1 C
22.12.2024 Petrolul Ploiești
12:30
Unirea Slobozia Digi Sport 1 C
22.12.2024 CFR Cluj
15:00
Oțelul Galați Digi Sport 1 C
22.12.2024 Dinamo București
20:00
Rapid București Digi Sport 1 C
23.12.2024 FC UTA Arad
17:00
FC Botoșani Digi Sport 1 C
23.12.2024 Politehnica Iaşi
20:00
Fotbal Club FCSB Digi Sport 1 C


1. Universitatea Cluj 37
2. Dinamo București 35
3. Fotbal Club FCSB 34
4. Universitatea Craiova 32
5. CFR Cluj 32
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 30
7. Rapid București 28
8. Petrolul Ploiești 28
9. FC Hermannstadt 26
10. Oțelul Galați 24
11. Farul Constanța 24
12. FC UTA Arad 22
13. Unirea Slobozia 22
14. Politehnica Iaşi 22
15. FC Botoșani 18
16. Gloria Buzău 16
Clasament 2024-2025

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizia ONJN nr.860/28.04.2016, Licenta: L2160797Y000396