Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Echipa națională 31.05.2014 - 00:00

Romania-Albania: Balcanii si mirajul unui fotbal autentic

Romania-Albania: Balcanii si mirajul unui fotbal autentic

Echipa naţională de fotbal a României întreprinde un turneu de meciuri amicale în Elveţia pentru a se pregăti în vederea turneului de calificare pentru Campionatul European din 2016 găzduit de Franţa. O zonă frumoasă pentru o naţională un pic mirată de propria-i viziune şi destin.

Şi cum orice lucru bun trebuie să fie şi mai bun, acesta se consemnează printr-un amical jucat într-un oraş superb aflat la marginea unui lac glaciar - Lacul Jula, la fel ca şi următorul – Lacul Geneva. Lângă aceste două lacuri cu istorii îngheţate, naţionala cu un viitor aproximativ îngheţat al fotbalului îşi încearcă opţiunile, jocul şi probabil cota de piaţă.

La Yverdon-les-Bains, România va juca primul amical din turneul elveţian cu reprezentativa Albaniei.  Acest triunghi de culturi, civilizaţii şi conjuncturi poate nu spune nimic şi probabil că aşa e, dar trebuie luat pas cu pas ceea ce se întâmplă. Cine este Albania şi ce istorii împărtăşim cu aceştia?

În ultimul secol, Albania şi-a schimbat statutul în funcţie de geopolitica regională a obligat-o să răspundă – principat, regate, republică, stat socialist. De 102 ani este un stat independent după ce s-a desprins de Imperiul Otoman şi de atunci continuă să-şi stabilească o identitate aparte, la fel ca şi Croaţia care sunt în zona Mării Adriatice şi aproape de Iugoslavia, un fost stat care miza pe legenda valahilor şi a originilor sale.

Albania funcţionează într-un sistem de democraţia parlamentară, fiind agrenată în toate organizaţiile internaţionale de asociere între state şi dezvoltare a acestora, cele mai importante fiind ONU şi NATO, iar din aprilie 2009 are statutul de candidat oficial la calitate de membru al Uniunii Europene, la fel ca şi Serbia.

Revenind la fotbal, Albania se încrie în lista clişeică de ţări unde acest sport este cel mai popular de pe întreg teritoriul. Primul club de fotbal din istoria Albaniei a fost fondat în februarie 1919, la Shkodër, locul unde a fost popularizat pentru prima oară acest fenomen în 1908 de către un om de afaceri maltez – At Gut Ruter, care este înregistrat de presa vremii ca primul om care a adus o minge de fotbal pe acest teritoriu.

Cel mai performant club la nivel de trofee este KF Tirana, 27 de campionate – 15 Cupe – 10 Supercupe. Echipele albaneze nu au trecut de faza tururilor preliminare din toamnă – turul 3 sau play-off dar s-au făcut remarcate prin câteva surprize: 1968 în Cupa Cupelor (Partizani Tirana, 1-0 cu FC Torino), 1986 în Cupa UEFA (Flamurtari Vlore – 0-0 și 1-1 cu FC Barcelona), 1991 în Cupa Cupelor (Partizani Tirana,  0-0 cu Feyenoord) 2013 în Europa League (Skenderbeu Korce – play-off pierdut la penalty după 1-0 acasă cu Odessaa).

Vorbind de echipa națională, aceasta nu are nicio calificare la un turneu final, fie de campionat european sau campionat mondial, dar a lansat fotbaliști importanți care au făcut performanță în Occident: Lorik Cana căpitanul și liderul de selecții din actualul lot are peste 12 ani în Franța, Anglia, Turcia și Italia, reușind să fie și căpitanul unei echipe de Premier League la Sunderland, Erjon Bogdani (atacant proaspăt retras cu 14 ani petrecuți în Italia fie în Serie A sau Serie B) – el este marcatorul cu cele mai multe goluri pentru echipa națională – 18. Nu trebuie să uităm de Igli Tare unul dintre atacanții importanți ai anilor 2000 pentru Bologna, cu o experiență de vreo 10 ani în Germania, actualmente director sportiv la Lazio.

Lista poate continua, dar trebuie să revenim la lucrurile pragmatice. România și Albania. Câți fotbaliști români au evoluat în Albania este relativ greu de consemnat, fiindcă mulți s-ar putea să fie evoluat în perioada când cele două state erau sub regim socialist și unele informații erau private de public pentru a nu crea o propagandă nedorită de sistem.

Trei jucători sunt consemnați că ar fi jucat pentru echipe albaneze – Lucian Bica – Dinamo Tirana și KS Lushjna (2002-2005), Gheorghe Cornea și Adrian Ene (KS Lushjna). De asemenea, doi antrenori au avut în grijă echipe albaneze – Aurel Țicleanu (Dinamo Tirana între 2002 și 2003) și Silviu Dumitrescu (Besa Kavaje – 2007-2008).

După 1990, România a devenit o piață deschisă, dar una ieftină și greu de atras pentru jucători importanți și cu o calitate tehnică demonstrată sau recomandată de experții fotbalului. Primul fotbalist străin care a evoluat în campionatul românesc și consemnat de opinia publică și presă este Rolland Agalliu de la Universitatea Craiova între 1990 și 1992.

Cel mai bun jucător albanez care a evoluat în România după numărul de prezențe și goluri este Sulejman Demollari de la Dinamo București între 1991 și 1995 cu 110 partide și 37 de goluri în toate competițiile. Alături de el, au mai evoluat următorii fotbaliști: Alcani și Kruja (Gloria Bistrița – 2003-2004), Bozhiqi, Canaj și Minga (FC Brașov – 1991-1995), Dume, Kokalari, Masati și Voda (Oțelul Galați – 1991-1995), Elton Ceno și Albert Duro (Steaua – 1998-2001, ultimul și la FC Național între 2002-2004), Grusani (Timișoara – 1996-1997). La Dinamo au mai evoluat Musta (în anii 90) și Bakaj (în 2011).

Actualmente în Liga 1 evoluează doi jucători albanezi – Edon Hasani (prima dată la Ceahlăul, recent la Timișoara) și Azdren Lllullaku (Gaz metan Mediaș), aflat în lotul lărgit al naționalei Albaniei, neconvocat la turneul elvețian.

Naționala României va juca sâmbătă al 18-lea meci împotriva reprezentativei Albaniei; până acum românii au obținut 12 victorii, 3 egaluri și au suferit doar 2 înfrângeri. Golaverajul e net favorit echipei tricolore cu 40 de goluri marcate și 9 primite.

România a jucat pentru prima dată împotriva naţionalei Albaniei în urmă cu 68 de ani – pe 13 octombrie 1946 pe terenul Qemal Stafa – stadionul tradiţional al albanezilor din Tirana în contextul Campionatului Balcanic şi al Europei Centrale din 1946; turneul a fost câştigat de Albania la golaveraj în faţa Iugoslaviei, amândouă câştigând 4 puncte şi marcând 6 goluri.

Albania se afla la primul an cu echipă naţională care să evolueze meciuri internaţionale, spre deosebire de România care a început în 1922; interesant e că amândouă şi-au început istoria cu Iugoslavia şi ambele au marcat două goluri regatului vecin – acel meci între Albania şi Iugoslavia a fost arbitrat de un român – Radu Istrati.

Primul meci dintre România şi Albania a fost arbitrat de iugoslavul  Marijan Matančić, singurul gol fiind marcat de Qamil Teliti de la Besa Kavaje în minutul 55. Antrenorul echipei albaneze era iugoslavul Ljubiša Broćić (care a antrenat între 1956 şi 1961 pe PSV Eindhoven, Juventus Torino şi FC Barcelona).

Căpitanul reprezentativei vecine a fost Loro Boriçi de la  KS Vllaznia Shkodër, echipa care a dat acelui meci cei mai mulţi jucători din echipă – 5, urmat de 17. Nentori Tirana – 4 şi două echipe cu câte-un jucător convocat - KS Flamurtari Vlorë şi Besa 17 Nëntori, Tiranë.

Virgil Economu, aflat la al treilea meci ca antrenor al echipei naţionale (în paralel şi preşedinte F.R.F.) a început cu următoarea formulă: Gheorghe Lăzăreanu (Ciocanul) – Iosif Ritter (CFR Timişoara), Alexandru Negrescu (C) (Ciocanul) – Nicolae Simatoc (Carmen), Ferenc Mészáros (ITA), Iosif Petschovschi (ITA) – Iosif Fabian (Carmen), Bazil Marian (Carmen), Ferenc Sárvári (Libertatea Oradea), Nicolae Reuter (CFR Timişoara), Sever Coracu (Universitatea Cluj).

Cel mai selecţionat jucător român din acea echipă la momentul jocului era Nicolae Reuter de la CFR Timişoara cu 11 jocuri, iar echipa care dădea cei mai mulţi jucători din primul 11 era Carmen Bucureşti cu 3 internaţionali. Alexandru Negrescu se afla la ultimul meci din cariera sa internaţională şi a purtat banderola de căpitan.

Acel meci, ca următoarele două s-au desfășurat în conjunctura unei competiții numite Campionatul Balcanic; 1946 – 0-1, 1947 – 4-0, 1949 – 0-1. Acel 4-0 din 1947 a reprezentat prima victorie a românilor în fața Albaniei la nivel de echipe naționale – se întâmpla tot la sfârșitul lui mai pe 25. La fel ca în urmă  cu un an, partida s-a disputat pe același stadion din Tirana și a consemnat un Iuliu Farkas în formă mare – 3 goluri (de 1-0 în min. 29 și cele de 3-0 și 4-0 în min. 69 și 79), plus Iosif Kovac în min. 48.

În fața a 20.000 de spectatori, Colea Vâlcov, aflat la primul meci ca și selecționer al României a început cu următoarea formulă: Gheorghe Lăzăreanu (Ciocanul) – Iosif Ritter (CFR Timișoara), Caius Novac (Carmen) – Gheorghe Băcuț (Arad), Alexandru Mari (Rapid), Iosif Petschovschi (Arad) – Iuliu Farkas (Carmen), Bazil Marian (Carmen), Iosif Kovacs (Carmen), Nicolae Dumitrescu (Arad) (min. 46 – Jack Moisescu – Ciocanul), Nicolae Reuter (CFR Timișoara). Carmen București a dat cei mai mulțit titulari – 4.

În acel meci au debutat, Caius Novac (Carmen) şi Jack Moisescu (Ciocanul) au debutat în 1947, evoluând doar o singură partidă la naţională; tot în 1947 a debutat şi Nicolae Dumitrescu de la ITA Arad, care a participat în 10 meciuri internaţionale. Bazil Marian era la selecția cu numărul 10 pentru națională.

Au urmat apoi trei meciuri amicale: în 1949, 1-1 și 4-1, și 6-0 și în 1950, cea mai categorică victorie în fața albanezilor. Se întâmpla pe 8 octombrie 1950 la București pe stadionul Republicii în fața 40.000 de spectatori. Iosif Petschovschi și Andrei Rădulescu au marcat câte două goluri, alături de Andrei Mercea și Ioan Suru.

Emerich Vogl, primul căpitan al naționalei României la un Campionat Mondial, atunci antrenor, a folosit următoarea echipă: Ion Voinescu (CCA) – Florian Ambru (Dinamo), Alexandru Apolzan (CCA) – Zoltan Farmati (Arad), Mihai Flamaropol (Partizanul), Gheorghe Băcuț (Dinamo) - Ștefan Filotti (Loc. București), Andrei Mercea (Arad), Andrei Rădulescu (Loc. București) (min. 46 – Gavril Serfozo – CCA), Iosif Petschovschi (C) (Arad), Ioan Suru (Loc. București). Locomotiva București și Flamura Roșie Arad au dat cei mai mulți jucători în primul 11 – 3. Florian Ambru și Ioan Suru au debutat în acel meci.

Au urmat două meciuri care au fost șterse din palmaresul echipei naționale A și trecute în sectorul echipei olimpice. E vorba de calificare la Jocurile Olimpice din 1972 găzduite în Bavaria – Munchen. Meciurile au avut loc în 1971 (aprilie la București și mai la Tirana), de fiecare dată câștigând România cu 2-1.

După acest moment, echipa națională a României a înfruntat Albania pentru calificare la două turnee finale de campionat continental și mondial; în ambele situații, niciuna nu a mers mai departe. Prima dată a ratat calificarea la Mondialul din 1974 găzduit de Germania de Vest, după o dublă victorie – 2-0 în 1972 și 4-1 în 1973,

A doua oară a ratat calificarea la Europeanul din 1988, găzduit tot de Germania de Vest. Un context interesant... În 1987, au învins cu 5-1 acasă și cu 1-0 în deplasare, dar tot nu au reușit să cucerească o părticică din Germania. Victor Pițurcă a jucat în ambele meciuri, iar în prima partidă a deschis scorul în minutul 2 din postura de titular. La Vlore, Pițurcă a intrat ultimul în minutul 88.

Pe 20 septembrie 1988, pe stadionul Central din Constanța, naționala României a jucat ultimul meci amical cu Albania în fața a 4.000 de spectatori. Belodedici, Hagi și Cămătăru au consemnat o victorie fără probleme, 3-0.  într-un meci cu importanță enormă pentru cariera lui Gheorghe Popescu – era meciul lui de debut.

Ultimele meciuri au avut loc în contextul unor campanii de calificare la Campionate Europene; pentru Euro 2008, România a reușit să învingă cu 2-1 la Tirana în 2006 și cu 6-1 la București în 2007, obținând și o calificare pentru turneul final din Elveția (interesant!). Ultima dată au obținut două remize, 1-1 la Piatra-Neamț în 2010 și la Tirana în 2011, care au împiedicat echipa să meargă la Euro 2012.

Meciul din 2011 a fost ultimul din această lungă serie – pe 10 octombrie 2011. Era ultimul meci din grupa de calificare, în care a terminat pe locul 3. Meciul s-a juca la Tirana, iar gazdele au deschis scorul în minutul 24 prin Salihi, iar pentru oaspeți a egalat Srdjan Luchin în ultimul sfert de oră.

Victor Pițurcă aflat la al patrulea meci împotriva Albaniei a folosit următoarea echipă: Silviu Lung Jr. (Astra) – Srdjan Lucin (Dinamo), Gabi Tamaș (West Bromwich), Dorin Goian (Rangers), Iasmin Latovlevici (Steaua) – Costin Lazăr (PAOK) (min. 87 – Gheorghe Bucur – Kuban), Alex Bourceanu (Steaua), Răzvan Cociș (Rostov) – Bănel Nicoliță (St. Etienne) (min. 63 – Gabi Torje – Udinese), Ciprian Marica (Schalke) (min. 49 – Bogdan Stancu – Orduspor), Adrian Mutu (C) (Cesena). Acel meci a consemnat primul gol al lui Luchin la echipa națională.

În afară de Pițurcă, sunt 5 jucători convocați pentru turneul elvețian care au jucat în meciuri împotriva Albaniei: Ciprian Marica (4), Răzvan Raț (3), Bănel Nicoliță (2), Costin Lazăr și Alex Bourceanu (1), iar Marica are un gol marcat împotriva lor în 2007. De partea cealaltă, echipa antrenată de italianul De Biasi are 5 jucători în acest lot care au mai jucat împotriva României: Andi Lila (4), Lorik Cana (3), Debatik Curri (3), Anis Agolli (1) și Edmond Kapllani (1).







Sursa: Sebi Răducu
Taguri: Romania    Albania    Elvetia    Victor Piturca    Agalliu    Demollari   

» Echipa nationala a Romaniei - Istorie si statistica
Comenteaza

Ultimele stiri - Echipa națională

Declarații: România - Cipru

România a încheiat perfect anul fotbalistic 2024, cu o victorie acasă, 4-1 cu Cipru. Cu acest succes, "tricolorii" au câștigat grupa C2 și au promovat în categoria B a Ligii...

Liga Naţiunilor - Liga C - Grupa 2: România - Cipru 4-1

Naţionala României a învins echipa Ciprului cu scorul de 4-1 (2-0), luni seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în ultimul său meci din Grupa C2 din Liga...

Declarații: România - Kosovo

Meciul dintre naţionala de fotbal a României şi Kosovo a fost abandonat la scorul de 0-0, vineri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa C2 din Liga Naţiunilor,...

Meciul România - Kosovo, din Liga Naţiunilor, a fost abandonat la scorul de 0-0

Meciul dintre naţionala de fotbal a României şi Kosovo a fost abandonat la scorul de 0-0, vineri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa C2 din Liga Naţiunilor, după ce echipa...

15 noiembrie 1989, România – Danemarca 3-1

Astăzi, 15 noiembrie 2024, echipa naţională a României va susţine un joc important contra Kosovo, ȋn Liga Naţiunilor.   Ne ȋntoarcem ȋn urmă cu exact 35 de ani...

Bîrligea şi Miculescu, convocaţi la echipa naţională pentru meciurile cu Kosovo şi Cipru

Selecţionerul echipei de fotbal a României, Mircea Lucescu, a anunţat, sâmbătă, un lot de 26 de jucători pentru ultimele două partide din Grupa C2 a Ligii Naţiunilor, în care se găsesc...

Declarații: Lituania - România 1-2

Reprezentativa României a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, selecţionata Lituaniei, în etapa a 4-a a grupei C2 a Ligii Naţiunilor. Pentru "tricolorii"...

Liga Naţiunilor - Liga C - Grupa 2: Lituania - România 1-2

Naţionala de fotbal a României a învins greu echipa Lituaniei, cu scorul de 2-1 (1-1), marţi seara, pe stadionul "Dariaus ir Gireno" din Kaunas, în Grupa a 2-a din Liga C a Ligii...

Mircea Lucescu: Sper ca din această confruntare să câştigăm noi

Antrenorul echipei naţionale de fotbal a României, Mircea Lucescu, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la "un meci de care pe...

Declarații: Cipru - România 0-3

Reprezentativa României, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, selecţionata Ciprului,...

Liga Naţiunilor - Liga C - Grupa 2: Cipru - România 0-3

Echipa națională de fotbal a României a învins echipa Ciprului cu scorul de 3-0 (3-0), sâmbătă seara, pe "AEK Arena - George Karapatakis" din...



Top News

-Liga 1 - Etapa 17: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 17: Petrolul Ploieşti - Dinamo Bucureşti 0-1

-Liga 1 - Etapa 17: Fotbal Club FCSB - Unirea Slobozia 3-0

-Liga 1 - Etapa 17: CFR Cluj - Rapid Bucureşti 1-1

-Liga 1 - Etapa 17: FC Hermannstadt - Universitatea Cluj 2-1

-Liga 1 - Etapa 17: Farul Constanţa - Oţelul Galaţi 0-1

-Liga 1 - Etapa 17: Sepsi Sfântu Gheorghe - Gloria Buzău 2-0




Care este cel mai mare jucător român al tuturor timpurilor?
Gheorghe HAGI
Nicolae DOBRIN
Adrian MUTU
Ilie BALACI
Gheorghe POPESCU
Cristian CHIVU
Iuliu BODOLA
Ladislau BÖLÖNI
Ștefan DOBAY
Mircea LUCESCU
Cornel DINU
Adrian ILIE
Dan PETRESCU
Florin RĂDUCIOIU
Florea DUMITRACHE
Dorinel MUNTEANU
Iuliu BARÁTKY
Marius LĂCATUȘ
Ion DUMITRU
Dudu GEORGESCU
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


2024-2025


Liga 1 2024-2025
22.11.2024
Cronica
Sepsi Sfântu Gheorghe Gloria Buzău C
22.11.2024
Cronica
Farul Constanța Oțelul Galați C
23.11.2024
Cronica
FC Hermannstadt Universitatea Cluj C
23.11.2024
Cronica
CFR Cluj Rapid București C
24.11.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Unirea Slobozia C
24.11.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Dinamo București C
25.11.2024 FC Botoșani
17:30
Politehnica Iaşi Digi Sport 1 C
25.11.2024 FC UTA Arad
20:30
Universitatea Craiova Digi Sport 1 C


1. Universitatea Cluj 30
2. CFR Cluj 28
3. Dinamo București 28
4. Fotbal Club FCSB 27
5. Petrolul Ploiești 26
6. Universitatea Craiova 25
7. Sepsi Sfântu Gheorghe 25
8. Rapid București 24
9. Oțelul Galați 23
10. Farul Constanța 20
11. Politehnica Iaşi 20
12. FC UTA Arad 18
13. Unirea Slobozia 18
14. FC Hermannstadt 16
15. FC Botoșani 16
16. Gloria Buzău 13
Clasament 2024-2025

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017