Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Liga 1 28.12.2019 - 12:21

Primul an al clubului Dinamo

Primul an al clubului Dinamo

Ciocanul 1948

În Cupa României:

24-03-48

Politehnica Iași

D

1

-

1

Oţelescu (89)

Ciocanul: Sadowsky, Mujok, Novac, Niculescu, Teodorescu, Popescu, Oțelescu, Ignat, Bobancu, Mihai, Sârbu

 

Ziarul „Universul” a folosit numele Ciocanul și Unirea Tricolor până la ultima etapă, în timp ce Sportul Popular folosește numele de Dinamo A și B începând cu 1 mai 1948. Astăzi 14 mai 1948 se consideră data formării clubului Dinamo. La fotbal, Unirea Tricolor MAI și Ciocanul continuă activitatea sub numele anunțate la 16 aprilie: Dinamo B și, respectiv, A. Dinamo va deveni un club polisportiv care va cuceri numeroase titluri de campion național, cupe ale României, trofee și medalii continentale sau mondiale, cupe ale campionilor europeni la volei masculin (1966, 1967 și 1981), scrimă, handbal (1965), rugby (1967), tenis de câmp, o cupă a cupelor (volei masculin, 1979). Bilanțul total se găsește aici: http://www.csdinamo.eu/prezentare-dinamo/prezentare-dinamo/palmares-dinamo.

Dinamo B a retrogradat, după care a câștigat seria a II-a a diviziei B, ediția 1948-1949, dar nu a fost acceptată să promoveze fiind echipa secundă a clubului Dinamo. S-a mutat la Brașov în anul 1950, a câștigat din nou seria diviziei B în care a activat și a jucat în prima divizie între 1951 și 1956 cu numele Dinamo orașul Stalin. Brașovul a purtat numele conducătorului sovietic din vara anului 1950 până în anul 1960, deși acesta a decedat în martie 1953 iar, ulterior, abuzurile sale au fost criticate de urmașul său. Dinamo A a rămas în divizia A, iar de la Unirea Tricolor a luat cei mai buni jucători, în primul rând pe Titus Ozon. La fel ca Steaua (fostă CCA, astăzi F.C.S.B), Dinamo nu a retrogradat niciodată.

                Scena politică a suferit transformări radicale începând cu 6 martie 1945. Dr. Petru Groza a devenit prim ministru și a intuit că viitorul României nu mai poate fi decât supunerea totală față de U.R.S.S., în așteptarea unor vremuri mai bune. Se spune că fostul premier Petru Groza ar fi afirmat: sunt singurul prim-ministru care a ajuns la conducere bogat și a plecat sărac. Naționalizarea din 1948 l-a afectat și pe el, dar structura economică a statului sovietic trebuia copiată. La 19 noiembrie 1946, s-au organizat alegeri parlamentare în România, care nu au schimbat obișnuința partidului aflat la conducere să câștige alegerile (la fel a fost pe vremea guvernelor conservatoare, liberale sau țărăniste). A fost o practică inversă în România, prin care regele numea primul-ministru, se forma guvernul și acesta organiza alegerile în limitele legale de timp. Blocul Partidelor Democrate a câștigat alegerile din 1946 (cu P.C.R. în prim-plan), poate cam prea detașat față de P.N.Ț. (aflat pe locul 2), dar asta a stat în practica abuzurilor celor aflați la putere (până în 1990). La 30 decembrie 1947, Petru Groza, împreună cu Gheorghe Gheorghiu, șeful P.C.R. au cerut și obținut abdicarea Regelui Mihai. Șef al statului între 1940 și 1947, Regele Mihai a acționat pentru ieșirea țării din războiul împotriva U.R.S.S., a cărui continuare putea aduce distrugeri imense României, după august 1944. A abdicat fără a încerca să folosească forța la 30 decembrie, știind că susținerea pe care o avea era mai degrabă simbolică în comparație cu cea a P.C.R., susținut (la nevoie) de U.R.S.S. P.N.L. și P.N.Ț. nu au fost în prim planul activității politice în anii 1938-44, din cauza regimului carlist și a dictaturii lui Antonescu, iar la alegerile din 1946, guvernanții au făcut tot posibilul ca B.P.D. să câștige alegerile.

                Din cauză că regimul comunist nu a acceptat profesionismul în sport, jucătorii au fost angajați în instituții publice sau comerciale, sau au studiat în instituții de învățământ superior, toate aparținând statului. Deoarece un club sportiv nu poate exista fără o susținere materială, iar jucătorii trebuiau plătiți ca oricare alți angajați, era imposibilă existența unor cluburi neagreate de P.C.R.. Proprietatea privată este redusă, începând cu iunie 1948, la o locuință și, mai târziu, un autovehicul. Deoarece statul comunist s-a bazat pe ministerul de interne și pe armată, folosite chiar în represiunea împotriva poporului, atât în anii 1950, cât și între 16 și 22 decembrie 1989, aceste ministere au dispus de posibilități materiale net superioare, iar în sport au atras cei mai buni jucători din țară, foarte puțini refuzând avantajele oferite de cele două echipe. Jucătorii care au jucat pentru cele două cluburi pentru o perioadă mai mare de timp au primit grade și, ca o consecință, pensii mai bune decât ceilalți cetățeni ai țării. Puțini au fost cei care au refuzat să evolueze la Dinamo sau Steaua. În viitorii ani, cele două ministere au ajutat unele orașe să ajungă chiar în Divizia A: Brașov, Bacău, Pitești, Câmpulung Moldovenesc, Târgu Mureș. Acest sistem a fost aproape identic cu cele din Uniunea Sovietică, Bulgaria, Iugoslavia, Ungaria, Cehoslovacia, Polonia, Albania.

 

 

1948-1949. Începutul a fost modest

1

I.C. Oradea

26

16

5

5

60

-

36

37

6

C.S.C.A.

26

10

9

7

58

-

53

29

8

Dinamo

26

11

6

9

55

-

50

28

 

De la Unirea Tricolor, Dinamo A i-a luat pe Marin Apostol, Vasile Naciu, Alexandru Petculescu și una din revelațiile fotbalului românesc, oboreanul Titus Ozon. De la FC Ploiești, aflată în degringoladă după retrogradare a venit portarul Petre Ivan. Coloman Braun Bogdan a rămas la conducerea echipei, dar a fost schimbat după 7 etape. A ajuns antrenor al echipei naționale (1949), fără a obține rezultate remarcabile.

Vara era anotimpul întâlnirilor internaționale. În 1948 nu exista Campionatul European, nici cupele europene. Nici Cupa Europei Centrale nu fusese reluată. Țările din estul Europei au reluat meciurile pentru Cupa Balcanică, devenită în 1948 ”Jocurile Balcanice și ale Europei Centrale”, la care au participat România, Cehoslovacia, Iugoslavia, Ungaria, Polonia, Albania și Ungaria, dar competiția nu s-a încheiat. Numărul meciurilor internaționale a scăzut mult, astfel încât între 9.10.1950 și 10.05.1952 România A a ajucat un singur meci inter-țări. Timpul a fost completat de Festivalul Mondial al Tineretului și Studenților și de turnee ale unor echipe din țările vecine. Astfel, echipa Zidenice a prilejuit primul meci internațional al nou-formatei Dinamo. La o săptămână după meciul România – Cehoslovacia, încheiat cu 2-1 pentru români, goluri marcate de Eugen Iordache (22) și Carol Bartha (90), meci care a înregistrat prima victorie a României în fața naționalei A a Cehoslovaciei, echipa cehoslovacă Zidenice a efectuat un turneu în București. În primul meci, Dinamo a învins cu 4-1 (3-0), „urmare firească a jocului superior prestat în special în prima repriză (scrie ziarul „Sportul Popular”). Dealtfel, în întregul meci divizionarii bucureșteni s-au comportat peste așteptări și au justificat în totul rezultatul final, ca și diferența de scor. Firește, în asemenea condițiuni, nu mai încape discuție că victoria este pe deplin meritată. Dacă totuși s-ar putea spune ceva, este numai în privnța scorului. DINAMO a avut situațiuni pentru mai mult de patru goaluri și ar fi putut obține o victorie mai de proporții fără ca să poată spune cineva că ar fi fost nemeritat. Cu toate că oaspeții au jucat destul de bine și tehnic. Afirmația aceasta ar putea să surprindă, dar nu pe cei care au fost la meci și au știut să vadă clar. Adevărul este că echipa ZIDENCE din Brno a jucat bine sub raport technic și dacă au păcătuit ceva – în afară de faptul că au resimțit oboseala drumului – aceasta a fost în ceea ce privește sistemul.

Într-adevăr, eri s-a văzut mai bine ca oricând superioritatea sistemului WM asupra celui zis „ortodox”, la care cehii nu vor să renunțe. Pentru moment, credem.” (scria același ziar).

Iată cum a prezentat revista „Stadion” această întâlnire:

 

DINAMO – ZIDENICE 4-1 (3-0)

11.07.1948, stadionul Giulești, arbitru: Mircea Cruțescu (București)

DINAMO: Varday, Ambru (66 Teodorescu), Novac; Niculescu, Paraschiva, Șiclovan; Farkas, Ozon, Bartha, Moisescu (Petculescu), Naciu.

ZIDENICE: Kopecky, Vanek I, Zapletal, Vanek II, Slama, Buchta, Krejcir, Sobotka, Trnka (66 Polacek), Moos, Rulc.

Au marcat: Bartha (33, 37), Ozon (39), Petculescu (65), Polacek (82)

s-au remarcat Bartha, Ozon, Șiclovan, Novac, Niculescu, Teodorescu, Sobotka, Moos, Trnka, Slama, Kopecky (un portar excelent!). Dinamo a fost întărită cu jucători care aparțineau altor cluburi: Tudor Paraschiva (Jiul) și Varday (C.S.M. Mediaș), o practică obișnuită în meciurile amicale.

 

Dinamo A în campionat:

Antrenori: Coloman Braun Bogdan (etapele 1-7), Rudolf Wetzer (etapele 8-26)

22-08-48        Jiul Petroşani                               A     4     -     1      Farkas (46p,73,83,86)                                             Iancu Ceaureanu (București)

Dinamo: Ivan, Ambru, Novac, Ignat, Niculescu, Şiclovan, Farkas, Ozon, Bartha, Moisescu, Naciu

Jiul: Nemeş, Balogh, Szilagy, Pop IV, Marinescu, Bone, Nicşa, Cricovan, Paraschiva, Roman, Palfi. A marcat Paraschiva (88)

 

 

Iuliu Farkas, născut la Petroșani, a jucat pentru Ferencvaros Budapest și C.A. Cluj (41 meciuri) în campionatul maghiar (1942-44). Alege Rapid în toamna lui 1944, Carmen în 1945-46 și Ciocanul în vara lui 1946. În 1951 părăsește Dinamo pentru Flacăra Petroșani, unde joacă până în 1955, apoi un an joacă pentru Minerul Lupeni (1956). Este primul golgheter al lui Dinamo, marcând 4 goluri în primul meci, primul din penalty. A fost egalat de Bartha, care a marcat și el 13 goluri pentru Dinamo, sezonul 1948-49. De la oaspeți Tudor Paraschiva și Costică Marinescu au fost „produse” ale Unirii Tricolor, care au fost atrași de echipa din Petroșani. Neavând stadion propriu, Dinamo a jucat primele 3 meciuri și pe cele cu CFR Cluj, Gaz metan, CSU Cluj și CFR Timișoara, pe stadionul UCB (fostul Venus), apoi pe Giulești (meciurile cu ICO și Petrolul), pe Republicii (cu CSCA).

 

28-08-48        Metalochimic                               A     5     -     3      Bartha (14,57), Ozon (23), Naciu (31,80)                Gabriel Rusu (Cluj)

Dinamo: Ivan, Ambru, Novac, Mihai, Niculescu, Şiclovan, Bartha, Apostol, Ozon, Moisescu, Naciu

 

05-09-48        CSM Mediaş                                D     1     -     1      Ignat (7)                                                                   Gheorghe Ionescu (Brașov)

Dinamo: Ivan, Ambru, Novac, Ignat, Teodorescu, Şiclovan, Bartha, Farkas, Ozon, Moisescu, Naciu

 

09-09-48        CFR Bucureşti                            








» Clasament Liga 1
» Golgheteri Liga 1
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Liga 1

Timotej Jambor a fost împrumutat de Rapid la MŠK Žilina

Echipa de fotbal Rapid Bucureşti l-a împrumutat pe atacantul Timotej Jambor la fosta sa echipă, MŠK Žilina, până la finalul actualului sezon, formaţia slovacă...

Michael Breij şi Stefan Hajdin și-au reziliat contractele cu Sepsi OSK

Clubul de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a renunţat la serviciile olandezului Michael Breij şi sârbului Stefan Hajdin, jucători care se aflau în lot din vara anului 2024, informează...

Ovidiu Burcă a fost numit antrenor principal al echipei Oțelul Galați.

Ovidiu Burcă este noul antrenor al echipei de fotbal Oţelul Galaţi, a anunţat clubul din Superliga României, miercuri, pe site-ul său oficial.   Cele două părţi au semnat un contract...

Liga 1 - Etapa 21: Rezultate şi marcatori

Etapa a 21-a, ultima din acest an, a debutat vineri cu meciul de lka Sfântu Gheorghe dintre Sepsi OSK și liderul Universitatea Cluj. Partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0. A fost un...

Liga 1 - Etapa 21: Politehnica Iași - Fotbal Club FCSB 0-2

FCSB a învins-o în Copou pe Politehnica Iași cu scorul de 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 21-a a Superligii României. Ambele goluri ale meciului au fost marcate de căpitanul Darius...

Liga 1 - Etapa 21: FC UTA Arad - FC Botoșani 2-0

FC UTA Arad a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, acasă, într-un meci din etapa a 21-a a Superligii României, ultima a anului.  ...

Liga 1 - Etapa 21: Dinamo București - Rapid București 0-0

Dinamo Bucureşti şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe Arena Naţională, în cel mai așteptar meci din etapa a 21-a a Superligii României.   Partida a fost...

Liga 1 - Etapa 21: CFR Cluj - Oțelul Galați 3-2

CFR Cluj a învins-o pe Oțelul Galați cu scorul de 3-2 (1-1), duminică, acasă în Gruia, într-o partidă din etapa a 21-a a Superligii României.   "Feroviarii" au deschis scorul...

Liga 1 - Etapa 21: Petrolul Ploiești - Unirea Slobozia 2-1

Petrolul Ploieşti a învins-0, duminică, acasă, cu scorul de 2-1, pe Unirea Slobozia, în etapa a 21-a a Superligii României.   Pentru prahoveni au marcat...

Liga 1 - Etapa 21: Gloria Buzău - Universitatea Craiova 0-2

Universitatea Craiova a obținut o victorie previzibilă, 2-0 în deplasare, în fața ultimei clasate, Gloria Buzău, într-un meci din etapa a 21-a a Superligii României, ultima a anului.  ...

Liga 1 - Etapa 21: FC Hermannstadt - Farul Constanța 0-0

FC Hermannstadt și Farul Constanța au împărțit punctele într-o partidă tensionată după accidentarea gravă a lui Ionuț Cercel, scor 0-0. Meciul, care s-a disputat...



Top News

-FC Argeş, cantonament de iarnă ȋn Antalya

-Timotej Jambor a fost împrumutat de Rapid la MŠK Žilina

-Michael Breij şi Stefan Hajdin și-au reziliat contractele cu Sepsi OSK

-"Ibrox Park" în delir! Ianis Hagi a înscris un gol de vis în poarta lui Celtic

-Ovidiu Burcă a fost numit antrenor principal al echipei Oțelul Galați.

-Fotbal sub dictaturi: barajul URSS - Chile, 1973

-Spectacolul din Premier League continuă de Boxing Day




S-au nascut azi

Ademar
Brazilia
40 ani

Adrián López
Spania
37 ani

Adrian Mutu
România
46 ani

André Bikey
Camerun
40 ani

Apostolos Vellios
Grecia
33 ani

Benedikt Fernandez
Germania
40 ani

Cephas Malele
Angola
31 ani

Ciprian Ionașcu
România
38 ani

Cláudio Pitbull
Brazilia
43 ani

Costin Gheorghe
România
36 ani

Daniel Chávez
Peru
37 ani

David Silva
Spania
39 ani

Dmitri Galiamin
Rusia
62 ani

Eladio Reyes
Peru
77 ani

Elhad Naziri
Azerbaidjan
35 ani

Emanuele Calaiò
Italia
43 ani

Fernando Salazar
Spania
40 ani

Flavius Cuedan
România
32 ani

Francesco Coco
Italia
48 ani

Fritz Künzli
Elveția
79 ani

Gabriel Rotaru
România
54 ani

Giuseppe Favalli
Italia
53 ani

John Utaka
Nigeria
43 ani

Lee Jung-Soo
Coreea de Sud
45 ani

Mădălin Crengăniș
România
30 ani

Marius Panainte
România
40 ani

Matthew Kilgallon
Anglia
41 ani

Mircea Oltean
România
43 ani

Orlin Starokin
Bulgaria
38 ani

Pascal Zuberbühler
Elveția
54 ani

Roger Ljung
Suedia
59 ani

Roman Wójcicki
Polonia
67 ani

Rubén Ayala
Argentina
75 ani

Ryan McGivern
Irlanda de Nord
35 ani

Sascha Bigalke
Germania
35 ani

Sebastián Eguren
Uruguay
44 ani

Seol Ki-Hyeon
Coreea de Sud
46 ani

Stefano Mauri
Italia
45 ani

Stipe Pletikosa
Croația
46 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2024-2025


Liga 1 2024-2025
20.12.2024
Cronica
Sepsi Sfântu Gheorghe Universitatea Cluj C
21.12.2024
Cronica
FC Hermannstadt Farul Constanța C
21.12.2024
Cronica
Gloria Buzău Universitatea Craiova C
22.12.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Unirea Slobozia C
22.12.2024
Cronica
CFR Cluj Oțelul Galați C
22.12.2024
Cronica
Dinamo București Rapid București C
23.12.2024
Cronica
FC UTA Arad FC Botoșani C
23.12.2024
Cronica
Politehnica Iaşi Fotbal Club FCSB C


1. Fotbal Club FCSB 37
2. Universitatea Cluj 37
3. Dinamo București 36
4. Universitatea Craiova 35
5. CFR Cluj 35
6. Petrolul Ploiești 31
7. Sepsi Sfântu Gheorghe 30
8. Rapid București 29
9. FC Hermannstadt 26
10. FC UTA Arad 25
11. Oțelul Galați 24
12. Farul Constanța 24
13. Politehnica Iaşi 22
14. Unirea Slobozia 22
15. FC Botoșani 18
16. Gloria Buzău 16
Clasament 2024-2025

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizia ONJN nr.860/28.04.2016, Licenta: L2160797Y000396