Ştiri Astra Ploieşti
11-05-2009, 05:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Astra Ploieşti
Atacantul grupării Astra Ploieşti, Liviu Ganea, a fost suspendat, miercuri, 3 etape, în urma incidentului de la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, când a lovit un adverasr, fapt din cauza căruia a şi fost amendat cu 2.000 de lei, informează site-ul oficial al LPF.
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 06:14 PM
|
|||
|
|||
Napoli: "CFR Cluj este o echipă puternică, dar nu mergem în vacanţă şi vrem să obţinem puncte"
Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, joi, că jucătorii săi nu vor merge în vacanţă la Cluj şi vor să obţină cel puţin un rezultat de egalitate în meciul contra CFR-ului.
"Toate meciurile rămase din acest tur sunt extrem grele şi foarte importante. CFR Cluj este o echipă foarte puternică, dar nici noi nu o să mergem în excursie şi chiar vrem să obţinem puncte. Nu se poate spune că adversarii vor fi obosiţi după meciul din Liga Europa, deoarece au 30 de jucători în lot, toţi foarte buni. Noi avem 23 de fotbalişti, dintre care 4 nu vor evolua cu CFR, Munteanu, Oprsal, Ganea şi Djokic, toţi suspendaţi", a spus Napoli. Tehnicianul italian a vorbit şi despre motivele care l-au făcut să accepte oferta clubului ploieştean: "Am venit la Astra pentru că i-am promis patronului că echipa nu va retrograda, iar la iarnă aştept întăriri, pentru că nu pot juca mereu doar cu fotbaliştii pe care îi am acum în lot". Meciul CFR Cluj-Astra Ploieşti, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 06:16 PM
|
|||
|
|||
Marcel Iancu: "Îmi doresc la echipă fotbalişti buni si foarte buni"
Preşedintele Consiliului Director al clubului, Marcel Iancu a început tatonările în privinţa jucătorilor vizaţi pentru un transfer în iarnă: "Îmi doresc la echipă fotbalişti buni si foarte buni. Ne interesează Iulian Tameş de la FC Argeş, însă aşteptăm ca acesta să-şi rezolve problemele pe care le are cu clubul piteştean. Am vorbit deja cu el de două ori şi sper să fie bine până la urmă", a spus oficialul ploieştenilor, care a mai adăugat că Astra va face apel în cazul Liviu Ganea, suspendat 3 etape în urma incidentului din finalul partidei cu Ceahlăul.
Meciul CFR Cluj-Astra Ploieşti, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-07-2009, 05:55 PM
|
|||
|
|||
Astra Ploieşti l-a transferat pe mijlocaşul Cornel Cornea
Mijlocaşul Cornel Cornea, care a evoluat ultima dată la echipa greacă OFI Creta, a semnat cu formaţia Astra Ploieşti, din postura de jucător liber de contract.
Cornel Flaviu Cornea (28 de ani), fost mijlocaş stânga la Delta Tulcea, a fost transferat la începutul anului la gruparea greacă OFI Creta, cu care semnase un contract pe doi ani şi jumătate. Jucătorul, care a fost coleg la OFI Creta cu alţi doi români, Cosmin Bărcăuan şi Marius Şuleap, nu s-a adaptat la formaţia elenă şi a preferat să revină în campionatul intern. Conducerea preahovenilor nu a divulgat perioada contractuală. Cornea are posibilitatea să evolueze chiar din această etapă la Astra, pentru că a fost inclus în lotul convocat de Nicolo Napoli pentru meciul cu CFR Cluj. Noul jucător al Astrei s-a născut la Beclean şi a debutat în prima ligă la FCM Bacău. El a mai evoluat în carira sa şi pentru formaţiile FC Baia Mare, Oţelul Galaţi, Gloria Bistriţa, FC Vaslui, FC Botoşani, Delta Tulcea şi OFI Creta. Cornea a fost aproape de o revenire la Gloria Bistriţa, cu care s-a aflat în negocieri, dar a ales în cele din urmă echipa ploieşteană. Partida CFR Cluj-Astra Ploieşti, din etapa a 13-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18:00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-08-2009, 06:44 PM
|
|||
|
|||
Costel Lazăr îl dă în judecată pe Marius Avram
Oficialii echipei din cartierul "9 Mai" au precizat că la începutul acestei săptămâni clubul ploieştean a depus memorii împotriva arbitrajului lui Marius Avram - la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ - la Comisia Centrală de Arbitri, la Federaţia Română de Fotbal şi la Liga Profesionistă de Fotbal.
"Nu pot să cred că am fost suspendat, iar mie nu mi s-a respectat dreptul de a mă apăra. Dacă nu voi reuşi pe linie sportivă, atunci îi voi intenta proces arbitrului întâlnirii pe cale civilă. În dorinţa de a-i proteja pe arbitri, mi-am luat-o nemeritat. Nu mi s-a dat dreptul să mă apăr la comisie, deşi regulamentul îmi permitea acest lucru. Am un DVD de un minut în care se vede ce am făcut la finalul meciului, dar pentru ei nu a contat. Arbitrul şi observatorul Ilinca au scris chestii contradictorii în rapoartele lor, unul că nu am intrat ca să-l protejez, iar celălalt că am intrat să protestez. Şi vă mai spun ceva: Djokic a fost eliminat de arbitrul de rezervă, Bocăneală. Avram nici nu a văzut faza şi s-a luat după ce i-a zis al patrulea arbitru. Arbitru care mi-a zis <Las' că te fac eu>. Şi m-a făcut, deocamdată. Dar voi face recurs şi apoi voi apela şi la instanţa civcivilă, pentru că nu pot să-i lasă să-şi bată joc de mine", a declarat directorul sportiv al echipei, Costel Lazăr, suspendat şase etape pentru presupusele injurii aduse lui Avram. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-08-2009, 06:45 PM
|
|||
|
|||
"Îi plătesc amenda lui Ganea!"
Furios după egalul de pe teren propriu, patronul Astrei, Ioan Niculae (foto), vrea să-i scoată din arbitraj pe Marius Avram şi pe rezerva acestuia, Marius Bocăneală.
Cât despre gestul lui Ganea, care a luat la şuturi un adversar, Niculae anunţă că nu-l va pedepsi pe jucător. "Am depus memoriu împotriva celor doi, prin care cerem excluderea lor din arbitraj. Nu voi mai accepta să fiu arbitrat de Marius Avram la niciun meci, indiferent de consecinţe". În ceea ce-l priveşte pe Liviu Ganea, acesta este apărat de patronul ploieştenilor: "Nu sunt de acord cu astfel de manifestări, dar pe Liviu Ganea nu îl voi amenda, chiar o să-i plătesc amenda pe care o va primi de la LPF. A fost o reacţie nervoasă cauzată de maniera de arbitraj". În schimb, Djokic a fost dat afară de Ioan Niculae, acesta nefiind de acord cu gestul care a adus egalarea nemţenilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-08-2009, 11:16 PM
|
|||
|
|||
Napoli: "Sunt dezamăgit de jocul echipei mele"
Tehnicianul formaţiei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, s-a arătat foarte dezamăgit de rezultatul final, în condiţiile în care fotbaliştii săi au avut superioritate numerică din minutul 44: "În prima repriză am jucat bine, dar în partea a doua am cedat nepermis centrul terenului, deşi aveam un om în plus. Nu am avut reacţie după primirea golului. Le-am cerut jucătorilor mei să exploateze benzile terenului, dar ei au jucat pe centru. Sunt dezamăgit de jocul echipei mele".
CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, gruparea Astra Ploieşti, scor 1-0, într-un meci din etapa a 13-a a Ligii I, şi a urcat provizoriu pe primul loc în clasament. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-09-2009, 07:50 PM
|
|||
|
|||
Memoriu împotriva lui Robert Dumitru
Prestaţia braşoveanului Robert Dumitru i-a pus pe jar pe oficialii echipei prahovene de prim-eşalon, Astra Ploieşti, care-l acuză pe braşovean că a "tras" cu CFR Cluj, în partida de duminică seară, câştigată de ardeleni cu 1-0.
Pe site-ul oficial al clubului se anunţă faptul că împotriva lui Dumitru se vor face memorii, la LPF şi FRF, după ce arbitrul de centru nu a acordat al doilea cartonaş galben, lui Dubarbier, la faza marcării golului, când atacantul clujean şi-a pus tricoul în cap, deşi mai avea un avertisment, scăpând însă nesancţionat, chiar sub ochii braşoveanului. Astra reproşează şi tolerarea manierei de joc a gazdelor, una dură, oficialii echipei ploieştene considerând că Astra este "vânată", pentru a fi retrogradată! Astra aşteaptă şi răspuns la precedentele memorii, făcute după meciul cu Ceahlăul, până acum neprimindu-se niciun răspuns! http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-09-2009, 10:02 PM
|
|||
|
|||
Astra ameninţă că nu se va prezenta la meciul de Cupă cu Dinamo!
Conducerea clubului Astra s-a declarat revoltată că meciul cu Dinamo, din sferturile Cupei României, a fost programat la 25 noiembrie, la o săptămână după celelalte trei jocuri, şi a ameninţat, luni, că nu se va prezenta, dacă data de disputare nu va fi schimbată.
Astra a trimis luni adrese către preşedintele FRF, Mircea Sandu, către preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi către Departamentul Competiţii din cadrul Federaţiei, prin care anunţă că "sub rezerva oricărei sancţiuni, nu se va prezenta la meci, dacă data acestuia nu va fi schimbată" şi se declară revoltată că nu a fost consultată în privinţa programării partidei. "Nu suntem de acord cu această programare abuzivă şi am hotărât că nu ne vom prezenta la meci, dacă nu vom fi programaţi odată cu celelalte echipe. În primul rând, patronul nostru nu acceptă această programare", a declarat, directorul sportiv al clubului, Costel Lazăr. Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, programul partidelor din sferturile de finală ale Cupei României, trei meciuri urmând să se dispute la 17 şi 18 noiembrie, în timp ce jocul Astra-Dinamo a fost programat pentru data de 25 noiembrie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-10-2009, 03:43 PM
|
|||
|
|||
Păun: "Nu mai puteam respira!"
Lovit duminică în piept intenţionat, cu bestialitate, de către portarul Nuno Claro, atacantul ploieştean Georgian Păun i-a băgat în sperieţi pe membrii familiei sale, care priveau meciul CFR Cluj - Astra (scor 1-0) la televizor.
Marian, fratele lui Georgian, spune: "M-am rugat să se ridice. Am simţit o mare uşurare când l-am văzut în picioare. Lovitura a fost una incredibil de violentă". Petrecută în minutul 43, incredibila fază se putea solda cu o dramă. Scăpat singur spre poarta gazdelor, Păun a fost întâmpinat de portarul Claro, care l-a atacat direct, printr-un procedeu de karate, lovindu-l cu bestialitate cu crampoanele în piept. Fotbalistul s-a prăbuşit şi a zăcut minute în şir la pământ, fiind reanimat de medici. Jucătorul Astrei purta şi ieri urmele crampoanelor lui Nuno Claro pe corp. Păun îl condamnă pe portughez pentru intrarea care-l putea scoate din circuitul fotbalistic: "M-am prăbuşit pe gazon. Nu eram inconştient, dar simţeam că nu mai pot respira, că nu am aer... Doctorul a intervenit şi m-a pus din nou pe picioare. Fără discuţie, a fost o intrare intenţionată. Dacă treceam de Nuno Claro, 99% era gol. Mă doare zona aceea şi la o simplă atingere". "A avut noroc" Doctorul Astrei, Ovidiu Chiriac, a fost îngrijorat de durerile pe care le-a acuzat jucătorul şi, după meci, l-a trimis pe acesta să facă o radiografie. Chiriac spune că jucătorul a avut noroc, scăpând fără fracturi şi alte leziuni interne. "Traumatismul este unul foarte puternic şi se putea sfârşi mult mai rău pentru jucător. A avut noroc, dacă se poate spune aşa, că nu şi-a pierdut cunoştinţa. L-am supravegheat atent tot drumul de întoarcere de la Cluj. Va trebui să facă o pauză câteva zile, pentru că simte dureri", a spus Chiriac. Astra aşteaptă acum decizia Comisiei de Disciplină a LPF în cazul lui Nuno Claro, după ce, runda trecută, chiar un fotbalist al Astrei, Liviu Ganea, a primit doar trei etape de suspendare pentru că l-a lovit repetat pe Cebotaru, atacantul Ceahlăului, într-un moment în care acesta era la pământ, iar meciul întrerupt. Şefii clujenilor îl felicită pe Claro! Scandaloasă este, în toată această poveste, atitudinea clujenilor. Imediat după incredibila lovitură, cei furioşi erau tot fotbaliştii de la CFR, care au protestat îndelung la cartonaşul roşu încasat de Nuno Claro. Portughezul a stat în fruntea nemulţumiţilor, a ţipat şi a gesticulat către arbitru, iar în final a şutat în minge, revoltat că e trimis la vestiare! Această atitudine a găsit acoperire şi înţelegere chiar de la lojă. Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR, a şocat după meci, când i-a adresat felicitări publice portughezului pentru că a fost la un pas să omoare un om! "Nuno Claro a făcut bine că a faultat. Probabil că am fi luat gol dacă nu ar fi intervenit la acea fază...". Încurajați astfel chiar de conducerile cluburilor, fotbaliştii au un comportament tot mai violent. În urmă cu câteva etape, Eugen Trică a sărit să-l bată pe unul dintre arbitrii de linie. Comisiile LPF au fost suspect de îngăduitoare. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut