Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Astra Ploieşti
11-21-2009, 03:57 PM
RE: Ştiri Astra Ploieşti
Marcel Iancu cere excluderea lui Balaj din arbitraj!

Preşedintele Consiliului Director al FC Astra, Marcel Iancu, transmite un mesaj de durere şi scârbă după meciul cu Dinamo , din sferturile de fiunală ale Cupei: "M-am simţit de parcă aş fi asistat la violarea propriului copil ! Mi-am lăsat familia la sute de kilometri să vin la Ploieşti ca să îmi fac meseria şi să cîştig un ban cinstit, dar observ că nu mai faci nimic in ziua de azi cu cinstea. Dacă am tăcut la jocul cu Piatra Neamt, la cel cu CFR, tac si după acest meci din Cupă, să aşteptăm să urmeze o altă execuţie in direct ?!? Să-i solicit patronului să cumpărăm fotbalişti şi să facem echipă sau să facem şi noi manevre subterane? S-au comis greşeli într-o singură direcţie: fault la primul gol, cartonaş galben în loc de roşu lui N’Doye, oprirea lui Păun din drumul spre gol pentru ofsaid inventat, gol anulat aiurea lui Paulinho, ofsaid la golul al doilea al dinamoviştilor, eliminarea gratuită a lui Strătilă. Pentru această hoţie la drumul mare, cer excluderea din arbitraj a lui Balaj şi a asistenţilor! Menţionez că am rămas consternat când, după partidă, jucătorul Cristea a intrat în cabina arbitrului, întrebându-l pe central: "[i]Ce faci , Cristi, când vii la Bucureşti?". Vroiau cumva să sărbătorească împreună victoria, calificarea ?!? Mai propun ca trofeul Cupa Romaniei sa fie fie decernat pe rând echipelor calificate în semifinale prin furt: CFR-ului în anii cu soţ, iar echipei Dinamo în cei fără soţ[/i]".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-23-2009, 05:55 PM
Haţegan fluieră "meciul sezonului" la Ploieşti

Partida cu Steaua este , parcă, mai importantă ca oricând pentru Astra, după cum nici oaspeţii nu pot avea decât gândul victoriei.

Un joc de cel mai mare interes, care va fi arbitrate de arădeanul Oviu Haţegan. Acesta va fi ajutat de Daniel Hulubei şi Mihai Ovidiu Artene, ambii din Vaslui. Rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti).

Observatori sunt Constantin Ştefan şi Romeo Paşcu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-24-2009, 04:20 PM
Napoli: "Soluţia cu Păun vârf a fost o schimbare tactică bună"

Antrenorul Nicolo Napoli s-a declarat mulţumit că formaţia sa şi-a depăşit condiţia şi a întors meciul în partea secundă.

"Sunt bucuros că am recuperat handicapul primei reprize şi am obţinut victoria. Noi mereu ne batem pentru a câştiga, iar dacă asta nu se întâmplă, nu facem decât să ne concentrăm pentru următorul meci. Soluţia cu Păun vârf a fost o schimbare tactică bună, iar faptul că am fost timoraţi în prima repriză a fost din cauza faptului că suntem o echipă mică şi trebuie să luptăm şi împotriva acestui handicap", a afirmat antrenorul italian.

Steaua a fost învinsă luni, în deplasare, de Astra Ploieşti cu scorul de 2-1, după ce a condus la pauză, şi a înregistrat prima înfrângere în campionat după sosirea lui Mihai Stoichiţă. Roş-albaştrii au deschis scorul în minutul 18, prin golul lui Kapetanos, însă Astra a întors meciul prin reuşitele lui Georgian Păun (52, 90).

11-25-2009, 04:21 PM
Astra a cerut amânarea meciului cu Oţelul, după ce un jucător a fost diagnosticat cu gripă porcină

Astra Ploieşti a cerut, miercuri, Ligii Profesioniste de Fotbal amânarea partidei cu Oţelul Galaţi, din etapa a 15-a a Ligii I, după ce unul dintre jucătorii săi, argentinianul Abel Valdez, a fost diagnosticat cu gripă porcină, a declarat, preşedintele cubului, Marcel Iancu.

"Avem un caz de gripă porcină, iar băiatul este acum în spital pentru că aşa am primit recomandări de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova. El va fi internat până la data de 27 noiembrie inclusiv. A fost în carantină în ultimele zile pentru a evita orice risc. Am înştiinţat LPF, iar cei de la DSP ne-au recomandat ca partida să nu se dispute. Noi vrem să respectăm legea, dar acum LPF va decide ce este mai bine", a spus Iancu.

Oficialul a precizat însă că Astra ar fi dispusă să joace partida cu Oţelul, deoarece prahovenii se află într-un moment bun, mai ales după victoria cu Steaua din Liga I.

Argentinianul Abel Valdez are 21 de ani, a ieşit din programul de pregătire de 3 zile şi se află în carantină, pentru a se evita riscul altor îmbolnăviri.

Liga Profesionistă de Fotbal aşteaptă mai multe documente de la Direcţia de Sănătate Publică Prahova care să ateste faptul că jucătorul are gripă porcină, iar miercuri va lua în calcul amânarea acestei partide.

Meciul Oţelul Galaţi-Astra este programat să se dispute vineri, în uvertura etapei a 15-a a Ligii I.

11-25-2009, 04:28 PM
Marcel Iancu: "Prima jucatorilor a fost de 4500 de euro"

Presedintele clubului Astra Ploiesti, Marcel Iancu, s-a aratat bucuros dupa victoria obtinuta in fata Stelei, scor 2-1, gratie dublei lui Paun.

"Astra a jucat bine si in meciurile trecute. Cu Dinamo am fost dezavantajati de arbitri, cu Ceahlaul, acasa, de asemenea am avut o contra puternica, dar Napoli isi vede de treaba, Ioan Niculae are salariile platite la timp si de aceea este multa liniste la club. Astfel, jucatorii au putut sa-si vada de treaba. Prima care le-a fost anuntata pentru victorie a fost de 4500 de euro. Nicolo Napoli, cu un profesionalism cunoscut, asa cum a fost si la Craiova, a pus toate cunostiintele lui in slujba clubului, pentru ca el a fost un mare jucatori si se pare ca este si un mare antrenor. A dat acestor copii increderea in ei, i-a asezat bine in teren din punct de vedere tactic", a declarat Marcel Iancu pentru Sport Total FM.

Referitor la prestatia brigazii de arbitri condusa de Ovidiu Hategan, presedintele Astrei a precizat: "La o victorie trebuie sa felicit si brigada de arbitri, nu am nimic de reprosat. Hategan a fost impartial si toata brigada si-a facut datoria. Pana acum am destule sa-i reprosez lui Vasile Avram, dar acum nu. Acum ne pregatim pentru meciul de la Galati, iar cu Dinamo speram sa ne apropiem cele trei puncte, pentru ca in continuare obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. In perioada de iarna speram sa mai aducem niste jucatori pentru ca lotul este destul de redus din punct de vedere numeric, iar acest campionat este lung."

"Paun este un fotbalist care are contract cu clubul nostru inca cinci ani, caruia i-am dat incredere. Antrenorul Napoli i-a zis ca este valoros, chiar si patronul a avut o discutie cu el si acesta a demonstrat", a declarat Marcel Iancu despre autorul celor doua goluri in poarta Stelei.

11-25-2009, 06:40 PM
Nicolo Napoli este nemulţumit de amânarea partidei cu Oţelul Galaţi

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, miercuri, că amânarea partidei cu Oţelul Galaţi, din etapa a 15-a, nu este de bun augur pentru prahoveni, care erau în formă şi bine pregătiţi pentru acest joc.

"Pregătisem antrenamentele pentru a juca la Galaţi vineri. Echipa era în formă, nu am avut niciun fel de probleme fizice după meciul cu Steaua, aşa că era bine pentru noi să jucăm acum. Săptămâna viitoare ar putea fi una încărcată, pentru că vom evolua cu Oţelul înaintea disputei cu Dinamo. Indiferent când vom juca este clar că vom avea un meci fundamental. Căutăm şi noi trei puncte în deplasare şi sperăm să le obţinem tocmai în jocul cu Oţelul, deşi este o echipă care se descurcă bine pe teren propriu", a spus Napoli.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, că meciul dintre Oţelul Galaţi şi Astra Ploieşti, din etapa a 15-a a Ligii I, va fi amânat pentru o dată ce va fi stabilită ulterior, după ce un jucător al ploieştenilor a fost diagnosticat cu gripă porcină. Meciul era programat iniţial pentru vineri, ora 14:00, urmând ca Departamentul Competiţii al LPF să stabilească, în funcţie de evoluţia bolii în cazul jucătorului Astrei, la ce dată se va disputa partida.

În altă ordine de idei, Astra a rămas fără antrenorul cu portarii, Gheorghe Niţu, iar Nicolo Napoli este ajutat acum de Cristi Munteanu, dar italianul susţine că în iarnă la echipă va fi adus un compatriot al său pentru ca antrenamentele goalkeeperilor să fie cât mai bune.

11-25-2009, 07:07 PM
"Nu mai am treabă cu Dinamo"

Georgian Păun (23 de ani) a marcat contra Stelei primele sale două goluri în Liga I. Perceput ca un dinamovist, atacantul susţine că nu mai are nici o legătură cu "câinii". A semnat pe cinci ani cu Astra Ploieşti, fiind, practic, jucătorul patronului prahovenilor, Ioan Niculae.

Fotbalist introvertit, dar talentat, Păun nu refuză niciodată, după victorie, un vin bunCarieră sinuoasă pentru vârful ploieştean. A debutat în Liga I în 2003, la 17 ani, pentru Petrolul, cu Gigi Mulţescu antrenor. Un an mai târziu, "găzarii" îl aruncau ca pe o măsea stricată, trimiţându- l la Boldeşti, echipa "satelit", apoi la Buzău. "Am vrut să mă las atunci! Intrasem în vestiarul echipei mari, când un antrenor al echipei m-a abordat: «Bă, ce-i cu tine aici? Juniorii au antrenament dimineaţa»", explică Păun.

A fost "recuperat" de Astra şi a luat-o de la capăt, din Divizia C.
Era golgheterul echipei şi i-a pus Dumnezeu mâna în cap: l-a remarcat Cornel Țălnar şi l-a adus la Dinamo! A prins şi trei meciuri la prima echipă a "câinilor": "Nea Cornel avea încredere în mine şi m-a băgat cu Rapidul vreo 15 minute, la UTA şi cu Sănătatea Cluj, în Cupă. Toate au fost victorii, iar în Ardeal am dat şi gol". S-a îngropat apoi la echipa secundă a "roş-albilor”", unde era, totuşi, golgheter.

A vrut să se lase de fotbal în 2004
"M-a ofertat Bistriţa, chiar semnasem cu ei, dar m-a deturnat domnul Niculae, patronul de la Astra", explică Păun. Niculae s-a folosit atunci de faptul că avea "procente" din jucător, conducerea executivă a ploieştenilor reuuşind să-l "întoarcă" pe fotbalist, care şi primise o rată în avans de la Jean Pădureanu! A revenit la Astra, în Liga a II-a, iar în 2009 a promovat cu ploieştenii în primul eşalon. Niculae l-a răscumpărat de la Dinamo. Păun a semnat pe cinci ani cu prahovenii. Ce legătură mai are cu Dinamo: "Păi, de exemplu, dacă mă vrea Steaua, trebuie să fie şi ei de acord". Şi mai e o clauză. Dacă oferă garanţii că va juca la echipa mare, Dinamo are prima opţiune de transfer. Păun era ieri fericit: "Contra Stelei, am dat primele mele goluri în primul eşalon. Dar nu am câştigat de unul singur, toţi am muncit pentru această victorie".

12-02-2009, 03:22 PM
Ioan Niculae anunţă că va renunţa la serviciile lui Rohat, Paulinho şi Mihalache

Patronul Astrei Ploieşti, Ioan Niculae, a declarat, miercuri, că evoluţia lui Gheorghe Rohat în meciul cu Oţelul l-a dezamăgit total şi acesta a fost ultimul său joc în tricoul alb-negru, iar pe lista de concedieri se mai află Paulinho şi Mihalache.

"Vă asigur că a fost ultimul meci la Astra pentru Rohat, iar Paulinho şi Mihalache mai au două etape. În iarnă trag linie şi vă asigur că această echipă va fi condusă doar de cel care dă banii şi nu de alţii care au fost înainte. Am cerut un raport scris despre evoluţia fiecăruia dintre jucători. Acesta îmi va fi predat astăzi, când voi cunoaşte mai multe despre ce am de făcut", a declarat Niculae .

Astra Ploieşti a fost învinsă, marţi, scor 3-2, în deplasare, de Oţelul Galaţi, după un gol primit în minutele de prelungire pe fondul unei erori a defensivei. De altfel, antrenorul Nicolo Napoli a acuzat la finalul jocului evoluţia foarte slabă a întregii apărări.

Căpitanul Gheorghe Rohat (34 de ani) a fost integralist în toate cele 15 meciuri disputate de Astra Ploieşti în acest tur de campionat, la fel ca fundaşul dreapta Marius Mihalache (26 de ani). De asemenea, portughezul Paulinho a fost jucător de bază în formaţia prahoveană, bifând 11 meciuri şi având un gol marcat.

12-10-2009, 05:22 PM
Contractul lui Cristian Munteanu a fost reziliat cu acordul părţilor

Contractul dintre Cristian Munteanu şi Astra Ploieşti a fost reziliat, miercuri, cu acordul părţilor, după ce înaintea meciului cu Dinamo a avut un conflict cu antrenorul Nicolo Napoli.

Oficialii echipei spun că totul a început în momentul în care Nicolo Napoli a hotărât să-l titularizeze pe Bogdan Miron în meciul cu Dinamo, deşi portarul s-a confruntat în ultimul timp cu dureri lombare. În dimineaţa meciului, staff-ul medical şi-a dat acordul ca Miron să poată evolua împotriva echipei din Ştefan cel Mare, fapt ce l-a enervat pe Cristian Munteanu, care a şi făcut scandal în vestiar.

Venit la începutul sezonului de la Dinamo, Cristian Munteanu a evoluat titular în 10 partide în acest tur de campionat, timp în care a primit 4 cartonaşe galbene. În două meciuri a fost rezervă, iar în alte 4 nu a fost inclus în lot.

12-10-2009, 08:44 PM
Napoli: "Mergem la Mediaş să luăm puncte, vrem o clasare cât mai bună la finalul turului"

Antrenorul Astrei Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, joi, că formaţia sa nu trebuie să piardă meciul din deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, pentru că îşi propune să ocupe o poziţie cât mai bună în clasament la finalul turului de campionat.

"Avem o partidă dificilă cu Gaz Metan, o echipă bine aşezată în teren, care joacă foarte bine pe teren propriu. Noi avem nevoie de continuitate în rezultate favorabile şi de aceea mergem să luăm puncte la Mediaş. Ne-a lipsit curajul în multe partide în deplasare, dar experienţa căpătată în acest tur de campionat ne-ar putea ajuta în jocul cu Gaz Metan. Rezultatul este foarte important, pentru că un succes sau chiar un punct câştigat ne-ar asigura o clasare mai bună la final de sezon" a spus Napoli.

Italianul a ţinut să facă ultimele precizări legate de portarul Cristian Munteanu, al cărui contract a fost reziliat după meciul cu Dinamo. "Decizia de a nu-l titulariza în jocul cu Dinamo mi-a aparţinut şi a fost una pur tactică. El nu a avut respect faţă de colegii lui şi a încercat să destabilizeze atmosfera de la echipă, după ce a aflat că va apăra Miron", a mai afirmat Napoli.

Tehnicianul a vorbit şi despre vehiculata imixtiune a conducerii clubului în deciziile sale, cu referire la zvonurile conform cărora l-ar fi scor pe Păun la pauza meciului cu Dinamo la solicitarea oficialilor: "Jucătorul nu a fost într-o zi foarte bună în jocul cu Dinamo. L-am scos la încălzire pe Gafiţa încă din minutul 20, văzând că Păun nu este într-o formă corespunzătoare. Dorinţa mea este să ţin jucătorii cât mai mult în teren pe parcursul jocului. Vreau să se ştie clar un lucru. Deciziile tehnico-tactice la echipă le iau doar eu. Nu imi poate sugera nimeni nimic legat de aceste probleme. Iar dacă cineva ar îndrăzni să o facă, eu aş proceda exact invers", a menţionat Napoli.

Preşedintele clubului, Marcel Iancu, s-a referit şi el la "episodul Cristi Munteanu". "Nimeni nu l-a făcut vânzător. Chiar m-am întâlnit cu Cristi şi i-am explicat acest lucru. A fost vorba, pur şi simplu, doar de raţiuni tactice. I-am reziliat contractul, în condiţii amiabile, pentru că nu a fost normal ce a făcut atât înaintea jocului, cât şi după aceea", a precizat Marcel Iancu.

În altă ordine de idei, atacantul argentinian Osvaldo Miranda va fi amendat cu 25% din contract pentru că a plecat din ţară înaintea ultimei etape din tur. "Pe Miranda l-am văzut la televizor, în aeroport, dând declaraţii presei, la plecarea spre Argentina. El este jucătorul nostru până la finele lunii decembrie şi trebuia să ne înştiinţeze despre demersul său. Faptul că a plecat în Argentina, fără a avea acordul nostru, îl va costa o amendă echivalentă cu 25% din contractul său", a încheiat Iancu.

Partida Gaz Metan Mediaş-Astra Ploieşti, din ultima etapă a turului, se va disputa duminică, de la ora 14:00.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut