Ştiri FC Vaslui
10-23-2009, 06:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Vaslui
Probleme pentru Ljubinkovic
Mijlocasul este în pericol de a rata si partida cu Craiova, el acuzând dureri la piciorul drept în timpul antrenamentului de asearã, Lãcãtus luând decizia ca sârbul sã întrerupã sedinta de pregãtire.
Dupã ce la partida din etapa trecutã, cu Urziceni, nu a putut evolua din cauza unei mici accidentãri, mijlocasul Marko Ljubinkovic este în pericol de a rata si partida cu Universitatea Craiova, de mâine. Sârbul s-a accidentat asearã, în timpul antrenamentului, simtind mici dureri la piciorul drept, Lãcãtus dându-i acceptul de a pleca mai devreme la vestiare. Ljubinkovic se va întâlni astãzi cu medicul echipei, care, în urma diagnosticului pe care îl va pune, va decide dacã jucãtorul va face sau nu deplasarea la Craiova. "Am simtit ceva la muschi, o durere pe care n-am mai avut-o pânã acum si n-am mai continuat antrenamentul. Nu pot sã spun acum ce am, dar mã voi vedea mâine (n.r., azi) cu medicul, iar acesta îmi va spune dacã pot juca la Craiova sau nu. Nici eu nu vreau sã fortez, cã apoi pot apãrea probleme si mai mari", a declarat Ljubinkovic. Sârbul apreciazã echipa craioveanã si crede cã Vasluiul se va impune dacã va avea aceeasi determinare din etapa trecutã. "Craiova este o echipã tânãrã, bunã, pãcat însã cã nu confirmã. Cred cã au ei probleme, cã nu se poate explica lipsa punctelor. Noi mergem sã câstigãm acolo, nu e deloc usor, dar dacã vom avea aceeasi determinare ca si la Urziceni, vom obtine toate punctele", a adãugat mijlocasul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-25-2009, 06:00 PM
|
|||
|
|||
Lăcătuş: "Sunt mulţumit de cele 3 puncte, deşi jocul n-a fost aşa cum ne aşteptam"
Marius Lăcătuş s-a declarat încântat de noua victorie a echipei sale.
"Sunt mulţumit de cele 3 puncte, deşi jocul n-a fost aşa cum ne aşteptam. În prima repriză nu ne-am creat ocazii şi Craiova ne-a dominat. În repriza a doua am jucat mai organizat, am echilibrat jocul şi am fi putut marca de mai multe ori", a comentat după meci Marius Lăcătuş. Tehnicianul a apreciat că nu e cazul să se gândească la titlu, deşi echipa a acumulat 9 puncte în ultimele 3 etape şi a urcat pe locul 3. "Nu putem vorbi de titlu, însă calitatea jucătorilor ne dă dreptul să sperăm", a comentat Lăcătuş. FC Vaslui s-a impus sâmbătă, în deplasare, scor 2-1 în faţa Universităţii Craiova, în etapa a 11-a a Ligii I, şi antrenorul Marius Lăcătuş a obţinut cea de-a treia victorie consecutivă de la venirea pe banca tehnică a moldovenilor. FC Vaslui a urcat temporar pe locul 3, graţie celor 19 puncte acumulate. De partea cealaltă, Universitatea Craiova a înregistrat a doua înfrângere consecutivă, după ce şi în etapa trecută a fost învinsă de Astra cu 3-1 şi a rămas pe locul 15, cu 11 puncte acumulate în cele 11 etape. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-25-2009, 06:19 PM
|
|||
|
|||
Hăisan: "Lăcătuş ne-a transmis mult din forţa lui contra Universităţii. Nu ne gîndim încă la titlu"
Goalkeeperul lui FC Vaslui, Cristian Hăisan, a comentat la Fanatik Show succesul înregistrat de echipa sa pe terenul Universităţii Craiova şi spune că elevii lui Marius Lăcătuş nu se pot gîndi încă la titlu în acest sezon.
"Noi ne-am făcut meciul greu în ultimele minute, am venit hotărîţi să facem un meci bun şi să nu plecăm învinşi. Nu am avut mari atuuri contra Universităţii, am vrut să jucăm fotbal, îi avem şi pe cei doi brazilieni cărora le place extrem de mult fotbalul spectacol şi arată asta meci de meci. Şi Lăcătuş ne-a dat un imbold din puterea dumnealui, acum ne aşteaptă un meci greu cu Internaţional pe teren propriu. Presiunea e pe noi, avem de cîştigat în faţa unui adversar care se descurcă excelent în deplasare. Ar fi prea mult să ne gîndim la titlu, luăm jocurile pe rînd şi vedem pe parcurs", a spus Hăisan la Fanatik Show. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-28-2009, 08:50 PM
|
|||
|
|||
Lăcătuş: "Ne apropiem cu paşi mici către obiectivul nostru, finala"
Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, marţi, după calificarea în sferturile Cupei României, că rezultatul din meciul cu Gaz Metan este unul just chiar dacă adversarul a ratat mai multe ocazii şi aşteaptă ca elevii săi să se concentreze la fel şi în fazele următoare.
"Sunt bucuros de acest rezultat, pentru că ne apropiem cu paşi mici către obiectivul nostru, finala Cupei României. Cred că a fost un joc echilibrat, în care Gaz Metan a avut totuşi mai multe şanse de a înscrie. E o echipă care pune presiune pe adversar, dar şi noi puteam închide jocul în partea a doua. Şi noi am avut câteva şanse, dar de fiecare dată a lipsit ultima pasă. Îmi felicit jucătorii pentru victorie, sper să fie serioşi în continuare şi să nu creadă că s-a încheiat campionatul sau cupa", a spus Lăcătuş. Fostul internaţional i-a reproşat la finalul partidei omologului său pe de banca Mediaşului că jucătorii gazdă nu au rămas după fluierul final pe teren pentru a-i aplauda pe adversari, aşa cum prevede regulamentul FRF. "Îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat, dar nu am ştiut. Nu e normal ce s-a întâmplat, îmi cer scuze în numele lor", a motivat Pustai. FC Vaslui a înregistrat a patra victorie consecutivă cu Marius Lăcătuş pe bancă, marţi, scor 1-0, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, în optimile de finală ale Cupei României şi s-a calificat în faza sferturilor de finală. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-29-2009, 06:13 PM
|
|||
|
|||
Wesley Lopez: "Marius Lăcătuş ne-a unit"
Wesley Lopez, cel mai în formă fotbalist al Vasluiului, explică forma excelentă a echipei în ultimele meciuri.
- Wesley, Vasluiul are 3 victorii din 3 posibile de la venirea lui Lăcătuş. Ce vă spune la antrenamente de merge echipa aşa bine? - Nu deţine nici o baghetă magică, însă a reuşit să ne facă mai uniţi şi a insuflat acea agresivitate de care aveam nevoie în jocul ofensiv. De aici vin şi rezultatele. - Sînteţi în grupul echipelor care conduc clasamentul. Ce va propuneţi? - Campionatul e lung, nu ne putem gîndi la titlu, chiar dacă acum ne merge foarte bine. Trebuie să fim echilibraţi, să rămînem determinaţi şi modeşti. - Eşti liderul Vasluiului şi printre cei mai apreciaţi jucători din campionat. - Nu, nu vreau să se ajungă vreodată să se spună că eu sînt vedeta Vasluiului. Există doar un grup unit, iar eu vreau să-mi fac cît mai bine treaba. Nimeni nu cîştigă meciuri de unul singur. - Ce preferi, o pasă decisivă sau un gol de efect? La Craiova ai dat assist-ul la golul doi. - Mai bucuros sînt cînd îmi pun coechipierii în valoare. Important e ca echipa să cîştige. Nu mă consider un om de gol, dar ar fi bine să continui să înscriu meci de meci. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-29-2009, 06:48 PM
|
|||
|
|||
Mihai Stoica: "Vasluiul este principala candidată la titlu! Marius Lăcătuş a revitalizat echipa!"
Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni, crede că FC Vaslui reprezintă în acest moment principala candidată la titlu.
"În acest moment, principala favorită la titlu mi se pare Vasluiul. Ei şi-au regăsit cadenţa, au învins Unirea şi Craiova în deplasare, numai o campioană poate face aşa ceva. N-am crezut vreodată să îl văd pe Wesley alergînd aşa mult. Ei nu sînt angrenaţi în Europa, iar acest lucru contează. Vasluiul arată bine, sînt bani la echipă şi nu văd de ce nu ar termina în primele locuri. Marius Lăcătuş a revitalizat echipa.", a spus Mihai Stoica la Fanatik Show la Digi Sport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-29-2009, 09:21 PM
|
|||
|
|||
Bucuros de calificare
FC Vaslui s-a impus la limită (scor 1-0) în disputa cu Gaz Metan Mediaş şi este prima echipă calificată în sferturile Cupei României. Unicul gol al partidei a fost înscris de Lucian Burdujan, dintr-o pasă a lui Gerlem. Ex-rapidistul spune că medieşenii au fost foarte greu de învins, dar se bucură că echipa sa a reuşit să câştige.
"A fost o victorie dificilă. Am jucat cu o echipă bună, pe un teren greu, dar ne-am atins scopul azi. Mă bucur că am marcat şi că mergem mai departe", a spus atacantul Vasluiului, care speră să marcheze şi în campionat: "Mă bucur de golul marcat şi vreau să înscriu şi în campionat. Îmi doresc foarte mult ca asemenea momente să se mai repete. Asta e treaba mea, să înscriu cât mai multe goluri". Burdujan a fost readus de către Marius Lăcătuş la prima echipă, însă este primul meci din perioada “Fiarei” când evoluează încă din primul minut într-un meci oficial. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-29-2009, 09:22 PM
|
|||
|
|||
În finală
Victoria din cupã le-a ridicat si mai tare moralul jucãtorilor vasluieni, care se gândesc tot mai mult la finala acestei competitii.
Ultimele patru rezultate le-au dat aripi elevilor lui Marius Lãcãtus. Calificati în sferturile de finalã ale Cupei României, jucãtorii vasluieni tintesc la vârf: vor sã joace finala competitiei! Dupã ce în editia precedentã “galben-verzii” s-au oprit în penultimul act al competitiei, fiind învinsi în semifinalã de CFR Cluj cu largul concurs al fostului arbitru Ioicã Serea, fundasul Pavol Farkas vrea mai mult. Slovacul din defensiva vasluianã se gândeste la un singur lucru: FC Vaslui în finala competitiei. "Suntem în crestere de formã si se vede acest lucru. Avem patru victorii din patru meciuri, cu adversari precum Urziceni sau Craiova, iar acest lucru spune multe despre echipa noastrã. Nu ne putem gândi la campionat, pentru cã mai e mult pânã la finalul sezonului. Un lucru stim sigur: trebuie sã jucãm în finala cupei!", spune Farkas. Odatã cu victoria de marti, echipa vasluianã a înregistrat a doua partidã fãrã gol primit în acest sezon, primul fiind, culmea, tot într-un meci de cupã, cu Chimia Brazi, când “galben-verzii” au învins cu 5-0. "Într-adevãr, am cam primit gol la fiecare meci, iar noi, cei din apãrare, vom încerca sã ne perfectionãm în meciurile urmãtoare, sã nu mai primim gol. Pânã la urmã, ãsta e fotbalul, important e cã marcãm mai multe goluri decât primim", a mai adãugat fundasul slovac. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-29-2009, 10:30 PM
|
|||
|
|||
Lacatus: "Spre surprinderea mea, strainii de la Vaslui vorbesc foarte bine romaneste"
Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lacatus, a fost surprins sa constate, la venirea sa la gruparea moldava, ca jucatorii straini vorbesc foarte bine limba romana.
Tehnicianul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca nu ii este greu sa lucreze cu strainii, dar faptul ca acestia se descurca in romana ii usureaza mult munca, pentru ca dialogurile decurg normal. "La Vaslui am gasit un lot valoros, zic eu. Sunt niste jucatori pe care te poti baza, dornici de afirmare. Sunt jucatori care din punct de vedere tehnic pot evolua la un nivel foarte ridicat. Spre surprinderea mea, strainii vorbesc foarte bine romaneste. Nu imi e greu sa lucrez cu jucatorii straini, dar cei mai multi vorbesc romana si dialogul e unul normal, ceea ce inlesneste mult munca. Conditiile de la Vaslui sunt foarte bune, nu ducem lipsa de nimic. Din punct de vedere financiar la fel, jucatorii au la zi drepturile financiare. Suntem multumiti cu totii. Relatia mea cu domnul Porumboiu e una foarte buna. Amandoi venim din teren, cum s-ar spune, iar dumnealui e un fost mare arbitru si intelege foarte multe lucruri din jocurile pe care le disputam", a declarat Marius Lacatus, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta". "A fost o partida disputata la Medias. A fost un teren greu si nu era usor sa joci un fotbal spectaculos, dar am incercat sa ne apropiem de mai multe ori de poarta adversa si sa inscriem. Am reusit si am obtinut o victorie importanta, care ne-a adus calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Avem ca obiectiv participarea in cupele europene. Daca aceasta participare vin in urma castigarii unui trofeu, cu atat mai bine", a mai spus antrenorul echipei FC Vaslui. "Nu este deloc usor sa jucam pe mai multe fronturi. Daca lotul pe care il ai la dispozitie nu iti permite, sau daca nu iti permiti sa utilizezi mai multi jucatori si sa abordezi in maniere diferite, este greu sa faci fata. Sigur ca atunci, echipele care avem un lot bun de jucatori, putem profita de acest lucru", a incheiat "Fiara". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-30-2009, 06:27 PM
|
|||
|
|||
Încă o "victimă"
Marius Lăcătuş speră ca duminică, în campionat, să obţină cel de al cincilea succes consecutiv de când este principal la FC Vaslui.
Conştient că-l aşteaptă un meci greu cu Internaţional Curtea de Argeş, Marius Lăcătuş încearcă să-şi ţină jucătorii cu picioarele pe pământ, pentru a obţine un nou rezultat pozitiv. "Vreau ca băieţii să rămână la fel de concentraţi, fiindcă meciul cu Internaţional Piteşti nu este deloc uşor. A reuşit să adune multe puncte din deplasări, iar la Vaslui nu va veni doar ca un simplu spectator. Sunt conştienţi că nu au ce pierde. Noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să tratăm fiecare meci cu maximă atenţie, indiferent de adversar", a spus Lăcătuş. Tehnicianul vasluian le-a cerut jucătorilor mai multă agresivitate în faza ofensivă, pentru a marca şi mai multe goluri. "S-a văzut acest lucru doar parţial până acum. Le spun că vreau şi mai multă responsabilitate. Doar aşa putem câştiga cât mai multe puncte", a mai spus tehnicianul "galben-verzilor", care îşi felicită jucătorii pentru rezultatele de până acum: "Merită felicitaţi, însă trebuie să fim atenţi, fiindcă nu avem un program lejer, aşa cum consideră unii. Toate jocurile sunt grele. De când am preluat echipa, am avut parte de partide extrem de dificile". Meciul FC Vaslui-Internaţional Curtea de Argeş se va disputa duminică, 1 noiembrie, de la ora 16. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut