Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Gaz metan Mediaş
09-08-2009, 02:54 PM
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
Liga mută duminică meciul Gaz metan – Steaua

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca meciul de la Mediaş, dintre Gaz metan şi Steaua, să nu se mai dispute sâmbătă seara, de la 20.45, ci o zi mai târziu, la 20.00.

Întâlnirea dintre Gaz metan şi Steaua, din etapa a V-a a Ligii I, nu va mai avea loc sâmbătă, cum era programat iniţial, ci o zi mai târziu, de la ora 20.00, a stabilit ieri Liga Profesionistă de Fotbal. "Această decizie a fost luată la cererea Antenei 1, postul care va transmite meciul în direct", spune directorul general al Gazului metan, Ioan Horoba.

Altfel, antrneorul Cristi Pustai s-ar putea să-l aibă la dispoziţie, pentru întâlnirea cu gruparea din Ghencea, şi pe fundaşul Zarko Markovic şi mijlocaşul slovac Kubala, aceştia urmând să reintre, în aceste zile, în programul normal d epregătire, după accidentările care i-au ţinut departe de gazon în ultima perioadă. "Mă simt bine. Am început să fac alergări şi voi începe să mă pregătesc normal. Sper să pot să joc cu Steaua şi să câştigăm acest meci. Steaua nu e o echipă de speriat. Cu multă atenţie, o putem bate", spune Markovic.

În ceea ce-l priveşte pe Kubala, acesta a efectuat un RMN care a scos la iveală faptul că nu este vorma de o accidentare serioasă la genunchi, iar aseară s-a antrenat alături de ceilalţi gazişti.

În ceea ce-l priveşte pe Cristi Cigan, vârful de atac care, în trecut, a evoluat pentru Liberty Salonta, Dinamo, Sopron şi Atalanta, acesta va semna cu Gazul metan în cursul acestei zile. "Dacă totul decurge normal, mâine (n.a. astăzi) semnăm. Nu cred că vor fi probleme, Cigan e ca şi jucătorul nostru", a afirmat Horoba.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-08-2009, 02:55 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-12-2009 04:30 PM de Sebi Raducu.)
Cristian Cigan şi Akaki Khubutia vor semna contracte cu echipa din Mediaş

Gaz Metan Mediaş îi va transfera, marţi, pe atacantul Cristian Cigan (22 ani) şi un fundaş central din Georgia, Akaki Khubutia, care a evoluat până în vară la FBK Kaunas, în prima ligă din Lituania, a declarat, luni, directorul general al clubului, Ioan Horoba.

"Ne-am înţeles cu ei şi, dacă nu se întâmplă nimic peste noapte, cei doi vor semna mâine (n.r. marţi). Acestea vor fi ultimele transferuri pe care le va face Gaz Metan în această vară", a declarat Ioan Horoba.

Akaki Khubutia este fost internaţional georgian de tineret şi a făcut parte din lotul deplasat de antrenorul Cristian Pustai în turneul din Ungaria, din vară, dar atunci cele două părţi nu s-au înţeles la partea financiară. "Acum au revenit la sentimente mai bune, adică la oferta pe care le-am făcut-o noi atunci", a explicat Horoba.

Fotbalistul s-a născut la 17 martie 1986, are 1,93 m, este jucător de ambele picioare şi are zece selecţii în echipa naţională U21 a Georgiei.

Cel de-al doilea transfer este atacantul Cristian Cigan, care s-a aflat în probe în ultima săptămână, iar Pustai a decis să-l păstreze în lot. Cigan a mai trecut pe la Liberty Salonta, Dinamo, Sopron (Ungaria) şi Atalanta (Italia).

Altfel, Ioan Horoba s-a artătat nemulţumit de faptul că LPF a decis modificarea datei de disputare a partidei cu Steaua, din etapa a şasea a Ligii I. Programat iniţial pentru sâmbătă, de la ora 20:45, meciul se va disputa o zi mai târziu, de la ora 20:00. "Nu ne convine că suntem anunţaţi că jucăm la o dată, după care ea se modifică, pentru că ne dă peste cap tot programul. Am înţeles însă că televiziunea care transmite jocul a dorit să facă această modificare, pentru că îl consideră cel mai important. Nu ne convine, dar trebuie să înţelegem", s-a plâns oficialul medieşean.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-09-2009, 03:19 PM
50 de lei biletul!

Clubul medieşean va pune în vînzare de astăzi biletele pentru meciul cu Steaua, programat duminică, de la ora 20:00. Preţul va fi 50 de lei la tribune şi 30 de lei la peluze, tichetele fiind de 5 ori mai scumpe decît cele de la meciul cu Ceahlăul.

"Interesul pentru acest meci e uriaş. Cererea e de bilete ne face să credem că se vor epuiza în două zile", a declarat directorul general Ioan Horoba.

09-09-2009, 03:30 PM
Cristi Pustai: "Ar fi cazul să cîştigăm cu Steaua"

Tehnicianul Cristi Pustai a vorbit în termeni laudativi despre Steaua, însă a mărturisit că îşi doreşte un succes în întîlnirea de duminică seara.

"Steaua este o echipa care face spectacol, a cistigat in cele doua deplasari iar ambele echipe vor dori victoria, iar eu cred ca va fi un meci care sa duca spre spetacol. Steaua ramine o echipa de top,care are un lot foarte valoros chiar daca sint multi fotbalisti tineri, iar daca vor avea liniste si antrenorul va fi lasat sa lucreze, cred ca in cel mai scurt timp vor avea un cuvint greu de spus in Europa. Cu toate acestea, noi venim dupa doua infringeri consecutive si cred ca este cazul sa cistigam punctele puse in joc",a afirmat Pustai.

Antrenorul Gazului Metan a mai facut si o comparatie intre Steaua de acum si cea din sezonul precedent."Steaua de anul trecut era mai periculoasa la fazele fixe dovada ca am primit gol in urma unui corner.Anul acesta are mai multa viteza, jucatori tineri care sint tehnici si foarte valorosi. Stancu si Surdu reprezinta un cuplu de temut, prin care stelistii au cistigat in viteza si la randament in fata portii. Ionescu este iarasi un jucator foarte bun insa nu trebuie uitat Kapetanos, care inscrie de cite ori are ocazia. Daca vor avea spatii, stelistii le vor specula iar orice antrenor isi doreste sa aiba in lot jucatori de valoarea lui Nicolita si Szekely'",a mai precizat "profesorul".

09-10-2009, 02:37 PM
Bud: "Nu fac două milioane!"

Cristi Bud vorbeşte deschis despre tratativele pe care echipa sa, Gaz Metan Mediaş, le are cu Dinamo.

Dinamo negociază transferul tău, cum comentezi?
Da, aşa este. Doar că, din câte am înţeles eu, sunt şanse mici să se realizeze, din păcate. Cel puţin deocamdată.

Poţi detalia, de ce sunt şanse mici?
Cei de la Gaz Metan nu sunt de acord cu oferta. Din câte am înţeles, Dinamo vrea să mă împrumute acum şi să plătească la vară. Şi, din păcate, cei de aici nu vor.

Să înţeleg că eşti dezamăgit, ţi-ai dori să ajungi în "Ştefan cel Mare"?
Europa League… Cine nu şi-ar dori să joace acolo. Mie mi-ar fi convenit şi până la vară, îţi dai seama. Eram în prim-plan, la o echipă mare.

Au fost neînţelegeri în privinţa sumei de transfer, la cât crezi că eşti evaluat?
În orice caz nu valorez două milioane, trei, cât s-a vehiculat. Cred că cei de la Gaz mi-ar da drumul imediat dacă Dinamo ar pune un milion acum pe masă. Doar că, din păcate, domnii de aici nu prea ştiu să aprecieze valoarea banului pe criza asta... De exemplu, cei de la CFR m-au vrut, dar când au auzit preţul cerut, au sistat imediat negocierile, nu au mai zis nimic de atunci (râde).

Şi-a promis 10 goluri
Înţeleg că nu eşti de acord cu decizia lor de a bloca transferul...

E greu pentru mine să ştiu că am o ofertă să joc la echipă mare şi nu pot pleca. Nu am nimic cu cei de la Mediaş, mi-au oferit şansa de a juca în prima ligă, m-au ajutat enorm. Dar e greu să te mai concentrezi cât timp ai oferte mai bune. Am avut oferte de la Steaua, CFR Cluj, Vaslui, Rapid sau Craiova. Toţi îmi spun să nu mă gândesc la asta, dar, sincer, e greu.

La Dinamo ai fost cerut de către Dario Bonetti?
Da, am lucrat cu dânsul la Juve Stabia. S-a interesat mereu de mine. De când a venit la Dinamo a vrut să mă ia acolo. Dar se pare că nu se poate, poate la iarnă.

Cum s-ar putea realiza la iarnă transferul?
Păi sper ca cei de la Gaz Metan să mă lase atunci. O să mă ţin de promisiunea mea, aceea de a marca zece goluri în tur şi poate îi îmbunez.

Zece goluri e un obiectiv îndrăzneţ...
E foarte greu. Dar în returul trecut am înscris opt goluri, acum vreau zece. Deşi... au trecut cinci etape şi nu am dat decât un gol. Chiar e greu să mă concentrez când am atâtea oferte, uite, exact la asta mă refeream.

"Rus a citit în ProSport de transfer şi mi-a zis să vin mai repede, că "îl omoară" taxiurile" - Cristi Bud, atacant Gaz Metan Mediaş

09-10-2009, 06:43 PM
Cristi Bud: "Steaua din sezonul trecut era mai puternică!"

Atacantul lui Gaz Metan Mediaş, Cristi Bud, a prefaţat întîlnirea cu Steaua din etapa a 6-a a Ligii I, fiind de părere că forţa defensivă a grupării antrenate de Cristiano Bergodi este inferioară celei din stagiunea precedentă după plecările lui Ogăraru şi Goian.

"Vrem să facem o partidă cît mai bună, sîntem motivaţi şi abia aşteptăm jocul cu Steaua. Roş-albaştrii nu mai sînt cei de anul trecut, atunci mi se păreau o echipă mai puternică. Acum au un atac mai consistent, dar l-au pierdut pe Goian, care forma un cuplu defensiv redutabil alături de Ghionea. Oamenii defensivi ai Stelei au valoare, însă le lipsesc meciurile împreună şi asta le-ar putea afecta randamentul. Am promis 10 goluri în tur, mai am de dat 9, deci trebuie să mă concentrez la maximum!", a spus Bud pentru gsp.ro.

09-10-2009, 06:47 PM
Bud nu pleacă

Corin Cindrea a negat informaţiile vehiculate în mass-media, conform cărora atacantul Cristian Bud va fi transferat la Dinamo. "În ceea ce priveşte posibila trecere a vârfului de atac Cristian Bud la Dinamo Bucureşti, vehiculată în ultimele zile, poziţia Gazului metan este foarte clară. Jucătorul va rămâne la Mediaş, iar până în pauza competiţională dintre tur şi retur nu se pune problema vreunui eventual transfer. Acest lucru este valabil pentru toţi componenţii echipei", a subliniat Cindrea.

"Ar fi cazul să câştigăm contra Stelei"
Antrenorul Gazului metan, Cristi Pustai, are numai cuvinte de laudă la adresa adversarului de duminică, dar consideră că, după două înfrângeri consecutive, ar fi cazul ca echipa medieşeană să obţină 3 puncte.

"Steaua este o echipă care face spectacol, a câştigat până acum cele două deplasări avute. Noi venim după două înfrângeri consecutive şi cred că ar fi cazul să câştigăm acest meci. De aceea cred că meciul va fi unul spectaculos. Steaua de anul trecut era foarte periculoasă la fazele fixe, iar cea de acum a câştigat mult la capitolul viteză, prin jucătorii tineri şi valoroşi aduşi. Plus îl mai au pe veşnicul Kapetanos, care înscrie aproape de câte ori este introdus în teren. Sunt de părere că Steaua va avea un cuvânt greu de spus în Europa în următorii ani, dacă este linişte la echipă şi antrenorii sunt lăsaţi să muncească", a afirmat, ieri, Cristi Pustai, antrenorul Gazului metan, într-o conferinţă de presă.

Pustai a mai completat că Stancu şi Surdu alcătuiesc un cuplu de temut, în ofensivă, şi că Nicoliţă şi Szekely sunt alţi doi jucători de valoare, "pe care orice antrenor şi i-ar dori în lot".

Cigan şi Akaki, transferaţi la Gaz metan
Preşedintele clubului Gaz metan, Corin Cindrea, a anunţat, ieri, că gruparea ardeleană a perfectat transferurile jucătorilor Akaki Khubutia (Georgia) şi Cristian Cigan. "De astăzi, lotul Gazului a fost completat cu 2 jucători, un fundaş central şi un vârf. Este vorba de georgianul Akaki Khubutia, jucător în vârstă de 23 ani, care a evoluat ultima dată în Lituania la FKB Kaunas, respectiv Cristian Cigan, jucător în vârstă de 22 ani, care a jucat până acum la Liberty Salonta, Dinamo, Sopron (Ungaria) şi Atalanta (Italia). Cei doi jucători au semnat contracte cu Gaz metan, Akaki Khubutia pe o perioadă de 3, iar Cristian Cigan pe o perioadă de 4 ani. În cazul lui Akaki Khubutia, contractul are posibilitatea de prelungire cu încă un an", a spus Cindrea.

Cristian Pustai s-a arătat mulţumit de cele două achiziţii. "Am adus un fundaş central care a jucat ultima dată la Kaunas, Akaki Kubutia. El are 23 de ani, l-am avut şi în vară în cantonamentul de la Debrecen, dar problemele financiare existente atunci au făcut ca acest transfer să nu fie realizat atunci. Cel de-al doilea transfer, Cristian Cigan, este un atacant în care am mare încredere", a declarat Pustai.

09-11-2009, 12:48 PM
Gaz Metan - Steaua: 1.500 de bilete vîndute

Tichetele pentru jocul de duminică au fost epuizate în numai cîteva ore, însă numărul acestora a fost extrem de mic. Doar 1.500 de bilete au fost puse în vînzare, la preţuri între 30 de lei, la peluze, şi 50 de lei, la tribunele A şi B. Stadionul din Mediaş poate găzdui doar 4.500 de spectatori.

Un număr de 2.200 de locuri vor fi ocupate de persoanele care şi-au achiziţionat abonamente, 10 la sută rămîn libere, conform regulamentului, restul fiind pentru invitaţi ai celor două cluburi. Suporterii Stelei au rezervate 204 locuri.

09-11-2009, 12:50 PM
Muşcă din Steaua

"Dulăul" Cristi Todea e convins că Mediaşul va sărbători după meciul cu Steaua.

În sezonul trecut, Steaua nu i-a dat nici o şansă Mediaşului: 4-0 la Bucureşti şi 1-0 în Ardeal. De data aceasta, va fi diferit, susţin jucătorii lui Cristi Pustai. Căpitanul echipei medieşene, Cristi Todea, a explicat ieri că, după două înfrîngeri consecutive, 0-2 acasă cu Ceahlăul şi 0-2 la CFR Cluj, pentru Gaz Metan a venit momentul să cîştige cele trei puncte.

"Putem învinge Steaua şi e de datoria noastră să ne gîndim doar la succes. Trebuie să fim uniţi şi să nu ne aruncăm în atac, pentru că Steaua ne poate surprinde. Bergodi are o echipă de construcţie, cu atacanţi foarte buni, dar rămîn la convingerea că duminică seara noi vom fi cei care vor sărbători", a spus "Dulăul". "E vremea să ne luăm revanşa. Ăsta e momentul nostru", a adăugat Eric. "Cam trebuie să cîştigăm, altfel va fi greu pentru noi. Clasamentul nu iartă", a avertzat, la rîndul său, internaţionalul de tineret Pîrvulescu.

1.800 de euro este prima de victorie a Mediașului cu Steaua

1.500 de bilete vîndute

Tichetele pentru jocul de duminică au fost epuizate în numai cîteva ore, însă numărul acestora a fost extrem de mic. Doar 1.500 de bilete au fost puse în vînzare, la preţuri între 30 de lei, la peluze, şi 50 de lei, la tribunele A şi B. Stadionul din Mediaş poate găzdui doar 4.500 de spectatori. Un număr de 2.200 de locuri vor fi ocupate de persoanele care şi-au achiziţionat abonamente, 10 la sută rămîn libere, conform regulamentului, restul fiind pentru invitaţi ai celor două cluburi. Suporterii Stelei au rezervate 204 locuri.

"Sîntem obligați să cîștigăm, chiar dacă jucăm împotriva Stelei. Venim după două înfrîngeri, a venit momentul să învingem. Va fi un meci «care pe care», unul spectaculos" - Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

Cigan la echipa secundă
Atacantul Cristi Cigan, care a semnat un contract pe 4 ani cu Mediaşul, va juca într-o primă fază la echipa secundă. "Cigan e un jucător tînăr, în care am mare încredere, iar despre integrarea la echipă, a lui şi a fundaşului Akaky, vom putea vorbi abia la următoarea pauză, după etapa a 9-a", a declarat antrenorul Cristi Pustai.

Revine Markovici!
Jucătorul care i-a lipsit cel mai mult lui Pustai în jocul de la Cluj, cu CFR (0-2), Zoran Markovici, este refăcut după accidentarea la glezna dreaptă. Veştile sînt bune şi pentru Kubala, cu mari şanse să joace titular. "Markovici nu mai resimte dureri, iar Kubala a efectuat un RMN la genunchi. Totul e OK pentru amîndoi", a dezvăluit antrenorul Pustai.

09-11-2009, 12:54 PM
"Bonetti mă vrea la Dinamo de când a ajuns antrenor acolo"

Cristi Bud, jucătorul lui Gaz Metan Mediaş, speră din tot sufletul să ajungă, cât mai curând posibil, un "câine roşu" sub comanda italianului Dario Bonetti. Atacantul promite să-l facă uitat pe Ionel Dănciulescu, dar momentan oficialii celor două echipe nu se înţeleg asupra detaliilor.

"Am lucrat cu domnul Bonetti la Juve Stabia. S-a interesat mereu de mine. De când a venit la Dinamo a vrut să mă ia acolo. Dar se pare că nu se poate, poate la iarnă. Cred că cei de la Gaz mi-ar da drumul imediat dacă Dinamo ar pune un milion acum pe masă. Doar că, din păcate, domnii de aici nu prea ştiu să aprecieze valoarea banului pe criza asta...", a spus Bud pentru ProSport.

Bud, amânat pentru la iarnă
Cristi Bud mai are de aşteptat până va îmbrăca tricoul alb-roşu. Cele două cluburi nu ajuns la o înţelegere, însă dinamoviştii nu renunţă la achiziţionarea acestuia. Şefii l-au direcţionat pe Cristi Cigan, de asemenea atacant de careu, spre Mediaş, pentru a-l bloca pe Bud până la iarnă. Motivul amânării transferului a fost reprezentat de neînţelegerile dintre părţi privind momentul achitării sumei de transfer. Dacă Gaz Metan dorea ca plata să fie făcută imediat, roş-albii erau de acord să achite contravaloarea serviciilor vârfului doar la vară.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut