Ştiri Gaz metan Mediaş
09-11-2009, 12:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
"Deaconu e pro-Steaua"
Delegarea lui Alexandru Deaconu la partida de duminică dintre Gaz Metan şi Steaua le dă frisoane oficialilor grupării medieşene.
Ioan Horoba, fosta mână dreaptă a lui Jean Pădureanu la Bistriţa şi actualul director general al lui Gaz Metan, a mărturisit că este neliniştit de când a aflat cine va fluiera meciul de duminică. "Am aşa un mic sentiment de nesiguranţă, pentru că toată lumea spune că Deaconu e arbitru pro-Steaua. E o ocazie bună să arate că nu e aşa şi că e un arbitru foarte bun. Dacă îşi vede de treabă şi arbitrează corect, cred că lumea o să îl aprecieze", a declarat Horoba, care a găsit totuşi puterea să glumească pe seama venirii lui Deaconu la Mediaş. "Fac un apel la suporterii noştri să îşi lase brichetele acasă, ca nu cumva Deaconu să oprească meciul, pentru că ştim că e alergic la aceste obiecte. Acum, mai în glumă, mai în serios, sper ca fanii să nu aibă motive să arunce cu brichete sau obiecte în teren. Dacă ţine la cariera sa, Deaconu va arbitra corect", a mai zis oficialul medieşean. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-11-2009, 03:12 PM
|
|||
|
|||
Ioan Horoba: "Nu ne-a convenit oferta lui Dinamo pentru Cristi Bud"
Preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, spune că atacantul Cristi Bud are şanse infime de a mai ajunge la Dinamo pînă la finalul actualei campanii de transferări, mărturisind că oferta "cîinilor" nu a fost satisfăcătoare.
"Dinamo s-a interesat de Cristi Bud, dar condiţiile oferite nu erau convenabile pentru club. Ştim că jucătorul vrea să plece, noi am fi fost de acord, numai că nu putem să-l transferăm oricum. Sîntem dispuşi la tratative cu orice echipă interesată de jucător, însă nu acum, ci de la iarnă", a spus Ioan Horoba pentru gsp.ro. "Mă tem de arbitrajul lui Deaconu, dar nu cred că îşi permite să se facă de rîs" Preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, mărturiseşte că se teme ca Alexandru Deaconu să nu îşi confirme reputaţia de arbitru de casă al Stelei, în partida de duminică. "Ca înaintea oricărei lupte, noi ne dorim victoria în meciul cu Steaua. Nu ştiu dacă îi prindem pe ei într-un moment mai slab, însă ştiu că noi sîntem pregătiţi să luăm toate cele 3 puncte, mai ales că avem tot lotul valid. Sper şi ca publicul să fie alături de noi, chiar dacă în oraş sînt foarte mulţi simpatizanţi ai Stelei. Mărturisesc, însă, că mă tem de arbitrajul lui Alexandru Deaconu, mai ales că el este recunoscut ca fiind arbitrul Stelei. Să nu uităm că el a ajutat Steaua să obţină un loc de Champions League în 2007 doar din cauza unei brichete. Eu nu cred că el este aşa cum spune lumea şi sper să nu o confirme duminică. Nu cred că un arbitru de pe lista FIFA şi-ar permite să se facă de rîs", a spus Ioan Horoba pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-11-2009, 04:50 PM
|
|||
|
|||
Cristi Pustai: "Se face prea multă vîlvă în jurul lui Cristi Bud, moralul lui e afectat"
Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, crede că speculaţiile privind un posibil transfer al atacantului Cristi Bud la unul dintre granzii Capitalei i-ar putea afecta moralul jucătorului
"Ştiu că a fost o ofertă pentru el din partea lui Dinamo, dar nu a fost ceva concret. Nu se pune problema ca el să mai plece, cel puţin pînă la iarnă. Oricum, se face cam multă vîlvă în jurul lui Cristi Bud, jucătorul ar trebui să se gîndească doar la echipa pentru care evoluează în prezent. Cred că moralul lui a fost puţin afectat, e normal să nu mai fie la fel de concentrat cînd i se propun bani mai mulţi din altă parte", a spus Cristi Pustai pentru gsp.ro. "Domnul Horoba ştie mai bine de ce se teme de arbitraj, luaţi meciurile din urmă ale lui Deaconu" Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, s-a ferit să comenteze temerea preşedintelui Ioan Horoba, care mărturisise că îi este frică de felul cum va fi arbitrată echipa sa în meciul cu Steaua, de duminică. "Ne aşteptăm la o victorie în meciul cu Steaua, pentru că altfel nu ar mai avea rost să intrăm pe teren. Nu pot să spun că îi prindem într-un moment favorbail pentru noi, pentru că a fost această pauză de două săptămîni şi s-au mai schimbat lucrurile. Noi nu avem probleme de efectiv, deci sîntem OK înainte de această partidă. Dacă mă tem de arbitraj? Eu nu comentez niciodată acest aspect, nici înainte, nici după meciuri. Poate comentam dacă eram şi eu conducător. Dacă domnul Horoba s-a plîns de arbitraj înseamnă că dînsul ştie ceva. Luaţi meciurile din urmă ale lui Deaconu şi probabil vă veţi da seama ce a vrut să spună", a spus Cristi Pustai pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-11-2009, 11:50 PM
|
|||
|
|||
"Becali mă va regreta"
Aflat la un pas de a se transfera la Dinamo în această săptămână, golgheterul Mediaşului din sezonul trecut îşi aminteşte că şi Steaua l-a dorit şi vrea să marcheze duminică pentru a-i face pe oficialii granzilor să plângă după el.
Mediaşul simte din nou pulsul meciurilor mari. În campionatul trecut, "găzarii" au pus cu botul pe labe pe teren propriu mai toate echipele importante ale campionatului. Doar Steaua a luat trei puncte de la Mediaş, dar cel mai curtat dintre jucătorii lui Pustai, Cristi Bud, spune că a venit şi vremea roş-albaştrilor să plece cu capul plecat de la Mediaş. "Avem o revanşă de luat pentru că ne-au bătut de două ori. Dinamo, Rapid, Urziceni, CFR sau Timişoara au pierdut puncte aici. Acum, le-a venit vremea şi steliştilor. Nu ne mai bat. Sigur scoatem cel puţin un egal", este de părere Cristi Bud. Jucătorul vânat acum de Dinamo a fost dorit în vară şi de Steaua, dar preţul cerut de medieşeni l-a făcut pe patronul Stelei, Gigi Becali, să-şi schimbe opţiunea. "Avem o motivaţie în plus când jucăm cu o echipă mare. Ne gândim că poate ne vede patronul sau antrenorul lor. Eu am fost dorit de Steaua, dar n-am mai ajuns acolo. Vreau să-l fac pe Gigi Becali să regrete că nu m-a luat", completează Bud, care a fost aproape de a ajunge la Dinamo în această săptămână, dar tot preţul cerut de medieşeni a stricat afacerea. "Nu m-a afectat cu nimic că nu am ajuns la Dinamo. Nu m-am gândit deloc la transfer. Mai afectat am fost în vară, când am avut multe oferte", povesteşte vârful medieşenilor. Stelişti "mascaţi" în tribune? Cristi Bud se teme ca la meciul cu Steaua să nu fie în tribune mai mulţi stelişti decât medieşeni. "Am văzut că este un interes deosebit pentru acest meci. Sper ca lumea din tribună să ne susţină şi să nu fie stelişti din Ardeal, care să-i încurajeze pe ei. Şi dacă va fi aşa, putem să-i întoarcem în favoarea noastră dacă jucăm bine", spune Bud, căruia Steaua i se pare mai uşor de depăşit decât în sezonul trecut. "Au o echipă foarte tânără. Este mult mai bună în atac, dar mai vulnerabilă în apărare. Plecarea lui Goian i-a afectat", este de părere atacantul. Cantonament prelungit Medieşenii s-au pregătit special pentru jocul de mâine. Cristi Pustai şi-a băgat elevii în cantonament mai repede cu o zi decât de obicei, după ce înainte de înfrângerea cu Ceahlăul medieşenii au stat în cantonament doar o zi. După acel meci, jucătorii s-au plâns de programul încărcat la care îi supune Pustai. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-13-2009, 04:07 PM
|
|||
|
|||
Gaz Metan - Steaua: 1.500 de bilete vîndute
Tichetele pentru jocul de duminică au fost epuizate în numai cîteva ore, însă numărul acestora a fost extrem de mic. Doar 1.500 de bilete au fost puse în vînzare, la preţuri între 30 de lei, la peluze, şi 50 de lei, la tribunele A şi B. Stadionul din Mediaş poate găzdui doar 4.500 de spectatori.
Un număr de 2.200 de locuri vor fi ocupate de persoanele care şi-au achiziţionat abonamente, 10 la sută rămîn libere, conform regulamentului, restul fiind pentru invitaţi ai celor două cluburi. Suporterii Stelei au rezervate 204 locuri. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-13-2009, 04:09 PM
|
|||
|
|||
Horoba: "Nu am avut nici o ofertă pentru Cristi Bud"
Ioan Horoba, preşedintele lui Gaz Metan, spune că nu a avut nici o ofertă concretă pentru Cristi Bud, Dinamo fiind singura care a dorit să îl împrumute
"Nu am avut nici o ofertă concretă pentru Cristi Bud. Au fost doar tatonări cu echipe din ţară şi din străinătate. Dinamo îl voia doar împrumut şi să-l cumpere dacă ar fi confirmat. Îi era greu să se impună acolo şi poate ar fi făcut mai mult tuşa şi s-ar fi întors înapoi. Eu cred că va face un sezon foarte bun aici şi va fi un mare atacant", a spus Ioan Horoba la sportro. "Nu cred că Alexandru Deaconu este arbitrul Stelei" Ioan Horoba, preşedintele lui Gaz Metan, nu crede că arbitrul Alexandru Deaconu va favoriza Steaua în partida de mîine de la Mediaş. "Steaua este singura echipă din România care umple stadioane în deplasare. Nu cred că Alexandru Deaconu este arbitrul Stelei. Nu cred că îşi va risca ascensiunea internaţională favorizînd Steaua. Bănuiesc că va şti cum să se protejeze pe el însuşi", a spus Ioan Horoba la sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-13-2009, 04:18 PM
|
|||
|
|||
Ioan Horoba: "Bergodi ne ştie stilul de la Iaşi, de anul trecut"
Ioan Horoba, directorul general al grupării medieşene a trecut în această dimineaţă pe la Hotelul Binder Bubi în care sînt cazaţi steliştii pentru a le lăsa oficialilor formaţiei din Ghencea invitaţiile pentru meciul din această seară.
"Nu pot fi decît optimist înaintea confruntării de astăzi iar noi ne vom prezenta la meci să luăm cele trei puncte. Sper să le şi obţinem. Presiunea este mai mare pe noi deoarece trebuie să învingem. Vom juca deschis pentru că nu ne putem schimba stilul. Tehnicianul Cristiano Bergodi ne cunoaşte foarte bine de anul trecut de la Iaşi, însă atunci erau 13 pe teren", a afirmat Horoba. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-13-2009, 04:43 PM
|
|||
|
|||
Mediaşul e în roş-albastru
Când intri în Mediaş ai impresia că ai ajuns într-un oraş închis sau părăsit. O linişte apăsătoare domneşte de la intrarea în oraş şi până în centru. În parcul central monotonia unei zile obişnuite în care chibiţii joacă table între două discuţii despre fotbal e animată puţin de sosirea magazinului mobil al Stelei. Imediat apar şi curioşii.
"Sunt mulţi suporteri ai Stelei în Mediaş. Practic tot oraşul ţine cu Steaua. Eu sunt stelist de când mă ştiu", spune Arpi, un localnic atras de materialele promoţionale cu însemnele "roş-albaştrilor". Doar se uită însă. Preţurile îl ţin departe. "Sunt foarte scumpe. Aici oamenii nu câştigă foarte mult. Am acasă însă multe tricouri şi şepci. Toţi prietenii mei sunt stelişti. Mâine întreg stadionul va ţine cu Steaua", spune un alt fan. Marele lor necaz e însă că n-au apucat să-şi achiziţioneze un bilet la partida de mâine. Medieşenii s-au călcat în picioare pentru un tichet la jocul cu Steaua şi locurile s-au epuizat în 3 ore. Mai rămâne doar varianta biletelor cumpărate la "negru". Acolo însă un bilet a ajuns să coste 150 de lei. "Nu contează. Dau oricât. Mâine sunt la muncă, dar nu merg. Prefer să merg la meci. Fac eu cumva să ajung", povesteşte Arpi. Sosire în semi-anonimat Delegaţia Stelei s-a cazat la un hotel de patru stele din afară oraşului, iar Ghionea şi compania au fost zdruncinaţi puternic pe drumul neasfaltat care duce spre hotel. Chiar dacă majoritatea medieşenilor se declară stelişti, doar 30 de copii i-au aşteptat pe jucătorii Stelei. Jucătorii lui Bergodi s-au simţit ca pe Ghencea la coborârea din autocar, asta pentru că unul dintre fani şi-a parcat maşina în poarta hotelului şi i-a delectat pe stelişti cu imnul echipei bucureştene. "Surdu, ia-mă de nevastă!" Fanii prezenţi la hotel au aşteptat mai bine de 30 de minute pentru a primi un autograf şi în cele din urmă aşteptarea le-a fost răsplătită. Surdu, Toja, Nicoliţă şi Stancu au coborât pentru o sesiune de autografe şi fotografii cu suporterii medieşeni. Una dintre fane nu s-a mulţumit însă doar cu o fotografie şi l-a cerut în căsătorie pe Surdu. Atacantul naţionalei din meciul cu Franţa a refuzat-o politicos. "Nu pot. Am copii acasă", i-a spus Surdu cu zâmbetul pe buze. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-13-2009, 08:29 PM
|
|||
|
|||
Portarul a fost lăsat în afara lotulului
Cosmin Vâtcă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai Gazului în acest debut de sezon, nu a fost nici măcar inclus în lotul de "18" pentru meciul cu Steaua. Goalkeeper-ul împrumutat de la echipa din Ghencea a fost anunţat chiar la şedinţa dinaintea partidei că nu e nici rezervă, fără a primi însă prea multe explicaţii.
Oficialii medieşeni se tem că Vâtcă nu ar face un meci tocmai bun împotriva foştilor săi colegi şi au decis că cel mai bine e să fie lăsat în afara echipei. Astfel, poarta va fi apărată de Milos Buchta, iar rezerva sa va fi Raymond Fenny. Ioan Horoba, managerul Gazului, a declarat pentru ProSport în cursul acestei săptămâni că portarul nu este accidentat, iar antrenorul este cel care va decide dacă portarul va fi folosit cu Steaua: "Vâtcă nu are nicio clauză în care să nu i să dea voie să apere contra Stelei. Totuşi, antrenorul Cristi Pustai va decide dacă jucătorul va evolua în acest meci!" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 12:38 PM
|
|||
|
|||
Pustai: "Am jucat bine în prima repriză, dar din păcate în partea a doua nu am reuşit să avem situaţii de gol"
Tehnicianul medieşenilor, Cristian Pustai, este de părere că formaţia sa a avut momente foarte bune în jocul cu Steaua, dar steliştii s-au impus datorită experienţei: "Am jucat bine în prima repriză, dar din păcate în partea a doua nu am mai reuşit să avem situaţii de gol. Am avut la un moment dat meciul în mână, însă Steaua este o echipă cu multă experienţă şi nu am reuşit să obţinem nici măcar un punct".
Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a trecut, duminică, în deplasare, de Gaz Metan, scor 4-2, roş-albaştrii reuşind să se impună după ce medieşnii au condus cu scorul de 2-1. În urma acestui rezultat, Steaua a acumulat 10 puncte şi a urcat pe locul 5 în clasament, la egalitate cu alte 4 formaţii, în timp ce Gaz Metan Mediaş rămâne pe poziţia a 14-a, cu 6 puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut