Ştiri Gaz metan Mediaş
09-14-2009, 01:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
Vâtcă, afară!
Portarul împrumutat de Steaua la Mediaş a fost scos din lot pentru meciul de aseară ca să nu-i fie interpretată o eventuală prestaţie slabă a lui.
Pentru disputa cu Steaua, Pustai şi ceilalţi şefi ai lui Gaz Metan au luat o măsură surprinzătoare. L-au lăsat în afara lotului de 18 pe Andrei Vâtcă, titularul postului de portar atît în returul trecut, cît şi în campionatul actual. Motivul? L-a explicat Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor: "N-am vrut să-l expunem şi să se interpreteze apoi o eventuală greşeală a lui sau o prestaţie slabă. El este împrumutat de la Steaua şi ar fi avut o presiune imensă pe umeri". Vâtcă a fost cedat de Steaua pînă în vara lui 2010, la fel cum s-a întîmplat şi în perioada ianuarie - iunie 2009. În meciul Gaz - Steaua 0-1, disputat în primăvară, Andrei a greşit la singurul gol al partidei, marcat de Kapetanos. A ieşit ezitant dintre buturi la cornerul roş-albaştrilor şi i-a dat posibilitatea atacantului grec să înscrie. Acea eroare a contat decisiv în hotărîrea ardelenilor de a-l lăsa pe Vâtcă simplu spectator la confruntarea de aseară cu Steaua, echipă care nu a inclus în clauza împrumutului că goalkeeper-ul de 27 de ani nu ar avea drept de joc în meciul direct. 6,35 a fost media notelor GSP luate de Vâtcă în sezonul trecut pentru prestaţiile din poarta Gazului, fiind pe primul loc în topul celor de la Mediaş 9 goluri a încasat Vâtcă în primele 5 etape ale actualului campionat, adică o medie de aproape două goluri pe meci http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 01:23 PM
|
|||
|
|||
Ioan Horoba: "Deaconu a împins Steaua în repriza a doua! Vom face memoriu!"
Ioan Horoba, preşedintele lui Gaz Metan, spune că arbitrul Alexandru Deaconu a împins Steaua în ofensivă în repriza a doua a meciului.
"A fost un meci cu un final aşteptat. S-a întîmplat exact ceea ce am intuit. Nu se impunea penalty şi eliminare la faza din prelungiri. Deaconu nu avea ce să caute la un asemenea meci, el nu ar mai trebui să arbitreze Steaua. A inventat un penalty şi i-a tras în atac în repriza a doua. O să facem memoriu împotriva lui", a spus Ioan Horoba. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 01:24 PM
|
|||
|
|||
Bud: "Nu ştiu dacă Steaua merita să cîştige"
Cristi Bud, atacantul lui Gaz Metan, spune că a visat mereu să dea gol Stelei, dar nu are nici o bucurie pentru că echipa sa a pierdut.
"Am visat să dau gol Stelei, dar nu am nici o bucurie pentru că am pierdut. E doar o satisfacţie sufletească. Nu ştiu dacă Steaua merita să cîştige, dar acesta e fotbalul", a spus Cristi Bud. "Nu mă aşteptam ca Steaua să mai revină, credeam că golul meu e suficient" Atacantul lui Gaz Metan Mediaş, Cristi Bud, a mărturisit că a sperat ca reuşita sa din meciul cu Steaua să fie decisivă pentru obţinerea tuturor celor 3 puncte şi că nu se aştepta ca roş-albaştrii să revină pe tabelă. "Mi-am împlinit visul, să dau gol în poarta Stelei, dar nu am nici o bucurie, fiindcă nu am cîştigat. Păcat de jocul din prima repriză, dar acesta este fotbalul. Personal, credeam că două goluri sunt de ajuns ca să cîştigăm, dar fotbalul a dovedit încă o dată că nimic nu e încheiat pînă la ultimul fluier. Nu ştiu dacă Steaua a meritat victoria, dar este o echipă bună, care are şanse la titlu. Sincer, nu mă aşteptam să mai întoarcă scorul", a spus Cristi Bud după meci. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 02:05 PM
|
|||
|
|||
"Nu credeam că vom pierde! Steaua nu m-a impresionat!"
Mijlocaşul stânga medieşean Paul Pârvulescu susţine că bucureştenii nu au fost mai buni decât Gaz Metan şi că doar şansa a făcut ca Steaua să câştige aseară.
"Sunt dezamăgit, fiindcă am avut o bună ocazie să învingem Steaua. Adversarul nu m-a impresionat cu nimic, nu a fost mai bun decât noi, dar noi n-am avut nici şansă. La pauză ne ziceam că sigur vor veni peste noi, ne aşteptam să atace, dar nu credeam că vom pierde. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi în repriza secundă", a declarat Pârvulescu, marcatorul golului cu care Gaz Metan a egalat la 1 în prima repriză. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 08:34 PM
|
|||
|
|||
Horoba: "Pîrvulescu şi Bud nu vor pleca în următoarea jumătate de an"
Preşedintele echipei Gaz Metan Mediaş a vorbit despre înfrîngerea de aseară cu Steaua, scor 2-4, spunînd că echipa sa are probleme mari în apărare. Horoba a vorbit şi despre ofertele pe care le are pentru Pîrvulescu şi Bud.
"Pîrvulescu nu va pleca de la noi. Cel puţin un an de zile va mai rămîne la noi. Trebuie să confirme. Bud va mai rămîne cel puţin jumătate de an. Ei sunt foarte buni, dar nu sunt pregătiţi pentru echipele mari. Ei nu se pot impune la echipele mari şi nu mă refer aici la valoare. Eu ştiu ce păţesc aceşti copii cînd se duc la altă echipă. Credeţi că Bud îi va lua locul lui Niculae sau Niculescu? Vă repet, nu mă refer la valoare. Nu e bine să vorbim acum despre transferuri pentru că le va sta capul numai la plecare. Din partea noastră, oricine poate pleca, toţi sunt transferabili. Avem probleme în faza de apărare, dar acum am achiziţionat un fost jucător al echipei naţionale de tineret a Georgiei. A venit liber de contract, după ce Kaunas, echipa sa, a fost retrogradată în Liga a III-a", a spus Ioan Horoba la Fanatik Show, pe Digi Sport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-15-2009, 05:30 PM
|
|||
|
|||
Steaua a negociat transferul lui Parvulescu de la Medias!
Golul senzational marcat in poarta Stelei de Parvulescu de la Medias i-a luat ochii conducerii din Ghencea.
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat la sport.ro ca a ramas impresionat de pustiul de la Medias, Parvulescu. Asta nu a fost tot. Si presedintele Argaseala s-a interesat la finalul meciului de la Medias de Parvulescu - a vorbit atat cu conducerea de la Gaz Metan Medias cat si cu tatal jucatorului, fostul asistent FIFA, Eugen Parvulescu. Parvulescu nu este dorit doar de Steaua, in vara a fost aproape sa ajunga la CFR Cluj, insa presedintele Horoba s-a opus. Fotbalistul tocmai ce a semnat prelungirea contractului cu Gaz Metan Medias pe trei ani de zile. "Au fost ceva tatonari din partea Stelei dupa meci pentru fiul meu, insa el ar fi mai bine sa ramana la Gaz Metan inca un un sau doi sau sa plece in strainatate", a spus pentru http://www.sport.ro tatal fotbalistului, Eugen Parvulescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-16-2009, 06:11 PM
|
|||
|
|||
Cristi Pustai: "Vîtcă nu va apăra nici la Galaţi"
Cristi Pustai, tehnicianul Gazului Metan, a marturisit că a avut o discuție particulară cu portarul Cosmin Vîtcă în care i-a explicat ca nu va fi folosit nici în partida de sîmbătă de la Galaţi, după ce etapa trecută, cu Steaua, nu a fost inclus nici măcar în lot.
"I-am explicat că este mai bine să nu apere cu Steaua și la Galați. Am primit goluri și pînă la meciul cu Steaua, în fiecare etapă, iar el nu era într-o forma extraordinară. Am vrut să evităm o eventuală greşeală care ar fi dus la alte discuții", a afirmat Pustai. Referitor la jocul de la Galați, Pustai a apreciat că "o să întîlnim o echipă cu un moral foarte bun, dar eu sper să aducem punct sau puncte din această deplasare. În deplasare am jucat destul de bine atît la Vaslui sau CFR, iar la Curtea de Argeș am cîștigat, așa încît avem speranțe îndreptățite să ne vindem scump pielea", a fost de părere "Profesorul". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-17-2009, 05:01 PM
|
|||
|
|||
La Galaţi, fără Markovic şi Silvăşan
Antrenorul Gazului metan, Cristi Pustai, nu se poate baza în meciul cu Oţelul pe cei doi fotbalişti, primul fiind nevoit să rateze acest meci din cauza "roşuluI" încasat cu Steaua, al doilea pentru că e accidentat.
Cristi Pustai se vede nevoit din nou să facă improvizaţii în centrul devensivei, pentru meciul cu Oţelul, de sâmbătă. Sârbul Zarko Markovic a încasat un cartonaş roşu în finalul meciului cu Steaua şi va fi suspendat pentru întâlnirea cu gruparea din Galaţi. Un alt fotbalist, vârful de atac Cristi Silvăşan, are ceva probleme de ordin medical, la fel ca şi Marovic, Cristi Todea şi Paul Pîrvulescu, dar ultimii trei se vor afla, cu siguranţă, în locul care va face deplasarea spre localitatea din estul ţării. "Markovic este suspendat, Silvăşan este accidentat şi abia mâine (n.a. astăzi) vom şti dacă va efectua deplasarea. Todea nu s-a antrenat câteva zile, din cauza unei accidentări. Marovic şi Pîrvulescu au resimţit şi ei unele dureri după jocul cu Steaua, dar vor juca cu Oţelul", a afirmat, ieri, într-o conferinţă de presă, antrenorul Gazului metan, Cristi Pustai. Acesta speră ca jucătorii săi să tragă învăţăminte din jocul cu Steaua şi să nu mai repete greşelile făcute duminică seara. "Trebuie să facem învăţămintele necesare după meciul cu Steaua. Mi-aş dori să repetăm repriza bună făcută cu Steaua, în care am reuşit să întoarcem rezultatul şi am avut o posesie foarte bună", a mai completat Pustai. I-a venit "cartea verde" a lui Akaky Oficialii Gazului metan au primit, zilele trecute, "cartea verde" a fundaşului central Akaky. "Ne bucurăm că i-a venit acest document; astfel, el va evolua vineri )n.a. mâine) în meciul echipei a doua, iar marţi o să îl vedem şi la jocul din Cupă", a afirmat Pustai, care ar putea să îl includă în lotul deplasat la Galaţi şi pe vârful de atac Cristi Cigan, transferat cu puţin timp în urmă de gruparea medieseană. "El a jucat foarte bine vinerea trecută la echipa a doua şi tocmai de aceea am decis să îl reţinem şi în lotul pentru meciul cu Steaua. El a fost atunci al 19-lea jucător, iar acum s-ar putea regăsi în lot", a mai adăugat Pustai. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-19-2009, 03:58 PM
|
|||
|
|||
Revine Grilo?
Brazilianul Grilo Dos Santos (25 de ani), care a părăsit în vară echipa, este tot mai aproape de o revenire la Mediaş. Jucătorul, om de bază în sezonul trecut, a rămas în Brazilia, invocînd probleme de familie.
Medieşenii au renunţat la intenţia de a-l suspenda, iar antrenorul Cristi Pustai nu a ascuns că şi-l doreşte urgent în echipă. "E un jucător bun, de care aş fi avut nevoie în etapele care au trecut", a spus "Profesorul". "Ne trebuie puncte" După trei înfrîngeri consecutive, medieşenii merg la victorie azi, la Galaţi. "Sîntem în situaţia că nu mai contează cu cine şi unde jucăm. Trebuie să adunăm puncte, indiferent de adversar. Poate nu le-a trecută gălăţenilor euforia de după meciul cu Dinamo şi reuşim să-i batem", a spus ieri căpitanul Cristi Todea. Fără preparator După ce şi-a înaintat demisia, preparatorul fizic Bebe Bărbulescu a mai stat la echipă exact o lună, aşa cum le-a promis şefilor lui Gaz Metan. Antrenorul Cristi Pustai speră totuşi să-l readucă la echipă pe Bărbulescu. "Am vorbit cu conducerea pentru a încerca să-l aducem înapoi. A avut o săptămînă de miere după căsătorie, iar acum sper să revină la echipă", a spus Pustai. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-20-2009, 01:35 PM
|
|||
|
|||
Pustai: "Învingătorul ia totul întotdeauna, dar azi am avut şi noroc, la fel cum altădată am avut ghinion"
Tehnicianul medieşenilor, Cristian Pustai, şi-a exprimant succint opinia despre meci: "A fost un joc echilibrat, între două echipe în criză. Din fericire, am câştigat noi şi mă bucur foarte mult, cu toate că era bun şi un egal. Învingătorul ia totul întotdeauna, dar azi am avut şi noroc, la fel cum altădată am avut ghinion".
Gaz Metan Mediaş a învins sâmbătă, în deplasare, pe Oţelul Galaţi, scor 1-0, şi a obţinut astfel cea de-a treia victorie în actuala ediţie de campionat. Oţelul Galaţi a înregistrat cea de-a 4-a înfrângere în 7 etape, are unul din cele mai slabe atacuri din Liga I (3 goluri marcate) şi a coborât pe poziţia a 15-a. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut