Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
11-23-2009, 06:18 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Stanca: "Am avut parte şi de ghinion în ultimele partide, pentru că nu intră mingea în poartă"

Portarul gorjenilor, Răzvan Stanca, a subliniat la rândul său importanţa meciului cu Politehnica Iaşi: "La Iaşi vrem trei puncte, sau cel puţin un punct, sperăm să îi învingem şi să ne îndepărtăm de zona retrogradării. Am avut parte şi de ghinion în ultimele partide, pentru că nu intră mingea în poartă. Se rupe blestemul după ce marcăm cel puţin două goluri".

Pandurii Târgu Jiu va întâlni Politehnica Iaşi, marţi, în deplasare, de la ora 17:00, într-un joc din etapa a 14-a a Ligii I.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-25-2009, 03:08 PM
Ciobotariu: "Am început foarte slab jocul şi am dat posibilitate gazdelor să domine meciul"

Liviu Ciobotariu crede că Politehnica s-a impus pe merit, însă Pandurii ar fi putut obţine un rezultat de egalitate dacă elevii săi s-ar fi concentrat.

"Am început foarte slab jocul şi am dat posibilitate gazdelor să domine meciul. În partea a doua am mai echilibrat, iar cu puţină şansă am fi putut pleca cu un punct de aici, asta numai dacă Păcurar ar fi fost mai inspirat. Ne-am dorit foarte mult să nu pierdem azi, poate de asta a fost şi nervozitate pe teren, iar unii dintre băieţi au şi sărit calul", a opinat antrenorul gorjenilor.

Formaţia pregătită de Petre Grigoraş, Politehnica Iaşi, a obţinut, marţi, prima victorie în campionat după două luni de pauză, scor 1-0 în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-27-2009, 05:57 PM
LPF a prelungit termenul în care Pandurii trebuie să plătească datoria către o firmă de impresariat

Liga Profesionită de Fotbal a decis să le acorde celor de la Pandurii Tg. Jiu un nou termen pentru a face dovada că au plătit o datorie către o firmă de impresariat, în caz contrar gorjenii urmând să nu fie programaţi la jocul cu Rapid, au declarat, surse din cadrul LPF.

Firma de impresariat SC Unic AV Sport SRL Bistriţa a depus un memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal împotriva formaţiei gorjene, prin care îşi cerea drepturile financiare, iar Comisia de Soluţionarea a Litigiilor i-a dat câştig de cauză, dar, în acelaşi timp, s-a adresat şi Departamentului de Competiţii din cadrul forului, pentru a soma echipa din Liga I să îşi plătească datoriile.

LPF a decis ca Pandurii să primească termen până miercuri, 25 noiembrie, pentru a achita suma respectivă către firma de impresariat, în caz contrar ei neputând să dispute jocul cu Rapid. Până la data stabilită gorjenii nu au adus nicio dovadă a plăţii, dar din câte se pare cele două părţi s-au înţeles, iar Pandurii va depunde actele necesare la Ligă vineri dimineaţă.

Partida dintre Pandurii Tg. Jiu şi Rapid, din runda a 15-a a campionatului intern, este programată să se joace duminică, de la ora 14:00.

11-27-2009, 06:02 PM
Ciobotariu consideră că echipa sa este favorită în meciul cu Rapid

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgiu Jiu, Liviu Ciobotariu, a declarat, joi, că echipa sa pleacă favorită în meciul cu Rapid, deoarce evoluează pe teren propriu şi, în plus, mizează pe dăruirea totală a jucătorilor gorjeni care nu au mai câştigat de foarte mult timp.

"Meci foarte important cu Rapid, însă avem o datorie morală faţă de oamenii care vin la stadion. Ne-am săturat să tot pierdem puncte. Când joci în faţa propriilor suporteri, iar jucătorii au spirit de sacrificiu, dorinţă de victorie şi cred în capacităţile lor, atunci Pandurii e favorită şi vrem să câştigăm. Rapid este pe un loc fruntaş, are un lot foarte bun, dar mizez pe dăruirea jucătorilor şi că jucăm acasă", a spus Ciobotariu.

Tehnicianul susţine că va opera mai multe schimbări în echipa de start: "Vor juca doar cei care îşi doresc să câştige şi cei care au mentalitate de învingători. Am spus-o, pentru mine nu există titulari şi rezerve. La toate meciurile am cerut determinare, spirit de sacrificiu şi dorinţă de victorie".

Antrenorul a afirmat că nu îşi simte postul ameninţat, asta în ciuda faptului că nu a obţinut nicio victorie de când a preluat banca tehnică a gorjenilor: "Nu simt nicio presiune. Mă aşteptam la această muncă pe care o am. Am multe să îmi reproşez, dar în niciun caz că am ales Pandurii. Accept să pierd, dar să ies cu capul sus şi să ne privim în ochi. Acum n-am putut să ne privim în ochi, unii dintre jucători".

Ciobotariu a vorbit şi despre o întâmplare petrecută la finalul meciului cu Gloria Bistriţa, scor 0-0: "Jucătorii sunt afectaţi de ultimele rezultate. După meciul cu Bistriţa unii au plâns în vestiar. Vă daţi seama, jucători cu experienţă de 29-30 ani să plângă în vestiar, este ceva. Ei îşi doresc să aibă rezultate".

Partida Pandurii Târgu Jiu-Rapid, din etapa a 15-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 14:00, pe stadionul Municipal.

11-30-2009, 08:21 AM
Ciobotariu: "Fotbaliştii au avut atitudine, au vrut mult, dar au ratat la fel de mult"

Tehnicianul gazdelor, Liviu Ciobotariu, s-a declarat nemulţumit de rezultat, însă este satisfăcut de jocul prestat de elevii săi: "Fotbaliştii au avut atitudine, au vrut mult, dar au ratat la fel de mult. Am avut şase situaţii de gol, din care două foarte clare. Am primit un gol uşor, am început meciul de la 0-1, dar cred că pe final puteam câştiga. La mine vor juca doar cei care vor să câştige. Este un punct câştigat, chiar dacă la numărul de ocazii am fost peste ei. Am venit de patru etape pe bancă şi am obţinut două puncte, foarte puţin pentru mine".

Pandurii Târgu Jiu a remizat, duminică, pe teren propriu, cu Rapid, scor 1-1, şi astfel echipa pregătită de Liviu Ciobotariu rămâne fără victorie în Liga I de 9 etape.

11-30-2009, 08:23 AM
Rusu: "Sunt fericit că am marcat, e un gol special, dar e bine că am obţinut un punct"

Autorul golului egalizator, Adrian Rusu, a afirmat că vrea ca fosta sa echipă să câştige titlul: "Important e că am reuşit să înscriu şi să nu pierdem. Sunt fericit că am marcat, e un gol special, dar e bine că am obţinut un punct. Vreau ca Rapid să câştige campioantul, chiar dacă aici a făcut doar egal".

Pandurii Târgu Jiu a remizat, duminică, pe teren propriu, cu Rapid, scor 1-1, şi astfel echipa pregătită de Liviu Ciobotariu rămâne fără victorie în Liga I de 9 etape.

12-01-2009, 12:58 AM
Daniel Baloi: "Este o perioada mai grea pentru Pandurii Targu-Jiu"

Secretarul general al clubului Pandurii Targu-Jiu, Daniel Baloi, a vorbit, in exclusivitate pentru Sport Total FM, despre ultimele doua partide disputate de echipa pregatita de Liviu Ciobotariu, cu Politehnica Iasi si Rapid Bucuresti.

"Este o perioada mai grea din punct de vedere al rezultatelor pentru Pandurii Targu Jiu. Noi de fiecare data ne propunem sa castigam cele trei puncte, dar nu reusim sa gasim calea spre victorie. La Iasi, gazdele si-au apropiat victoria printr-un gol la inceputul meciului, a fost si o lipsa de concentrare a jucatorilor nostri pentru ca Poli a avut o evolutie modesta. Dar daca ei au jucat modest si au castigat, va imaginati cum am jucat noi... Noi ne-am propus sa nu pierdem, insa ne doream victoria. Jucatorii nostri au avut meciul in mana in repriza secunda, dar n-au reusit sa-i aduca victoria lui Liviu Ciobotariu. Cea mai mare problema a noastra este atacul, jucatorii de acolo sunt restantieri nu numai catre spectatori, ci si fata de colegi. Noi am luat un gol de curtea scolii, care putea fi evitat, ca apoi sa ratam numeroase ocazii. Au fost doua echipe care s-au respectat atat in timpul meciului,cat si inainte sau dupa partida. Pacat ca noi n-am reusit sa marcam din ocaziile bune create, asa ca a fost nevoie de eurogolul lui Rusu. Oricum, Rapidul este una dintre cele mai bune echipe din Romania", a declarat Daniel Baloi pentru Sport Total FM.

Referitor la urmatoarea partida a Pandurilor, in deplasarea de la Timisoara, oficialul gorjean a precizat: "O sa avem o partida foarte dificila cu Timisoara, mai ales ca acolo n-am reusit sa luam nici macar un punct in precedentele partide. Este vorba de un club foarte bine organizat, iar echipa este candidata la un loc de Champions League, chiar la titlu. Mai avem doua partide si speram sa obtinem maxim din ele".

12-01-2009, 10:54 PM
Alin Chibulcutean a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului cu Poli Iaşi

Suporterii echipei Pandurii l-au desemnat pe Alin Chibulcutean cel mai bun jucător al meciului de la Iaşi.

Chibulcutean a primit 27 din voturile celor care şi-au exprimat opinia pe site-ul oficial al clubului, respectiv 150 de votaţi, fiind urmat de Cardoso cu 21 de voturi şi Mingote cu 15 voturi.

În cursul acestei săptămâni suporterii pot vota pe site-ul clubului pentru cel mai bun jucător al meciului cu Rapid.

12-01-2009, 10:55 PM
Rezultatele juniorilor de la Pandurii în meciurile din weekend

Grupa de juniori A a clubului Pandurii s-a impus în deplasare în această etapă câştigând cu scorul de 4-1 meciul cu CS GIB MIHĂESCU Drăgăşani. Pentru juniorii clubului Pandurii antrenaţu de Eugen Pădureanu au înscris Voinea, Brandibur, Săulescu şi Petrache.

Juniorii B de la Pandurii antrenaţi de Doru Mihuţ s-au impus cu scorul de 1-0 în faţa celor de la CS GIB MIHĂESCU Drăgăşani, golul victoriei celor de la Pandurii fiind marcat de Oiţă.

Juniorii C ai clubului Pandurii antrenaţi de Cristi Popescu au remizat, scor 0-0, în deplasare cu Minerul Motru iar juniorii D pregătiţi de Eugen Pădureanu au învins cu 7-1 pe Minerul Motru.

12-01-2009, 10:56 PM
Arrieta a plecat acasă

După ce săptămâna trecută a suferit o ruptură musculară în timpul unui antrenament, pentru spaniolul Ibon Perez Arrieta turul s-a încheiat.

Atacantul a evoluat foarte puţin pentru echipa gorjeană în acest sezon, din cauza problemelor familiale sau medicale. Jucătorul a cerut voie conducerii să plece acasă, în Spania, pentru a se trata şi a putea fi alături de familia sa. Deoarece necesită o pauză pentru refacere, şansele de a mai juca până la finalul turului sunt nule. De aceea, acesta va reveni la Târgu Jiu abia la reunirea lotului, pe 5 ianuarie.

Tot atunci va fi prezent şi brazilianul Thiago Tremonti, jucător care nu a evoluat niciun minut în acest tur. Acesta a preferat să se recupereze în Brazilia, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut