Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
12-03-2009, 07:06 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Ciobotariu a renunţat la jucătorii străini aflaţi în probe, Bordon şi Cardozo

Tehnicianul grupării Pandurii Târgu Jiu, Liviu Ciobotariu, a decis, joi, să renunţe la slovenul Patrick Bordon şi la columbianul Cesar Augusto Cardozo, care au susţinut probe de joc în ultimele două săptămâni la formaţia gorjeană.

Bordon (21 de ani) a sosit la echipă pe 17 noiembrie, iar la scurt timp a fost urmat de atacantul columbian Cesar Cardozo (21 de ani), ambii ajungând la Târgu Jiu din postura de jucători liberi de contract.

În schimb, începând de joi, la antrenamentele formaţiei conduse de Liviu Ciobotariu se află şi atacantul egiptean Mustafa Tarek, în vârstă de 20 de ani, asupra căruia tehnicianul va lua o hotărâre în aceste zile.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-12-2009, 03:36 PM
Ciobotariu: "Am urmărit echipa din Alba Iulia şi am văzut că joacă bine, dar azi nu a făcut un meci strălucit"

Antrenorul celor de la Pandurii, Liviu Ciobotariu, a afirmat: "A fost un joc foarte greu. Am urmărit echipa din Alba Iulia şi am văzut că joacă bine, dar azi nu a făcut un meci strălucit. Este prima mea victorie pe banca echipei, am aşteptat mult acest moment. Le mulţumesc băieţilor pentru victorie, deşi am avut şi unele emoţii pe final. După pregătirea de iarnă se vor schimba multe, cred că vom juca mai bine. Vreau să ne întărim pe toate posturile, în afară de cel de portar".

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a trecut, vineri, pe teren propriu, de Unirea Alba Iulia, scor 2-0, şi a obţinut astfel prima victorie în Liga I după o pauză de 10 etape, ultimul succes fiind cel din meciul cu CFR Cluj, din runda a 6-a. În urma acestui rezultat, Pandurii Tg. Jiu a urcat pe locul 9 în clasamentul Ligii I, cu 20 de puncte, în timp ce Unirea Alba Iulia a rămas pe poziţia a 16-a, cu 14 puncte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-15-2009, 01:23 PM
Marin Condescu: "Liviu Ciobotariu are mana libera"

Presedintele celor de la Pandurii Targu-Jiu, Marin Condescu, confirma, inca o data, increderea pe care i-o acorda tehnicianului Liviu Ciobotariu.

Acesta s-a aratat multumit de victoria inregistrata de Panduri in ultima etapa a turului, in fata Unirii Alba Iulia, dar si-a exprimat regretul fata de punctele pierdute cu usurinta pe teren propriu: "Este foarte buna victoria obtinuta in fata Unirii (n.r. Alba Iulia), dar ne pare rau de punctele pierdute aiurea acasa. E bine ca a existat aceasta refulare si aceasta recuperare a increderii. Noi n-am jucat rau nici cu Brasov, Timisoara sau Poli Iasi. Sorin Cartu a lasat o echipa bine pregatita din punct de vedere fizic, dar, din pacate, Liviu Ciobotariu nu a avut rezultate pentru ca are un stil diferit, iar unii jucatori au incercat sa faca mai mult decat pot. Ciobi mi-a lasat o lista cu jucatorii pe care si-i doreste si pe cei pe care ii lasam sa-si caute plece. De exemplu astazi ne-am inteles cu Kamara, am definitivat totul, deci avem prima achizitie. Este un jucator pe care Liviu si l-a dorit foarte mult. In cazul plecarilor este vorba de jucatori care sunt la finalul mandatului. Antrenorul are mana libera."

12-15-2009, 01:56 PM
Ivorianul Youssouf Kamara a semnat un contract valabil până în 2012

Atacantul ivorian Youssouf Kamara a semnat, luni, un contract valabil până la finalul sezonului 2011-2012 cu formaţia Pandurii Târgu Jiu, după ce în urmă cu o lună a ajuns la un acord verbal în acest sens.

Africanul în vârstă de 28 de ani a sosit la Pandurii Târgu Jiu din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat pe cale amiabilă înţelegerea cu FC Argeş, grupare pentru care evolua din vara anului 2008.

Fostul internaţional de tineret al Coastei de Fildeş a mai evoluat în cariera sa pentru Mimosas, Bellinzona sau Napoli.

12-15-2009, 08:06 PM
Liviu Ciobotariu a renunţat la cinci jucători

Conducerea tehnică a grupării Pandurii Târgu Jiu a renunţat la cinci dintre fotbaliştii folosiţi în turul campionatului, urmând ca pentru partea secundă să fie promovaţi mai mulţi jucători de la echipa satelit, a declarat, marţi, preşedintele Marin Condescu.

"Antrenorii au decis să renunţe la Ionuţ Stancu, Ibon Arrieta, Enache Câju şi Nenad Kutlacic, dar şi la Marko Basara, al cărui contract va expira la finalul acestui an. În schimb, vor apărea nume noi, de la echipa a doua, precum Rada, Pleaşcă, Diaconu, Avrămescu, Vlăduţi sau Tătaru. Sunt destul jucători care sper să şi confirme", a spus Condescu.

Conducătorul gorjean a mai dezvăluit că mijlocaşul Daniel Orac, în prezent la formaţia greacă Panthrakikos, ar putea reveni la echipa din Târgu Jiu: "Va veni pe 4-5 ianuarie la noi, dar până acum nu am discutat nimic concret. Vom vedea atunci ce va fi, Liviu Ciobotariu va hotărî".

Condescu susţine că în prezent nu a sosit nicio ofertă pe adresa clubului pentru vreunul dintre jucători, deşi au apărut informaţii conform cărora Alexandru Păcurar ar putea ajunge la CFR Cluj. "Nu avem vreo ofertă concretă pentru vreun jucător. Sunt întrebări, dar asta nu înseamnă că sunt lucruri concrete. Păcurar dacă vine cu ofertă de la ce echipă vrea el, atunci îi dau drumul oricând. A spus că CFR Cluj este în discuţii cu el, dar el ar trebui să şi joace toate meciurile ca să fie transferat de cineva. Ia cam multe galbene şi e mai mult suspendat", a mai spus acesta.

12-18-2009, 01:02 PM
Kamara, pandur cu acte în regulă

Clubul Pandurii Târgu Jiu şi-a asigurat luni serviciile atacantului Youssouf Vassanogo Kamara, care a venit din postura de jucător liber de contract.

Fostul component al echipei FC Argeş a parafat înţelegerea pe doi ani şi jumătate cu gruparea gorjeană. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani, care semnase un precontract în urmă cu o lună şi jumătate, se află la Târgu Jiu încă de joi, fiind prezent în tribună la ultima partidă a pandurilor din tur, cea cu Unirea Alba Iulia.

Acesta a venit însoţit de fostul director sportiv de la FC Argeş Marius Nicolae, cel care l-a şi descoperit în Italia şi l-a adus la formaţia piteşteană. Deşi oficialii pandurilor au dezvăluit că l-au avut în vedere de mai mult timp pe Kamara, jucătorul din Coasta de Fildeş a reuşit să-i atragă atenţia şi antrenorului Liviu Ciobotariu, care şi l-a dorit foarte mult sub comanda sa, pentru a rezolva criza din atac.

"Kamara este un jucător pe care mi l-am dorit, am văzut că are calitate, mi-a plăcut acest jucător, a marcat goluri la FC Argeş", spunea Ciobotariu despre ivorian.

În cariera sa, Kamara a mai evoluat la formaţiile ASEC Abidjan (Coasta de Fildeş), Bellinzona (Elveţia), Napoli, Cavese şi Viribus Unitis (din Italia).

12-18-2009, 01:03 PM
"Sper să marchez şapte - opt goluri în retur"

Noua achiziţie a pandurilor, atacantul Youssouf Kamara, a declarat pentru editie.ro că, deşi a avut mai multe oferte din Liga I, cea mai serioasă a venit din partea pandurilor.

Chiar dacă perioada petrecută la Piteşti i-a lăsat un gust amar, jucătorul a acceptat provocarea de a rămâne în campionatul românesc, acesta spunând că la Pandurii a dat peste oameni serioşi, lucru care nu s-a întâmplat şi la FC Argeş.

"Am semnat un contract cu Pandurii până în 2012. Am ales să joc la Pandurii pentru că am văzut că este un club serios, iar cei de aici m-au dorit foarte mult. Atât domnul preşedinte Condescu, cât şi antrenorul Ciobotariu sunt oameni serioşi, care doresc să facă performanţă la Târgu Jiu. Am ales să rămân în campionatul românesc pentru a demonstra celor care nu au avut încredere în mine că s-au înşelat. Aici, în România, am început o muncă, pe care vreau să o continui. Îmi place aici, m-am acomodat bine în campionatul românesc şi sper să am un parcurs cât mai bun cu Pandurii", a declarat proaspătul pandur pentru editei.ro.

Jucătorul s-a arătat încântat de noua sa echipă, pe care a urmărit-o la partida cu Alba Iulia: "Am văzut jocul cu Alba Iulia, mi-a plăcut echipa, chiar dacă a fost ultima etapă şi s-a văzut oboseala. Cel mai mult mi-a plăcut că jucătorii sunt uniţi, ca o adevărată familie. S-a văzut asta la golurile marcate când toţi s-au dus la antrenor şi l-au îmbrăţişat."

Ivorianul a fost uimit când a aflat că atacanţii pandurilor, Raskovic, Stromajer şi Tilincă, au marcat câte un gol fiecare în tur. Cum atacul a fost compartimentul cel mai slab din tur, Kamara promite ca această problemă să se rezolve odată cu venirea sa la Târgu Jiu. Mai mult ca sigur, Kamara este golgheterul de care echipa Pandurii are nevoie. Dacă la FC Argeş a reuşit într-un an să marcheze patru goluri în prima ligă, la Pandurii, acesta promite să înscrie de două ori mai mult: "Mi-a plăcut echipa la jocul cu Alba Iulia, în special de Păcurar, Rusu şi Cardoso, jucători cu calităţi foarte bune. Îmi doresc să am un parcurs bun la Pandurii şi să dau cât mai multe goluri. Ştiu că atacanţi care sunt la echipă au marcat foarte puţin. Sper să reuşesc să marchez şapte - opt goluri în retur şi să mulţumesc pe toată lumea."

12-18-2009, 01:10 PM
"Nu plec, o să termin campionatul la Pandurii"

Deşi s-a vehiculat că se află pe lista de transferuri a Clubului Dinamo, fundaşul brazilian al pandurilor, Carlos Cardoso, a infirmat aceste zvonuri, spunând că nu ştie de nicio ofertă.

Jucătorul vrea să termine campionatul la echipa gorjeană, din vară luând în calcul o eventuală despărţire.

"Nu am nicio ofertă. Am văzut prin ziare, dar nimeni nu mi-a spus de aşa ceva. Nu plec, o să termin campionatul la Pandurii. Cum nimeni nu a vorbit cu mine, nu mi-a spus de vreo ofertă, eu rămân aici. Am contract cu Pandurii, nu îmi stă gândul la altceva decât aici, la campionat", a mărturisit acesta.

Deşi a marcat un gol important pentru Pandurii, în remiza cu Dinamo, din Ştefan cel Mare, fundaşul de culoare nu este mulţumit de evoluţia sa per total în tur.

"Nu sunt mulţumit de cum am jucat în tur, cred că pot să joc mult mai bine. Dacă echipa merge bine, atunci şi eu joc bine. Dacă suntem aproape de retrogradare, atunci nu putem spune că am jucat bine. Echipa se află pe un loc nu foarte bun acum, dar am jucat bine cu Alba Iulia, mi-a plăcut. Trebuie să muncim mai mult", a concluzionat fundaşul brazilian.

12-18-2009, 01:12 PM
Nicio ofertă concretă

Singurul jucător care are şanse minime să mai joace pentru Pandurii din retur este mijlocaşul Alex Păcurar. Deşi mai are contract cu Pandurii până în 2012, mijlocaşul va fi lăsat să se transfere, în acest sens având deja o discuţie cu preşedintele Marin Condescu. Deocamdată, jucătorul nu a primit nicio ofertă clară.

"Mai am contract cu Pandurii până în 2012, dar pot pleca în această iarnă dacă va exista o ofertă concretă. Am discutat cu domnul preşedinte Condescu şi mi-a spus că mă va lăsa să plec. Am nevoie de ceva nou după trei ani petrecuţi la Pandurii", a spus acesta.

Golgheterul pandurilor din tur, cu cinci reuşite, s-a destăinuit colegilor că şi-ar dori să joace la CFR Cluj, pentru că ar fi acasă.

"Nu ştiu nimic deocamdată de oferte. Am văzut prin presă că sunt dorit de câteva echipe, dar eu, personal, nu am fost contactat de nimeni. O să discut cu domnul Condescu în aceste zile, să văd dacă pe adresa clubului a venit vreo ofertă concretă pentru mine. În cazul în care va exista ceva sigur şi va fi avantajos atât pentru mine, cât şi pentru club, o să plec. Dacă nu, rămân la Pandurii. Nu ştiu ce şanse sunt să rămân la Pandurii, totul depinde de ofertele care vor veni în această perioadă. Cu CFR-ul au fost discuţii, însă nu e nimic sigur", a afirmat jucătorul.

12-18-2009, 01:13 PM
Se întorc Piţurcă şi Orac?

După ce luni şi-au asigurat serviciile ivorianului Kamara, gorjenii se gândesc să-i readucă la echipă pe doi dintre foştii componenţi, Alexandru Piţurcă şi Daniel Orac.

Cei doi au şanse mari să revină la formaţia gorjeană chiar din această iarnă. Daniel Orac a fost înlăturat de la Pandurii iarna trecută de Sorin Cârţu, fiind trimis la formaţia de liga a II-a, CSM Râmnicu Vâlcea. În vară, acesta a plecat în Grecia. Mijlocaşul este aşteptat luna viitoare la Târgu Jiu, când va avea loc reunirea lotului.

Alex Piţurcă a rămas în campionatul intern după despărţirea din vară de Pandurii, acesta semnând un contract cu FC Braşov. Atacantul a fost contactat de oficialii pandurilor în urmă cu ceva timp, aceştia propunându-i o revenire la echipa din oraşul lui Brâncuşi. Cum la formaţia braşoveană a evoluat foarte puţin, fiind folosit doar la cinci partide în tur, acesta şi-a reziliat contractul la final de tur cu echipa de sub Tâmpa, devenind jucător liber.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut