Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
09-24-2009, 10:10 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
"Ar fi păcat să îşi bată cineva joc de munca noastră"

Deşi echipa Pandurii nu a fost programată în campionat pentru partida cu Oţelul Galaţi, iar preşedintele Marin Condescu refuză să ajungă la o înţelegere cu Clubul Dinamo, jucătorii sunt convinşi că duminică vor intra pe teren.

Aceştia se pregătesc normal, aşteptând deznodământul. Jucător de bază în formaţia gorjeană, Alexandru Păcurar nu crede că se va ajunge atât de departe, ca Pandurii să fie exclusă din campionat: "Până la meciul cu Oţelul, mai sunt trei zile. Nu este problema noastră, a jucătorilor. Acest scandal este între preşedintele nostru şi Mircea Sandu sau alţi oficiali din fotbal. Noi trebuie să jucăm fotbal, nu să ne intereseze aceste scandaluri. Deocamdată nu putem să comentăm, pentru că până duminică se pot întâmpla multe. Nu ştiu dacă astă-seară se va decide, noi ne pregătim şi aşteptăm să vedem ce va fi duminică. Aşteptăm decizia finală, să vorbim cu preşedintele să ne spună dânsul care este situaţia exactă, pentru că nu a mai vorbit de mult cu noi."

Mijlocaşul spune că, indiferent de ce se va decide, ei şi-au făcut treaba doar în teren şi nu merită sancţiuni drastice, aşa cum s-au luat cu alte echipe: "Eu cred că meciul cu Oţelul se va juca, aşa este corect. Nu avem de ce să plătim noi, jucătorii. Am muncit pentru puncte, pentru victorii şi ar fi păcat să avem de suferit de pe urma acestui scandal. Nu ar fi corect faţă de noi. Ar fi păcat să îşi bată cineva joc de munca noastră."

Antrenorul pandurilor, Sorin Cârţu, nu a dorit să comenteze situaţia. "Nu pot să comentez nimic deocamdată", s-a rezumat acesta.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-24-2009, 10:11 PM
"Am fost la un pas să ajung la Steaua"

Sorin Cârţu are în spate 20 de ani de antrenorat, aşa că a fost tehnicianul mai multor echipe din Liga 1. A strâns peste patru sute de jocuri în primul eşalon, aşa că se poate spune că are multe amintiri. Ei bine, la meciul cu Steaua, disputat în Ghencea, patronul stelit Gigi Becali l-a numit pe Sorinaccio drept "fratele" său.

De unde relaţia aceasta apropiată între cei doi? În trecut, Sorin Cârţu a fost la un pas să ajungă la Steaua. "Am avut înainte posibilitatea de a lucra cu Gigi. Din păcate sau fericire, nu ştiu ce să spun. A fost o alegere între mine şi Zenga, la acel moment, au fost jucători care au avut un punct de vedere, Petre Marin, poate şi Rădoi, deşi el era jucător promovat de mine în Liga 1. Recunoştinţa de la fotbalişti niciodată să nu o aştepţi. Poate atunci mi-aş fi dorit, eram pe la Oţelul, eram într-o altă situaţie. Am fost la un pas de Steaua", a comentat Sorin Cârţu.

Acesta mai spune că pentru un tehnician este foarte greu să lucreze cu Becali. "Toţi antrenorii care au fost la Steaua au avut o colaborare specială cu Gigi Becali, diferită faţă de ce au alţi antrenori cu alţi conducători. O colaborare între Becali şi Bergodi nu este la fel ca una între Munteanu şi Marius Stan, Condescu şi Cârţu, sau Boneti cu Borcea. Sunt colaborări diferite pentru că şi oamenii sunt diferiţi. Îl ştim pe Gigi. Din ce am auzit, Bergodi a făcut o greşeală mare la contract", a comentat Sorinaccio.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-24-2009, 10:13 PM
Basara şi Kutlacic, trimişi la echipa a doua

Sorin Cârţu anunţă: "Unii jucători ne-au dezamăgit, o să joace mai mult pe la echipa a doua".

Aşa cum anunţa, meciul de la Iaşi din Cupa României a fost pentru unii jucători examenul de a rămâne în atenţia antrenorului pentru prima echipă. Însă, după ce au pierdut şi au avut o prestaţie mediocră, unii dintre jucători vor fi nevoiţi să schimbe vestiarul, de la echipa mare urmând să ajungă la echipa a doua. Doi jucători au intrat în vizorul lui Sorin Cârţu, şi astfel Basara şi Kutlacic vor juca cel puţin până la iarnă doar pentru Pandurii II.

"Le-am dat şanse multe"
Basara are şanse mici să mai joace sub comanda lui Cârţu. Eliminarea din Cupa României nu a fost o tragedie sau un capăt de ţară pentru cei de la Pandurii. Efectiv, antrenorul principal a dorit doar să-i testeze pe unii jucători de care spune că acum s-a lămurit. "Le-am dat unora destule şanse şi nu au arătat nimic. Nu ne-am pus mari speranţe în meciul de cupă, mai mult am vrut să vedem prestaţia unora dintre jucătorii noştri", a comentat Sorin Cârţu. Acesta a mers mai departe şi a menţionat faptul că, în condiţiile în care unii au jucat foarte slab, alţii de la care nu se aşteptau prea multe au evoluat foarte bine. "Suntem mulţumiţi de atitudinea unor puşti. Dar, sunt şi dezamăgit de prestaţia unora, şi aici e vorba de Basara sau Kutlacic", a comentat Sorinaccio. Acesta a şi anunţat deciziile pe care urmează să le ia în cel mai scurt timp, anunţând o rocadă între juniori şi seniori. "Trebuie să luăm nişte măsuri cu ei. Prima mutare o ştiu deja, unii o să stea mai mult alături de echipa mare, iar alţii o să meargă pe la echipa a doua", a spus Sorin Cârţu.

Astfel, Basara şi Kutlacic vor respira pentru un timp aerul de la Liga a III-a, cei doi fiind suspectaţi de Sorinaccio chiar şi de lipsă de valoare. "Nu are rost să mergem în gol în condiţiile în care le-am dat multe şanse şi nu au arătat ceva. De fapt, ei îmi confirmă astfel şi nişte aprecieri ale mele asupra lor", a mai afirmat Cârţu.

Tinerii, promovaţi
Antrenorul pandurilor s-a arătat mulţumit de faptul că la echipa gorjeană tinerii vin tare din urmă. Astfel, pentru Cârţu va fi un avantaj în îndeplinirea unuia din obiective, acela de a promova tineri. "Nu este o surpriză că cei mici au jucat bine pentru că ei sunt talentaţi şi de aceea trebuie să le acordăm o atenţie mai mare", a adăugat tehnicianul. Acesta doreşte să-i aibă mai mult timp prin preajmă pe cei tineri şi astfel în timpul mandatului său să promoveze în echipă cel puţin doi jucători care provin de la centrul de copii şi juniori. În acest sens, în cantonamente, în lotul echipei se vor regăsi mai mulţi jucători tineri, ceea ce înseamnă o economie în plus la bugetul clubului.

09-25-2009, 04:27 PM
Condescu: "Statutul depus la Tribunalul Bucuresti pentru aprobare a fost modificat deja de cinci ori"

Oficialul gorjean sustine ca Dumitru Dragomir a inteles gresit felul in care el a folosit cuvantul "stabor" pentru a defini activitatea LPF Presedintele echipei Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca Dumitru Dragomir a inteles gresit modul in care el a folosit cuvantul "stabor" pentru a defini activitatea Ligii Profesioniste de Fotbal. Oficialul gorjean a spus ca sensul expresiei era de "structura in care o comunitate isi rezolva problemele, dar nu e recunoscuta legal" si a precizat ca statutul in vigoare nu poate intra in vigoare, din cauza ca Tribunalul Bucuresti nu a eliberat o aprobare printr-o decizie definitiva si irevocabila.

Mai mult, Condescu a dezvaluit ca statutul depus la Tribunalul Bucuresti a suferit deja cinci modificari.

"A iesit Mitica Dragomir si a spus ca ca sunt rasist, xenofob, din cauza ca am facut referire la stabor. El nu stie, insa, ca staborul e o structura in care o comunitate isi rezolva problemele, dar nu e recunoscuta legal. Asta am vrut sa punctez, ca nu este recunoscuta legal. Daca ar fi studiat cultural, ar fi inteles ca nu este nicio jignire si ca nu am de ce sa fiu sanctionat. Amenda dictatata impotriva mea a ramas in vigoare. Bineinteles ca dupa ce vom avea decizia oficiala o vom ataca la TAS. Speram sa obtinem suspendarea aceste hotarari. Dupa ce vor curge deciziile TAS, lucrurile se vor lamuri. De la comisiile de abuz si coruptie din Senat am primit raspuns, ca se are in vedere rezolvarea acestei situatii si sa se intre in legalitate cu comisiile de la LPF. In statut scrie foarte cla ca prevederile si modificarile din actualul statut intra in functiune in momentul in care Tribunalul Bucuresti da o decizie definitiva si irevocabila, lucru care nu s-a intamplat. Mai mult, statutul care a fost depus la Tribunalul Bucuresti pentru aprobare a fost deja modificat de cinci ori pana acum", a declarat Marin Condescu in cadrul emisiunii "Play Off".

"Nu avem banii sa ii dam lui Dinamo. Ne vom lupta pana la capat. De o luna si jumatate domnul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal nu mi-a aspuns, iar cu presedintele LPF m-am intalnit luni. Mi-a spus sa platesc, ca altfel nu voi fi programat", a mai spus presedintele echipei Pandurii Targu Jiu.

09-27-2009, 01:37 PM
"Munteanu nu are experienţă"

Experienţa lui Sorin Cârţu îşi poate spune cuvântul duminică, la partida cu Oţelul Galaţi. Tehnicianul pandurilor se poate lăuda cu ani grei de muncă în antrenorat, în timp ce Dorinel Munteanu abia învaţă cum stă treaba în meseria asta: "Munteanu nu are experienţă, nu îl ştiu aşa bine. Ce are, câţiva ani de antrenorat, aşa că nu pot să spun că îl cunosc foarte bine."

Chiar şi aşa, Dorinel Munteanu este de părere că, deşi va întâlni o echipă imprevizibilă, poate pleca neînvins de la Târgu Jiu: "Întâlnim o echipă care a început bine campionatul. A avut meciuri foarte bune acasă, a bătut CFR-ul şi Vasluiul. E o echipă imprevizibilă şi bună mai ales pe teren propriu. Noi venim cu un moral bun după calificarea în optimile de finală ale Cupei României şi cred că meciul de la Târgu Jiu este deschis oricărui rezultat."

09-27-2009, 01:46 PM
"Sper să aibă o zi slabă"

Sorin Cârţu îşi pune mari speranţe în partida cu Oţelul Galaţi de duminică, de la care singurul obiectiv este câştigarea celor trei puncte: "Avem un obiectiv pentru prima parte a campionatului, avem un număr de puncte de făcut. Am ajuns la un număr de puncte, trebuie să continuăm să mai facem altele."

Cârţu a urmărit partidele Oţelului din acest an şi spune că au avut evoluţii foarte bune pe teren străin: "În orice caz, partida este foarte grea, cu o echipă care are două jocuri în deplasare câştigate, cu Internaţional şi Dinamo, are unul pierdut la CFR Cluj foarte greu. Este o echipă agresivă, în special în momentul de primire al adversarului şi fac o agesivitate bună. Au mulţi jucători tineri, cu potenţă fizică şi te supun la un adevărat chin. Nu este întâmplător nici rezultatul cu Dinamo, au dat un gol norocos, dar a fost pe o anumită fază, finalizată cu acea situaţie hilară. Dar au fost altele mult mai bune la care eficacitatea a lăsat puţin de dorit din cauza unei execuţii sau a unui şut pe lângă bară. Au avut multe posibilităţi să înscrie la meciul cu Dinamo. Am văzut şi partida asta cu Mediaşul, un meci care l-au pierdut nemeritat, pentru că Mediaşul nu a jucat de trei puncte, dar aşa e la fotbal, uneori ai şansa să câştigi, uneori nu."

Deşi jucătorii Oţelului au marcat decât trei goluri până acum, Sorinaccio nu îşi subestimează adversarul: "Să sperăm că nu marchează nici acum. Sunt etape puţine, nu putem acum să spunem că tragem concluzii cât e de eficace o echipă sau de spectaculoasă. Din punctul meu de vedere, sper să aibă o zi slabă. Toate meciurile pe care le-au avut în deplasare le-au câştigat sau le-au pierdut foarte greu."

09-27-2009, 01:47 PM
"Să vină ei măcinaţi la Târgu Jiu!"

Deşi adversarii pandurilor de duminică nu şi-au primit drepturile salariale de trei luni, iar Dorinel Munteanu spunea că elevii săi sunt măcinaţi de acest lucru, Sorin Cârţu nu se mai bazează pe avantaje:

"Nu este o scuză pentru rezultatele din campionat, dar este şi acesta un factor care macină mentalul jucătorilor. Nici eu nu am luat încă vreun salariu, dar probleme de acest gen sunt mai peste tot în aceste vremuri", spunea tehnicianul Oţelului.

Deoarece la jocul cu Steaua gorjenii aveau multe atuuri de care nu au ştiut să profite, Sorinaccio se bazează doar pe evoluţia din teren şi atât: "Iar începem cu atuuri? S-a văzut jocul trecut că nici lipsa spectatorilor, nici schimbările de antrenori nu sunt atuuri. Să vină ei măcinaţi la Târgu Jiu! Am trecut şi eu prin situaţia asta, chiar la un meci cu Pandurii când m-au bătut la Piteşti. E normal ca jucătorii să fie afectaţi când nu îşi primesc banii. Când ştii că ai de luat şi nu-i primeşti, e greu să mergi la un meci şi să îţi stea gândul acolo."

09-28-2009, 03:54 PM
Sorin Cârţu: "Sunt vinovat pentru înfrângerea cu Oţelul, ne-a mers totul pe dos"

Tehnicianul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, duminică, la finalul meciului cu Oţelul, că îşi asumă întreaga vină pentru înfrângere şi a comparat eşecul cu gălăţenii cu o altă partidă pierdută cu 2-3, cea cu Internaţional Curtea de Argeş.

"Este un moment pe care nu mi-l doream, sunt mâhnit, dezamăgit şi supărat. Pentru noi a fost o săptămână urâtă, care s-a terminat şi mai urât. Eu sunt vinovatul, e vina mea. Am avut de atâtea ori şansă, conjuctură, jocul în mână, şi tot am pierdut. Este incredibil cum ei au dat două goluri din contre, dar asta este, ne-a mers totul pe dos. Am avut probleme la fazele fixe şi am pierdut toate duelurile unu la unu", a spus Sorin Cârţu.

Tehnicianul gorjenilor a continuat în stilul său caracteristic analiza asupra partidei cu Oţelul: "Nici când pleci cu 1-0 nu e bine, jocul nostru a însemnat ghinion şi prostie, toate în acelaşi procent. Nu există scuză pentru acest rezultat, am avut o atitudine cât de cât pozitivă, iar până în minutul 70 ei nu şi-au creat ocazii. A fost aceeaşi istorie ca şi în eşecul de pe teren propriu cu Internaţional Curtea de Argeş. Am spus care e valoarea acestei echipe, o medie de 1,5 puncte pe meci. Nu se pot face prea multe peste noapte, acum suntem în campionat, meciurile vin şi trec".

Cârţu s-a referit şi la reacţia ostilă pe care cei aproximativ 5.000 de spectatori au avut-o la adresa echipei la finalul meciului: "Publicul vine să vadă victoria gazdelor, este mai puţin interesat să facă o analiză a meciului, fluieră jucătorii şi antrenorii. De fapt, e deranjant să se ia de tine pe stradă, în tribună fiecare e liber să facă ce vrea. Aşa e la fotbal, cu huiduieli, cu fluierături".

Oţelul Galaţi a învins duminică, în deplasare, gruparea Pandurii Târgu Jiu, scor 3-2, după ce a fost condusă la pauză, şi a obţinut astfel cea de-a treia victorie în 8 etape.

09-28-2009, 03:57 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-28-2009 06:51 PM de Sebi Raducu.)
Păcurar: "Aşa facem noi de obicei, ne retragem prea devreme"

Marcatorul golurilor formaţiei Pandurii Târgu Jiu în meciul cu Oţelul, Alexandru Păcurar, cel care a creat în tabăra gazdelor iluzia unei victorii, este nemulţumit de faptul că echipa sa s-a retars mult prea devreme în apărare, lucru ce a permis elevilor lui Dorinel Munteanu, să revină pe tabela de marcaj.

"Ne-am retras noi prea devreme cred, după primul gol, la fel am făcut şi după al doilea. De fapt aşa facem noi de obicei, când conducem ne retragem prea devreme şi exact asta s-a întâmplat şi azi. Îmi pare rău că a ieşit aşa şi că golurile mele au fost în zadar. Sincer nu mă aşteptam la această desfăşurare a jocului, am condus cu 1-0 şi cu 2-1 şi mai ales că am mai avut câteva ocazii bune de a marca şi nu mă aşteptam să pierdem. Nu mă mai gândeam că pierdem dar ăsta e fotbalul şi te pedepseşte când greşeşti", a spus Păcurar.

Alexandru Păcurar este component al formaţiei Pandurii Târgu Jiu, din 2007.

09-28-2009, 07:24 PM
Pandurii II s-a impus greu cu Reşiţa

Echipa a doua a celor de la Pandurii s-a impus la limită, scor 1-0, în meciul disputat acasă, pe terenul de la Moi, în faţa formaţiei FC Şcolarul Reşiţa din etapa a şasea a ligii a treia. Cu doar doi jucători de la echipa mare în lot, portarul Livshit şi fundaşul Rada, Pandurii II au dominat jocul dar n-au reuşit să se impună decât pe finalul meciului prin golul reuşit de Vlăduţi.

Pandurii au mai beneficiat de un penalti ratat de Pătraşcu şi au avut în prima repriză şi o bară a lui Dobroiu. La meci a asistat şi preşedintele Marin Condescu care a venit la Moi însoţit de antrenorul Sorin Cârţu.

La acest joc au fost prezenţi şi alţi doi jucători de la Pandurii, Basara şi Kutlacic care au luat loc în tribună, ei nefiind incluşi de antrenorul Gabi zahiu în lotul pentru meciul cu reşiţenii.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut