Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
10-28-2009, 08:05 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Condescu a cerut scuze pentru fapta lui Cârţu

Cazul antrenorului Sorin Cârţu, care a făcut semne ce puteau fi interpretate ca fiind jignitoare, la finalul jocului cu Unirea Urziceni, l-a pus pe preşedintele clubului în situaţia de a-şi cere scuze la arbitrul vâlcean. Augustus Constantin nu a ţinut însă seama de scuzele gorjenilor şi a depus un memoriu şi un raport suplimentar la Comisia de Disciplină, acestea ducând la suspendarea lui Sorin Cârţu pentru următoarele şase etape.

Gorjenii speră să-l mai poată avea totuşi pe tehnician pe bancă în acest tur şi au cerut o revizuire a deciziei pe motiv că antrenorul nu s-a putut apăra, acesta nefiind prezent la şedinţa comisiei.

"În numele clubului, ne cerem scuze"
Preşedintele Marin Condescu a cerut scuze în numele clubului Pandurii dacă arbitrul Augustus Constantin s-a simţit jignit de semnele antrenorului Sorin Cârţu.

"L-am sunat după meci să-mi cer scuze dacă s-a simţit jignit şi i-am amintit că a greşit şi el faţă de Pandurii de câteva ori, dar nici n-a vrut să audă", a precizat ieri Condescu precizând că şi antrenorul ar fi trebuit să îşi ceară scuze şi să se treacă peste acest incident care nu a fost sancţionat cu eliminarea antrenorului de pe teren la finalul meciului şi acesta nu avea de ce să fie suspendat. "În primul rând vreau ca în numele clubului să ne cerem scuze dacă arbitrul s-a simţit vreun moment jignit şi să considerăm că a fost un incident care a avut loc doar izolat pe timpul desfăşurării partidei."

Oficialul nu crede că arbitrajul a influenţat derularea jocului şi consideră că arbitrii români trebuie încurajaţi: "Nu a fost influenţat rezultatul meciului de deciziile de arbitraj şi din punctul meu de vedere, ca la orice meci, au fost şi greşeli minore, dar niciuna din echipe nu a fost avantajată. Iar la noi de câte ori ne-a arbitrat Augustus Constantin, chiar dacă rezultatele nu ne-au fost favorabile, nu au fost probleme. Cred că Pandurii Târgu Jiu face parte din acele echipe care susţin arbitrii români şi care nu a protestat doar când greşelile au fost evidente. Contestând în continuare cu vehemenţa cu care se contestă arbitrajul românesc, fotbalul nostru are de pierdut şi noi toţi avem de pierdut. Nu o să mai vină să arbitreze nimeni în fotbalul românesc."

Scuza pentru Cârţu: trăieşte meciul
Referitor la atitudinea lui Sorin Cârţu, preşedintele a explicat faptul că trăieşte meciul altfel decât cei din jur şi de aceea se transformă: "Îl cunosc pe Sorin Cârţu, atât cât mi-a permis el să-l cunosc. Cred că cea mai mare problemă a lui şi cel mai mare defect este o calitate, trăieşte meciul la maxim. Înainte de meci, după meci şi la antrenamente este o cu totul altă persoană. Din păcate pe timpul meciului se transformă, se încinge rău de tot. El are şi o vorbă, drogul lui este fotbalul! Nici decizia comisiei de disciplină de a-i da şase etape de suspendare fără să asculte şi părerea lui nu mi se pare corectă. Eu cred, din experienţa pe care o am, şi lucrez de peste 20 de ani cu oamenii, că niciodată sancţiunile care sunt insuportabile nu îndreaptă lucrurile, ci le înrăiesc", a spus Condescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-28-2009, 09:47 PM
Sorin Cârţu şi-a reziliat contractul, Liviu Ciobotariu ar putea prelua echipa

Antrenorul grupării Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, şi-a reziliat contractul cu gruparea gorjeană, principalul motiv care a dus la încetarea raporturilor de muncă fiind numărul prea mare de etape de suspendare pe care tehnicianul le-a primit în acest campionat.

Liviu Ciobotariu este cel vizat pentru înlocuirea lui Cârţu pe banca tehnică a gorjenilor, lucru confirmat şi de tehnicianul lui CS Otopeni: "O să vin miercuri la Târgu Jiu. A existat o primă rundă de negocieri, însă mai trebuie să discutăm alte aspecte. În această seară vom stabili ultimele detalii".

La partida cu Unirea Urziceni, Sorin Cârţu şi-a încrucişat mâinile, ca şi când ar fi fost încătuşat, cu trimitere la faptul că Gheorghe Constantin, tatăl arbitrului meciului, August Constantin, a fost arestat pentru luare de mită. Din cauza acestui gest, Cârţu a primit, luni, din partea Comisiei de Disciplină a LPF o suspendare de 6 etape şi o penalitate sportivă de 6.800 de lei.

Sorin Cârţu a fost instalat pe banca tehnică a echipei din Târgu Jiu la data de 23 septembrie 2008.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
10-28-2009, 09:49 PM
Cârţu declară că şi-a reziliat contractul pentru a-şi repara imaginea

Fostul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, miercuri, că a decis să-şi rezilieze angajamentul cu gruparea gorjeană pentru a-şi repara imaginea în urma gestului pe care l-a făcut la adresa lui Augustus Constantin, la meciul cu Unirea Urziceni.

"Am făcut o analiză în linişte vizavi de ce s-a întâmplat la ultimul joc de campionat şi am considerat că am greşit cu protestele faţă de arbitru. Nu mi-am făcut o imagine bună atunci. Sunt realist, am făcut o analiză pertinentă şi spun că am greşit prin manifestarea respectivă. Pentru a nu avea o imagine greşită, marţi dimineaţa, după o noapte de gânduri, am venit şi i-am spus preşedintelui că, dacă doreşte, putem întrerupe contractul, lucru pe care l-am făcut de comun acord. Am făcut un gest prin care recunosc că am un grad de vinovăţie", a spus Sorin Cârţu la ultima sa conferinţă în postura de antrenor al grupării Pandurii Târgu Jiu.

Tehnicianul a vorbit şi despre detaliile contractuale: "Voi fi plătit până azi, nu cer nimic în plus, deşi am un contract prin care aş mai putea obţine câteva sute de mii de euro, dar nu vreau să fac asta. Era un contract imparabil, dar asta a fost. M-am despărţit de Pandurii şi asta însemnaă că mă voi saluta şi mâine cu cei din conducere. Până la vară mă voi odihni, iar în Liga a II-a nu merg".

În ceea ce-l priveşte pe Liviu Ciobotariu, posibilul său înlocuitor pe banca tehnică a gorjenilor, Cârţu a opinat: "Ciobotariu e un antrenor care poate duce munca mea mai departe, am încredere în el, e un tehnician care poate ajuta Pandurii".

Preşedintele formaţiei Pandurii, Marin Condescu, a precizat modul în care s-a produs despărţirea de Cârţu: "Îi mulţumesc pentru munca depusă, mai ales că a venit într-o perioadă grea, a câştigat 53 puncte, a închegat o echipă, iar acum era pe un onorant loc 9. A făcut un gest care trebuie să dea de gândit tuturor, un gest rar făcut în această lume. Asta ar trebuie să declanşeze şi curăţenia în fotbalul românesc. Sorin a venit la club marţi, şi-a stabilit situaţia, şi am decis pe cale amiabilă încetarea contractului. El va pleca de la echipă împreună cu cei trei secunzi ai săi".

În acest sezon, Sorin Cârţu a fost suspendat până acum 12 etape, dar acestea au fost reduse la doar 8. Antrenorul a lipsit de pe banca gorjenilor doar în două partide, cu Universitatea Craiova (etapa 3) şi Internaţional Curtea de Argeş (etapa 4). La partida din etapa a 11-a, cu Unirea Urziceni, Sorin Cârţu şi-a încrucişat mâinile, ca şi când ar fi fost încătuşat, cu trimitere la faptul că Gheorghe Constantin (n.r. tatăl lui August Constantin, arbitrului meciului) a fost arestat pentru luare de mită. Din cauza acestui gest, Cârţu a primit, luni, din partea Comisiei de Disciplină a LPF o suspendare de 6 etape şi o penalitate sportivă de 6.800 de lei. Astfel, Cârţu a acumulat 12 etape de suspendare, din care a efectuat doar două.

Sorin Cârţu a fost instalat pe banca tehnică a echipei din Târgu Jiu la data de 23 septembrie 2008.

10-29-2009, 06:20 PM
Liviu Ciobotariu, noul antrenor al pandurilor

Sorin Cârţu este istorie pentru Pandurii. Tehnicianul nu mai este de ieri antrenorul echipei gorjene, acesta renunţând la a pregăti trupa olteană. Sorinaccio şi-a dat demisia, aşa că imediat oficialii echipei Pandurii au început să caute soluţii. Primul pe listă a fost Liviu Ciobotariu, care antrena echipa CS Otopeni din Liga a II-a, însă Marin Condescu a recunoscut că mai avea şi o altă variantă.

Negocieri prin telefon
După ce Sorin Cârţu i-a adus la cunoştinţă preşedintelui Condescu că este dispus să plece de la Pandurii, mai-marele pandurilor a început căutările. A discutat cu mai mulţi oameni de fotbal şi într-un final s-a oprit la Liviu Ciobotariu. Tehnicianul aflat sub contract cu echipa de ligă secundă, CS Otopeni, nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a dat acceptul să pregătească Pandurii încă din această săptămână. Toate discuţiile s-au purtat prin telefon, ambele părţi convenind în linii mari detaliile. Oricum, Ciobotariu şi Condescu au bătut verbal palma, totul urmând să fie parafat în cel mai scurt timp. Aseară târziu, antrenorul era aşteptat la Târgu-Jiu pentru a fi purtate ultimele discuţii, iar mai mult ca sigur în această dimineaţă va fi prezentat echipei.

Recomandat şi de Sorinaccio
Atunci când a început căutările de antrenori, Condescu s-a sfătuit şi cu Sorin Cârţu. "Aşa este, mi-a cerut părerea despre unul şi altul. Cred că Ciobi este un antrenor care poate duce bine munca mea mai departe. Am o opinie pozitivă despre el, am încredere în el şi cred că este o alegere bună", a comentat Sorin Cârţu. Acesta a şi explicat un episod petrecut în urmă cu ceva timp din care şi-a dat seama că Liviu Ciobotariu este o persoană puternică. "Mi-a dovedit că este caracter. În 2006, când am ajuns la FC Naţional, el era acolo şi i-am oferit posibilitatea să-mi fie secund. Nu a acceptat şi a plecat la Dunărea Galaţi ca antrenor principal în Divizia B", a comentat Sorin Cârţu.

A mai fost pandur
Liviu Ciobotariu nu este străin de Pandurii. În trecut, imediat după Revoluţie, Ciobi a jucat pentru echipa gorjeană în liga secundă, însă nu a făcut-o decât pentru un sezon, fiind împrumutat de Progresul Bucureşti. Pe acea vreme, antrenor la Pandurii era Ion Marin, iar Ciobotariu a venit la Târgu-Jiu alături de alţi jucători de la Progresul: Dună, Ene şi portarul Bâzuianu.
Evoluţia bună de la Târgu-Jiu l-a readus pe fundaş în lotul celor de la Progresul, unde a jucat timp de opt sezoane continuu. După aceea, Ciobotariu s-a transferat la Dinamo, unde a evoluat două sezoane. Inevitabil a venit şi transferul în străinătate, Ciobi evoluând două sezoane la Standard Liege (doi ani), RAEC Mons (doi ani), FC Antwerp (un sezon). S-a retras din activitatea de jucător la Dinamo, însă a urmat paşii în antrenorat la FC Naţional, Dunărea Galaţi, Internaţional Curtea de Argeş şi apoi CS Otopeni, echipă pe care a şi pregătit-o în Liga 1 timp de 19 etape. Momentan, Ciobotariu este antrenor principal la Otopeni, în eşalonul secund, şi astfel a acceptat să vină la Târgu-Jiu.

Debutează la Braşov
Ciobotariu va debuta pe banca pandurilor în meciul de luni de la Braşov. Tehnicianul va fi prezentat echipei în această dimineaţă, urmând ca apoi să conducă primul antrenament la Târgu-Jiu. Toţi termenii contractului vor fi deja discutaţi până la ora de start a primului antrenament, aşa că se poate spune că instalarea lui Ciobotariu va fi făcută în mod oficial.

Ciobotariu a mai fost în vizorul pandurilor în urmă cu două sezoane. Atunci, după prima debarcare a lui Eugen Neagoe, s-a vehiculat numele lui Ciobi ca posibil înlocuitor al lui Geană, însă într-un final s-a mers pe pista portugheză cu Joaquim Teixeira. Acum, după ce Cârţu a renunţat la echipă, Condescu l-a contactat pe antrenorul celor din Otopeni care ieri şi-a încheiat definitiv treaba cu echipa bucureşteană.

Vine cu un secund
La Târgu-Jiu, Ciobotariu va fi ajutat de actualul secund, Florin Bejinaru, dar şi de un alt antrenor secund care va veni alături de "principal". Este vorba de Gabi Mărgărit, fost şi el ca secund la CS Otopeni, acolo unde până ieri a lucrat alături de Ciobotariu. Rămâne de stabilit dacă gorjenii vor căuta şi un antrenor cu portarii, dar şi un preparator fizic, totul urmând să fie stabilit în cursul zilelor viitoare.

10-29-2009, 06:21 PM
"La Pandurii mi-am început cariera de fotbalist"

Noul antrenor al pandurilor nu este străin Târgu-Jiului. Acum 18 ani, fotbalistul Liviu Ciobotariu debuta pentru Pandurii din postura de jucător, iar după evoluţii bune în tricoul gorjenilor s-a întors la echipa care-l împrumutase la Târgu-Jiu. Ieri, antrenorul Ciobotariu a răspuns la telefon, a acceptat să discute mai mult despre trecut decât despre viitor, amintirea vremurilor de după Revoluţie fiind încă vie în memoria acestuia.

Reporter: Domnule Ciobotariu, este adevărat că sunteţi viitorul antrenor al echipei Pandurii?
Liviu Ciobotariu: Deocamdată nu am semnat nimic. A fost o înţelegere verbală, o să mai existe şi alte discuţii şi apoi o să semnez.

Rep.: Ce obiective aveţi la Târgu-Jiu?
L.C.: O să stabilim totul la discuţii. Nu pot să spun încă nimic de obiectivele echipei.

Rep.: Dar despre echipă. Aţi urmărit vreun joc al echipei?
L.C.: O să vorbim şi despre echipă, pur şi simplu nu pot acum. Am văzut câteva meciuri ale echipei, normal. Dar cel mai bine este să vorbim după ce se aranjează totul.

Rep.: Ce amintiri aveţi legate de Târgu-Jiu?
L.C.: Acolo am început cariera de fotbalist. De acolo am făcut primii paşi. A fost o perioadă frumoasă din cariera mea, utilă. Ţin minte că în primele trei meciuri am marcat trei goluri, deci a însemnat ceva. Chiar dacă eram în Divizia B.

10-29-2009, 06:26 PM
Mulţumim Sorinaccio!

Sorin Cârţu este unul dintre cei mai valoroşi antrenori care au antrenat la Târgu-Jiu. Chiar dacă este o fire vulcanică, antrenorul a pus pasiune în tot ceea ce a făcut la Pandurii. În plus, nu s-a lăsat călcat în picioare, a spus de fiecare dată totul pe faţă şi nu în ultimul rând şi-a făcut treaba bine la echipă. Atâta timp cât în acest sezon nu a coborât cu Pandurii sub locul 11, ce mai poate fi de spus? Acum, a şi demonstrat că are caracter: a realizat că a greşit făcând acele gesturi arbitrului Augustus Constantin şi a considerat că este normal să se autopedepsească prin a-şi da demisia.

Sorinaccio a plecat alături de Irimescu şi Lung
În comparaţie cu predecesorii săi, Sorin Cârţu a reuşit la Târgu-Jiu să facă mult mai multe lucruri bune decât alţi tehnicieni. Statistica spune totul: în 37 de jocuri ca antrenor al pandurilor a câştigat 53 de puncte. Indiscutabil, Sorinaccio are şi părţi rele, însă dacă este să fie judecat fotbalistic, calităţile lui sunt de neclintit. Acum, după ce a avut mai multe nopţi în care a analizat situaţia, Cârţu a gândit că cel mai bine ar fi să renunţe. "Mi-am făcut analiza în linişte la ceea ce s-a întâmplat cu Unirea Urziceni şi am considerat că virulenţa şi vehemenţa cu care am protestat la prestaţia arbitrului nu este una care să-mi facă o imagine bună. Consider că am greşit în manifestarea respectivă şi am cerut conducerii clubului Pandurii încetarea colaborării. Este un gest de a-mi recunoaşte un anumit grad de vinovăţie. Am comis-o, plătesc! Probabil sunt un rău al fotbalului românesc, de aia mă dau şi la o parte. Sunt gesturi care pentru unii sunt trecute cu vederea, iar pentru mine nu. Vorbele mele ustură, dar spun tot timpul adevărul", a comentat Sorin Cârţu.

Acesta merge mai departe şi spune că putea obţine mai multe, însă atât s-a putut. "Loc de mai bine este tot timpul. Am o undă de regret, dar asta e. E un sentiment normal când întrerupi o muncă pe care ai făcut-o cu pasiune. Eu cred că atât se putea obţine, 1,4-1,5 puncte pe meci, sper ca cei care vin să facă treabă mai bună decât a mea", a declarat Sorinaccio.

"Gest unic"
Din punctul de vedere al lui Marin Condescu, munca depusă de Sorin Cârţu alături de cei trei secunzi ai săi a fost una bună. "Îi mulţumesc domnului Sorin Cârţu şi echipei sale pentru activitatea depusă la Pandurii. Să nu uităm că a venit la echipă într-o situaţie foarte grea, a câştigat 53 de puncte într-un an. A renunţat la locul lui de muncă pentru un gest care a înţeles că e greşit, un gest de demnitate. Sper ca gestul şi analiza pe care a făcut-o să fie un prim exemplu pentru fotbalul românesc, un gest care va declanşa în fotbalul românesc o anumită curăţenie pe toate nivelurile, un gest care să dea de gândit la mulţi. Îmi doresc ca şmecherii să nu râdă de noi", a declarat preşedintele pandurilor, Marin Condescu.

Cârţu a făcut tot ce a putut
Deşi tot timpul s-a ştiut că Sorinaccio are un contract beton, tehnicianul a renunţat şi la clauza de reziliere care se activa în cazul în care era demis. Astfel, antrenorul a renunţat la mulţi bani, adică vreo două sute de mii de euro. "Am negociat întreruperea actului pe cale amiabilă. Nu m-a interesat nimic din ceea ce aveam dreptul în viitor. E vorba de sute de mii de euro. Plătesc în felul în care vreau eu şi recunosc în felul în care vreau eu. Nu mă cramponez de contract, deşi era imparabil. Aşa e cel mai corect", a declarat Sorinaccio, care va fi plătit doar până astăzi. Tehnicianul spune că va lua o binemeritată vacanţă. "Nu o să mă duc în Liga a II-a, iar la Liga I nu am voie. Am nevoie de odihnă să revin la vară să mă lupt cu Bogacii, Avramii şi Constantinii. Eu cu munca mea, ei cu directivele. Din vară, cu putere şi încărcat, sunt din nou la luptă", a încheiat Sorinaccio.

Ceea ce spune antrenorul este întărit şi de conducere, Condescu recunoscând că nu va fi obligat să-i dea bani lui Cârţu pentru că pleacă, ci îl va plăti la zi. "Mai erau aproximativ doi ani de zile de contract, însă domnul Sorin Cârţu nu a ridicat nici un fel de problemă la drepturile din contractul care era în vigoare, undeva la 200.000 de euro", a mai spus Condescu.

10-29-2009, 06:27 PM
Bălăeţ e antrenor cu portarii

Panduri s-au antrenat aseară pe terenul III sub comanda secundului Florin Bejinaru. Acesta a fost ajutat pentru antrenamentul portarilor de fortul portar de la Pandurii, Robert Bălăeţ, ajuns între timp director sportiv la gruparea gorjeană.

Preşedintele Condescu îi recomandase de mai mult timp fostului portar să se ocupe de antrenamentele portarilor, acum fiind un moment bun pentru fostul portar să îşi înceapă munca de antrenorat.

Bălăeţ i-a avut aseară la antrenament pe toţi cei trei portari ai echipei, Stanca, Mingote şi Livshit

10-29-2009, 06:33 PM
Ciobotariu s-a înţeles cu Marin Condescu şi va conduce primul antrenament joi

Fostul internaţional Liviu Ciobotariu va conduce antrenamentul de joi dimineaţă al grupării Pandurii Târgu Jiu, după ce s-a înţeles, miercuri seară, cu preşedintele Marin Condescu pentru preluarea postului de antrenor principal al formaţiei gorjene.

Tehnicianul a sosit la Târgu Jiu împreună cu impresarul Adrian Ilie şi, conform unor surse, va semna un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

Ciobotariu (38 de ani) a fost până în prezent antrenorul divizionarei secunde CS Otopeni, pe care a şi reuşit să o promoveze în Liga I la finalul sezonului 2007-2008.

Pandurii Târgu Jiu a rămas fără antrenor principal în cursul zilei de miercuri, când Sorin Cârţu a solicitat rezilierea contractului.

10-29-2009, 06:53 PM
Fotbalistul Vintilescu, investit ca director

Băgat la înaintare de Marin Condescu, fostul fotbalist Sorin Vintilescu s-a trezit de ieri de la prânz director peste un club de performanţă. Fără a avea în spate vreo experienţă ca şi manager sau conducător, Vintilescu va trebui să înveţe meserie din mers şi să ţină ştafeta ridicată sus, aşa cum a procedat Mihai Prunariu. Ieri, cu ajutorul sprijinului politic avut de partidul care conduce România, fostul atacant al pandurilor a fost investit în funcţie într-un cadru restrâns.

După ce i-a cedat toate prerogativele, Mihai Prunariu i-a urat baftă noului director şi să aibă grijă de club până când vor face din nou rocada. "Îi urez sincer multă baftă. Să aibă grijă de club până mă întorc eu pentru că ar fi păcat să se aleagă praful de o muncă de ani de zile. Nu am nimic cu Sorin Vintilescu, el săracul nu are nicio vină", a comentat Prunariu.

10-29-2009, 07:12 PM
Ciobotariu: "Vreau să continuu ce a făcut Cârţu şi să ne batem cu echipele mari din Ligii I"

Noul antrenor al formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Liviu Ciobotariu, a declarat, joi, la prezentarea oficială, că vrea să continue cu succes munca depusă de Sorin Cârţu şi să se bată în continuare de la egal la egal cu echipele mari din campionatul intern.

"Vreu să demonstrăm că suntem o grupare de tradiţie, să ne batem de la egal la egal cu echipele mari. Pentru mine este o provocare, un pas înainte. Avem ca oviectiv clasarea între locurile 6-10. Vreau să continuu ce a început Sorin Cârţu. Dânsul este un antrenor valoros, cine vine după dânsul este obligat să facă aceleaşi lucruri bune. Am avut două oferte din Liga I, dar am ales să vin aici", a spus Ciobotariu.

Tehnicianul susţine că a ales oferta de la Târgu Jiu pentru că i-au fost îndeplinite toate condiţiile, dar şi din puncte de vedere sentimental, deoarece aici şi-a început cariera de jucător: "Este o echipă care joacă de mult timp împreună, este bine pregătită fizic, se apără bine, însă a avut neşansă în unele meciuri. Am ales şi cu inima, pentru că aici mi-am început cariera de jucător. Cu 6 luni înainte de Revoluţie am jucat la Pandurii. Multe lucruri nu voi schimba, dar pentru mine nu există primii 11, ci primii 22. Vreau unitate de grup. Mă interesează ca echipa să aibă mentalitate de învigător şi să joace toate meciurile la victorie".

Ciobotariu (38 de ani), care a semnat cu Pandurii un contract pe 2 ani şi jumătate, a fost până în prezent antrenorul divizionarei secunde CS Otopeni, pe care a şi reuşit să o promoveze în Liga I la finalul sezonului 2007-2008.

Pandurii Târgu Jiu a rămas fără antrenor principal în cursul zilei de miercuri, când Sorin Cârţu a solicitat rezilierea contractului.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut