Ştiri Politehnica Iaşi
11-06-2009, 06:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Grigoraş îşi doreşte ce jucătorii săi să pună capăt seriei de 4 înfrângeri consecutive
Antrenorul principal al formaţiei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că meciul cu Gaz Metan trebuie să reprezinte momentul în care fotbaliştii săi să obţină prima victorie după o serie de 4 eşecuri, chiar dacă ardelenii traversează un vârf de formă.
"Ne aşteaptă un meci foarte dificil, cu o echipă care joacă un fotbal foarte plăcut, dar trebuie să depăşim momentul critic în care ne aflăm. Spre lauda lor, cei de la Gaz Metan au început să joace frumos încă din returul trecut, iar în acest sezon au continuat evoluţiile bune. Cred că va fi un meci spectaculos, dar sper să obţinem un rezultat bun, care să fie şi rodul unei evoluţii mult mai bune ca în meciurile trecute. Vreau să fiu mulţumit din punct de vedere al jocului", a spus Petre Grigoraş înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a 13-a. Pentru partida de la Mediaş, Petre Grigoraş nu se se va putea baza pe Milea, Negru şi Ignatov (accidentaţi), Buta şi Balde (răciţi). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 06:11 PM
|
|||
|
|||
Croitoru pleacă în Germania!
Deşi nu a confirmat la Politehnica, unde a jucat doar cîteva minute în acest sezon, fostul stelist vrea să dea probe la Hansa Rostock.
Marius Croitoru a primit acceptul din partea şefilor Politehnicii de a pleca la sfîrşitul acestei săptămîni în Germania, în căutarea unui angajament. Din cele spuse de mijlocaş, clubul la care acesta vrea să se transfere este Hansa Rostock, din liga a doua. În acest scop, el a fost învoit săptămîna viitoare de Poli. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 06:11 PM
|
|||
|
|||
Vali Negru, la psiholog!
Mijlocaşul Politehnicii Iaşi va pleca luni la Bucureşti pentru un nou set de analize medicale.
După ce, săptămîna trecută, a primit acceptul medicilor cardiologi de a continua activitatea fotbalistică, Valentin Negru nu a reuşit să se pregătească normal. "Spune că se sufocă la încălzire. Medicul mi-a spus că este posibil să se panicheze. Poate e şi normal acest lucru de vreme ce în ultimele trei săptămîni a trecut prin cîte nu a trecut toată viaţa. Am decis să se mai pregătească uşor pînă la sfîrşitul săptămînii, urmînd ca luni să plece din nou la Bucureşti pentru investigaţii. Este foarte posibil să discute problema sa şi cu un psiholog" a anunţat antrenorul Petre Grigoraş, care nu contează pe fostul rapidist în meciul de la Mediaş. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 08:31 PM
|
|||
|
|||
Buta şi Grigoraş au răcit zdravăn înainte de meciul cu Gaz Metan
Antrenorul ieşenilor a făcut deplasarea la Mediaş separat de elevii săi pentru a nu-i îmbolnăvi şi pe ei.
Virozele respiratorii cu care se confruntă locuitorii din capitala Moldovei nu i-au ocolit nici pe fotbaliştii de la Politehnica Iaşi, înaintea jocului de sâmbătă, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş. Dintre aceştia, cel mai afectat este fundaşul dreapta Cornel Buta, care a făcut febră de 40 de grade două zile la rând iar vineri a fost la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi pentru a-şi face analize amănunţite. "Nu este nimic mai mult decât o răceală mai puternică. Doctorii mi-au spus că nu există risc de gripă porcină", a declarat Buta pentru "Adevărul de Seară". Alţi jucători care au fost lăsaţi acasă din cauza virozelor sunt Balde, Frunză şi Negru. La ei se adaugă Viveiros şi Milea, accidentaţi, respectiv Croitoru, plecat în probe la echipa germană Hansa Rostock. Pentru a alcătui un lot de 18 jucători, antrenorul Petre Grigoraş i-a luat la Mediaş pe Tincu, Buhuşi, Lamine şi Bârlădeanu de la Poli II. Grigoraş nu a mers în autocar cu elevii săi Nici Grigoraş nu a scăpat neatins de boală. "Sunt şi eu răcit destul de tare, dar norocul meu este că nu trebuie să joc. Pentru a-i proteja pe băieţii care au făcut deplasare, am mers cu maşina personală în spatele autocarului către Mediaş. Cu atâtea absenţe în lot şi cu minus 4 la adevăr, situaţia noastră este destul de grea, dar nu dramatică. Acum se văd caracterele tari", a declarat Grigoraş. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-08-2009, 11:44 AM
|
|||
|
|||
Grigoraş: "Victoria Gazului e meritată"
Petre Grigoraş şi-a feliciatat jucătorii pentru dăruirea cu care au evoluat, în condiţiile în care a avut mulţi indisponibili din cauza gripei, iar unii au intrat pe teren fără să fie apţi de joc sută la sută.
"Gaz Metan şi-a creat mai multe ocazii, dar, cu puţin noroc, am fi putut scoate un punct, chiar dacă, probabil, n-ar fi fost meritat", a spus antrenorul ieşenilor. Gaz Metan Mediaş s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa Politehnicii Iaşi cu scorul de 2-1, într-un meci în care oaspeţii au rămas în inferioritate încă din minutul 32, însă au fost aproape să egaleze şi a doua oară, în minutul 90. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-09-2009, 10:10 PM
|
|||
|
|||
Liber pînă marţi
Fotbaliştii Politehnicii Iaşi vor reveni la antrenamente marţi după amiază.
Jucătorii antrenaţi de Petre Grigoraş au primit cîteva zile libere după meciul de la Mediaş, campionatul fiind întrerupt la sfîrşitul acestei săptămîni. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-10-2009, 07:19 PM
|
|||
|
|||
Buta a fost diagnosticat cu gripă porcină, iar antrenamentele echipei au fost suspendate
Vicepreşedintele lui Poli Iaşi, Pavel Hodea, a declarat, marţi, că fotbalistul Cornel Buta a fost depistat cu virusul A/H1N1, primul caz de acest fel din Liga I, iar din acest motiv s-a luat decizia anulării antrenamentelor echipei din Copou timp de şapte zile.
"Marţi dimineaţă am aflat că fotbalistul Cornel Buta a fost diagnosticat cu virsului A/H1N1, apoi am solicitat Direcţiei de Sănătate Publică să ne trimită la club o hârtie oficială care să certifice acest lucru, dar şi măsurile ce se impun. Suntem în aşteptarea unei decizii, dar în cadrul unei şedinţe la club am hotârât să suspendăm activitatea timp de şapte zile. În astfel de cazuri, regulamentul prevede ca întreg grupul în cadrul căruia este depistat un purtător al virusului să-şi suspende activitatea", a spus, Hodea, care a solicitat din acest motiv Ligii Profesioniste amânarea meciului din etapa a 14-a, cu Pandurii Târgu Jiu, programat la 20 noiembrie. Fotbalistul în cauză, Cornel Buta, a afirmat: "Eu am făcut analize săptămâna trecută, iar vineri am primit rezultatele şi medicii mi-au spus că este vorba despre o simplă viroză. Abia astăzi am aflat că am avut virusul. Am stat oricum şapte zile la domiciliu, acum sunt sănătos, nu mai am nimic. Probabil şi eu am luat virusul din vestiar, de la alţi colegi. Erau alţi jucători care se simţeau rău înaintea mea. Sper ca acum să nu aibă nimic fetiţa mea". La rândul său, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, că ştie de cazul Buta, însă încă nu va lua nicio decizie până nu va avea toate datele la dispoziţie: "Ştim de Buta, dar trebuie să aşteptăm clar analizele de la spital, să vedem care e situaţia şi apoi vom lua o decizie, dacă este cazul. Toţi jucătorii au fost izolaţi la domiciliu, s-au întrerupt antrenamentele pentru o săptămână şi rămâne de văzut. Nu ştiu dacă vom amâna vreun meci, dar dacă ei sunt toţi acasă cu cine să joace Poli, cu portarul de la stadion şi femeia de serviciu? Mai aşteptăm, pentru că trebuie să decidem în bună cunoştinţă de cauză". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-10-2009, 09:19 PM
|
|||
|
|||
Petre Grigoraş: "Sînt răcit şi trebuie să stau în carantină, însă mă simt bine"
Antrenorul Politehnicii Iaşi, Petre Grigoraş, a dat asigurări că nu este infestat cu gripă porcină, însă a recunoscut că resimte simptomele unei răceli uşoare, fapt pentru care a fost introdus în carantină preventivă:
"Nu avem motive de îngrijorare. Într-adevăr, recunosc faptul că sînt răcit, că am fost în vizită la familie şi pentru asta trebuie să stau în carantină acum. Mă simt bine, nu am nici o stare febrilă. Jucătorii mei nu sînt panicaţi. Chiar m-a impresionat faptul că veneau acoperiţi la gură cu fularele doar ca să nu le dea şi altora gripă, în cazul în care ar avea-o", a spus Petre Grigoraş la Fanatik Show, pe Digisport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-11-2009, 04:16 PM
|
|||
|
|||
Vestiarele şi birourile de la club au fost dezinfectate de Direcţia de Sănătate Publică
Vicepreşedintele lui Poli Iaşi, Pavel Hodea, a declarat, miercuri, că în cursul dimineţii vestiarele şi birourile de la club au fost dezinfectate de o echipă trimisă de Direcţia de Sănătate Publică, după ce, cu o zi înainte, Buta a fost depistat cu virusul A/H1N1.
"Marţi seară am primit din partea Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi un set de măsuri pe care trebuie să le urmăm pentru a preîntâmpina şi infestarea altor jucători cu virusul A/H1N1. Prima decizie a fost închiderea clubului, astfel că toţi jucătorii, staff-ul tehnic, medical şi administrativ vor sta la domiciliu până sâmbătă. În cursul dimineţii, o echipă de la DSP a venit la club şi a dezinfectat toate vestiarele şi birourile", a declarat Hodea. Oficialul din Copou a adăugat că jucătorii vor reveni sâmbătă la antrenamente, după ce au primit şi avizul celor de la DSP: "Am vorbit cu cei de la DSP şi am primit acceptul de a-i rechema pe jucători sâmbătă la antrenamente. De când echipa a plecat la Mediaş, nu s-a mai intrat în vestiar decât luni, câteva minute, după care toată lumea a mers acasă. Astfel, se consideră că a început carantina de vineri". Fotbalistul Cornel Buta a fost depistat marţi cu virusul A/H1N1, primul caz de acest fel din Liga I, iar din acest motiv s-a luat decizia suspendării antrenamentelor echipei din Copou. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 05:35 PM
|
|||
|
|||
Grigoraş vrea ca jocul cu Pandurii să fie amânat pentru că nu are timp să îl pregătească
Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că nu poate pregăti cum trebuie meciul cu Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 14-a a Ligii I, pentru că jucătorii săi nu vor face antrenamente o săptămână şi consideră că partida trebuie reprogramată.
"Chiar dacă Liviu Ciobotariu nu vrea să se amâne meciul de vineri, nu dânsul decide, ci forurile competente, în speţă LPF, care sper să analizeze corect situaţia în care ne aflăm. Nu este vina noastră. Nu eu am vrut să stau acasă o săptămână, ci Direcţia Sanitară ne-a impus acest lucru. Normal că oficialilor de la Pandurii le convine să nu se amâne meciul, pentru că le-ar fi mult mai uşor. Poate şi eu, dacă aş fi în locul lor, în sinea mea mi-aş dori să se joace meciul. Dar nu se poate. Dacă Liga nu amână meciul, înseamnă că e rea voinţă", a spus Grigoraş. Tehnicianul a adăugat că nu are timp să pregătească jocul cu Pandurii în doar 6 zile şi vrea ca acesta sa fie amânat pentru o dată ulterioară . "Aş vrea să văd ce zic oamenii de la Pandurii dacă sunt puşi în situaţia de a juca un meci oficial la 10 zile după vacanţa de iarnă. Ar fi cam acelaşi lucru", a afirmat antrenorul. Grigoraş a dezvăluit că jucătorii săi se simt mai bine, iar sâmbătă, de la ora 15:00, vor relua antrenamentele. Partida Poli Iaşi-Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 14-a a Ligii I, este programată pentru vineri, 20 noiembrie, dar gazdele vor ca jocul să fie amânat, după ce fundaşul Cornel Buta a fost diagnosticat cu gripă porcină, iar antrenamentele au fost suspendate pentru o săptămână. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
33 Musafir(i)
33 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut