Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Rapid Bucureşti
11-09-2009, 06:29 PM
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Marius Militaru: "Cinci suporteri rapidişti au primit sancţiune doi ani de interdiciţie pe stadioane"

Purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, a declarat că cinci suporteri ai echipei Rapid au fost reţinuţi înaintea meciului cu Dinamo, după ce aceştia au încercat să introducă materiale pirotehnice în stadion.

"Înainte de începerea partidei, cinci suporteri ai formaţiei Rapid au fost opriţi şi conduşi la secţia de poliţie pentru deţinere şi încercare de introducere de materiale pirotehnice în incinta stadionului. Conform art. 35 din Legea 4, au fost demarată procedura întocmirii actelor premergătoare urmării penale şi, de asemenea, au primit sancţiune doi ani de interdiciţie pe stadioane. Doi dintre fani aveau materialele pirotehnice ascunse în lenjeria intimă", a spus Militaru.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-09-2009, 07:00 PM
Neamţul Stache nu vrea să colaboreze cu Taher la Rapid!

Lutz Stache a rămas şocat să afle că poate deveni patronul Rapidului numai dacă Fathi Taher îşi va da acceptul.

De altfel, George Copos îi promisese că el va fi cel care va lichida datoriile către omul de afaceri iordanian. Fathi Taher are de primit 7 milioane de euro şi nu este dispus să renunţe la bani. "Cine vrea clubul trebuie să ia neapărat dezlegare de la mine", a spus iordanianul în "Adevărul" de ieri. Taher a lăsat totuşi o portiţă deschisă pentru o eventuală colaborare cu Stache.

"Dacă îmi va cere să fiu lângă el, o voi face. Sunt dispus să finanţăm împreună echipa", a mai spus omul de afaceri arab. Numai că Lutz Stache nici nu vrea să audă de aşa ceva. "Taher nu este problema mea. Copos mi-a promis că va rezolva el", a spus recent neamţul. De altfel, Stache a devenit neîncrezător în finalizarea tranzacţiei cu George Copos, fiind nemulţumit de faptul că pe zi ce trece apar tot mai mulţi oameni de afaceri care au creditat Rapidul şi revendică sume importante de bani, Taher fiind unul dintre ei.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-09-2009, 08:21 PM
Viorel Hizo: "Am avut de pierdut cînd am venit la Rapid! Mereu a trebuit să rezolv lucrurile!"

Viorel Hizo, fostul antrenor Rapidului, spune că Mircea Bornescu şi Ovidiu Herea nu ar fi ajuns niciodată titulari dacă el nu ar fi antrenat în Giuleşti.

"Nu-mi pare rău că m-am luptat să-l aduc pe Bornescu. Dacă îl aveam de la început, probabil că acum Rapidul ar fi avut cîteva puncte avans faţă de restul echipelor. Mă bucur că a revenit la naţională. Mă bucur pentru Ioniţă şi Herea, au făcut un meci bun. Dacă nu eram eu, Herea nu ar fi ajuns titular! Nu ştiu dacă Rapidul s-a retras. Ştiu că nici eu n-am vrut să mă retrag cu Steaua, dar problema Rapidului este că nu are rezerve la nivelul titularilor", a spus Viorel Hizo la GSP TV.

...despre perioadele în care a preluat Rapidul: "Am pierdut de fiecare dată la Rapid şi am pierdut mult. N-am venit niciodată la un lucru făcut de cineva. Eu mereu a trebuit să rezolv lucrurile"

11-09-2009, 09:43 PM
Hizo: "Problema Rapidului e pe bancă, rezervele nu se ridică la nivelul titularilor"

Viorel Hizo spune că Rapid nu are prea multe soluţii pe banca de rezerve pentru a-l înlocui pe titularii de drept, iar atunci cînd aceştia se accidentează, rezervele nu se ridică la nivelul la care ar trebui să joace.

"Mă bucur foarte mult pentru Bornescu, mi-ar fi plăcut să am şi eu un portar ca el mai mult timp la antrenamente, în meciurile oficiale. Rapid avea nevoie de acest portar şi e valabilă şi reciproca. Probabil că tactica giuleştenilor a fost să-i surprindă pe contraatac, dar nu comentez prea mult pentru că nu ştiu ce le-a cerut jucătorilor, e greu să faci o analiză vizavi de ce face antrenorul din afară dacă nu ştii ce le cere fotbaliştilor. Cu Steaua, nu ne-am retras, dar ieşirea lui Herea şi a lui Fernandes ne-a afectat. Înlocuitorii lor nu au fost la înălţime. Aici e problema Rapidului, cînd te uiţi pe banca de rezerve trebuie să ai un înlocuitor bun la dispoziţie şi la Rapid nu prea sînt", a spus Hizo la GSP TV.

11-09-2009, 09:43 PM
Nicolae Manea: "Trebuia să ne apărăm, să închidem jocul, dar jucătorii voiau să mai înscrie!"

Nicolae Manea a dezvăluit că a încercat să-i facă pe rapidişti să se apere mai mult în ultimele minute cu Dinamo de aseară, dar din păcate alb-vişinii au făcut pasul înapoi prea tîrziu. Manea le-a mulţumit în special lui Herea şi Bozovici că au dat totul pe teren, în ciuda faptului că au jucat cu infiltraţii.

"Nu era în calcul să dăm gol încă din minutul 2, ne-am propus să începem tare, să nu-i lăsăm. Am pregătit băieţii pentru că ştiam că Dinamo nu poate să repete un meci slab în faţa Rapidului şi ne aşteptam la o partidă grea, ceea ce s-a şi întîmplat. Nu am venit să ne apărăm pentru că pierdeam, am marcat repede şi-am prins curaj. Am încercat după pauză să conservăm rezultatul, să facem un pas înapoi. Trebuia să stăm mai retras pentru că trebuia să ne apărăm, să închidem jocul, dar jucătorii voiau să mai înscrie! Am ţipat la ei pe final, să ne apărăm. I-am rugat să nu mai iasă în atac, să ne apărăm mai mult. Ei au vrut să atace şi am primit gol. A fost un joc bun îi felicit în special pe Ovidiu Herea şi pe Vladimir Bozovici, dar şi pe restul jucătorilor care au făcut un meci mare", a spus Manea la televiziunea sportro.

11-09-2009, 10:34 PM
"Vreau să revin la Rapid"

Leonard Barbu, jucătorul împrumutat de Rapid la Minerul Lupeni spune că este impresionat de viaţa minerilor din Valea Jiului. Cu toate că acesta cochetează de la vârsta de 16 ani cu prima echipă a Rapidului, destinul l-a adus tocmai la Lupeni în liga a doua.

"Aveam 16 ani când am fost rezervă la un meci al Rapidului şi mă pregăteam cu echipa de seniori. Între timp am jucat mai mult la Rapid ll. Am venit la Minerul din dorinţa de a juca pentru că nu e o ruşine să fii în liga a doua. Apoi am fost impresionat de viaţa minerilor. M-ar tenta să cobor în mină să văd cum este . Nu cred însă că aş putea practica vreodată această meserie. Locul meu este doar pe terenul de joc", spune Barbu.

Acesta afirmă că nu a renunţat la ideea de reveni la Rapid. "Visul oricărui jucător este Liga l şa că normal că nu am renunţat nici eu la acest vis. Vreau să revin la Rapid şi apoi la o echipă din străinătate", spune jucătorul care a bifat 4 meciuri ca titular la Lupeni, iar în alte 4 a fost rezervă.

11-10-2009, 05:39 PM
Cum a dat rapidistul Bornescu boxul pe fotbal

Mircea Bornescu (29 de ani), portarul Rapidului, afirmă că giuleştenii au jucători foarte valoroşi, dar că trebuie să fie mult mai atenţi la modul în care pregătesc partidele, pentru a nu pierde puncte importante în lupta din acest sezon.

Libertatea: Care e obiectivul Rapidului în acest sezon?
Mircea Bornescu: În funcţie de două meciuri pierdute sau câştigate, poţi fi pe primul loc sau pe opt. Avem un lot foarte bun, dar trebuie să fim mai concentraţi, pentru că s-au pierdut puncte importante, care ar fi distanţat echipa în clasament.

A fost mai greu meciul cu Dinamo sau cel contra Stelei?
La partida cu Steaua am fost puţin emoţionat, pentru că nu mai jucasem de ceva vreme, dar cea cu Dinamo mi s-a părut mai grea, deoarece, ei veneau după meciul de la Istanbul. Cu noi au făcut poate cel mai bun joc din acest sezon, întrucât s-au ambiţionat să demonstreze că au valoare.

Tatăl său a fost pugilist
Ai făcut şi box?

Da, tatăl meu a fost boxer la Mecanică Fină şi, practic, am fost în preajma boxului de când mă ştiu, am crescut cu acest sport în sânge. Când eram mic, mă duceam dimineaţa la şcoală, la ora 4.00 aveam antrenament la fotbal, apoi, la 8.00 seara, mergeam la box. Am continuat aşa până la 13 ani, când am ales sportul-rege şi se pare că nu am greşit deloc.

11-10-2009, 09:50 PM
Juliano Spadacio: "Poate plec!"

Brazilianul le-a zis şefilor că nu mai acceptă ca salariul de 24.000 de euro lunar să-i fie plătit cu întîrziere

Juliano Spadacio a ajuns în dizgraţia conducerii şi a colegilor de la Rapid. Brazilianul nici nu mai dă goluri, nici nu acceptă politica salarială impusă de Copos. Giuleştenii şi-au luat banii anul acesta cu minimum o lună întîrziere, fapt care l-a enervat pe brazilian. "Dacă se mai repetă situaţia asta, adică să nu fiu plătit la zi, nu mai vin la antrenamente!", a ameninţat Spadacio, al cărui venit e cel mai mare din Grant, 24.000 de euro pe lună! El a fost golgeterul echipei în sezonul trecut, cu 16 goluri, dar a marcat doar de două ori în actuala stagiune.

De ce a scăzut randamentul său? "La început era un băiat modest, la locul lui. Acum şi-a cam luat lumea în cap!", cred colegii despre el. Juliano se gîndeşte că împărtăşeşte soarta lui Julio Cesar Souza, un alt brazilian pe care echipa l-a respins. Motivul ar fi acelaşi: invidia faţă de cel mai mare salariu din lot. După ce a plecat Julio, care avea 400.000 de euro anual, Spadacio a rămas regele banilor în Giuleşti, cu 288.000 de euro pe sezon.

11-14-2009, 01:57 AM
"Taher îmi cere 8 milioane de euro? Vreau şi eu 6,5!"

Finanţatorul giuleştenilor a luat foc după ce iordanianul a ameninţat că echipa Rapid nu poate fi cumpărată fără acordul lui. Copos insistă că tratativele cu Lutz Stache decurg excelent. Copos a decis să nu conteste decizia Comisiei de Disciplină care a scăpat Dinamo de suspendarea terenului. Motivul? Patronul de la ANA nu vrea să plătească taxa de recurs, de 3.500 de lei.

"Adevărul": Cum vi se pare că Dinamo a fost iertată de Ligă, deşi fanii lor au afişat mesaje rasiste în meciul cu Rapid?
George Copos: Eu nu mai am puterea să protestez. A văzut o ţară întreagă ce s-a întâmplat duminică seară. Au fost bannere şi scandări rasiste. Liga şi comisiile trebuie să discute despre acest subiect, nu eu.

Vă gândiţi să atacaţi decizia Comisiei de Disciplină ?
A face un recurs înseamnă că trebuie să plătim bani. Să ne irosim finanţe şi timp, ceea ce nu avem. Nu vom ataca decizia pentru că oricum nu se va mai schimba nimic.

Hizo a plecat cu scandal de la Rapid. Nu a folosit cuvinte frumoase când a venit vorba de dumneavoastră...
Eu am toată consideraţia pentru domnul Hizo, pentru tot ce a făcut la Rapid. A dovedit pasiune pentru fotbal, dar, din păcate, a trebuit să ne despărţim după meciul din Cupă, cu Internaţional. Am ratat prea uşor poate cel mai important obiectiv al clubului. Decizia de a ne despărţi a fost una unilaterală.

Vă gândiţi să-l păstraţi pe Manea şi din retur pe bancă?
Să aşteptăm să vină iarna. Domnul Manea are ca obiectiv să câştige 12 puncte până atunci.

Este adevărat că i-aţi cerut domnului Stache să-l aducă pe Bölöni din iarnă ?
Eu mi l-am dorit pe Bölöni, dar nu mai vreau să-i cer unui partener astfel de lucruri.

În ce stadiu mai sunt tratativele cu domnul Stache ?
Suntem în grafic.

Taher spune că şi el are un cuvânt în ceea ce priveşte vânzarea Rapidului, din perspectiva sumei pe care o mai are de primit, de aproximastiv 8 milioane de euro.
Este adevărat ce spune. Dar, în acel an, 2008, când cineva a administrat aiurea clubul, nu s-au cheltuit doar opt milioane de euro. Au mai fost şi peste şase milioane de euro, pe care le-a primit Rapidul: 2,3 milioane în urma transferului lui Săpunaru la Porto, două milioane de euro din drepturi TV, 1,7 milioane de euro prin cedarea lui Despotovici la Murcia. Să mai adaug că s-au făcut contracte ale jucătorilor de opt milioane de euro şi s-au adus 11 jucători din care mai sunt acum la echipă doar Spadacio şi Fernandes. S-au încheiat contracte cu impresari de milioane de euro.... Dacă cineva ne va cere vreun leu pentru ce s-a cheltuit fără măsură în 2008, atunci ar trebui să cerem şi noi 6,5 milioane de euro!

11-14-2009, 01:59 AM
Rada: "Plec din iarnă! Nu mai am loc la Rapid!"

Marian Rada e decis să părăsească Rapidul după aproape 30 de ani, timp în care a fost jucător, ori a ocupat diverse funcţii la club.

Rada este nemulţumit că odată cu numirea lui Nae Manea pe banca echipei mari, el a fost numit director tehnic la echipa a 2-a a giuleştenilor.

"Eu nu mai am loc la Rapid. Sunt forţat să plec! Dacă până la iarnă nu se întâmplă nimic, mă apuc de management. Mă reprofilez, am făcut Facultatea ASE şi mă angajez la vreo firmă", spune Rada pentru Adevărul.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
27 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut