Ştiri Sportul Studenţesc
10-29-2009, 09:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Marius Nae nu va mai juca până la finalul turului
Mijlocaşul Marius Nae nu va mai evolua pentru echipa sa, Sportul Studenţesc, până la finalul turului, după ce a suferit o gravă accidentare în partida de campionat cu Dinamo II. La scorul de 2-0 pentru alb-negri, dinamovistul Covaciu a intrat întârziat la Nae şi l-a lovit violent peste glezna dreaptă. În urma investigaţiilor efectuate, Nae a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente cu deplasare de maleolă. Astfel, timp de o lună, acesta va sta departe de teren, iar apoi va începe recuperarea.
Nae se poate considera totuşi norocos, deoarece în cazul în care ligamentele nu ar fi cedat ar fi putut suferi o fractură, accidentare mult mai gravă ce ar fi compromis pentru el întregul sezon. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-30-2009, 08:57 PM
|
|||
|
|||
Selymes: "N-am mai bătut de trei ani la Tulcea"
După trei victorii consecutive, "studenţii" au o deplasare foarte grea la Tulcea. Antrenorul Sportului se arată optimist înaintea partidei dar i-ar conveni şi un rezultat de egalitate.
"Avem nevoie de un rezultat bun pentru a avea continuitate. Delta este un adversar puternic. Săptămâna trecută au jucat mai slab la Snagov, dar se ştie că pe teren propriu pot învinge pe oricine. Nu ştiu încă dacă mi-ar conveni un rezultat de egalitate, dar noi vom juca la victorie", a declarat tehinicianul Sportului, Tibor Selymes. Fără victorie de trei ani "Se fac 3 ani de când n-am mai câştigat la Tulcea şi cred că e timpul să o facem", a completat fostul internaţional. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-31-2009, 01:13 AM
|
|||
|
|||
Florin Motroc: "Fotbalul mi-a dat tot"
Florin Motroc considera ca fotbalul i-adat totul in viata, pentru ca cele mai multe realizari ale sale se leaga de sportul cu balonul rotund.
Actualul antrenor - metodist al echipei Sportul Studentesc a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca, in cariera sa de fotbalist, a intampinat dificultati din cauza ca tatal sau fusese, de asemenea, un jucator cunoscut si de succesal Rapidului. "Am destul echipe la care am jucat, dar am amintiri frumoase de peste tot. La Rapid am crescut, m-am format ca jucator, dar in prima liga am debutat la Sportul Studentesc. Cand tatal meu castiga Cupa Romaniei cu Rapid, eu activam deja la piticii echipei giulestene. E greu sa avansezi in fotbal cand ai un tata care a avut succes in acest sport. In general, spectatorii te judeca prin prisma parintilor si e foarte greu. Nimeni nu poate sa semene intru totul cu tatal lui. Am dorit sa demonstrez la foarte multa lume ca voi reusi si ca nu am ajuns sa fiu legitimat la un anumit club doar datorita faptului ca ma cheama Motroc. Fotbalul mi-a dat tot. Nu am castigat extraordinar, dar pot sa spun ca ce am realizat pana acum ca bunuri si nu numai, a fost datorita fotbalului. Eu am prins generatia lui Ionut Lupescu sau Gica Popescu si nu puteam eu sa ma bat pentru un loc in echipa nationala cu ei, care jucau deja la Leverkusen, Barcelona sau PSV Eindhoven", a declarat Florin Motroc, in cadrul emisiunii "Suporter de serviciu". "La Sportul am venit in calitate de colaborator al lui Adrian Falub. El si-a dat demisia in primavara, iar eu am asigurat interimatul pana in vara. Apoi a venit Tibor Selymes la carma echipei si eu mi-am reluat activitatea de antrenor metodist. De doua saptamani ma ocup si de echipa a doua a Sportului, dar si de echipa de juniori mari, al carei antrenor a plecat, din diverse motive", a mai spus fostul fundas. "E timpul sa promovam" Antrenorul - metodist al echipei Sportul Studentesc considera ca este timpul ca "gasca nebuna" sa obtima promovarea in primul esalon, dupa trei ani de exil in Liga a II-a: "Cu Sportul nu se intampla nimic. Am inceput oarecum sovaielnic campionatul. Obiectivul nostru este clar dea promova, pentru ca eu nu vad prima liga fara Sportul. De trei ani de zile incercam sa promovam. Avem un lot de jucatori foarte valoros si este inexplicabul cum de nu am reusit sa promovam si am terminat chiar pe pozitii rusinoase. Au trecut anii peste jucatori si sunt la apogeu ca maturitate si ca joc si cred ca e timpul sa promovam". "La Timisoara cred ca jucatorii care au intrat nu au reusit sa se ridice la un nivel inalt al prospetimii fizice. Bineinteles ca mai apar si surprize, cum a fost cazul Rapidului cu International Curtea de Arges. Dar am inteles ca jucatorii giulesteni au avut si niste probleme cu escapadele nocturne inaintea meciului din optimile Cupei Romaniei. E foarte greu sa tii un jucator sub supraveghere. Depinde foarte mult cum jucatorul se recupereaza dupa aceasta escapada si cum se pregateste pentru meciul urmator", a adaugat Florin Motroc. "Arbitrii sunt si ei oameni si au voie sa greseasca. Conducatorii din fotbalul nostru incep cu atacurile in momentul in care afla brigada care le va conduce urmatorul meci si pun presiune pe arbitri, iar acest lucru nu este deloc bun. Totusi, de la o greseala facuta in teren, se pot crea incidente in tribune, sau poate pleca un antrenor, pentru ca se influenteaza rezultatul meciului", a incheiat Motroc. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-07-2009, 10:37 PM
|
|||
|
|||
Florin Motroc: "Fotbalul romanesc ar fi incomplet daca nu ar exista clubul Sportul Studentesc"
Antrenorul echipei secunde a Sportului Studentesc, Florin Motroc a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca este foarte mandru de faptul ca antreneaza intr-un club cu o asemenea traditie, club care a contribuit la cariera sa de fotbalist si antrenor. Fostul fundas al Rapidului este de parere ca fotbalul romanesc ar fi foarte sarac daca nu ar exista acest club, mai ales pentru copiii si juniorii care activeaza in prezent la baza din Regie.
"Am fost adus la Sportul pentru a ocupa o functie de interimar pana la venirea unui antrenor principal. In cele din urma, a venit Selymes, iar eu am trecut la echipa a doua unde ma simt foarte bine. Clubul Sportul Studentesc pune un foarte mare accent pe copii si juniori si asta ma bucura enorm. Despre Rapid pot sa va spun ca este foarte greu sa faci performanta atat timp cat este condus de acei oameni. Copiii si juniorii care ar veni la Rapid nu se pot antrena din cauza distantei foarte mari dintre cartierul Giulesti si baza de antrenament de la Pro Rapid. Sunt mandru ca am crescut pe langa foarte multi fotbalisti de la Sportul si de faptul ca acum incerc sa-i indrum pe acesti copii. La ora actuala gasim destui jucatori valorosi si la echipa mare. Ei trebuie sa se motiveze si mai mult pentru a ajunge la echipe mult mai valoroase. Cred ca fotbalul romanesc ar fi incomplet daca nu ar exista acest club.", a declarat Florin Motroc. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-09-2009, 09:56 PM
|
|||
|
|||
Sport(ul) "sângeros"
Sportul Studenţesc a luat în serios partida cu CSM Râmnicu Sărat şi a jucat la turaţie maximă din primul până în ultimul minut. Chiar dacă întâlnea "lanterna roşie" pe teren propriu, alb-negrii nu s-au relaxat decât câteva minute în debutul reprizei secunde.
"Gaşca Nebună" a marcat de opt ori, dar paradoxal a ratat ocaziile clare de gol. Scorul ar fi putut căpăta proporţii inimaginabile pentru acest nivel, studenţii stabilind totuşi cel mai categoric rezultat al sezonului. Curelea şi Ferfelea de câte trei ori, Irimia şi Cheţan au marcat în poarta, de dimensiuni regulamentare, a nefericitului Budur, un goalkeeper ce a părut că se află la prima întâlnire cu mingea. La această impresie a contribuit şi linia defensivă din faţa sa, depăşită din toate punctele de vedere de atacanţii dezlănţuiţi ai Sportului. Tibor Selymes a reuşit într-un timp foarte scurt să readucă în Regie spiritul echipei care facea furori în urmă cu patru ani în Liga I. Sportul Studenţesc a urcat pe locul patru în clasament şi etapa viitoare va întâlni în deplasare o altă echipă aflată în mare suferinţă Tricolorul Breaza. Dacă vor continua să joace fotbalul arătat în ultimele partide, studenţii au mari şanse să ierneze pe o poziţie promovabilă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-09-2009, 09:56 PM
|
|||
|
|||
Ferfelea, golgheterul Ligii 2
Cele trei goluri marcate în partida cu CSM Râmnicu Sărat l-au propulsat pe Viorel Ferfelea în fruntea ierarhiei golgheterilor ligii secunde. Mijlocaşul a făcut sâmbătă cuplu în atacul Sportului cu Costin Curelea, care şi-a trecut şi el în cont trei reuşite. Astfel, Sportul Studenţesc are în acest moment cel mai prolific atac din Liga 2, cei doi având împreună 17 goluri marcate în 13 meciuri.
Ferfelea, unul dintre componenţii echipei care termina campionatul în 2006 pe locul 4 în Liga I, şi-a recăpătat plăcerea de a juca fotbal sub comanda lui Tibor Selymes şi va trezi cu siguranţă interesul formaţiilor din primul eşalon, poate chiar în pauza de iarnă, fiind unul dintre cei mai tehnici mijlocaşi din ţară. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-09-2009, 09:58 PM
|
|||
|
|||
Tibor Selymes : "Sunt extrem de mulţumit"
La finalul partidei Sportul Studenţesc - CSM Rîmnicu Sărat, terminată cu neverosimilul scor de 8-0, antrenorul "studenţilor", Tibor Selymes, s-a declarat foarte mulţumit de evoluţia elevilor săi.
"Sunt extrem de mulţumit atât de evoluţia jucătorilor mei din acest meci, dar mai ales de scor. Chiar i-am felicitat pe băieţi, merită." a spus Selymes, care a afirmat că, deşi câţiva din jucătorii săi au ieşit în evidenţă, "toată echipa a jucat excelent". Întrebat de şansele echipei sale de a promova în prima ligă, Selymes a afirmat următoarele : "Şansele există, şi sperăm că vom continua această serie de rezultate bune". Sportul Studenţesc a învins, în această dimineaţă, formaţia CSM Rîmnicu Sărat cu scorul de 8-0 (Curelea şi Ferfelea câte trei goluri iar Irmia şi Cheţan câte unul), şi se află la doar trei puncte faţă de locul 2, ultimul loc promovabil, ocupat în prezent de Concordia Chiajna. Etapa viitoare, "studenţii" vor avea un nou meci cu o candidată la retrogradare, Tricolorul Breaza. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-09-2009, 09:58 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-09-2009 10:00 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Vasile Şiman: "Am avut mereu cel mai valoros lot din B"
Vasile Şiman, patronul Sportului, speră ca "studenţii" să continue prestaţiile bune şi să promoveze în prima divizie.
"Era de aşteptat să învingem, am jucat cu echipa de pe ultimul loc. O să mă bucur cînd o să văd echipa promovată. Am avut mereu cel mai valoros lot din B şi am practicat cel mai frumos fotbal, iar cu toate astea nu am cîştigat seria. Sportul Studenţesc a avut un cuvînt important în fotbalul romînesc din ultimul deceniu, nu trebuie să uităm asta. În urmă cu trei sezoane am fost aproape de cîştigarea titlului. Trebuie să continuăm jocul bun şi să urcăm în prima divizie, unde ne este locul", a declarat finanţatorul Sportului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-09-2009, 10:01 PM
|
|||
|
|||
Spectatori de lux în Regie
Foştii componenţi ai "Găştii nebune", George Galamaz şi Ionuţ Mazilu, au luat loc sâmbătă după-amiază în tribunele stadionului din Regie, pentru a asista pe viu la partida dintre fosta lor echipă şi CSM Rîmnicu Sărat.
George Galamaz şi-a făcut apariţia în tribună cu puţin timp înainte de startul reprizei secunde. Acesta s-a declarat plăcut surprins de evoluţia "studenţilor": "Din câte văd, Sportul joacă foarte bine. Îmi place toată echipa, dar ies în evidenţă Ferfelea şi Curelea. Mi-a plăcut şi Cruceru, a jucat foarte bine astăzi", a declarat fundaşul Unirii Urziceni. Întrebat de şansele fostei sale echipe de a reveni pe prima scenă fotbalistică a ţării, Galamaz s-a arătat încrezător : "La cum joacă în acest moment, şansele de promovare sunt destul de mari. Important este să fie constanţi. Dacă vor juca până la final ca şi astăzi, nu au cum să nu promoveze" a adăugat căpitanul Unirii, care a fost titular ieri în partida disputată de formaţia sa împotriva lui FC Braşov şi încheiată cu scorul de 0-0. Un alt fost jucător al Sportului care a urmărit partida de liga secundă a fost Ionuţ Mazilu, vârful de atac al formaţiei ucrainene Arsenal Kiev şi fost golgheter al "studenţilor". Acesta a declarat următoarele : "Îmi place foarte mult cum joacă Sportul Studenţesc, practică un joc spectaculos. Îmi plac toţi jucătorii, dar în special Costin Curelea" a spus Mazilu. Fostul vârf al Rapidului a adăugat : "Nu ştiu care este situaţia Sportului în clasament, deoarece abia am revenit în ţară, însă, dacă vor juca tot aşa, pot promova. Ar fi frumos să o facă". Întrebat dacă s-ar întoarce spre sfârşitul carierei la alb-negri, Mazilu a afirmat că şi-ar dori să revină pe viitor. La meci a venit şi Dacian Varga, eroul Unirii Urziceni din meciul cu VfB Stuttgart. Jucătorul împrumutat de Sportul a ţinut să îşi felicite colegii la finalul partidei, făcându-le o vizită în vestiar. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-16-2009, 10:13 PM
|
|||
|
|||
Selymes: "Nu sunt mulţumit de jocul echipei"
Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Tibor Selymes, s-a declarat mulţumit de rezultatul echipei sale, după ce studenţii au învins în deplasare cu 2-1 pe Tricolorul Breaza.
"Sunt mulţumit de rezultatul echipei, deoarece am reuşit să caştigăm cele 3 puncte, lucru pe care ni-l propunem înaintea fiecărei partide. Nu sunt însă mulţumit de jocul echipei. Am jucat pe un teren foarte prost şi nu ne-am putut face jocul nostru obişnuit, însă mă bucur că în final am reuşit să cîştigăm" a declarat la finalul partidei Tibor Selymes. Antrenorul Sportului s-a arătat nemulţumit de arbitrajul lui Hanceariuc Bogdan din Iaşi. "Nu ne-a fost acordat un penalty în minutul 5 şi eliminare. La fel s-a întamplat şi etapa trecută, cînd la fel am fost privaţi de o lovitură de la 11 metri. Nu vreau însă să acuz arbitrajul pentru că în final am cîştigat şi asta este cel mai important" a completat antrenorul Sportului. În ciuda înfrîngerilor suferite de contracandidatele la promovare Concordia Chiajna şi Farul Constanţa, tehnicianul echipei din Regie nu crede că şansele echipei sale la promovare s-au schimbat. "Totul depinde de noi. Încercăm să cîştigăm fiecare meci în parte şi ne vedem doar de treaba noastră. Avem foarte mult de muncă însă sper ca la finalul campionatului să promovăm." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut