Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
12-18-2009, 10:03 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Rafal Grzelak: "Anul meu puteam fi mai bun dacă nu aveam probleme cu Gigi Becali"

Mijlocaşul polonez al echipei Steaua, Rafal Grzelak, a declarat, vineri, la plecarea în vacanţă, că ultima jumătate de an nu a fost prea bună pentru el din cauză că nu a jucat prea mult şi a avut probleme cu finanţatorul clubului din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali.

Întrebat cum a fost anul pentru el, Grzelak a răspuns: "Nu prea bun, ultima jumătate de an nu prea bună. Putea fi mai bună dacă jucam mai mult şi nu aveam aşa multe probleme cu Gigi Becali. Eu nici nu am vorbit cu Gigi Becali, doar citesc ce spune despre mine sau îmi spun colegii. Dar ştiu că asta e un lucru normal pentru clubul ăsta. Lumea vede ce face el, nu cred ca e nevoie sa mai zic şi eu", a spus Grzelak.

Mijlocaşul polonez Rafal Grzelak a fost împrumutat în vară de la formaţia din Grecia, Skoda Xanthi. El a evoluat pentru Steaua în cinci meciuri în Liga I, în şase partide în preliminariile pentru Liga Europa şi într-o întâlnire din Cupa României.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-19-2009, 12:07 AM
Ienei: "Preferam sa vina mai multi suporteri decat sa faca Steaua 1-1"

Fostul selectioner Emerich Ienei considera ca cea mai mare problema a echipei Steaua Bucuresti este lipsa suporterilor de pe stadion.

Tehnicianul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca, la meciul "ros-albastrilor" cu Twente Entschede, din ultima etapa a fazei grupelor Europa League, ar fi preferat sa vina mai multi fani in tribunele arenei "Ghencea", decat ca "militarii" sa inregistreze un egal in compania olandezilor. La partida respectiva au asistat aproximativ 200 de suporteri stelisti.

"Consider ca Steaua s-a clasat in campionat pe un loc onorabil, dar din punctul de vedere al spectatorilor, nu a fost la nivelul cu care ne-a obisnuit. Chiar si ieri (n.r. joi), la meciul din Europa League, preferam sa vina mai multi suporteri decat sa obtina 1-1 in acest joc. Va dati seama, 200 de spectatori pe un stadion de 30.000, la o echipa cum e Steaua, care inca mai e iubita in Romania, nu e prea incurajator. La orice spectacol, daca nu sunt spectatori, inseamna ca nu e cinstit pentru acel spectacol, ca sa spun asa. Steaua, din cauza unor masuri absurde, nu mai e vizitata la jocurile pe care le are acasa. Acum nu mai e vorba de puncte, ci de spectatori. Steaua trebuie sa se aseze pentru a aduna din nou spectatori pe stadionul acela frumos. Nu cred ca Steaua merita sa nu joace cu spectatori si chiar conducatorii de acolo sa doreasca acest lucru", a declarat Emerich Ienei, in cadrul emisiunii "Suporter de serviciu".

"Il felicit pe Dan Petrescu"
"Nu pot sa vorbesc despre celelalte echipe romanesti din Europa League. Pot sa spun doar ca nu se ridica la nivelul acestei competitii. Vreau sa felicit, insa, Urziceniul, pentru ca e o echipa dintr-un oras cu cateva mii de locuitori si a reusit printr-o disciplina si o asezare foarte riguroasa, sa ajunga in 16-imile Europa League, unde va intalni Liverpoool. Vreau sa il felicit pe Dan Petrescu, cel care a reusit sa faca cu acesti jucatori o echipa care sa bata la poarta Europei", a mai spus fostul selectioner.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-19-2009, 01:25 PM
Zapata: "Merg în Columbia să tai porcul"

La sfârşitul partidei de joi cu Twente (1-1), care a consfiinţit eliminarea Stelei din Europa League, columbianul Robinson Zapata (31 de ani) a acordat un interviu pentru Libertatea. Portarul roş-albaştrilor a recunoscut că abia aşteaptă să taie porcul de Crăciun şi ne-a împărtăşit dorinţele sale pentru anul viitor.

Libertatea: Cât de greu este să joci fără miză şi fără spectatori?
Robinson Zapata: Nu este plăcut, dar noi am vrut să câştigăm, fiindcă suntem profesionişti. Din păcate tribunele au fost goale, poate şi pentru că a fost foarte frig.

Te-a afectat temperatura scăzută?
Aşa şi aşa. Acum pot spune că m-am învăţat, dar la început a fost foarte greu. Îmi tremura tot corpul şi nu mai puteam nici să vorbesc.

Cum îţi petreci în vacanţă?
Alături de familie, acasă. Merg cu soţia mea, Ceucy, şi cu fetiţa, Bianca (7 luni), în Columbia, unde o vom şi boteza.

În Columbia se taie porcul?
Sigur! Şi noi avem obiceiul acesta, mai ales în oraşele mai mici şi în sate. Pot spune că merg să tai porcul, sigur vom tăia un porc, cu familia. Abia aştept!

Care este mâncarea ta preferată, în Romania?
Am mai multe mâncăruri preferate. Ciorba de perişoare, papanaşii şi mămăliguţa cu smântână.

Ce dorinţe ţi-ai pus pentru anul viitor?
În primul rând, să fim sănătoşi, eu şi familia mea. Pe plan sportiv, vreau să câştig campionatul cu Steaua şi să mai aud muzica Ligii Campionilor răsunând în Ghencea. Îmi mai doresc ca, prin evoluţiile noastre, publicul să umple din nou stadionul.

Un mesaj pentru fanii Stelei?
(râde) Felice navidad, muchas alegrias y la salud! În româneşte, Crăciun fericit, multe bucurii şi sănătate!

Naşterea copilului i-a ridicat moralul
Robinson Zapata spune că naşterea fetiţei sale, Bianca, l-a ajutat să revină la forma bună din sezoanele trecute. "Cele mai dificile momente din acest an au fost cele în care am stat doar pe banca de rezerve. Din fericire, naşterea fetiţei mele, Bianca, mi-a ridicat moralul şi m-a ajutat să redevin titular".

Record negativ în Ghencea
La meciul Steaua - Twente (1-1) au asistat 400 de spectatori, în marea lor majoritate suporteri olandezi. Această cifră reprezintă un record negativ pentru stadionul din Ghencea, care nu a mai fost aşa de gol din 1968, de la meciul Steaua - Sparta Trnava (3-1), urmărit de numai 300 de oameni.

Stoichiţă s-a luat de Bicfalvi
Mihai Stoichiţă, antrenorul Stelei, l-a apostrofat pe mijlocaşul Eric Bicfalvi, pe care l-a considerat vinovat pentru golul marcat de Twente, în minutul 35. "Bă, pe tine cine te-a adus la Steaua?", a strigat tehnicianul roş-albaştrilor către jucătorul de 22 de ani, imediat după reuşita olandezilor.

12-19-2009, 01:52 PM
Steaua trage de Pepe Moreno

Lipsa unei concurente pentru Pantelis Kapetanos i-a determinat pe sefii Stelei sa readuca in discutie transferul columbianului Pepe Moreno. Acesta este de acord cu o revenire in Romania, in conditiile impuse de Gigi Becali.

Dupa ce a renuntat la Sabrin Sburlea, Gigi Becali pare hotarat sa il readuca in Ghencea pe Pepe Moreno, care evolueaza momentan in prima liga din Peru, la Juan Aurich.

"Jose vrea sa obtina titlul cu Steaua, dupa ce a ratat la limita aceasta onoare in urma cu doua sezoane. Poate ajunge in Romania in conditii financiare foarte avantajoase si sunt convins ca salariul nu ar fi o problema pentru un club de talia Stelei, nici macar in aceasta perioada de criza mondiala", a spus impresarul lui Pepe Moreno in Cancan.

Pepe Moreno a mai evoluat pentru Steaua in 2008, timp de sase luni, cand a marcat de 5 ori in 14 meciuri.

El a fost aproape de o revenire in Ghencea si in aceasta vara, dar transferul a picat, desi a fost anuntat chiar si pe site-ul oficial al clubului.

12-19-2009, 02:42 PM
Panduru: "Pe Florin Costea îl doresc la Steaua, dacă vrea să vină!"

Basarab Panduru, managerul general al Stelei, spune că echipa sa va încerca să aducă jucători din campionatul intern.

"Cea mai bună soluţie pentru noi este să aducem jucători din campionatul nostru. Nouă ne trebuie jucători care să se acomodeze ieri, nu mîine. Ar fi bine să aducem jucători români, dar şi străini din campionatul nostru. Important e să aducem jucători buni care să ne ajute să luăm titlul", a spus Basarab Panduru la GSPTV.

"Pandi" a dezvăluit şi jucătorii pe care şi i-ar dori la Steaua: "Costin Lazăr, Adrian Cristea, Florin Costea, Iasmin Latovlevici, Costin Curelea, Mihai Roman, Gheorghe Grozav şi Alexandru Măţel"

12-19-2009, 02:43 PM
Pleşan: "Sper ca în 2010 să nu mai fiu cel mai mediatizat fotbalist din Liga II"

Mihăiţă Pleşan, mijlocaşul Stelei, speră ca în 2010 să poată juca mai mult pentru echipa sa, fără să mai aibă problemele de anul trecut.

"Unirea trebuie să creadă în şansa ei, trebuie să spere că poate să se califice. Noi le ţinem pumnii în continuare. Îmi doresc în 2010 să nu mai am probleme la club, să pot să joc mai mult şi mai bine. Sper că n-o să mai fiu cel mai mediatizat fotbalist din Liga II", a spus Mihăiţă Pleşan la GSP TV.

12-19-2009, 02:45 PM
Mihai Stoichiţă: "E liber să plece!"

Considerat un jucător-problemă, mijlocaşul columbian va părăsi Steaua în această iarnă. Şi Moreno s-a săturat să stea rezervă în Ghencea şi vrea să se transfere

Capriciosul Dayro Moreno (24 ani) are toate şansele să fie primul jucător care va părăsi Steaua în această iarnă cu destinaţia Once Caldas, club de unde a fost adus în ianuarie 2008.

Motiv de bucurie pentru toată lumea. Pentru oficiali, care spun că este "un jucător-problemă ce a creat mai mult neplăceri şi nu şi-a scos banii investiţi", dar şi pentru Dayro, care nu mai vrea să joace în Ghencea, lucru dezvăluit de Gazeta Sporturilor încă de acum cîteva zile. "Mi-au redus salariul la 5.000 de euro pe lună şi nici nu mai joc! Ce să mai caut aici?", s-a plîns sud-americanul apropiaţilor.

"Să-l ia definitiv!"
Columbienii de la Once Caldas îl vor împrumut pînă în vară, cu opţiune de cumpărare. "Dayro a costat o groază de bani, iar aceştia ar trebui să se întoarcă în vistieria Stelei. Din punctul meu de vedere, e liber să plece, conducerea va decide. Nu sînt de acord cu împrumutul, ci cu un transfer definitiv cu banii jos. El cînd a venit în Ghencea s-a plătit tot pe loc", a declarat Stochiţă.

Columbianul, care în vară a refuzat să se mai întoarcă în România, absentînd nemotivat timp de 3 luni, se va întoarce în Columbia pentru a-şi petrece vacanţa, urmînd să negocieze, în acelaşi timp, şi salariul pe care i-l oferă cei de la Once Caldas.

Îl vrea şi San Lorenzo
Nu doar Once Caldas este interesată de aducerea lui Dayro. Potrivit preşedintelui clubului argentinian San Lorenzo, Rafael Savino, mijlocaşul a intrat şi în vederile antrenorului de acolo, Diego Simenone. Conform cotidianului "Ole", Moreno este considerat soluţia pentru înlocuirea vîrfului Ruben Bergessio, transferat în Franţa, la Saint-Etienne.

CE A FĂCUT DAYRO ÎN ACEST SEZON PENTRU STEAUA?
» 2 goluri marcate în campionat împotriva lui Poli Iaşi (2-0) şi a lui Rapid (1-1)
» 279 de minute jucate în Liga I, avînd o medie a notelor GSP de 7,00
» 120 de minute bifate în Cupa României, cu Gloria Bistriţa (4-5, după penalty-uri)
» 69 de minute evoluate în Europa League, avînd o medie a notelor GSP de 5,50

2 milioane de dolari a plătit Steaua în urmă cu doi ani pentru transferul lui Dayro de la Once Caldas

80% din drepturile federative ale columbianului deţine clubul din Ghencea, restul rămînînd la Once Caldas, echipă care îl doreşte înapoi

12-19-2009, 02:46 PM
Toja, Zapata şi Kapetanos au aşteptat ore bune în aeroport ca să plece în vacanţă

Stelistii Juan Toja (24 de ani) şi Robinson Zapata (31 de ani) au plecat ieri cu o întîrziere de cîteva ore de pe Aeroportul Henri Coandă spre Columbia.

"Cauza nu a fost zăpada, ci gerul foarte mare. Aeronavele au nevoie de o pregătire prealabilă înainte de a decola", a spus purtătorul de cuvînt al aeroportului Henri Coanda - Otopeni.

Şi Kapetanos a rămas blocat, dar pe Aeroportul Aurel Vlaicu - Baneasa.

12-19-2009, 02:48 PM
Janos Szekely: "Vom lua titlul!"

Janos Szekely spune că roş-albaştrii vor termina returul pe primul loc şi vor celebra cu fanii cîştigarea titlului 24.

- Janos, cum caracterizezi acest sezon pentru Steaua?
- Unul cu bune şi cu rele, dar dezamăgirea mea cea mai mare este că nu am reuşit să ne calificăm mai departe în Europa League. Cred că şi de aceea nu a mai venit lumea la meciul cu Twente.

- Totuşi, sînteţi pe primul loc...
- Bine măcar că am reuşit să salvăm sezonul slab din Europa cu evoluţiile bune din campionat. Sîntem pe primul loc şi ne dorim să cîştigăm acest sezon, mai ales că pentru mine ar fi primul titlu din carieră.

- Cum a fost fără suporteri?
- Greu. Foarte greu. Vrem ca, începînd din returul campionatului, toată situaţia să se schimbe. Cînd joci pe Ghencea cu stadionul plin este o atmosferă pe care nu o pot descrie. La vară vreau să celebrăm cu fanii titlul 24!

- În partea a doua a anului evoluţiile tale au fost apreciate de toată lumea...
- Să ştiţi că eu m-am pregătit tot timpul la fel. Sînt un fotbalist care munceşte şi mă bucur că mulţi au apreciat lucrul acesta, mai ales pe finalul sezonului. Mi-a fost foarte greu cînd eram criticat peste tot. Voi demonstra şi de acum înainte că Janos Szekely este fotbalist de Steaua.

- Care sînt şansele voastre la titlu?
- Foarte mari. Am ajuns în vîrf şi nu ne vom mai da jos de acolo decît la finalul campionatului, cînd vom lua titlul. Cea mai mare dorinţă a noastră este să luăm campionatul!

Ionescu la Cluj?
Principalul finanţator al Universităţii Cluj, Florian Walter, s-a interesat de situaţia lui Andrei Ionescu. "Ar fi o soluţie pentru noi, vom vedea ce se va întîmpla!", a zis Walter pentru Monitorul de Cluj. Steaua cere însă aproximativ 300.000 de euro în schimbul mijlocaşului de 21 de ani, plus 50% dintr-un viitor transfer, lucru neagreat de oficialii clujeni.

Blocaţi pe aeroport
Toja şi Zapata au plecat ieri cu o întîrziere de cîteva ore de pe Aeroportul Henri Coandă spre Columbia. "Cauza nu a fost zăpada, ci gerul foarte mare. Aeronavele au nevoie de o pregătire prealabilă înainte de a decola", a spus purtătorul de cuvînt al aeroportului. Şi Kapetanos a rămas blocat, dar pe "Aurel Vlaicu".

"Vreau repede lotul completat!"
Mihai Stoichiţă a cerut ca lotul să fie definitivat pînă la startul pregătirilor pentru noul sezon. "Am nevoie de trei jucători, dar important este să îi am pînă începem cantonamentele", a zis "Lippi". Reunirea va fi pe 7 ianuarie, iar o zi mai tîrziu va avea loc vizita medicală. Pe 16 ianuarie se pleacă în primul cantonament din Antalya.

Audienţă bună
Meciul Stelei de joi seară, din Ghencea, în compania olandezilor de la Twente (1-1), a a obţinut un rating de 7,4% pe all urban. Ceea ce înseamnă că aproximativ 825.000 de telespectatori au urmărit partida transmisă de ProTV, o audienţă considerată bună.

12-19-2009, 02:48 PM
Titi Dumitriu, la Steaua II

Titi Dumitriu va ocupa, din aceasta iarna, functia de director tehnic al echipei a doua a Stelei, dupa ce Gigi Becali s-a declarat nemultumit de parcursul ros-albastrilor in Liga II.

Steaua II a terminat turul campionatului abia pe pozitia a 12-a, al 5 puncte de retrogradare, dar lucrul care l-a nemultumit cel mai mult pe Gigi Becali a fost evolutia tinerilor in care isi punea mari sperante.

Din acest motiv, Gigi Becali i-a restrans din atributiuni lui Leo Strizu, numindu-l pe Titi Dumitriu director tehnic, cei doi urmand sa se consulte in alcatuirea echipei.

De asemenea, Titi Dumitriu va trebui sa monitorizeze activitatea centrului de copii si juniori din Ghencea.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
57 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut