Ştiri Steaua Bucureşti
01-22-2010, 08:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Mario Agiu: "Stilul Stelei si al lui Dinamo este unul pompieristic" Fostul jucator al Stelei, Mario Agiu, vede echipa pregatita de Andrea Mandorlini, CFR Cluj, drept marea favorita pentru castigarea titlului de campioana a Ligii I, in dauna echipei la care a cunoscut gloria sportiva.
Urmatoarea echipa care ar putea obtine performanta este FC Vaslui, stilul acestora asemanandu-se cu cel de la Cluj: "Pentru toate echipele din Liga I va fi un retur greu, iar hazardul va avea un rol important. Un meci direct castigat ar putea sa fie decisiv in castigarea campionatului si eu o vad favorita la titlu pe CFR Cluj. Paszkany spunea ca isi petrece nopti intregi vizionand jucatori pe internet, nu doar o singura data, asa ca se vede o preocupare acolo. Mai mult, ei sunt si niste oameni de afaceri, preocupati de banii lor, dovada fiind interesul lui Arsenal pentru Traore. Si Vasluiul imi place, Porumboiu este un om serios si face o treaba foarte buna acolo. Dintre toate cluburile din Romania mi se pare ca doar la Cluj si la Vaslui exista rabdare, se vede ca urmaresc sa realizeze ceva, in timp ce la Steaua si la Dinamo stilul este pompieristic", a declarat Mario Agiu pentru Sport Total FM. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
02-09-2010, 12:54 AM
|
|||
|
|||
"Steaua Bucureşti, 1986" a fost la derby-ul Liverpool - Everton!
Derby-ul oraşului Liverpool din weekend nu putea să rămînă neexploatat la maximum de fanii celor două mari rivale. Suporterii din celebra peluză de pe Anfield, Kop, nu au scăpat nici de această dată prilejul de a o ironiza pe Everton. După ce din direcţia adversarilor s-a auzit pentru prima oară scandarea: "criminalilor","cormoranii" au afişat un banner pe care scria "Steaua Bucureşti, 1986", un mesaj aparent surprinzător. Totuşi, motivul este uşor de identificat. Campioană a Angliei în 1985, gruparea de pe Goodison Park nu a putut participa în C1 din cauza suspendării aplicate cluburilor din Albion după tragedia de pe Heysel din acelaşi an. Fanii "caramelelor" erau convinşi că se puteau impune în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi dacă ar fi avut dreptul de a participa şi i-au acuzat pe rivalii de la Liverpool pentru dezastrul petrecut în urmă cu 25 de ani. http://grandoldteam.com/forum/everton-fo...anner.html Înţepăturile tribunei par să nu-i fi impulsionat pe elevii lui David Moyes, Everton fiind învinsă cu 1-0 după golul lui Kuyt. de parca putea Everton sa ii stea in cale Stelei 86 ) Nu lasa pe maine ce poti face azi...lasa pe poimaine! |
|||
04-02-2011, 02:31 AM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 04-02-2011 02:32 AM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Maicon rupe Steaua
Patronul l-a sunat pe manager şi l-a lăudat pe brazilian în discuţia cu el. Stoica l-a contrazis şi de aceea Gigi a încheiat convorbirea
Maicon Oliveira strică atmosfera la Steaua, deşi n-a jucat deocamdată în meciuri oficiale. Brazilianul a făcut show în amicalul cu Dacia Chişinău, din weekendul trecut, dar prestaţia lui mai rău a stricat relaţiile dintre şefi. Becali l-a sunat pe Mihai Stoica după meci, încîntat de jocul pe care îl etalase sud-americanul: "Băi Mihaie, ce fotbalist e Maicon ăsta! Atacant adevărat! Ai văzut ce execuţii frumoase a avut? Nici n-ai fi zis c-a fost primul lui meci!". Managerul general a vrut să-i strice impresia: "Gigi, stai liniştit, nici n-o să atingă mingea în meciurile oficiale! A fost doar un amical, iar adversarul a fost unul slab. În campionat, nici n-o să-l mai observi pe Maicon pe teren!". Becali s-a enervat şi i-a închis telefonul în nas! A fost a doua dispută dintre conducătorii Stelei de cînd l-au adus pe brazilian. Teia Sponte l-a propus în Ghencea şi l-a convins pe Gigi Becali să-i ia împrumut pînă la 30 iunie. MM n-a avut nici o implicare în afacere, ceea ce l-a deranjat. A încercat să împiedice perfectarea împrumutului, dar nu a izbutit. Şi-a păstrat însă convingerea că Maicon nu e un fotbalist suficient de bun pentru Steaua şi continuă să-l critice cu fiecare ocazie pe care o are. În afara discuţiei recente cu Becali, Stoica a contestat valoarea atacantului venit din Ucraina şi faţă de alte persoane din club. Cu toată opoziţia managerului, Oliveira va fi titular azi, împotriva Timişoarei. El l-a impresionat pe Cîrţu, care-l consideră o opţiune mai bună decît Bilaşco. "Maicon a fost singurul jucător care a venit la Steaua fără ca eu să ştiu de transferul lui. În rest, am fost înştiinţat de fiecare dată, inclusiv în cazul lui Mihai Costea" - Mihai Stoica, manager general Steaua Ionuţ Petrişor, Remus Răureanu (Gazeta Sporturilor) http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
04-02-2011, 02:37 AM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 04-02-2011 02:38 AM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Sorin Cîrţu: "Cu echipa asta nu avem nici o şansă la anul!"
Cîrţu le-a spus colaboratorilor săi că Steaua trebuie să se întărească neapărat pentru sezonul viitor. Altfel, roş-albaştrii vor continua declinul. Steaua îşi face calcule pentru la anul. Cu doi jucători deja acontaţi, Gabi Matei şi Mihai Costea, şi aproape de a-l lua şi pe Chiricheş, "militarii" caută în continuare întăriri. MM Stoica urmăreşte mai multe piste în Portugalia, în Franţa şi în Olanda, iar patronul Gigi Becali anunţă investiţii de 15 milioane de euro în vară. Confirmat în funcţie dacă va lua Cupa, Sorin Cîrţu se gîndeşte serios la schimbările pe care lotul le va suferi începînd din iunie. "Unii nu ştiu să dea în minge!" Aflat de trei săptămîni pe banca roş-albaştrilor, Sorinaccio şi-a făcut deja o părere asupra lotului pe care îl are la dispoziţie şi a tras primele concluzii. "Ne trebuie neapărat întăriri pentru la anul. Sînt unii care nu au ce căuta pe la Steaua, eu nu-i pot învăţa să dea în minge la 25 de ani. Dacă rămînem cu jucătorii ăştia, la anul, echipa e tot pe locul şase. Nu are nici o şansă la titlu!", le-a spus tehnicianul de 55 de ani apropiaţilor săi. Lista cu plecări e aproape gata Gigi Becali a alcătuit deja lista cu jucătorii care vor părăsi Ghencea, Dică, Burdujan, Szekely, Geraldo, Emeghara, Onofraş şi Marinescu, în schimb urmînd a fi achiziţionaţi trei fotbalişti, cel mai probabil străini. În urmă cu trei zile, Cîrţu anunţase pe un ton ameninţător că mai mulţi jucători vor pleca în cazul în care Steaua n-o va elimina pe FC Braşov din semifinalelel Cupei. "Ar fi ceva de neconceput dacă am pierde în dubla manşă cu Braşovul şi multe capete ar trebui să cadă. Unii dintre fotbalişti nici măcar nu ar trebui să se mai gîndească să continue la Steaua, dacă nu ne vom îndeplini obiectivul!". 2 meciuri are Cîrţu pe banca Stelei, el obţinînd o victorie, cu Brăneştiul, şi o remiză, cu Vasluiul 6,5 milioane de euro a investit Steaua în achiziţii în acest sezon "Cînd văd fotbalişti care nu ştiu să lovească mingea cu ambele picioare mi se pare incredibil. Se plătesc pe anumiţi fotbalişti sume colosale, iar aceştia nu arată nimic!" - Sorin Cîrţu, antrenor Steaua Bogdan Vladu (Gazeta Sporturilor) http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut