Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
12-30-2009, 03:26 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Dayro e al nostru, ne mai trebuie doar o semnătură de la Steaua!"

Preşedintele lui Once Caldas, Juan Ramos, confirmă faptul că negocierile dintre gruparea columbiană şi Steaua pentru transferul lui Dayro Moreno sînt foarte avansate şi dezvăluie că oficializarea contractului nu mai are nevoie decît de o semnătură din partea românilor.

"Eu aş spune că Dayro este jucătorul nostru! Nu mai trebuie decît o semnătură din partea Stelei şi totul e încheiat. E bine că jucătorul vrea să revină la club, ceea ce a trăit în România nu a fost o experienţă tocmai fericită şi e normal să-şi dorească să ajungă la Once Caldas pentru a reintra şi în circuitul naţionalei, asta e tot ce contează acum!", a explicat Ramos în La Patria.

În cazul în care conducătorii Stelei vor semna acordul, Dayro Moreno devine al doilea jucător care părăseşte Ghencea în această iarnă, după ce Ionuţ Rada a fost cedat la gruparea din EAU, Al Nasr.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-30-2009, 04:15 PM
Pawel Golanski: "Vreau să rămîn, dar..."

Polonezul zice că nimeni din club nu i-a propus prelungirea contractului. El îl contrează şi pe Gigi Becali, care spusese că nu-l mai vrea pentru că se accidentează des.

Noaptea de Revelion va avea o dublă însemnătate pentru Pawel Golanski. Pe lîngă trecerea în noul an, începînd din prima zi a lui 2010 va intra în ultimele 6 luni de contract cu Steaua şi va avea dreptul să semneze cu orice echipă fără ca gruparea din Ghencea să se poată opune. Aflat acasă, în Polonia, Golanski a acceptat să acorde un amplu interviu Gazetei Sporturilor.

- Pawel, s-a clarificat în vreun fel situaţia ta la Steaua?
- Nu ştiu deocamdată absolut nimic despre viitorul meu la Steaua. Acesta e răspunsul pe care pot să-l dau în acest moment.

- Dar clubul ţi-a făcut vreo propunere de continuare?
- Haideţi să vă spun ceva. Eu vreau să rămîn să joc aici, dar mie nu mi-a spus nimeni nimic.

- Şi atunci, ce o să faci?
- O să vin la reunirea echipei, pe 7 ianuarie, şi atunci vom vedea.

- Dar care e motivul principal care te face să-ţi doreşti să rămîi la Steaua?
- Mi-am făcut prieteni adevăraţi în România. De aseamenea, suporterii Stelei te fac să te simţi fotbalist adevărat. Pentru mine, momentul în care fanii mi-au scris acel banner în poloneză, în care mi-au urat "La Mulţi Ani!", a fost ceva deosebit.

- Unul dintre motivele pentru care Gigi Becali a spus că nu te mai doreşte e faptul că a investit mulţi bani în tine în ultimii doi ani şi jumătate, dar tu ai fost mai mereu accidentat.
- Niciodată nu poţi să ştii cînd te accidentezi, pentru că altfel ai preveni aceste lucruri nedorite. Eu am stat o lună şi jumătate după accidentarea de la echipa naţională, din această toamnă, iar apoi am avut nevoie de recuperare. Am dat tot ce am avut mai bun la fiecare meci şi este normal să mai apară şi accidentări pentru că nu sîntem roboţi, ci oameni.

"Îmi place că Stoichiţă e ofensiv"
- Care dezamăgire a fost mai mare: pierderea titlului cu Steaua sau ratarea calificării la Campionatul Mondial din 2010 cu Polonia?

- Cred că ambele în egală măsură.

- Ce a schimbat venirea la echipă a lui Mihai Stoichiţă?
- Multe, foarte multe. Principalul merit al noului nostru tehnician e faptul că a adus în Ghencea jocul ofensiv, bazat total pe atac. Am simţit acest lucru din primele antrenamente pe care le-am făcut sub comanda lui. E un tehnician căruia îi place fotbalul total, fotbalul spectacol şi eu, sincer, îl apreciez şi îl respect foarte mult.

- Apropo de antrenori, în afara lui Stoichiţă ai mai lucrat cu Hagi, Lăcătuş, Pedrazzini, Dorinel Munteanu şi Bergodi. Cu care te-ai înţeles cel mai bine?
- E mare diferenţă între ei pentru că fiecare vine cu ideile lui de joc, cu sistemul lui. Eu m-am înţeles bine cu absolut toţi, dar ce mă bucură foarte tare e că n-am avut nici un conflict cu nici unul dintre ei.

- Care a fost cel mai bun meci al tău în actualul sezon?
- Cred că întîlnirea cu FC Vaslui. Am fost conduşi cu 1-0 şi am reuşit să întoarcem şi să cîştigăm, iar eu am dat o pasă de gol.

- Tu eşti polonez, joci în România, iar soţia ta, Detelina, e din Bulgaria. Cum ai ordona aceste ţări din punctul de vedere al frumuseţii şi al civilizaţiei?
- Polonia este cea mai frumoasă şi pentru simplul motiv că e ţara mea, dar în România mă simt extraordinar.

ALEGERILE FOTBALISTICE ALE LUI GOLANSKI
Cel mai frumos moment la Steaua: Primul meci disputat în Ghencea în Champions League
Cel mai bun fotbalist pe care l-a întîlnit în România: Mirel Rădoi
Jucătorii care i-au pus cele mai mari probleme: Gigel Bucur şi fraţii Costea
Ce fotbalist admira cînd era copil: Paolo Maldini
Antrenorul cu care visează să lucreze: Alex Ferguson

ALEGERILE EXTRAFOTBALISTICE ALE LUI GOLANSKI
Lucrul de care se teme cel mai tare: Întuneric
Hobby-uri: Maşinile
Mîncarea preferată: Caşcaval pane cu ceapă
Cel mai frumos loc din lume pe care l-a vizitat: Nessebar (Bulgaria)
Calităţile pe care le admiră la o femeie: Calmul, înţelegerea

GOLANSKI SPECIAL
Peste 10 ani mă văd...
"tot în fotbal, iar dacă nu, atunci conducînd o agenţie de turism sau un restaurant"

Ca să mă echipez complet pentru a fi gata să joc un meci oficial am nevoie de... "maximum zece minute. Cinci minute fac stretching, după care îmi iau echipamentul şi sînt gata"

Cel mai păcătos obicei pe care îl am e acela că...
"atunci cînd ajung acasă sau la hotel, cînd sînt în deplasare cu echipa, îmi arunc hainele la grămadă. Doar atunci cînd văd că sînt prea multe, le iau şi le pun la spălat. Recunosc, sînt un pic dezordonat"

Atunci cînd vreau să mă relaxez... "aleg un masaj şi un film, mai ales după meciuri obositoare. Este cel mai bun mod de a mă relaxa"

Motto-ul meu în viaţă e... "Munceşte din greu şi vei fi răsplătit pe măsură"

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-30-2009, 06:19 PM
Cristi Tănase şi "Bomba Sexy” petrec Revelionul la Buşteni

În ciuda eforturilor familiei sale şi ale lui Gigi Becali, Cristi Tănase este în continuare nedespărţit de focoasa Iulia Tăbăcaru.

După ce şi-au petrecut Crăciunul la Piteşti, cei doi îndrăgostiţi vor merge de Revelion la Buşteni, alături de alte cupluri. În staţiunea montană, Iulia ar vrea să se iniţieze în câteva sporturi de iarnă, însă n-ar deranja-o nici dacă ar sta doar cu "Dodel", pe care-l alintă "Guriţă".

12-30-2009, 08:46 PM
Pawel Golanski: Avem echipă, dar nu avem şi jucători

Pawel Golanski a fost mereu apreciat de suporterii stelişti pentru dăruirea sa pe terenul de joc.

Polonezul spune că Steaua are un prim "11" bun, dar nu şi un lot puternic pentru a câştiga campionatul. Într-un moment în care este tot mai blamat de patronul Gigi Becali, Pawel Golanski a acceptat o discuţie cu cărţile pe faţă cu "Adevărul".

Deşi s-a vorbit de faptul că ar fi aproape de un transfer în 1. Bundesliga, la Mainz, Hannover 96 sau Freiburg, fundaşul în vârstă de 27 de ani mărturiseşte că visul lui este să evolueze în Primera Division.

"Adevărul": Vrei să pleci de la Steaua la finalul sezonului?
Pawel Golanski: Am contract cu Steaua pentru încă o jumătate de an şi acum nu vreau să mă gândesc la schimbarea echipei.

Ţi-ai mai dori să evoluezi în România sau visezi să joci într-un campionat mai puternic?
Campionatul de aici este foarte puternic, cu echipe foarte bune. Pot spune, însă, că visul meu este să joc în Spania.

La ce club ţi-ai dori să ajungi?
Nu contează, să fie în Primera Division. Acolo toate cluburile sunt foarte puternice.

S-a scris că la Steaua se joacă poker foarte mult, iar tu nu eşti deloc străin de povestea asta...
Chiar mă bucur că ai adus vorba. Vreau să ştie toată lumea că nu am fost la nicio partidă de poker şi nici nu am câştigat 15.000 de euro, aşa cum s-a speculat în presă. Mi-ar părea rău dacă lumea şi-ar face o impresie greşită despre mine din cauza asta.

Ce îi lipseşte Stelei pentru a câştiga titlul?
Avem câteva probleme cu accidentările. Nu avem un lot numeros. De exemplu, înainte de ultimul meci de Liga Europa, nu am avut 18 jucători pe foaie. Asta e o problemă la noi. Avem echipă bună, dar nu şi destui jucători în lot.

Este Liga Europa prea puternică pentru nivelul fotbalului românesc?
Nu ştiu dacă este prea puternică, dar, în cazul Stelei, au fost prea multe echipe foarte bune în grupa noastră. Fenerbahçe este un club de prim rang în Europa, cu buget de zece ori mai mare decat al nostru şi cu jucători extraordinari. La fel şi Twente. Apoi, nu uitaţi că noi nu am avut noroc cu Fener acasă. Alta ar fi fost soarta grupei dacă făceam măcar un egal.

Ce părere ai despre Becali? La început te-a blamat, o perioadă te-a lăudat, iar acum ai devenit din nou o "ţintă"...
Avem o relaţie normală. Eu sunt jucător, el e patron şi cam atât.

Care sunt diferenţele dintre Stoichiţă şi Bergodi?
Cu Stoichiţă facem mai multe jocuri, exersăm mai mult şuturile la poartă. Cu Bergodi, care a fost fundaş, făceam mai multe antrenamente tactice. Sunt apropiaţi ca şi caracter. Nu am avut probleme cu niciunul.

Cu cine te înţelegi cel mai bine la Steaua?
Szekely este cel mai bun prieten al meu din România. M-a ajutat de foarte multe ori până acum. Ma înţeleg bine şi cu Cezar Lungu, dar pot spune că toţi formăm o adevărată familie în vestiarul Stelei.

Remarcat de Meme şi de Oli
Golanski a intrat în atenţia Stelei în februarie 2007, în timpul cantonamentului de iarnă efectuat de roş-albaştri în Cipru.

Managerul general al echipei de la vremea respectivă, Mihai Stoica, respectiv antrenorul de atunci, Cosmin Olăroiu, l-au remarcat pe fotbalist în timpul unui meci amical Steaua - Korona Kielce, disputat pe unul dintre terenurile bazei "Alpha Sport" din Larnaca. Meme şi Oli au dorit să-l ia de la Korona şi pe José Hernani, însă mutarea nu s-a mai concretizat.

Şi-a cunoscut soţia într-un bar
Golanski şi Detelina s-au obişnuit cu viaţa din România.

Cum arată femeia ideală pentru tine?
Ideală este soţia mea. E foarte frumoasă şi are un caracter foarte frumos.

Apropo, eşti căsătorit de patru ani cu bulgăroaica Detelina. Cum v-aţi cunoscut?
Ea are tată bulgar, dar a trăit toată viaţa în Polonia. Cum spuneam, sunt foarte fericit alături de ea. Ne-am cunoscut în cafeneaua unui prieten, unde era ea angajată.

Cum decurge pentru tine o zi la Bucureşti?
Sunt de doi ani şi jumătate aici şi pot spune că îmi place foarte mult oraşul, deoarece sunt multe locuri superbe. În fiecare zi vin la antrenament, după care merg cu soţia la masă, câteodată ne plimbăm în parc, mergem la biliard. Găsim cum să ne petrecem timpul împreună.

Care este mâncarea ta favorită? Dar băutura? Maşina?
Bucătăria italiană şi cea bulgărească, respectiv berea şi Audi.

Ce muzică asculţi în general? Îţi plac discotecile?
Ascult hip-hop polonez şi muzică house. Îmi plac şi cluburile, dar le frecventez doar când sunt în vacanţă. În România nu prea am fost prin discoteci.

Care este antrenorul tău preferat?
Leo Beenhakker, deoarece, pe lângă faptul că ştie să scoată maximul de la un fotbalist, are şi un caracter deosebit. Cel mai bine am lucrat cu primul meu antrenor, domnul Davidovski, care m-a ajutat foarte mult şi m-a învăţat multe lucruri.

Anul trecut, autocarul Stelei a fost atacat de nişte indivizi, iar tu ai avut cel mai mult de suferit. Crezi că în România fanii sunt prea fanatici?
Şi în Polonia sunt la fel. Ce s-a întâmplat atunci nu a fost însă deloc frumos. Nu e normal să arunci cu pietre în jucători. Cine a făcut asta este un fricos!

Dacă n-ai fi fost fotbalist, ce ţi-ar fi plăcut să faci?
Nu ştiu. Toată viaţa mea a fost dominată de fotbal şi nu aş putea face altceva.

"Recunosc, am jucat într-un meci aranjat"
Crezi că ar fi nevoie în România de o revoluţie ca cea din campionatul polonez, unde, din cauza corupţiei, au căzut mai multe capete?

În Polonia au fost probleme mult mai mari decât aici. Nu se compară situaţiile. Acum este mai bine acolo.

Ai jucat vreodată într-un meci trucat?
Da, într-un meci de liga a doua din Polonia. Nu mi-a spus nimeni, dar mi-am dat seama pe parcurs că nu toţi au jucat corect. Aveam 17 ani şi nu puteam comenta eu.

Ce echipă naţională e mai puternică la ora actuală, Polonia sau România?
În momentul acesta, România este mai puternică. Polonia a avut multe probleme după Euro 2008, când echipa a jucat foarte prost şi s-a ajuns la schimbarea antrenorului. A fost un moment greu pentru toţi jucătorii naţionalei. Acum însă avem un antrenor nou, iar el trebuie să facă o echipă solidă.

Care mai este situaţia ta la echipa naţională?
Noul selecţioner nu m-a convocat încă. Vom vedea pe viitor. Eu sunt dispus să merg oricând la lot. Oricine îşi doreşte asta.

Ai fost campion european la "U-18" în 2001. Care sunt secreteleperformanţei la acest nivel?
Secretul nostru a fost că eram cu toţii prieteni şi nimeni nu se gândea că e mare jucător. Toţi jucam pentru echipă, nu individual.

Multă lume spune că în Liga I majoritatea fotbaliştilor străini sunt de mâna a doua.
Nu este adevărat. La Steaua suntem şase-şapte străini şi cred că aproape toţi am jucat la naţională. Dacă eram de mâna a doua, nu am fi ajuns la echipele noastre naţionale.

12-30-2009, 10:20 PM
Mihai Stoichita: "Ghionea isi va reveni, nu e la finalul carierei"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, spune ca nu doreste sa se dispenseze de Ghionea, Baciu, Golanski si Plesan, jucatori despre care patronul Gigi Becali a afirmat ca se afla pe lista de plecari in aceasta iarna:

"Plesan abia a revenit in echipa si este un jucator foarte, foarte util, asa ca nu se pune problema ca el sa plece. La fel si Ghionea. Nu cred ca perioada mai putin buna spune ca ajuns la finalul carierei, sint convins ca va reveni. Ne-a fost de mare ajutor pina acum, la fel ca si Baciu, care a completat bine apararea. Pe dreapta nu cred ca mai trebuie sa aducem pe nimeni daca va ramine Golanski", a spus Mihai Stoichita la GSPTV.

Pe de alta parte, tehnicianul a spus ca vor veni 3 jucatori noi in Ghencea in acest mercato: "De plecat nu cred ca va mai pleca nimeni, dar vor veni 3 jucatori. Un fundas, un mijlocas si probabil un atacant, daca ne vom desparti de Dayro, care e ca si plecat".

12-30-2009, 11:02 PM
Petre Marin: "Nimeni din conducerea clubului nu m-a contactat pentru prelungirea contractului, poate la vară"

Dupa ce Pawel Golanski, caruia peste 6 luni ii expira contractul, a declarat in Gazeta Sporturilor ca doreste sa ramana la Steaua dar nimeni din conducere nu i-a propus acest lucru, Petre Marin a acordat astazi un interviu pentru stelisti.ro in care afirma ca eventualul dialog cu sefii din Ghencea, pe aceeasi tema, daca se va produce, va fi abia in vara.

Petre Marin are 36 de ani, dar este depasit doar de Banel Nicolita (24 de ani) in topul celor mai folositi jucatori ai Stelei in cele 31 de partide disputate in turul actualului sezon. Nicolita a adunat 2.411 minute, iar "Jair" a acumulat 2.068 de minute.

Are 435 de meciuri in Liga I si detine recordul prezentelor pentru fotbalistii aflati in activitate. Petre Marin a debutat pe 24 octombrie 1993 la partida Sportul Studentesc-Inter Sibiu 1-0, el evoluand pe atunci pentru formatia din "Regie". A inscris si 11 goluri in campionat, de-a lungul celor 16 ani.

Cunoscut ca un tip care nu acorda interviuri decat extrem de rar, "prefer sa vorbesc pe teren, plus ca nu vreau ca ceea ce spun sa fie interpretat de catre presa", Petre Marin a acceptat in penultima zi a lui 2009 sa dicute cu stelisti.ro despre anul care se incheie maine.

- stelisti.ro: Petre, cum apreciezi anul 2009, in ceea ce te priveste?
- Personal, consider ca a fost unul bun. Sunt multumit de ceea ce am realizat, insa sper chiar la mai multe pentru 2010.

- Ce zici, putea Steaua mai mult in acest an?

- Pentru noi, a fost un an si cu bune, si cu rele. La a doua categorie includ punctele putine reusite in cupele europene. Eu zic ca am fi putut mai mult, dar anumite erori ne-au costat. Totusi, sa nu il maniem pe Dumnezeu, am terminat turul pe primul loc, la egalitate cu alte doua echipe.

- Care consideri ca este adevarata valoare a Stelei in acest moment? Cea aratata in cupele europene sau cea din campionat?
- Eu spun ca valoarea adevarata a Stelei este cea aratata in campionat. Rezultatele vorbesc, doar suntem pe primul loc.

"Se vor aduce jucatori, insa nu ma tem de concurenta"
- Steaua intentioneaza sa transfere fundasi. Te temi ca, daca se va realiza acest lucru, si tinand cont de varsta pe care o ai, asta ar putea atrage automat trecerea ta pe banca de rezerve?

- Sincer, in ultimii ani s-a tot vorbit de inlocuitori pentru mine, insa nu ma tem de concurenta. Din punctul meu de vedere este intotdeauna benefica. Eu chiar vreau sa vina cat mai multi, dar si buni, tocmai ca sa creasca aceasta competitie intre noi. Am inteles si eu ca vor fi adusi niste jucatori. Totusi, cred ca am dovedit ca putem face performanta si cu actualul lot.

- In vara iti expira contractul. Ai purtat pana astazi vreo discutie cu cei din conducere pe acest subiect?
- Nu a existat nici un dialog, deocamdata.

- Dar tu ti-ai dori sa ramai….
- Cu siguranta. Vreau sa mai joc macar un an si apoi sa imi inchei cariera la Steaua. Daca nu se poate, si fiindca acest club mi-a dat multe, sper totusi sa raman in el. Insa repet, vreau sa mai joc cel putin un sezon.

- Chiar si daca ti s-ar propune diminuarea contractului?
- Nimeni nu a venit pana acum sa imi spuna asa ceva. Intai sa mi se comunice, apoi voi vedea cum procedez.

- Bun, insa intri deja in ultimele 6 luni de contract si, potrivit regulamentului, orice echipa te poate lua.
- Da, insa hai sa lasam timpul sa treaca. Eu doresc sa raman si prefer sa nu mai discut nimic despre asta momentan.

"Probabil ca in vara discutam de prelungirea contractului"
- Pai, si cand crezi ca vei purta un dialog pe tema prelungirii contractului cu cei din conducere?

- Probabil ca in vara.

- Majoritatea suporterilor care au votat pe stelisti.ro spun ca inca este nevoie de tine la Steaua.
- Le multumesc. Cat timp sunt util si e nevoie de mine, eu incerc sa joc cat mai bine. Sunt un tip care, atunci cand se apeleaza la el, da totul pentru echipa.

- Apropo de fani. Numarul celor din tribune a scazut in tur pe masura ce avansau etapele. Ati avut doar 300 de fani cu Twente...
- Intr-adevar, acesta este un dezavantaj pentru noi. Si l-as trece chiar la lucrurile negative din 2009. Sper si speram ca suporterii sa revina alaturi de noi, altfel ne va fi greu.

- Patronul spunea recent ca apararea este vulnerabila.
- Eu spun ca nu este asa. Uitati-va la numarul golurilor primite in campionat! Steaua este intr-un top al celor mai bune defensive din Liga I. Avem sub un gol luat pe meci.

- Te temi de arbitraje in retur?
- Nu comentez eu arbitrajele. Pe mine ma intereseaza doar ce facem noi si sa nu mai repetam erorile comise in tur. Iar la final, cand tragem linie, sa fim multumiti.

- Cum vezi situatia petrecaretilor, in general vorbind?
- Prefer sa nu discut despre asta. Tot ce pot spune este ca si eu ma distrez, ca toata lumea de altfel, dar stiu si masura lucrurilor. Astfel incat sa nu imi afecteze prestatia sau imaginea clubului. Este un lucru cunoscut ca daca nu te odihnesti suficient esti predispus la accidentari si poti sa nu dai randamentul asteptat.

"Nu ne va afecta plecarea lui Dan Petrescu de la Urziceni"
- Ce spui de plecarea lui Dan Petrescu de la Unirea Urziceni?

- Consider ca pe noi nu ne va afecta. Unirea nu va iesi din lupta pentru titlu si nici nu va cadea, cat timp este acolo MM Stoica. Bine, Petrescu este un antrenor foarte bun, care stia sa isi mobilizeze jucatorii, eu il stiu foarte bine. Insa nu el juca pe teren.

- A plecat Rada, acum se vorbeste si de plecarea lui Ghionea, a slabit defen…
- Orice jucator valoros care pleaca este o pierdere.

- Daca pleaca Ghionea, tu vei fi capitan?
- Mergem cu gandul prea departe. Este onorant sa fii capitanul celei mai importante echipe din Romania. Eu nu mi-am dorit neaparat, pentru ca nu este un lucru esential pentru mine. Important este sa fii ales de vestiar.

- Apropo, cine are cuvantul decisiv la acordarea banderolei? Voi, prin vot, antrenorul, patronul?
- Pai, noi care votam in vestiar si antrenorul. Patronul nu a avut nici o implicare in acest sens pana acum.

Statistica
Petre Marin la Steaua in turul sezonului 2009-2010
1. in campionat

- 15 meciuri din 17 posibile, in toate fiind titular si in 14 integralist
- 1 gol marcat
- 2 cartonase galbene

2. in Cupa Romaniei
- 1 meci, titular
- 1 pasa de gol
- 1 cartonas galben

3. in cupele europene
- 8 meciuri, dintre care 7 ca titular si in 7 fiind integralist
- 1 gol
- 2 cartonase galbene
- 1 cartonas rosu

01-02-2010, 01:34 PM
Stoichiţă: "De ce să insist cu Dayro? Ca să se degradeze valoric? Este ca şi plecat"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, a declarat ca atacantul columbian Dayro Moreno (23 de ani) este "ca si plecat" si a precizat ca nu avea rost sa il foloseasca mai departe, ca "sa se degradeze valoric".

"Dayro Moreno a fost decisiv în cel puţin trei meciuri, dar este ca şi plecat. Nu s-a adaptat la viaţa din România. Dragoste cu sila nu se poate. I-am spus că Steaua a cheltuit bani cu el şi că trebuie recuperaţi acei bani. Daca Dayro continua să joace aşa cum a jucat în ultimele etape, nu puteam să insist cu el, să se degradeze valoric", a spus Stoichita la GSPTV.

Presedintele clubului Once Caldas, Juan Hernando Ramos, declarase in presa columbiana ca Dayro Moreno este ca si transferat la formatia sa: "Lipseste doar sa ne fie trimisa o hartie semnata de Steaua si gata. Dayro vrea sa revina in fotbalul columbian. Etapa sa in Romania nu a fost usoara si are nevoie de acest fotbal si de Once pentru a reveni in plan international".

Dayro Moreno a fost transferat de Steaua in ianuarie 2008, tot de la Once Caldas, in schimbul sumei de doua milioane de dolari.

01-02-2010, 01:36 PM
Steaua l-a ratat pe fratele lui Kapetanos!

Fratele golgeterului Stelei Pantelis Kapetanos, Costas, a ajuns la un acord cu formaţia de ligă secundă Olympiakos Volos şi va îmbrăca tricoul grupării din liga secundă greacă în unrmătorul an şi jumătate.

Liber de contract după despărţirea de fosta echipă a lui Ilie Dumitrescu, Pantrakikos, Kapetanos a îmbrăcat de 7 ori tricoul alb-verzilor în prima parte a campionatului, însă evoluţiile sale nu au convins. Deşi se potrivea perfect profilului impus în Ghencea, mijlocaşul în vîrstă de 25 de ani a fost ignorat de conducerea roş-albaştrilor.

Adus de GSP în atenţia oficialilor din Ghencea, Costas a ales să semneze pentru Olympiakos Volos, locul 3 în B Ethniki şi va pune umărul la promovarea actualei sale formaţii în primul eşalon al fotbalului grec.

01-02-2010, 01:37 PM
"Îmi doresc 2-3 jucători, dar buni, nu cantitatea contează"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, a declarat pentru site-ul stelisti.ro ca isi doreste cativa fotbalisti, insa a precizat ca este importanta calitatea, nu cantitatea.

"Inca imi doresc 2-3 jucatori. Dar sa fie buni, ma intereseaza calitatea, nu cantitatea", a declarat Stoichita pentru stelisti.ro.

Totodata, antrenorul de 54 de ani a subliniat ca "daca stau sa ma gandesc bine, cea mai mare surpriza a lui 2009 in ceea ce ma priveste a fost faptul ca am devenit antrenor la Steaua".

Chestionat care eveniment din 2009 l-a facut sa zambeasca, "Lippi" a afirmat: "Nu prea zambesc eu asa mult. Sa ma gandesc. Reusitele lui Laca de la Vaslui m-au bucurat foarte mult".

Intrebat care este cea mai mare dorinta pentru 2010, Stoichita a raspuns: "Sa fim sanatosi si sa luam campionatul, cum am facut-o si in 1998 cand eram in Ghencea. Imi doresc mult asta!".

In cele 18 partide in care a pregatit Steaua (campionat, Cupa Romaniei si cupele europene), Mihai Stoichita a acumulat 8 victorii, 7 egaluri si 3 infrangeri. Golaverajul este 21-14.

Mihai Stoichita si-a inceput cel de-al doilea mandat de antrenor principal al Stelei in etapa a 7-a a actualului sezon, 1-0 cu Pandurii, meci disputat in Ghencea pe 20 septembrie.

Stoichita, al 11-lea antrenor al ros-albastrilor din ultimii 6 ani si jumatate, este platit cu 120.000 de euro pe an.

01-02-2010, 01:40 PM
Bicfalvi: "Nu-mi place personalitatea lui N'Doye"

Eric Bicfalvi, mijlocaşul Stelei, a vorbit despre ce îşi doreşte de la 2010, despre Robinson Zapata, dar şi despre Ousmane N'Doye.

"Am avut un an bun, dar sper ca 2010 să ne aducă titlul cu numărul 24. Pentru mine ar fi primul trofeu major, de aceea voi face totul pentru a demonstra că-mi merit locul în echhipă. Zapata e un frate mai mare pentru noi, cei tineri, sperăm ca împreună să facem o treabă cît mai bună. Ca stil de joc, din Liga I îmi place N'Doye, însă nu-i apreciez personalitatea", a spus Eric Bicfalvi la Realitatea.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut