Ştiri Steaua Bucureşti
09-14-2009, 01:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Bănel Nicoliţă: "Niciodată nu-mi iese la antrenamente"
Nicoliţă a marcat un gol de poveste la Mediaş, cu o execuţie pe care a încercat-o des la şedinţele de pregătire, dar care nu-i mai ieşise vreodată.
- Bănel, ai dat un gol antologic... - Mă bucur nespus pentru această reuşită, nici chiar eu nu mă aşteptam. Am exersat mult asemenea faze la antrenamente, însă nu mi-a ieşit niciodată. Ce bine că am nimerit-o de data asta! Recunosc însă că am avut şi noroc. - Ce v-a spus Bergodi la pauză? - Să avem încredere în noi, că vom cîştiga sigur. A avut dreptate! Am ieşit toţi cu alt tonus de la vestiar şi am jucat mult mai bine decît în prima repriză. A fost un meci nebun, pe placul spectatorilor. Mediaşul este o echipă puternică. "Încă mă doare eşecul cu Dinamo" - Urmează o victorie cu Sheriff? - Asta vrem şi noi, deja ne gîndim la partida de joi. Succesul de la Mediaş ne-a adus liniştea de care aveam nevoie. A fost greu după înfrîngerea cu Dinamo, eu nici acum nu am uitat-o. Oricum, am demonstrat că formăm un grup redutabil şi vrem să facem performanţă. Eu personal mă simt din ce în ce mai în formă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 06:30 PM
|
|||
|
|||
"Am venit să lucrez cu Bergodi nu să fiu următorul antrenor"
Basarab Panduru a fost instalat oficial în funcţia de director sportiv la Steaua.
În zilele trecute, finanţatorul stelist a lăsat impresia că numirea oficială a avut loc deja, însă abia astăzi Panduru şi-a pus semnătura pe un act ofical la Steaua. Fostul mare jucător al trupei "roş-albastre" a infirmat zvonurile conform cărora ar urma să fie antrenorul Stelei în eventualitatea în care Bergodi va fi demis, spunând că a venit pentru a conlucra cu banca tehnică. "Am venit aici să lucrez împreună cu Bergodi şi Cu Renzo Rossi. Ne-am înleles ca, în cazul în care el (n.r. Cristiano Bergodi) va pleca, eu să nu fiu următorul antrenor al Stelei! Eu mă ţin de cuvânt atunci când promit ceva", a declarat Basarab Panduru la finalul discuţiei cu Valeriu Argăseală. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 06:32 PM
|
|||
|
|||
Rossi: "Panduru ar aduce un plus Stelei"
Renzo Rossi, antrenorul secund al Stelei, spune că s-a întîlnit astăzi cu Basarab Panduru şi crede că acesta ar fi un plus pentru echipă.
"Încă mai avem de muncit, avem o echipă tînără şi trebuie puse la punct nişte mecanisme. Surdu a făcut astăzi un RMN, probabil că va avea cîteva zile de pauză, dar nu este o problemă grea. Ne-am întîlnit cu Panduru, cred că ar aduce un plus Stelei. Colaborarea cu el ar fi una pozitivă", a spus Renzo Rossi la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 07:29 PM
|
|||
|
|||
"Merit o nouă şansă!"
Dayro Moreno se ţine de promisiunea făcută în momentul în care a fost reprimit în Ghencea și a lăsat fițele la o parte.
Un nou gol pentru Steaua II. Se poate spune că treci printr‑o perioadă foarte bună? M-am antrenat foarte bine, iar lucrurile merg din ce în ce mai mult în direcţia pe care mi-o doresc. Ţin enorm să revin la prima echipă. Te-a mai căutat cineva de la echipa mare? Deocamdată, nu. Sunt însă încrezător şi sper ca prin evoluţiile mele de la tineret să reuşesc să-i conving că merit o nouă şansă. Mă gândesc tot timpul la asta. Cum eşti din punct de vedere fizic? Mă antrenez bine, iar faptul că evoluez meci de meci nu poate decât să mă ajute să-mi recapăt forma optimă. Cum crezi că vei fi primit de foştii tăi colegi, în cazul în care vei fi chemat de Bergodi? Nu cred că voi avea probleme atât timp cât îmi voi face treaba. Motivaţia fiecărui jucător este de a fi pe zi ce trece mai bun. Asta vreau să arăt şi eu. "Dayro nu are decât trei săptămâni de pregătire, dar atitudinea lui s-a schimbat. Participă şi la faza defensivă. Parcă e alt jucător!" - Leo Strizu, antrenor Steaua II http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 07:29 PM
|
|||
|
|||
Argăseală: "O victorie joi ne-ar da moral pentru meciurile următoare"
Preşedintele Stelei a comentat numirea lui Basarab Panduru în funcţia de manager sportiv al echipei din Ghencea dar şi meciul de joi, cu Sheriff Tirspol din grupele Europa League.
"Era necesar ca Panduru să discute cu Bergodi înainte de a-şi da acordul de a veni la echipă. Conducerea a dorit să facă organigrama la nivelul uni club european. Sper ca relaţia cu suporterii să fie acum mai bună. Dar cel mai bine ar fi îmbunătăţirea performanţelor sportive. Sper ca joi să obţinem o victorie. Dacă începem cu dreptul, avem şanse destul de mari să mergem în Primăvara Europeană", a spus Valeriu Argăseală la televiziunea Sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 09:05 PM
|
|||
|
|||
Basarab Panduru spune că Steaua nu trebuie să mai cumpere jucători văzuţi doar pe DVD
Noul manager sportiv al Stelei, Basarab Panduru, a declarat, luni, că va încerca să aducă o mentalitate profesionistă la formaţia roş-albastră, iar o primă măsură în acest sens vizează renunţarea la transferurile de jucători urmăriţi doar pe înregistrări video.
"În ceea ce priveşte transferurile, Bergodi trebuie să spună unde îi lipseşte vreun jucător şi ce fel de jucători vrea pe acele posturi. După aceea, fotbaliştii trebuie văzuţi şi prezentaţi conducerii tehnice. Bergodi îşi va alege jucătorul potrivit pentru ceea ce vrea el, pentru că el îl antrenează. Nu trebuie luaţi fotbalişti cu ajutorul DVD-urilor, trebuie să mergi acolo unde e fotbalistul, să stai de vorbă cu el, să-i spui unde vine, la ce condiţii vine, trebuie văzut în ce sistem joacă mai bine respectivul. Aşa aş fi vrut eu să se întâmple lucrurile când eram antrenor", a spus Basarab Panduru. Fostul tehnician a explicat şi în ce va consta munca sa la Steaua: "Voi avea discuţii cu antrenorul înainte şi după antrenament, voi dialoga cu jucătorii despre problemele pe care le au. Trebuie urmărită şi echipa a doua. În funcţie de cum voi avea timp, voi urmări ca relaţia cu presa să fie bună. Biroul meu va fi în iarbă şi aşa voi putea răspunde de toate problemele legate de jucători, trebuie să ştiu tot ce se întâmplă la echipă, astfel se va uşura şi munca domnului Argăseală. Poate sunt unele chestiuni pe care jucătorii nu i le pot spune lui Bergodi, iar atunci ei vor veni la mine şi eu voi şti cum să comunic mai departe pentru a rezolva problema". În ceea ce priveşte scăderea salariilor jucătorilor, Panduru a afirmat: "Nu am ce să negociez cu cei din conducere, am venit aici deja din momentul când lucrurile astea s-au întâmplat. Nu cred că voi avea un cuvânt de spus, pentru că deja s-a vorbit cu jucătorii şi asta e altă problemă. Nu mă priveşte pe mine să-i dau un salariu mare sau mic unui jucător, pentru că nu sunt eu cel care dă banii, nu am treabă cu banii clubului. Dacă antrenorul va considera că un jucător merită mai mulţi bani sau nu, eu voi transmite mai departe". Panduru a dat şi amănunte despre întâlnirea pe care a avut-o luni după-amiaza cu Cristiano Bergodi şi Renzo Rossi: "Când am ales să vin să lucrez la Steaua, nu a contat că Gigi a spus că voi fi următorul antrenor al echipei. M-am uitat în ochii lui Bergodi şi i-am spus că niciodată nu voi fi antrenor în locul lui la Steaua. El nu cred că se aştepta la aşa ceva, i-a plăcut când a auzit asta şi nu cred că sunt mulţi în ţară care ar fi făcut aşa. Mulţi spun că Panduru are ceva la cap, că Panduru e nebun, dar Panduru nu e nebun, are doar nişte principii corecte pe care vrea să le respecte. Timpul va decide cine e avut dreptate şi cine nu". Fostul mijlocaş al Stelei din anii '90 a vorbit şi despre posibilitatea de a accepta o eventuală ofertă de a antrena: "Nu m-am gândit la asta şi cred că trebuie să mă gândesc la ce am acum de făcut şi nu la ce va fi. Mi-a fost dor să antrenez, dorul rămâne, dar nu ştiu ce va fi, deocamdaă sunt aici. Ce ar fi mai frumos în primul an decât ca Steaua să câştige campionatul şi eu să fiu manager? Poate voi sta până la vară, poate până mâine, poate până poimâine, asta nu e o meserie în care să ai un contract pe termen lung sau delimitat, am venit să fac treabă şi dacă nu pot să fac, vom vedea ce va fi". În încheiere, Basarab Panduru a specificat că nu a semnat încă un contract cu Steaua, deşi marţi, la ora 13:00, va susţine o conferinţă de presă în care va fi prezentat ca noul manager sportiv al roş-albaştrilor: "Nu am semnat încă un contract, cred o voi face zilele acestea. Nu văd de ce un contract m-ar lega mai mult de Steaua? E normal să semnezi un contract, dar nu asta e important, contează că m-am înţeles cu oamenii şi că gândim la fel". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 09:06 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-14-2009 09:06 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Rossi spune că Surdu a suferit o entorsă la genunchi în meciul cu Gaz Metan
Team managerul Stelei, Renzo Rossi, a declarat, luni, că atacantul Romeo Surdu a efectuat un consult şi s-a descoperit că are o entorsă la genunchi, pe care a suferit-o în finalul meciului cu Gaz Metan, însa marţi va face un RMN pentru a i se stabili cu exactitate diagnosticul.
"Am vorbit cu doctorul Radu Paligora, care s-a întâlnit luni cu Surdu şi s-a uitat la genunchiul acestuia. Din câte se pare, are o mică entorsă la genunchi, dar trebuie să mai facă o investigaţie amănunţită. Marţi va efectua o rezonanţă magnetică şi vom şti exact care e situaţia cu el", a spus Rossi. Atacantul Stelei, Romeo Surdu, a fost rezervă în meciul Gaz Metan Mediaş-Steaua, scor 2-4, dar a intrat pe teren în repriza secundă. El s-a accidentat la finalul jocului cu medieşenii şi a fost scos pe targă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 10:36 PM
|
|||
|
|||
Victor Becali: "Panduru nu reprezintă niciun fel de ameninţare pentru Bergodi! El a venit să ajute!"
Victor Becali a vorbit despre numirea lui Basarab Panduru în funcţia de director sportiv al clubului Steaua. Impresarul susţine că Pandi nu reprezintă niciun fel de ameninţare pentru antrenorul Bergodi, el a venit în Ghencea să-l ajute pe tehnician.
"Panduru a fost un mare jucător al Stelei, are multe calităţi, poate să meargă să vadă jucători pe viu şi nu se mai iau de pe DVD-uri, poate să facă multe, depinde de cât de mult vrea să se implice. Nu e o ameninţare pentru Bergodi, a venit să-l ajute", a declarat Victor Becali la Sport.ro. Impresarul a vorbit şi despre posibila convocare la echipa naţională a lui Bănel Nicoliţă. "Mie mi-a plăcut Bănel întotdeauna, dacă va juca la fel, va fi chemat fără discuţii la naţională. Răzvan nu are nimic cu el. Este simpatizat foarte mult, bine a avut şi golul ăla la Madrid, mi se rupea sufletul când îl vedeam că plânge pe teren. El e simpatic aşa şi din cauza asta îi cere lumea autografe", a spus V.Becali la Sport.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-14-2009, 10:37 PM
|
|||
|
|||
Panduru: "Nu voi putea vorbi în numele jucătorilor dacă nu voi fi prezent la antrenamente"
Noul manager sportiv al Stelei, Basarab Panduru, a vorbit despre prerogativele sale la echipa din Ghencea, spunînd că nu are de gînd să interfereze cu munca lui Cristiano Bergodi, antrenorul principal al echipei.
"Mie mi se pare normal să îl întreb pe Bergodi înainte de a lua un jucător. Pînă la urmă el îi va antrena, el va lucra cu ei. Trebuie să particip la antrenamente pentru că nu am cum să vorbesc în numele jucătorilor dacă nici nu ştiu despre ce e vorba. Eu mă cert cu toată lumea pentru Steaua. Altă echipă nu mă interesează. Dacă voi reuşi să fac trecerea de la comentator tv la manager va fi foarte bine. Dacă nu, atunci mă voi ridica de pe bancă. Sunt încrezător însă! Îmi aduc aminte de acel 8-1 de la Timişoara, cu Steaua. Nu mă scund, eu am fost antrenorul lui Poli atunci. Sunt sigur că vor fi mulţi care nu mă vor lăsa să uit. Şi nici nu are rost să mă ascund. A fost o zi neagră pentru mine", a spus Basarab Panduru la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-15-2009, 02:22 PM
|
|||
|
|||
Ionel Dănciulescu: "Ca la matematică"
Ex-dinamovistul Ionel Dănciulescu a explicat ieri diferenţele de execuţie ale foarfecii şi ce trăiri naşte o astfel de fază.
- «Danciu», din ce poziţie e mai greu să dai gol din , pe spate sau din lateral? - Părerea mea e că mai dificil este să înscrii din lateral. Pe spate, suprafaţa de lovire e mai mare, o prinzi bine, o păleşti de nu se vede... Din lateral, e ca la matematică, dacă n-ai aproximat bine, n-ai calibrat-o, «La revedere!», rişti să dai în bălării. Sau, Doamne fereşte!, dacă mai şi cazi şi ai ghinioane, te alegi şi cu umărul rupt. - Ce simţi după ce dai un astfel de gol? - Eee, îţi dai seama că prinzi aripi. Te simţi extraordinar, te simţi fotbalist. - Ai văzut golul lui Nicoliţă? - N-am văzut, dar am auzit. Îmi pun şi eu azi internet aici, la Alicante, că nu se mai poate, trebuie neapărat să văd ce se mai întîmplă în fotbalul românesc! http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut