Ştiri Steaua Bucureşti
09-05-2009, 01:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Dayro merită o şansă!"
Fostul antrenor al Stelei, Emeric Ienei este de părere că dacă tot a fost trecut pe lista trimisă la UEFA, fotbalistul columbian ar trebui să joace la prima echipă."Acum nu mai conteaza cine l-a trecut pe această listă, dar dacă tot au făcut-o, atunci Bergodi ar trebui să-i acorde lui Daryo o şansă, bine doar cind va considera el şi doar el.Cu toate că Dayro nu e pregătit fizic, tehnic este peste multi mijlocaşi ai Stelei. Până la urmă patronul are şi el calculele sale. Păi cum poate să-şi recupereze din investitţe, dacă Dayro nu va juca? Cine credeţi că plateşte pentru un fotbalist care evolueaza doar la Steaua II" ? a declarat pentru ProSport, Emeric Ienei.
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-05-2009, 01:40 PM
|
|||
|
|||
Grzelak îl bănuiește pe Becali
La antrenamentul de joi seară, tehnicianul italian le-a ţinut un discurs elevilor săi, cărora le-a spus că lista de nume trimisă pentru Europa League a fost alcătuită doar de el şi de stafful tehnic, cu excepţia numită Dayro Moreno.
Partea mai proastă pentru tehnician e că, indiferent dacă a fost sau nu aşa, jucătorii oricum îl bănuiesc pe Gigi Becali de implicare. Iar polonezul Grzelak se simţea oricum vizat după ce la derby-ul cu Dinamo fusese făcut praf de patron, care nu l-a scos din "circar" şi "nu e fotbalist de Steaua!". "Rafal, a fost decizia mea!" Joi seară, la şedinţa de pregătire de la stadionul Ghencea, italianul şi-a chemat jucătorii la mijlocul terenului: "Băieţi, singurul lucru pe care îl avem de discutat este despre lista UEFA. Rafal, nu te supăra pe mine, însă aşa am considerat eu. Nu a fost decizia patronului, decizia patronului a fost doar cu Dayro, cu restul a fost doar a mea", le-ar fi transmis tehnicianul fotbaliştilor. "Mister, nu vă cred!" Fostul mijlocaş al lui Skoda Xanthi crede că Bergodi l-a scos de pe lista Europa League la cererea patronului. Polonezul şi-a şocat toţi colegii când i-a răspuns sec tehnicianului: "Mister, nu te cred! Este părerea mea şi merg cu ea până la capăt". După reacţia fotbalistului, antrenorul a început imediat şedinţa de pregătire, însă nu înainte de a-i transmite că va avea o discuţie individuală cu el. "Vinovat pentru întocmirea listei de Europa League este Bergodi. Nu trebuia să accepte ce a făcut Becali" - Anghel Iordănescu, fost antrenor Steaua http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-05-2009, 02:28 PM
|
|||
|
|||
Cristiano Bergodi are in continuare probleme in centrul apararii. Titular dupa plecarea lui Dorin Goian, Eugen Baciu s-a accidentat si va sta o luna pe tusa.
|
|||
09-05-2009, 04:01 PM
|
|||
|
|||
O sa fie trecut Tudose la loc probabil iar Rada va juca titular langa Ghionea. Poate face si cu el un ,,balet sincron'' cum a facut si cu Nesu...
''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough |
|||
09-05-2009, 04:51 PM
|
|||
|
|||
a venit in sfarsit si vremea lui Rada
Nu lasa pe maine ce poti face azi...lasa pe poimaine! |
|||
09-05-2009, 05:45 PM
|
|||
|
|||
Mai bine nu venea...
''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough |
|||
09-05-2009, 06:13 PM
|
|||
|
|||
Niciun jucător de la echipa mare pentru Steaua II
Ţinând cont că are jucători plecaţi la loturile naţionale, iar o parte dintre elevii săi sunt accidentaţi, după antrenamentul de vineri seară, Cristiano Bergodi a decis să nu-i trimită nicun jucător lui Leo Strizu la Steaua II pentru partida de mânie cu Dunărea Galaţi. Astfel, în aceste condiţii, tehnicianul echipei secunde a clubului din Ghencea se va baza doar pe propriile vedete, precum, Cezar Lungu, Rusu, Bâtfoi şi Al. Iacob . Totodată, Dayro Moreno va face şi el deplasarea la Galaţi, urmând ca în ziua jocului cu Dunărea, Leo Strizu să se decidă dacă îl va folosi pe columbian încă din primul minut. Partida Dunărea Galaţi - Steaua II va fi trasmisă pe Sport.ro în direct cu începere de la ora 13:00
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-05-2009, 06:50 PM
|
|||
|
|||
"Bergodi trebuie să lucreze în linişte"
Fostul căpitan la roş-albaştrilor, Liţă Dumitru este convins că actualul antrenor al echipei din Ghencea, Cristiano Bergodi poate să facă treabă bună la Steaua. "Bergodi este un antrenor bun. A preluat Steaua într-o perioadă mai puţin bună pentru această formaţie. Nu uitaţi, că ei au prins o calificare în cupele europene doar în ultima etapă a returului campionatului trecut. Nu e uşor să începi o reconstrucţie a echipei cu jucători tineri, iar apoi să ţi se ceră şi rezultate imediate, gen, Cupa României, campionat şi Europa League. Din acest motiv, eu cred că Bergodi trebuie lăsat să lucreze în linişte la echipă. Lăcătuş lucra cu alt nucleu de jucători, in schimb ce actualul antrenor lucrează constant cu jucători precum Onicaş şi Andrei Ionescu, fotbalişti pe care Lăcătuş nu-i folosea", ne-a spus fostul internaţional.
În continuare, "paznicul" lui Pele de la CM "70" este de părere că CFR Cluj, Unirea Urziceni şi Dinamo se vor bate pentru titlu de campioană. "Dacă, momentan Steaua nu intră în calcule pentru campionat, în schimb, Dinamo rămâne Dinamo, iar Unirea Urziceni şi CFR Cluj au cele mai bune loturi ale Ligii I. În opinia mea, aceste trei formaţii se vor bate pentru câştigarea campionatului, cu precizarea că nici Poli Tmişoara nu trebuie exclusă din această luptă", a încheiat Liţă Dumitru. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-06-2009, 12:57 PM
|
|||
|
|||
Tininho, out şi la Steaua II!
Criticat de patron şi lăsat pe dinafara listei pentru meciurile din Europa League, fundaşul nu poate face faţă nici pretenţiilor de la echipa secundă.
Steaua pare a se fi lămurit în privinţa calităţilor lui Miguel Tininho, jucător adus gratis de la Belenenses la jumătatea lui iulie. De atunci, fundaşul în vîrstă de 28 de ani, s-a pregătit cu prima echipă, însă insuficient pentru a-l determina pe Bergodi să îl folosească mai mult de cinci minute în Europa League şi nici unul în Liga I! "Mai mult încurcă la juniori" În consecinţă, Tininho a fost trimis să se pună pe picioare în meciurile de la Steaua II, în Liga a II-a. "Mai mult ne încurcă. Nu e vorba numai de faptul că a fost în urmă cu pregătirea fizică, ci şi de calităţile pe care le deţine. Mai bine folosim un tînăr de perspectivă în locul lui", au dezvăluit surse din conducere. De altfel, la meciul de azi al "satelitului" cu Dunărea Galaţi, apărătorul a rămas acasă după ce a discutat cu Bergodi. Neinclus pe lista uEFA Iar ca lucrurile să fie clare în privinţa lui, Steaua a decis să îl lase pe dinafara listei cu care Cristiano Bergodi va ataca grupele Europa League. În locul lui, pe tabelul trimis la UEFA a apărut Emeghara, chiar dacă revenirea nigerianului este aşteptată, în cel mai bun caz, într-o lună. "Am considerat că Emeghara, chiar şi în situaţia de faţă, cînd va reveni va avea un avantaj faţă de Tininho" a fost explicaţia tehnicianului italian. "Eu nu îl transferam în viaţa mea pe Tininho la Steaua. Bine măcar că nu am dat bani pe el şi că a venit gratis!" - Gigi Becali, patron Steaua "Trebuie să avem răbdare cu Tininho. Poate fi un jucător util echipei în viitorul apropiat" - Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua 120.000 de euro este salariul lui Tininho la Steaua, care are un contract pe un an, cu drept de prelungire pe alţi doi 5 minute a jucat fundaşul pînă acum pentru echipa din Ghencea, în turul cu Saint Patrick's din Europa League 1 an a stat portughezul pe bară fără a avea probleme medicale, între februarie 2008 şi ianuarie 2009 http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-06-2009, 12:59 PM
|
|||
|
|||
Împins în faţă!
Dayro Moreno va fi titular azi în meciul Dunărea Galaţi - Steaua II. Roş-albaştrii speră ca el să revină la echipa mare în maximum o lună.
Revenit de doar două săptămîni în curtea steliştilor, Dayro Moreno (24 de ani) are un statut aparte în Ghencea. Deşi se află în urmă cu pregătirea, el va fi folosit azi din primul minut în Liga a II-a, în partida jucată cu Dunărea Galaţi de echipa secundă a Stelei. Trecut de Gigi Becali pe lista UEFA, columbianul are de partea sa susţinerea din plin a patronului. "Dayro trebuie forţat şi o să vedeţi că va juca din nou la prima echipă. Aşa o să-mi fie şi mie mai uşor să îl vînd, că îl mai vede lumea!", a spus Becali. Oficialii Stelei speră ca acesta să revină în lotul echipei mari într-o lună de zile. Astăzi, de la ora 13:00, în meciul de la Galaţi, el va avea rolul decarului de la mijlocul terenului. "Sîntem destul de sceptici în privinţa lui, dar poate o să facă vreo fază sau va da vreo pasă de ne va lăsa cu gura căscată", au spus aceştia. 10 săptămîni a lipsit Moreno de la Steaua, timp în care nu s-a antrenat deloc, motiv pentru care s-a îngrăşat cu 5 kilograme Ovidiu Petre, apt cu Bistriţa? Accidentat la genunchi încă din luna aprilie, staff-ul medical al Stelei speră că Ovidiu Petre va putea reveni pe teren la meciul cu Gloria Bistriţa, de pe 4 octombrie. În aceeaşi situaţie cu mijlocaşul în vîrstă de 27 de ani se află şi Emeghara. Nigerianul va fi apt tot în octombrie, după un an şi jumătate de absenţă. "Szekely şi-a luat fiţe şi talente!" Gigi Becali consideră că evoluţiile lui Szekely nu au fost din ce în ce mai slabe din cauza criticilor sale. "Szekely să suporte criticile mele, că sînt patron. Şi-a luat fiţe şi talente, şi are pretenţii să-l laud după fiecare meci? Uite-l pe Onicaş, băiat cuminte. Se pregăteşte, pune în practică ce zice Cristiano, are ocazii de gol şi la final îl felicit. Dar cum să zic de Szekely că a fost bun cînd el a distrus meciuri?!", a spus Becali. Lăcătuş se ia de Bergodi şi de Gigi! Fostul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuş, e deranjat de faptul că Bergodi e lăudat chiar şi după eşecurile echipei. "Dacă eram eu în locul lui Bergodi şi nu cîştigam nici un meci cu CFR, Urziceni şi Dinamo, toată mass-media mă făcea zdrenţe. Gigi Becali ar fi făcut nişte declaraţii care mă aduceau în situaţia în care mă determinau să plec", a spus Lăcătuş. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut