Ştiri Steaua Bucureşti
11-12-2009, 07:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Gabi Balint: "Intreg fotbalul romanesc traieste din amintiri"
Fosta glorie a Stelei, Gabi Balint, crede ca rezultatele actuale ale fotbalului din Romania nu ne fac deloc cinste, iubitorii acestui sport continuand sa traiasca din performantele generatiilor de exceptie din trecut.
"Deocamdata intreg fotbalul romanesc traieste din amintiri. Nu avem din ce altceva sa traim, pentru ca rezultatele care sunt acum nu ne fac deloc cinste. Ce putem face acum? Ne amintim, mai scoatem un DVD cu un meci din trecut, o emisiune cu fosti fotbalisti si asta e. In primul rand nu vrem progres, incepand cu conducatorii fotbalului romanesc. Ceea ce predomina este cearta, mizeria, hotia, tot ce este mai urat. Este foarte greu sa schimbi mentalitatea care este in fotbal. Noi nu suntem ascultati, suntem luati la misto, iar asta nu va duce la niciun pas inainte. Nu mai exista respect pentru cei care au facut ceva in sport. Cel care are banul, acela conteaza", a declarat Gabi Balint pentru Sport Total FM. Referitor la fotbalul anilor '80, la modul in care percepeau jucatorii de atunci fotbalul si la prietenia sa cu Miodrag Belodedici, Balint a spus: "In acea periada, noi mergeam foarte mult pe latura sentimentala, nu financiara. Nu traiam fotbalul doar pentru bani. Ne placea lumea care venea la stadion, dar si momentele dinainte de meci. Stand mult in cantonamente se legau relatii de prietenie intre noi, ieseam in oras cu colegii, alaturi de sotii. Noi am ramas foarte buni prieteni, chiar daca tinem legatura cu unii mai rar, dar cu Belo vorbesc saptamanal. Ne intalnim si mai revedem un meci de-al nostru." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 07:15 PM
|
|||
|
|||
Ciprian Tătăruşanu s-a săturat!
Portarul Ciprian Tătăruşanu este supărat că, de la instalarea lui Mihai Stoichiţă, nu a prins nici un minut în Europa sau în Liga I
Ciprian Tătăruşanu (23 de ani) nu mai suportă rolul de rezervă pe care îl are de la sosirea lui Stoichiţă, în condiţiile în care cu Cristian Bergodi ştia că e titular incontestabil. Nemulţumirea tînărului portar se accentuează pe zi ce trece, mai ales că prestaţiile excelente ale lui Zapata l-au "condamnat" practic pe bancă. Mai mult de atît, ştie că "Lippi" i-a spus clar columbianului că el este în viziunea lui numărul 1 între buturi. Tătăruşanu le-a spus apropiaţilor că e posibil să ceară conducerii, la finalul turului, să îl lase să joace sub formă de împrumut la o altă echipă. "Eu am venit la Steaua să apăr! Decît să stau aici pe bancă, mai bine merg să joc în altă parte!", s-a plîns Ciprian, care are un salariu de 150.000 de euro pe sezon, înţelegerea cu Steaua expirînd în vara lui 2013. Doar 120 de minute bifate în două luni! De la plecarea lui Bergodi, Tătăruşanu a apărat în ultimele două luni doar 120 de minute, în Cupă, acolo unde Steaua a fost eliminată de Gloria Bistriţa la loviturile de departajare. El a mai primit o lovitură după ce a pierdut şi echipa naţională, Lucescu preferîndu-l pe Bornescu în locul său pentru amicalul cu Polonia. Şi Vîtcă a păţit la fel În aceeaşi situaţie cu Tătăruşanu s-a aflat şi Vîtcă (27 de ani), care după un an şi jumătate de stat pe bară la Steaua a cedat şi a cerut conducerii să îl lase să joace la Gaz Metan Mediaş, acolo unde este împrumutat şi acum. Vîtcă fusese adus în vara lui 2007 de la Oţelul, la dorinţa lui Olăroiu, pentru 500.000 de euro, însă după plecarea acestuia nu a putut să prindă poarta decît extrem de rar în mandatele lui Hagi, Lăcătuş, Dorinel Munteanu şi Pedrazzini. 5,60 este media notelor primite de Ciprian în gsp ca urmare a prestaţiilor din Liga I. Zapata are o medie de 6,88 7 goluri în 9 meciuri a încasat Tătăruşanu, în timp ce Zapata a primit 8 în 14 jocuri http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 07:25 PM
|
|||
|
|||
Pleacă 7 jucători de la Steaua?
Mai mulţi stelişti sînt în pericol de a se despărţi de club la finalul turului, urmînd să le fie reziliate contractele sau să fie împrumutaţi
Cinci săptămîni o mai despart pe Steaua de ziua ultimului meci oficial al anului 2009, cu Twente, pe 17 decembrie, în Ghencea, dar deja staff-ul tehnic şi cel administrativ fac lista cu jucătorii care nu se vor mai regăsi în lot şi anul viitor. Primele două nume care vor intra în remaniere vor fi Bibişkov şi Grzelak, cei doi urmînd să fie îndepărtaţi la ordinul lui Becali. Apoi, Szekely se va afla din nou pe lista de transferări şi va fi cedat la prima ofertă, iar Tătăruşanu vrea să plece 6 luni pentru a avea meciuri în picioare la altă echipă. În fine, pe lista posibililor plecaţi se află şi 3 puşti: Tudose, Ninu şi Ochiroşii. Primul a dezamăgit ori de cîte ori a jucat şi cuplul Panduru-Stoichiţă vrea să-l cedeze altei echipe, sub formă de împrumut, la fel cum se va proceda şi cu Ninu şi Ochiroşii, alţi doi fotbalişti care nu l-au încîntat deloc pe "Lippi". În locul lor, Stoichiţă vrea 3-4 jucători, cîte unul în fiecare compartiment. 5 jucători s-au despărţit de Steaua în iarna trecută: Rădoi a fost vîndut, Neaga, Arthuro şi Abel Moreno au fost daţi afară, iar Vîtcă, împrumutat la Gaz Metan "Mi-au înjurat familia" Mihai Stoichiţă spune că gestul său din meciul cu Alba-Iulia, cînd le-a făcut semn unora dintre fani să tacă din gură, a venit pe fondul înjurăturilor primite pe toată durata partidei. "Dacă mă apostrofau pe mine, asta e. Nu ziceam nimic. Dar cît să mai rezist cînd îmi înjură familia?", a spus Stoichiţă. Eşec la ultima fază Echipa secundă a roş-albaştrilor, antrenată de Leo Strizu, a pierdut ieri după-amiază meciul restanţă cu Săgeata Stejaru (0-1). Golul gazdelor a fost marcat de Ştefan Ciobanu chiar la ultima fază a meciului. La partidă au asistat Mihai Stoichiţă, Ţiţi Dumitriu şi vicepreşedintele clubului din Ghencea, Teia Sponte. Pentru Steaua II au evoluat următorii jucători: Portnojs - Mustaţă, Tudose, Mihai, Filip - Pazon, Bejan, Lazăr, Albu, Năstăsie şi Bîtfoi. Pe parcurs au mai intrat Rusu, Stegaru şi Abuzătoaie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 07:28 PM
|
|||
|
|||
"Sînt interzişi definitiv!"
Argăseală spune că fanilor deja blocaţi nu li se va mai permite intrarea niciodată
- Domnule Argăseală, ce pot face cei 90 la sută dintre abonaţi care sînt interzişi? - Tot ce pot face e să vină la club şi să-şi recupereze banii pe care i-au achitat în vară, atunci cînd au achiziţionat de la noi pachetul. Primii dintre ei au şi venit la club, le-am anulat abonamentul şi au încasat sumele de bani integral pe abonament. - Şi cît timp sînt interzişi? - Definitiv! Nu vor mai putea intra pe stadionul Ghencea, la meciurile Stelei, asta să fie clar! Să vadă că nu e de joacă. 5,2 milioane de euro a încasat Steaua doar din vînzarea de abonamente şi bilete în sezonul trecut pentru meciurile din campionat şi din cupele europene http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 07:30 PM
|
|||
|
|||
Andrei Ionescu: "Eu încă mai cred că ne putem califica în primăvara europeană"
Mijlocaşul Stelei, Andrei Ionescu, spune că atmosfera din vestiarul trupei din Ghencea este una bună şi că păstrează încă speranţe că echipa sa va obţine calificarea în primăvara europeană.
"La club este bine, suntem pe un drum bun şi sperăm să continuăm aşa. Campionatul este lung, oricine poate încurca pe oricine şi noi trebuie să tratăm serios fiecare meci. Atmosfera din vestiar este una bună, pentru că suntem sus în clasament. Cred că înfrângerea din meciul cu Fenerbahce a fost un duş rece. Am văzut caseta cu meciul şi până la urmă nu cred că am făcut o partidă atât de rea. Eu încă mai sper la calificare, dacă vom câştiga ultimele două meciuri, cred că ne putem califica", a spus Andrei Ionescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 07:31 PM
|
|||
|
|||
Emeric Ienei: "7 jucători daţi de Steaua? Unii nu au avut nici măcar ocazia să dezamăgească"
Emeric Ienei a vorbit despre iniţiativa conducătorilor Stelei de a renunţa la serviciile a nu mai puţin de 7 jucători la finalul turului şi spune că unora dintre ei nu li s-a dat nici măcar oportunitatea să demonstreze de ce sînt în stare.
"Antrenorul e responsabil de hotărîrile pe care le ia, el e primul care decide ce se întîmplă la echipă. Nu ştiu care dintre jucătorii menţionaţi ar merita să rămînă, ştiu doar că unii nu au avut nici măcar timp să dezamăgească. Au evoluat foarte puţin, unii nici nu au fost încercaţi în campionat sau cupe europene. Cred că Stoichiţă e suficient de deştept să facă ceea ce trebuie, iar deciziile sale să se dovedească a fi în folosul echipei. Szekely? El a evoluat mai mult, dar cred că în ceea ce-l priveşte se poate vorbi de un blocaj psihic. E un fotbalist bun, însă îşi doreşte prea mult să arate că merită banii care s-au dat pe el şi de aceea nu-i ies nici măcar execuţiile simple", a spus Ienei pentru gsp.ro. Steaua intenţionează să se despartă de nu mai puţin de 7 jucători la finele turului de campionat: Janos Szekely, Ciprian Tătărulanu, Krum Bibişkov, Rafal Grzelak, Alexandru Tudose, Ducu Ninu şi Răzvan Ochiroşii. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 07:37 PM
|
|||
|
|||
Hoţii i-au furat lui Mihai Stoichiţă maşina BMW X6
Mihai Stoichiţă a fost prădat de hoţi la Constanţa, aceştia furîndu-i automobilul BMW X6 din faţa hotelului. Maşina nu era asigurată
Ghinioanele se ţin scai de tehnicianul roş-albaştrilor. Luni seară a intrat în conflict cu suporterii la meciul cu Alba-Iulia, iar marţi a fost prădat de hoţi la Constanţa, acolo unde a mers pentru a urmări partida dintre Săgeata Stejaru şi Steaua II. BMW-ul X6 al antrenorului a dispărut noaptea din faţa hotelului în care acesta era cazat. "M-am trezit dimineaţă şi nu mai era maşina. Aştept să afle poliţia cine a furat-o", a spus Stoichiţă. Antrenorul echipei din Ghencea nu avea asigurare Casco la maşină, astfel încît acesta nu îşi poate recupera paguba! Preţul pe care Stoichiţă l-a plătit pentru bolidul său a fost de aproape 100.000 de euro. "Era o maşină foarte tare, avea foarte multe opţiuni, printre care şi alarmă cu amprentă digitală", spun apropiaţii tehnicianului din Ghencea. În aceeaşi noapte, la doar cîteva sute de metri de hotelul în care s-a cazat Stoichiţă, a mai fost furată o maşină de teren BMW. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 07:42 PM
|
|||
|
|||
Gigel Coman: "E vital să-i ai pe fani alături. Nu ştiu de ce s-au îndepărtat aşa de Steaua"
Fostul mijlocaş al Stelei, Gigel Coman, spune că suporterii din Ghencea por reprezenta un avantaj important pentru gruparea din Ghencea şi explică motivele pentru care debutul întrecerii interne este atît de echilibrat.
"E vital să ai suporterii lîngă tine, sînt un atu foarte important atunci cînd te încurajează. E bine să ştii cum să-i ţii aproape şi să-i determini să vină în număr cît mai mare la stadion. Nu ştiu de ce şi nici nu vreau să insist asupra motivelor care i-au determinat să se îndepărteze de Steaua. Campionatul a început foarte tare, fiecare echipă pare în stare să producă surprize. Cluburile mari nu mai joacă la fel cum o făceau înainte, Steaua, Dinamo, Urziceni, nu au mai avut începutul de sezon obişnuit, nu-şi mai impun supremaţia încă din primele etape. Nu poţi face previziuni în acest moment, oricît ai încerca. După fiecare joc se schimbă clasamentul, orice rundă e importantă", a spus Gigel Coman pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 07:45 PM
|
|||
|
|||
Stoichiţă: "Am vorbit şi cu patronul, cred că trebuie întărit valoric lotul cu 2-3 jucători"
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, a declarat astazi ca isi doreste cativa fotbalisti care sa dea omogenitate lotului formatiei pe care o antreneaza.
"În acest tur de campionat ne-au lipsit mulţi jucători importanţi şi a trebuit să improvizez. Am vorbit şi cu patronul, cred că trebuie întărit valoric lotul. Nu cu mulţi jucători, cu 2-3 care să dea omogenitate valorică. Nu numerică, asta e foarte important", a declarat Stoichiţă la Realitatea FM. Apoi a precizat: "Trebuie să avem un dialog cu suporterii, pentru că sunt neînţelegeri de ambele părţi. Poate e greu să stingem conflictul, dar măcar să nu ia amploare. Vin unii care au antipatie împotriva mea şi mă înjură pe mine. De aceea le-am răspuns şi eu la ultimul meci". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-12-2009, 07:46 PM
|
|||
|
|||
Tătăruşanu: "Sunt nemulţumit de faptul că nu joc, asta îşi doreşte orice fotbalist"
Portarul de 23 de ani al Stelei, Ciprian Tatarusanu, a afirmat astazi ca este nemultumit pentru ca nu este titularizat, insa a precizat ca nu doreste sa plece din Ghencea.
"Se poate spune ca sunt nemultumit de faptul ca nu joc, deoarece asta isi doreste orice fotbalist. Nu-mi ramane decat sa ma pregatesc si mai bine si sa-l determin pe antrenor sa apeleze la mine. Astept sa-mi vina randul sa intru din nou in poarta si sa demonstrez ca merit sa fiu titular", a spus Tatarusanu pentru site-ul oficial al Stelei. "Antrenorul m-a incurajat si mi-a spus ca isi doreste sa se bazeze 100% pe mine atunci cand va apela la serviciile mele. Concurenta dintre mine si Zapata este una loiala si suntem buni prieteni. Nu s-a pus problema sa ma gandesc sa plec de la Steaua, asa cum s-a speculat", a continuat portarul ros-albastrilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
51 Musafir(i)
51 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut