Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
11-27-2009, 06:48 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Basarab Panduru: "Mihai Stoichiţă e peste Dan Petrescu şi Marius Lăcătuş"

Basarab Panduru e convins că actualul antrenor al Stelei e mai bun decît foştii mari fotbalişti din Ghencea, care au rezultate la Urziceni şi la Vaslui

Managerul general al Stelei a ieşit ieri să-l susţină public pe antrenorul în funcţie al echipei, Mihai Stoichiţă, pus la zid inclusiv de Gigi Becali după eşecul cu Astra, scor 1-2. Panduru a făcut o comparaţie între actualul tehnician al roş-albaştrilor şi doi dintre cei mai în vogă tehnicieni din Liga I în momentul de faţă.

"Dan Petrescu e un antrenor bun. Lăcătuş la fel, şi el este un antrenor bun, dar pentru mine cel mai bun antrenor din ţară este Mihai Stoichiţă, deci e mai bun şi decît ei. Să nu uităm că Stoichiţă a venit în Ghencea într-un moment extrem de greu, a scos echipa la lumină şi acum nu mi se pare normal să fie pus la zid după primul meci în care Steaua a pierdut. Nu e vorba de nici o demitere în cazul lui, el n-are nici o vină pentru eşecul de la Ploieşti deoarece a pregătit foarte bine jocul", a spus Panduru ieri.

Dacă în privinţa duelului cu Lăcătuş, pentru Stoichiţă va fi cea dintîi confruntare abia duminică seara, actualul antrenor al Stelei s-a duelat cu Dan Petrescu o singură dată, pe vremea cînd Bursucul era antrenor în Regie. A fost victorie pentru Petrescu în jocul Sportul - Oţelul 3-2.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-27-2009, 06:49 PM
Tănase reprofilat!

Pentru că n-a dat randament pe posturile unde a fost încercat de Stoichiţă, piteşteanul va fi folosit cu FC Vaslui în zona în care s-a consacrat: mijlocaş stînga

"Tănase are supercalităţi şi el trebuie folosit ca atacant" a fost concluzia pe care Stoichiţă a tras-o referitor la Tănase, după cîteva săptămîni de cînd a preluat echipa. Acum însă, după ce l-a folosit pe piteştean pe diverse posturi, de atacant retras sau mijlocaş central ofensiv, iar evoluţiile lui au fost slabe, Stoichiţă a renunţat la idee.

Pentru derby-ul cu Vaslui, capital în ceea ce priveşte titlul de campioană de toamnă, Stoichiţă îl va folosi pe Tănase exact pe postul pe care a explodat în fotbalul românesc şi a fost propulsat şi în echipa naţională: cel de mijlocaş stînga. În sezonul trecut, la FC Argeş, Tănase a jucat 30 din cele 33 de meciuri ca mijlocaş de bandă.

5,50 e media notelor GSP ale lui Tănase în actualul sezon, doar 3 jucători fiind în spatele său din actualul lot al Stelei: Bibişkov, Ninu şi Bicfalvi

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-27-2009, 06:51 PM
Stoichiţă: "Sunt impresionat de Dayro!"

Subiectul zilei de azi a fost, fără îndoială, noua escapadă bahică a dinamoviştilor. Clubul din Ştefan cel Mare nu este, însă, singurul care se confruntă cu astfel de probleme, cu aproximativ două săptămâni în urmă Dayro Moreno călcând şi el pe bec.

Stoichiţă dă asigurări că acel episod nu se va mai repeta şi susţine că jucătorul columbian este extrem de determinat să îşi ia revanşa pe gazon.

"M-a impresionat Dayro. Am vorbit astăzi cu el şi este ambiţionat de criticile din ultimul timp. A spus că va da totul pentru echipă în meciurile care au rămas. Sunt convins că are puterea de a trece peste tot ce i s-a întâmplat în ultimul timp. Mi-a spus că îşi aduce aminte cu exactitate ce a făcut în acea seară: ce a băut, cât a băut.", a spus tehnicianul pentru postul de televiziune B1TV.

Vulcanul Gigi
'Lippi' este perfect conştient de faptul că patronul din Ghencea este extrem de imprevizibil: "Eu îl ştiu pe Gigi, este ca un vulcan care ar putea erupe în orice clipă, dar poate fi calmat la fel de simplu".

În ceea ce priveşte marea dispută din Ghencea, de duminică, când Vasluiul lui Lăcătuş va încerca să obţină a 9-a victorie consecutivă, Stoichiţă a afirmat: "Politica domnului Porumboiu se vede. A adus jucători valoroşi şi rezultatele încep să apară. Meciul va fi unul foarte frumos. Oricât de mult îl apreciez eu pe Lăcătuş, abia aştept să îl înving"

Singurul inconvenient în calea spectacolului este reprezentat de gazon, care se va prezenta în condiţii ideale abia în primăvară.

"Din păcate, terenul nu este în cele mai bune condiţii, abia în primăvară vom avea un gazon bun. Asta este, şi noi şi Vasluiul vom juca în aceleaşi condiţii. Sper ca la final noi să fim cei care vor lua cele trei puncte", a conchis antrenorul Stelei.

11-27-2009, 06:52 PM
"Argăseală nu va fi niciodată MM Stoica!"

Mirel Rădoi, fostul căpitan al echipei Steaua, a comentat ieri, pentru ProSport, "ţepele" pe care le-au luat fotbalişti importanţi, care în trecutul apropiat au obţinut performanţe notabile pentru gruparea din Ghencea.

În ultimele săptămâni, jucători precum Goian, Lovin şi Neşu au povestit că Steaua nu le-a mai achitat restanţele financiare după ce s-au transferat la alte cluburi. Rădoi, căpitanul echipei calificate în semifinalele Cupei UEFA ediţia 2006 şi unul dintre oamenii care au îndrăznit să povestească tratamentul rezervat fotbaliştilor în "lagărul" Ghencea, nu e nici surprins, nici dezamăgit de scandalurile de la fosta sa echipă.

Paralele inegale
Practic, situaţia de la Steaua se vede la fel, indiferent că e privită din Arabia Saudită (acolo unde joacă acum Mirel Rădoi), din Italia (unde e legitimat Dorin Goian) sau din Germania (unde s-a refugiat Florin Lovin).
Toţi jucătorii indică un singur vinovat principal pentru modul incorect în care sunt trataţi: actualul preşedinte, Valeriu Argăseală. Şi, de asemenea, toţi indică drept principală cauză a degradării situaţiei de la Steaua tocmai schimbarea produsă la vârf, prin plecarea lui Mihai Stoica şi venirea lui Valeriu Argăseală. Acesta din urmă e acuzat că-şi "sifonează" jucătorii la patron, că n-are personalitate şi că nu ezită să-i păcălească la bani!

-Mirel, probabil că ai aflat ce au păţit alţi foşti jucători stelişti plecaţi din Ghencea cu banii pe care ar fi trebui să-i primească. Şi tu erai supărat la un moment dat...
-Aşa este, dar acum nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Chestiunea banilor este o problemă personală şi fiecare trebuie să şi-o rezolve după cum crede de cuviinţă.

-Să înţelegem că tu ţi-ai primit banii datoraţi de Steaua?
-Nu. Să înţelegeţi că, în momentul în care am semnat cu Al-Hilal, am renunţat la acei bani!

-Atunci cum se face că eşti atât de calm?
-Eu am spus şi repet acest lucru. Anume doar că Valeriu Argăseală nu va fi niciodată Mihai Stoica! Concluziile le trageţi voi.

-Despre problemele din prezent ale Stelei ce ne poţi spune?
-Nu pot spune decât că sunt în altă parte şi că sunt concentrat asupra a ceea ce fac în prezent

11-29-2009, 06:28 PM
Ovidiu Petre: "Sperăm să se oprească aici victoriile Vasluiului"

Mijlocaşul defensiv al Stelei, Ovidiu Petre, spune că succesul cu Vaslui este obligatoriu şi că nu va vorbi înainte de meci cu Lăcătuş, ci abia după fluierul final.

"Vaslui are opt victorii consecutive, dar speram sa se opreasca aici. Fiecare isi face treaba acolo unde este, cu Marius Lacatus voi vorbi doar dupa meci, cand sper sa fim pe primul loc. Daca vrem sa fim acolo sus, trebuie sa batem Vasluiul", a declarat Ovidiu Petre pentru Antena 1.

11-30-2009, 09:10 AM
Stoichiţă: "Am avut mai multe ocazii şi o posesie mai bună, ştiam că vom câştiga"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, duminică, după victoria cu FC Vaslui, scor 2-1, obţinută în ultimult minut, că formaţia din Ghencea merita să se impună deoarece a dominat clar jocul şi a crezut în victorie chiar şi atunci când adversarul conducea pe tabelă.

"Am avut mai multe ocazii şi o posesie mai bună, dar ştiam că vom câştiga. Le-am şi spus jucătorilor la pauză că vom câştiga, să nu aibă dubii şi să se concentreze până la final. Vasluiul este o echipă ofensivă, aşa cum îmi place şi mie. Echipa noastră a stat bine, are putere, şi mă bucur că ne-am impus într-un meci important", a afirmat Stoichiţă.

Tehnicianul s-a declarat iritat faţă de apostrofările fanilor, dar s-a bucurat pentru că Lăcătuş a fost primit cu aplauze de spectatori. "Nu ştiu unde va duce această stare de tensiune, deşi nu cred că meritam să fim apostrofaţi. Mă bucur că o mare parte dintre fani şi-a întors apoi faţa către noi după golul lui Kapetanos. Gestul de la final, când le-am făcut semn să tacă, a fost doar pentru vreo 20 de inşi, care mă înjură tot timpul, poate au unele interese. Mă bucur însă că Lăcătuş este apreciat şi lăudat, e un prieten, el e vulturul de pe emblema Stelei", a mai afirmat tehncianul.

Stoichiţă speră acum ca Steaua să obţină un rezultat pozitiv în Liga Europa, cu Şerif Tiraspol: "Strateagia din acest meci a fost legată de meciul cu Şerif, am împărţit efortul pe zone. Ne dorim o victorie la Tiraspol şi sperăm ca Fenerbahce să scoată un rezultat care să ne fie favorabil. O victorie cu Şerif ar fi o revanşă faţă de egalul din tur şi poate că în ultima etapă vom avea o finală la Bucureşti".

Steaua s-a impus, duminică, scor 2-1, pe teren propriu, în faţa celor de la FC Vaslui, graţie unui gol marcat de Szekely în ultimul minut de joc, reuşind să întrerupă seria de opt succese a formaţiei pregătite de Marius Lăcătuş.

11-30-2009, 09:12 AM
Rada: "Sunt foarte fericit pentru succes, am sperat tot timpul"

Fundaşul Ionuţ Rada spune că echipa şi-a dorit victoria şi pentru Mihai Stoichiţă, care a devenit ţinta fanilor.

"Sunt foarte fericit pentru succes, am sperat tot timpul. A trebuit să facem totul pentru a câştiga acest meci, am crezut până în ultima secundă şi Dumnezeu ne-a răsplătit. Am luptat şi pentru Mihai Stoichiţă, nu e normal ce i se strigă. E bine şi că am oprit seria de victorii a Vasluiului, e foarte important să avem rezultate bune", a opinat acesta, adăugând că acum "Steaua se gândeşte doar la meciul cu Şerif, unde merge pentru a câştiga, e singura ei şansă".

Steaua s-a impus, duminică, scor 2-1, pe teren propriu, în faţa celor de la FC Vaslui, graţie unui gol marcat de Szekely în ultimul minut de joc, reuşind să întrerupă seria de opt succese a formaţiei pregătite de Marius Lăcătuş.

11-30-2009, 09:13 AM
Toja: "Sunt foarte bucuros, e un rezultat important pentru noi"

Columbianul Juan Carlos Toja crede că victoria Stelei este cu atât mai importantă, cu cât a reuşit să stopeze elanul vasluienilor: "Sunt foarte bucuros, e un rezultat important pentru noi. Trebuie să menţinem aceeaşi atitudine, am jucat foarte bine şi am fost norocoşi pe final. Vaslui a fost o echipă grea, dar e important că ne-am impus şi că suntem pe primele locuri".

11-30-2009, 09:23 AM
Szekely: "Eu am deja contract cu Steaua pe viaţă"

Autorul golului victoriei, Janos Szekely, a fost mulţumit pentru succes şi a comentat declaraţiile patronului Gigi Becali, care a spus despre el că "va rămâne pe viaţă": "Eu am deja contract cu Steaua pe viaţă. Eu mă pregătesc întotdeauna, încerc să dau ce e mai bun, dar nu îmi iese tot timpul. Nu cred că acest gol m-a ajutat să rămân la Steaua, am demonstrat că merit", a apreciat acesta.

Mijlocaşul susţine că Steaua a învins una dintre formaţiile care luptă pentru titlul de campioană în acest sezon. "Ne doream mult să câştigăm pentru a ne menţine acolo sus. Victoria a venit în ultimult moment, dar e cu atât mai bine. Credeam în victorie, aveam nevoie de ea, am învins o echipă care se bate la titlu. Acesta victorie va conta mult pentru moralul nostru. Sper ca fanii să îl încurajeze mereu pe antrenorul advers, iar rezultatul să fie în favoarea noastră", a mai precizat Szekely.

11-30-2009, 03:41 PM
Ienei: "O repriză destul de bună, în care Steaua a dominat"

Fostul antrenor al Stelei, Emeric Ienei, a declarat la GSP TV că Steaua a dominat prima repriză a meciului cu Vaslui.

"Eu zic că a fost o repriză destul de bună, în care Steaua a dominat mai mult. Vaslui a profitat de jocul la offside al apărării Stelei şi a marcat golul", a spus Ienei. Acesta a comentat şi faza în care Steaua putea marca, în minutul 26, cînd Kapetanos şi Ovidiu Petre au trimis succesiv mingea în transversală. "Se întîmplă, din nenorocire pentru Steaua s-a întîmplat acum cînd Steaua avea mai mare nevoie de gol", a spus Ienei.

Pentru a doua repriză, Ienei e de părere că Steaua ar trebui să atace mai mult. "Ar trebui să împingă jocul mai mult în terenul adversarilor, să-l joace mai mult pe Kapetanos, care poate face diferenţa", a adăugat acesta.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
47 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut