Ştiri Unirea Alba-Iulia
10-19-2009, 10:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
"Dumnezeu e sus şi vede", a reacţionat Zăgrean
Aflat în tribună tocmai în ziua când şi-a celebrat vârsta de 23 ani, fostul coechipier al lui Poverlovici, Andrei Zăgrean s-a bucurat pentru victoria făcută cadou de viitori săi colegi împotriva echipei de care s-a despărţit cu scandal în vară. "Mi-a crescut inima că am câştigat şi am simţit satisfacţie pentru că Internaţional a învins Unirea. Dumnezeu e sus şi vede, viaţa e plină de neprevăzut şi repet, meritam să fiu tratat altfel la Alba Iulia", a spus Zăgrean.
După joc vârful albaiulian a vizitat vestiarul vizitatorilor, ulterior întreţinându-se un timp îndelungat cu portarul Gabriel Rotaru, cu care împărţea camera în mini-cantonamentul de la stadionul "Cetate". Recent, ex-uniristul a depus memoriu la LPF, chemând FC Unirea la judecată pentru neplata ultimei rate de contract şi a bonusului de 50 euro/ punct, din campionatul anterior, revendicând aproximativ 3000 euro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut