Ştiri Unirea Urziceni
09-30-2009, 01:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Galamaz "E un început de drum, suntem mulţumiţi, păcat că am primit acel gol dintr-o întâmplare"
Căpitanul George Galamaz consideră şi el că ialomiţenii puteau învinge pe Stuttgart: "E un început de drum, suntem mulţumiţi, păcat că am primit acel gol dintr-o întâmplare. Am dovedit că avem caracter şi am reuşit să revenim în joc. E greu de jucat cu nemţii, sunt foarte bine organizaţi. După joc, cred că puteam să obţinem mai mult, dar trebuie să fim mulţumiţi şi cu atât".
Unirea Urziceni a terminat la egalitate meciul jucat marţi cu VfB Stuttgart, scor 1-1, şi a obţinut primul său punct în Liga Campionilor, competiţie în care a reuşit să marcheze şi primul gol. În celălalt meci din grupă, FC Sevilla s-a impus pe terenul lui Rangers, scor 4-1. Clasamentul Grupei G: 1. FC Sevilla 6p, 2. VfB Stuttgart 2p, 3. Unirea Urziceni 1p (1-3), 4. FC Rangers 1p (2-5). În etapa următoare, programată la data de 20 octombrie, Unirea Urziceni va juca în deplasare cu FC Rangers, iar Stuttgart va primi vizita formaţiei spaniole FC Sevilla. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
143 Musafir(i)
143 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut