Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 4 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Unirea Urziceni
12-31-2009, 01:02 PM
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Dinu Gheorghe: "Noi am supravieţuit fără Răzvan, o va face şi Unirea fără Dan Petrescu"

Preşedintele echipei FC Braşov, Dinu Gheorghe, a comentat plecarea lui Dan Petrescu de pe banca tehnică a Unirii Urziceni, spunînd că echipa ialomiţeană rămîne încă în lupta pentru titlu, deşi a pierdut cel mai important om.

"Eu nu am ce să discut cu Răzvan, am discutat eu el ieri. Îmi va rămîne mereu prieten şi era normal ca Federaţia să nu accepte ca el să anterneze Unirea. Şi noi am cerut Federaţiei ca el să rămînă la Braşov pînă la începutul acestei campanii. Am fost refuzaţi şi mi se părea normal ca Unirea să fie refuzată. E greşeala celor de la Urziceni că au interpretat cum au vrut spusele lui Mircea Sandu. Se discută acum atîta despre Răzvan Lucescu. Dacă cei de la Urziceni au probleme aşa de mari, de ce nu l-au ţinut pe Dan Petrescu pînă la finalul campionatului? Oricum, dacă a plecat el nu înseamnă că echipa se va prăbuşi. Au tot ce trebuie să se bată la titlu şi în acest an. Noi am supravieţuit fără Răzvan Lucescu, o va face şi Unirea fără Dan Petrescu. Noi nu ne permitem să îl luăm pe Pleşan şi, în plus, sîntem asiguraţi în linia de mijloc", a spus Dinu Gheorghe la GSPTV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-31-2009, 01:03 PM
"Îmi surîde ideea, dar cine ar accepta aşa ceva?"

Selecţionerul Răzvan Lucescu a recunoscut că ar fi încîntat de oportunitatea de a o pregăti pînă în vară pe Unirea Urziceni şi explică de ce şi-ar dori să aibă posibilitatea de a reveni la o echipă de club.

"Ideea de a antrena la Urziceni mi-ar surîde, dar în România ar fi cineva care ar accepta să fiu şi la echipa naţională şi la Urziceni? Nimeni! Din păcate, nu am această plăcere de a antrena zi de zi, reprezentativa se reuneşte numai de 6 sau 7 ori pe an şi asta înseamnă foarte puţin", a spus Răzvan Lucescu la Realitatea TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-31-2009, 04:32 PM
"Sunt util ca director sportiv!"

După ce Dan Petrescu a renuţat la banca tehnică a Unirii în favoarea unui nou proiect în Rusia, iar Mircea Sandu a fost ferm în ceea ce priveşte o eventuală venire a selecţionerului Răzvan Lucescu în Bărăgan, formaţia campioană a intrat în criză de timp.

Reunirea lotului este programată pentru 11 ianuarie, iar pănă la acea dată conducătorii clubului ialomiţean trebuie să obţină semnătura unui tehnician valoros pentru a continua munca şi planurile lui Dan Petrescu.

Una dintre posibilele variante se pare că a fost şi actualul director sportiv al clubului, Narcis Răducan, o persoană care cunoaşte foarte bine atât jucătorii cât şi planurile de viitor ale formaţiei din Urziceni.

Răducan nu s-a arătat însă prea încântat de noua postură, afirmând că funcţia pe care o deţine în acest moment i se potriveşte cel mai bine.

"Da, în ultima vreme am glumit mult pe acest subiect, dar Unirea are nevoie de un antrenor cu experienţă. Eu sper că am dovedit că pot fi util din postura de director sportiv şi aş dori să continui această muncă", a declarat, pentru Cancan, Narcis Raducan.

12-31-2009, 04:32 PM
"Nu ştiu cine e Levy, dar MM a ales întotdeauna antrenorul potrivit"

Aflat în vacanţă la Dubai, George Galamaz nu are nicio emoţie în ceea ce priveşte numele viitorului antrenor al Unirii Urziceni. Fundaşul campioanei este convins că Mihai Stoica va face din nou alegerea perfectă pentru clubul din Bărăgan. "Gala" nu ia încă în calcul un transfer la Kuban Krasnodar, dar a lăsat să înţeleagă că l-ar urma fericit pe Dan Petrescu, indiferent de numele echipei pregătite de "Bursuc".

"Până nu e ceva clar, nu mă pot pronunţa. Aştept să mi se spună ceva clar legat de Kuban Krasnodar şi abia atunci voi putea lua o decizie. Oricum, oriunde a fost Dan Petrescu, totul a fost în regulă, fără nicio problemă. Nu ştiu cine ar putea veni la Unirea Urziceni ca antrenor, acum chiar m-am detaşat total. Nu ştiu nimic despre Ronny Levy, dar MM Stoica a adus întotdeauna antrenorul potrivit şi sunt convins că decizia sa va fi cea mai bună pentru noi. Nu pot să spun că regret că nu a venit Răzvan Lucescu la Urziceni. Eu am mai lucrat cu dânsul şi sper să mai lucrez şi în continuare, la echipa naţională. Nu avem ce să facem dacă nu s-a ajuns la un acord cu Federaţia", a declarat George Galamaz la gsptv.

12-31-2009, 04:35 PM
"Dan nu mi-a zis că vrea jucători de la Unirea! Oferta Stelei e o glumă"

Mihai Stoica începe să tragă linie: Ronny Levy e cu un pas la Urziceni, iar managerul ialomiţenilor trebuie să închidă lista cu jucători. Mihai Stoica spune că Dan Petrescu nu a cerut foarte clar vreun jucător de la Unirea. Fostul manager al Stelei a declarat că oferta Stelei pentru Frunză, Bilaşco şi Onofraş e o glumă.

"Oferta Stelei ar fi o glumă. Nu pleacă nimeni sub o sumă cu şapte cifre. Nu mă gândesc că vreun jucător va pleca la Kuban Krasnodar. Nu eu trebuie să îmi fac speranţe. Dan Petrescu trebuie să îşi facă speranţe. Dan nu mi-a zis că vrea foarte clar pe cineva. Orice jucător e de vânzare, dar cred că este deja prea târziu!", a declarat Mihai Stoica la Sport.ro.

"Majoritatea numelor de pe lista mea au fost din Italia. Dar e greu să găseşti un italian care să fi avut performanţe şi să nu aibă angajament", a mai spus Mihai Stoica.

12-31-2009, 04:36 PM
"Unirea poate trece de Liverpool!"

Jucătorii formaţiei din Gruia cred că formaţia lui Mihai Stoica poate produce surpriza în şaisprezecimile Europa League chiar dacă a rămas fără Dan Petrescu.

"Unirea a demonstrat că poate produce surprize, aşa că de ce nu ar putea să o facă şi cu Liverpool. Binenţeles că Liverpool este o echipă foarte mare şi nu le va fi uşor, dar sunt convins că cei de la Urziceni vor da totul pe teren. Eu le ţin pumnii şi le doresc să meargă mai departe în Europa League", a spus Gabi Mureşan pentru http://www.prosport.ro.

"Liverpool nu mai este ceea ce a fost, aşa că se poate întâmpla orice. Cine ştie, cu puţin noroc, cei de la Urziceni pot produce surpriza", a declarat şi Cristi Panin.

"Mi-aş dori ca Urziceniul să meargă mai departe, însă le va fi foarte greu. Să nu uităm însă că Sevilla a pierdut în acest an partida cu Urziceniul", a zis şi Bogdan Mara, fost jucător al Unirii Urziceni.

01-01-2010, 08:39 PM
Ronny Levy va fi noul antrenor al campioanei României, anunţă Mihai Stoica

Tehnicianul israelian Ronny Levy va fi noul antrenor principal al Unirii Urziceni, cu care va semna un contract valabil un sezon şi jumătate, a declarat joi, managerul general al ialomiţenilor, Mihai Stoica.

"Am ajuns la un acord de principiu cu Ronny Levy. Cel mai probabil el va sosi miercuri în România. Mai discutăm unele aspecte, apoi vom semna contractul. Ţinând cont că este un om de cuvânt, nu cred că vor apărea probleme. Înţelegerea va fi pe un an şi jumătate, iar de pe 11 trebuie să înceapă pregătirea cu echipă", a spus Stoica.

Tehnicianul a pregătit în perioada 1998-2003 echipa de tineret a lui Maccabi Haifa, pentru ca între anii 2003 şi 2008 să antreneze formaţia de seniori a aceluiaşi club, perioadă în care a câştigat 3 titluri de campioană.

La începutul acestui sezon Levy a devenit tehnicianul formaţiei Maccabi Petah Tikva, cu care ocupă locul 14 în campionatul Israelului.

Dan Petrescu şi-a reziliat de comun acord contractul cu Unirea Urziceni la începutul acestei săptămâni, formaţie cu care a reuşit să câştige titlul în Liga I şi cu care a avut un parcurs excelent în Liga Campionilor.

01-01-2010, 09:00 PM
Au scăpat de "Dictator"!

La Urziceni există totuşi şi oameni care nu regretă plecarea antrenorului Dan Petrescu.

Vestea plecării lui Dan Petrescu de la Unirea Urziceni a căzut ca o bombă devastatoare. Conducerea clubului l-a plâns cu lacrimi de crocodil pe "Bursuc". La fel şi o parte dintre jucători. Drama a fost amplificată şi de oameni de fotbal din afara clubului. "A plecat Dan Petrescu, gata, incepe declinul Urziceniului", a preconizat fostul mare jucător şi antrenor al Timişoarei, Jackie Ionescu.

Şi totuşi, la Urziceni există şi persoane care nu îl plâng deloc pe Dan Petrescu. E vorba de mai mulţi jucători, unii dintre ei chiar titulari obişnuiţi ai echipei. Aceştia nu s-au putut "împăca" deloc cu felul de a fi al tehnicianului, a cărui dişciplină de fier le stătea uneori în gât până şi celor mai apropiaţi de "Bursuc".

"Petrescu este un antrenor bun, dar nu este antrenorul perfect. Noi toţi, între noi, îi spuneam Mister, dar şi Dictatorul! Era un om cu care se comunica greu. Dacă aveam o problemă o discutam de fiecare dată cu Mihai Stoica, cu Narcis Răducanu sau cu Felix Grigore. La ei am găsit mereu înţelegere, au fost mereu foarte apropiaţi de noi, de jucători. Este absurd să se spună că la Urziceni se va rupe căruţa din cauză că a plecat Petrescu. El a fost pe teren când s-a câştigat campionatul sau în meciurile din Liga Campionilor?! Căruţa s-ar putea rupe doar dacă va pleca Meme! Cu siguranţă, el va rămâne alături de echipă numai atât timp cât va simţi că se poate face performanţă. Avem încredere că va găsi un antrenor la fel de bun ca Petrescu, dar unul care să ne şi înţeleagă mai bine şi să fie mai apropiat de noi", a mărturisit unul dintre jucătorii de bază ai Unirii Urziceni.

01-01-2010, 09:02 PM
Ronny Levy: "Nu am fost surprins de oferta Urziceniului"

Antrenorul israelian este inlouitorul lui Dan Petrescu pe banca Unirii Urziceni.i

"Am făcut ceva în fotbalul israelian şi nu mă surprinde propunerea venită de la Unirea. Managerul general al Unirii m-a văzut la antrenamentele pe care le făceam cu Maccabi în Olanda şi i-au plăcut metodele mele de pregătire, iar asta nu are cum să nu mă bucure. Ieri stăteam relaxat, stăteam la poveşti cu prietenii, iar azi trebuie să mă gândesc la meciul cu Liverpool şi la adversari ca Benitez, Benayoun sau Gerrard. Sunt conştient de posibilităţile mele, ştiu ce valorez şi vreau din tot sufletul să am succes pentru că oamenii de la Urziceni m-au impresionat!", a declarat Ronny Levy pentru publicaţia Haaretz.

01-03-2010, 01:25 PM
Răzvan Raţ: "Am fost surprins că Dan Petrescu a plecat de la Unirea"

Răzvan Raţ, fundaşul lui Şahtior Doneţk, spune că a rămas surprins de decizia lui Dan Petrescu de a părăsi Unirea Urziceni pentru Kuban Krasnodar.

"N-am vorbit cu Dan, dar sînt surprins. Eu credeam că el va antrena Unirea şi în Europa League. El ştie ce e mai bine pentru el şi probabil de aceea a plecat", a spus Răzvan Raţ la GSP TV.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
94 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut