Ştiri Unirea Urziceni
10-28-2009, 10:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Varga: "Sperăm să-i facem fericiţi pe români şi săptămâna viitoare"
Dacian Varga este de părere că până în acest moment echipa ialomiţeană nu s-a făcut de râs în cea mai importantă competiţie intercluburi a Europei: "Nu suntem invincibili şi asta s-a demonstrat în Cupă. Suntem foarte supăraţi după acest insucces, însă sperăm să terminăm pe locul 2 în Liga Campionilor şi punctele din Scoţia să nu fie ultimele. Important este că nu ne-am făcut de râs în Liga Campionilor. Ne dorim să fie stadionul plin, sau măcar să fie tot atâţia cât au fost la partida cu Stuttgart. Sperăm să-i facem fericiţi pe români şi săptămâna viitoare".
Jucătorii campioanei României şi staff-ul tehnic al echipei au participat miercuri la o acţiune a unuia dintre sponsorii Ligii Campionilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-30-2009, 05:17 PM
|
|||
|
|||
Managerul general al Unirii, Mihai Stoica: "N-am reuşit să învingem niciodată Craiova pe teren propriu şi venim după o serie neagră de rezultate. Va fi foarte greu cu Ştiinţa".
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-30-2009, 05:18 PM
|
|||
|
|||
Unirea umple Ghencea!
Victoria campioanei din Scoţia a mărit numărul fanilor trupei lui Dan Petrescu
Conducerea ialomiţenilor nu va mai trece prin emoţiile de la jocul cu VfB Stuttgart, când credea că va înregistra un record negativ în ceea ce priveşte numărul de spectatori prezenţi în tribune la un meci din Liga Campionilor. Atunci, soluţia a venit din partea şcolilor de fotbal şi a liceelor. Acum, arena din Ghencea se va umple de la sine. La partida de miercurea viitoare, cu Glasgow Rangers, Unirea Urziceni va fi susţinută de un stadion aproape plin. Oficialii campioanei anticipează asta pentru că, deşi biletele s-au pus în vânzare abia azi, multe persoane s-au interesat la club despre condiţiile în care îşi achiziţiona tichete. Vin şi "interzişii" lui Gigi "Cu o zi înainte de Stuttgart se vânduseră doar 1.000-2.000 de bilete şi eram disperaţi pentru că nimeni nu se interesa. Acum am primit mailuri, faxuri, telefoane de la oameni care ne întreabă despre preţuri, restricţii şi despre cum pot să-şi cumpere bilete. Deja o persoană a achiziţionat 23 de tichete la fotolii, nişte băieţi din Titu alte 50, şi totul merge înspre bine. E clar că interesul este cu totul altul", a afirmat Paul Andone, PR managerul campioanei. Surse din cadrul clubului ialomiţean susţin că la partida cu Glasgow Rangers sunt aşteptaţi şi ultraşii stelişti alungaţi din Ghencea de Gigi Becali. "La noi nu există interdicţii, toată lumea e binevenită", spun şefii Unirii. Situaţia naşte un paradox: fanii Stelei pot intra pe Ghencea, dar nu la meciurile echipei faborite. Vin 2500 de scoţieni La partida de miercuri sunt aşteptaţi şi fanii lui Glasgow Rangers, care şi-au manifestat încă de acum o săptămână interesul de a-şi susţine echipa în deplasarea de la Bucureşti. Unirea Urziceni le-a pus acestora la la dispoziţie 2.200 de bilete la peluză şi alte 300 la sectorul VIP. Grupul pe care scoţienii îl vor deplasa în România este astfel mai mare decât galeria pe care turcii de la Fenerbahce au avut-o la meciul cu Steaua, din Europa League, în jur de 1.000 de susţinători. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-30-2009, 05:51 PM
|
|||
|
|||
Meme şi Dan Petrescu au fost suspendaţi de Comisia de Disciplină
Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis, vineri, să-l suspende o lună pe managerul general al grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, în timp ce antrenorul Dan Petrescu a primit două etape de suspendare, după protestele din meciul din Cupa României, cu FC Braşov.
Mihai Stoica a fost şi amendat cu 640 de lei în timp ce Dan Petrescu a primit o penalitate de 320 de lei. Ambii oficiali au fost trimişi în afara incintei terenului de joc la partida din Cupa României, cu FC Braşov, scor 0-1. Comisia de Disciplină a mai decis suspendarea pentru două meciuri a mijlocaşului central stelist Mihai Onicaş după eliminarea din partida de Cupa României, cu Gloria Bistriţa, scor 0-0, 4-5 după loviturile de departajare. Onicaş a fost amendat şi cu 3.000 de lei. Dinu Sânmărtean (Gloria Bistriţa) şi Balazs Borbely (FC Timişoara) au primit câte o etapă de suspendare şi 740 de lei amendă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-31-2009, 04:11 PM
|
|||
|
|||
Unirea nu a învins niciodată Craiova acasă!
Campioana Unirea Urziceni are un uşor complex în faţa celor de la Universitatea Craiova. La trei ani de la promovarea în Liga I, elevii lui Dan Petrescu nu au reuşit să învingă decît o singură dată Craiova, dar niciodată pe teren propriu.
De şase ori s-au întîlnit cele două echipe, de trei ori pe Stadionul Tineretului din Urziceni. De două ori învingători au ieşit olteni, cîştigînd de fiecare dată cu scorul de 2-1. Cea de-a treia partidă s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Singura victorie a Urziceniului în faţa Craiovei datează din debutul sezonului 2007/2008, cînd se ialomiţenii se impuneau cu scorul de 1-0 la Craiova. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-31-2009, 04:13 PM
|
|||
|
|||
Unirea Urziceni nu a mai cîştigat în Liga I de o lună!
Unirea Urziceni încearcă în această seară să obţină în faţa Craiovei prima victorie în campionat după o pauză de trei etape. Ultimul succes al ialomiţenilor în Liga I datează din 25 septembrie, 4-1 cu Astra Ploieşti.
Între timp s-au înregistrat următoarele rezultate: 0-0 cu Gaz Metan, 1-2 cu FC Vaslui şi 0-0 cu Pandurii. În plus, ialomiţenii au fost eliminaţi şi din Cupa României, după 0-1 cu FC Braşov. Un supliment moral pentru echipa lui Dan Petrescu l-ar putea constitui poziţia a şasea în clasamentul meciurilor de pe teren propriu (10 puncte), în antiteză cu ultima poziţie ocupată de Craiova în clasamentul meciurilor din deplasare (1 punct). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 11:35 AM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-01-2009 11:37 AM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Stângaciu: "Dumnezeu şi-a întors faţa către noi, e o victorie de moral înaintea meciului cu Rangers"
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, nu a fost prezent la conferinţa de presă deoarece este suspendat, iar locul său a fost luat de secundul Dumitru Stângaciu.
"Dumnezeu şi-a întors faţa către noi, e o victorie de moral înaintea meciului cu Rangers. Am întâlnit o echipă a Craiovei în faţa căreia nu mai câştigasem niciodată pe teren propriu. Ar fi bine să legăm câteva victorii la fel ca în sezonul trecut", a spus fostul portar, adăugând că "a fost greu fără Dan Petrescu şi Mihai Stoica pe bancă, alta ar fi fost atmosfera cu ei lângă noi". Campioana Unirea Urziceni a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-2, Universitatea Craiova, graţie unui gol marcat în prelungiri de Bilaşco, şi a obţinut prima victorie în Liga I după mai bine de o lună de pauză. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 11:38 AM
|
|||
|
|||
Frunză: "Victoria asta este o gură de oxigen pentru meciul din Liga Campionilor"
Autorul primelor două goluri ale Unirii, Sorin Frunză, s-a declarat extrem de fericit pentru succesul obţinut şi i-a dedicat lui Onofraş una dintre reuşite.
"Aşa a vrut Dumnezeu să se termine acest meci. Dacă nu era Bilaşco, se termina 2-2, dar am avut şi noroc. Victoria asta este o gură de oxigen pentru meciul din Liga Campionilor, dar acolo sigur va fi un alt scenariu. Onofraş şi Bilaşco mi-au prezis că voi înscrie, iar unul dintre goluri i-l dedic prietenului meu Onofraş, care traversează o perioadă foarte grea", a opinat mijlocaşul. Campioana Unirea Urziceni a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-2, Universitatea Craiova, graţie unui gol marcat în prelungiri de Bilaşco, şi a obţinut prima victorie în Liga I după mai bine de o lună de pauză. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 11:39 AM
|
|||
|
|||
Bilaşco: "E important că am câştigat, nu că am marcat eu"
Marius Bilaşco, cel care a marcat golul victoriei, consideră că importante sunt punctele obţinute: "A fost un meci dificil în faţa unei echipe foarte bune. E important că am câştigat, nu că am marcat eu. Acum ne gândim la meciul cu Rangers. Ne-am bucura să câştigăm şi să ne calificăm, dar şi un egal ar fi bun".
Campioana Unirea Urziceni a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-2, Universitatea Craiova, graţie unui gol marcat în prelungiri de Bilaşco, şi a obţinut prima victorie în Liga I după mai bine de o lună de pauză. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 11:56 AM
|
|||
|
|||
"Nici nu ştiam cum e să câştigăm în minutul 93! Acum ne gândim la meciul cu Rangers!"
Unirea Urziceni şi Universitatea Craiova au oferit un meci spectaculos în care s-au înscris 5 goluri. Campioana României a reuşit să se impună printr-un gol marcat în ultimul minut de prelungire. Vasile Maftei spune că acest meci le dă jucătorilor un moral bun înaintea partidei cu Glasgow Rangers, din Liga Campionilor.
"Ştiam cum e să pierzi în minutul 93, dar a venit momentul să batem şi noi în prelungiri. Aveam nevoie de puncte, sperăm că am trecut peste pasa asta neagră. Sperăm ca această victorie să ne dea moral pentru meciul cu Glasgow. Craiova este o echipă foarte bună, cu jucători tineri, e bine că am câştigat. Acum ne gândim la meciul cu Rangers. Ar fi bine să câştigăm cu Glasgow Rangers, ne-am asigura locul 3. Dar avem şanse şi la locul doi. Chiar cred că avem şanse, dacă îţi propui mult, realizezi multe, dacă îţi propui puţin, atât realizezi", a spus ex-rapidistul la DigiSport, în cadrul emisiunii Fanatik Show. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
132 Musafir(i)
132 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut