Ştiri Universitatea Craiova
11-22-2009, 11:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Neagoe: "Jenant ce-a făcut Alexandru Tudor, să mai aibă tupeul să iasă cu declaraţii"
Antrenorul Universităţii taxează tupeul de care spune că a dat dovadă "centralul" bucureştean al meciului cu CFR Cluj, cel care după partida de Cupă a încercat să explice la televizor că decizia de a anula golul lui Florin Costea a fost una corectă.
"Meciul cu Ceahlăul va fi greu din toate punctele de vedere. Normal că de-acum ne va fi frică mereu de arbitraje, după ce am văzut că nu poţi cîştiga deşi joci mai bine decît adversarul. Ce tupeu au aceşti arbitri de la noi, care nici nu pot recunoaşte că au greşit! Jenant ce-a făcut Alexandru Tudor, să mai aibă curaj să iasă cu declaraţii. Sugerez ca peste două etape, la Cluj, să fim arbitraţi tot de el şi de aceeaşi asistenţi, ca să ştim şi noi o treabă. Nu înţeleg de ce se mai întreabă unii arbitri de la noi de ce vrem brigăzi din străinătate", a declarat azi Eugen Neagoe pentru craiovamaxima.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-23-2009, 08:26 PM
|
|||
|
|||
Mititelu: "Suntem capabili să facem un rezultat mare cu CFR Cluj, în ciuda jocului slab cu Ceahlăul"
Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni, că nu e mulţumit de evoluţia echipei contra grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, chiar dacă alb-albaştrii au obţinut victoria, dar speră într-un rezultat bun în meciul cu CFR Cluj.
"Jocul nostru nu a fost unul bun şi nici antrenorul nu a fost inspirat în a doua repriză. Am avut multe probleme de lot, Mitchell a fost într-o formă nu prea bună. Până la urmă, sunt 3 puncte foarte importante într-o perioadă foarte grea pentru noi. Se cunoaşte foarte mult lipsa lui Dilevski. În ciuda acestui joc slab de azi, suntem capabili să facem un rezultat mare la Cluj", a spus Adrian Mititelu la finalul meciului cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Echipa antrenată de Eugen Neagoe a învins, luni, pe teren propriu, ultima clasată din Liga I, Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 3-2, într-o partidă în care oaspeţii au egalat de două ori, iar Vali Badea a înscris golul victoriei în minutul 87. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-23-2009, 08:27 PM
|
|||
|
|||
Neagoe: "Avem în continuare probleme legate de concentrarea la fazele fixe"
Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a explicat la rândul său evoluţia mai puţin reuşită a jucătorilor săi: "Jocul din Cupa României cu CFR Cluj şi-a pus amprenta asupra meciului cu Ceahlăul, echipa a fost demoralizată, a fost şi o presiune suplimentară pentru acest joc. Am sperat până la final că putem marca, dar avem în continuare probleme legate de concentrarea la fazele fixe".
Neagoe a mai spus că mai mulţi jucători din lotul Universităţii Craiova nu au evoluat la potenţialul maxim contra grupării din Piatra Neamţ: "Au contat şi absenţele multiple din lot, câţiva jucători nu pot duce un meci întreg din punct de vedere fizic. Prepeliţă nu s-a antrenat decât în ultimele două zile şi nu putea juca mai mult de 30 de minute, Costea are ciupitură de menisc şi o să facă artroscopie la finalul turului, iar Dina nu are prea multe meciuri jucate". Echipa antrenată de Eugen Neagoe a învins, luni, pe teren propriu, ultima clasată din Liga I, Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 3-2, într-o partidă în care oaspeţii au egalat de două ori, iar Vali Badea a înscris golul victoriei în minutul 87. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-27-2009, 06:01 PM
|
|||
|
|||
Conducerea cere CCA să schimbe arbitrul de la partida cu CFR Cluj
Team managerul Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, a declarat, joi, că oltenii sunt nemulţumiţi de delegarea lui Istvan Kovacs la partida cu CFR Cluj, din etapa a 15-a a Ligii I, şi cer conducerii CCA să îl schimbe pe central.
"Este incredibil ce se întâmplă, suntem bătaia lor de joc! La meciul cu CFR l-au pus pe Kovacs, pe care l-am recuzat de anul trecut. Au spus că nu au mai găsit hârtiile, dar dacă nici actele nu sunt luate în calcul, ce ne rămâne de făcut? Poate să ne retragem din campionat să mergem în ţările vecine, Bulgaria, Serbia, că aici, la noi, oricum este o competiţie pentru trei sau patru echipe. Sigur vom fi primiţi ostil de gazde, iar acum mergem şi cu un handicap - arbitrajul. Luăm în calcul retragerea de pe teren, dar cel mai bine ar fi ca domnul Avram să îl schimbe pe Kovacs", a spus Cristescu. Oficialul Universităţii Craiova şi-a adus aminte de un joc dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, disputat acum două sezoane şi încheiat cu scorul de 4-1 pentru ardeleni. "Atunci, Kovacs a contribuit decisiv la victoria lor. Nu a eliminat doi jucători clujeni, Toni şi Dorsin, nu a dat cel puţin un penalty pentru noi, iar la unul dintre golurile lor s-a bucurat la fel ca jucătorii", a conchis Cristescu. Istvan Kovacs a fost delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor la partida dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, din etapa a 15-a a Ligii I, ce se va disputa sâmbătă de la ora 20:00. Centralul va fi ajutat la cele două tuşe de Cătălin Savu şi Vladimir Urzică, în timp ce supervizor va fi preşedintele CCA, Vasile Avram. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-27-2009, 06:13 PM
|
|||
|
|||
Neagoe: "Jucătorii să uite de eliminarea din Cupă şi să obţină un rezultat bun la Cluj"
Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, joi, că jucătorii săi trebuie să treacă peste eliminarea din Cupă în faţa lui CFR, pe care o consideră nemeritată, şi le cere acestora să meargă cu încredere la Cluj pentru a obţine un rezultat favorabil.
"Plecăm la Cluj nu neapărat cu gânduri de revanşă. Este un joc de campionat, îl tratăm cu maximă seriozitate şi responsabilitate. E greu să trecem peste acea eliminare din Cupă, dar suntem nevoiţi. Vin mereu alte jocuri şi trebuie să te gândeşti la ele, chiar dacă nici eu, şi nici unii dintre băieţi nu am uitat ce s-a întâmplat, fiindcă noi considerăm că meritam să mergem mai departe. Nici nu mă interesează cum vom fi primiţi, important este să jucăm bine, iar în urma evoluţiei din teren să obţinem un rezultat bun", a spus Neagoe. Tehnicianul a afirmat că îşi dorea ca partida din Gruia să fie oficiată de Alexandru Tudor, chiar dacă brigada condusă de el i-a dezavantajat în disputa din Cupa României: "Îmi pare rău că Tudor este delegat la un meci de Divizia B. Eu, sincer, mi-aş fi dorit să arbitreze şi confruntarea de la Cluj, chiar şi cu aceiaşi asistenţi. Poate mai făceau vreo greşeală, dar tot în avantajul oaspeţilor. Nu mai contează acum cine ne arbitrează. Totdeauna greşelile sunt omeneşti. Eu am fost supărat după ce a apărut domnul Tudor la televizor şi după ce a declarat. În rest, eu chiar am discutat după joc, la conferinţa de presă, şi am spus că, dacă s-a făcut vreo greşeală, din punctul meu de vedere, a fost făcută de către asistenţi acea greşeală". Conducerea CCA a decis, joi, ca arbitrii de centru ai partidelor CFR Cluj-Univ. Craiova (Istvan Kovacs) şi Gaz Metan-FC Timişoara (Ovidiu Haţegan) să fie schimbaţi între ei, după ce oltenii s-au declarat nemulţumiţi de delegarea lui Istvan Kovacs şi a cerut conducerii Comisiei să îl schimbe pe central, asta în condiţiile în care ei l-au recuzat pe arbitru încă de anul trecut. Neagoe a comentat şi absenţa din meciul de la Cluj a lui Traore şi Tony, ambii suspendaţi: "Mai sunt trei jocuri şi mi-aş dori să le câştigăm pe toate trei. Putem veni acasă cu cele trei puncte dacă repetăm prestaţiile bune de la Timişoara sau Urziceni. Traore şi Tony sunt fotbalişti valoroşi, însă la CFR contează mai puţin dacă lipsesc unul sau doi titulari, fiindcă are un lot atât numeric, cât şi valoric foarte bun", a conchis antrenorul. Meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, în timp ce jocul dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Timişoara este programat pentru duminică, de la ora 16:00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-27-2009, 09:20 PM
|
|||
|
|||
Se operează!
Florin Costea are ciupitură de menisc la genunchiul stîng şi e programat la "cuţit"
Golgeterul Ligii I joacă într-un picior! Chinuit de dureri de cîteva luni, Florin Costea a aflat că are ciupitură la meniscul genunchiului stîng. El trebuie să se opereze, urmînd să stea pe tuşă o lună. Oficialii olteni au vrut să-l ducă pe Costea la Bucureşti pentru a suferi intervenţia chirurgicală, dar s-au lovit de refuzul atacantului: "Mă operez la iarnă, nu acum! Vreau să joc şi ultimele meciuri din acest tur, simt că pot! Mi-am pus în cap să dau cît mai multe goluri în acest an!". Chiar dacă "Briliantul" oltean riscă în orice moment o accidentare mai gravă, conducerea Universităţii a cedat dorinţei jucătorului pentru a nu rămîne fără principalul marcator în derby-urile cu CFR Cluj şi cu Steaua. De cîteva meciuri, Costea evoluează cu un bandaj uriaş pe genunchi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-27-2009, 09:41 PM
|
|||
|
|||
Prima ţintă
Ştiinţa a pus ochii pe Jelev, stoperul bulgar intrat în conflict cu Oţelul
Oltenii vor să-şi întărească defensiva în iarnă. Antrenorul Eugen Neagoe îl cere pe Jivko Jelev, fundaş central care mai are contract cu Oţelul pînă în vara lui 2010. Gălăţenii sînt mai mult decît dispuşi să se despartă acum de fotbalistul de 30 de ani pentru a nu-l pierde gratis. Jelev a decis să nu se mai prezinte la echipă din cauză că nu şi-a mai primit salariul din luna august şi ar putea fi declarat liber în cazul în care va depune memoriu. "Mă bucură interesul Craiovei pentru Jelev. El costă 250.000 de euro!", a precizat directorul general al Oţelului, Marius Stan. Adus în vara lui 2007 la malul Dunării, bulgarul are cel mai mare salariu dintre elevii lui Dorinel Munteanu, 120.000 de euro anual. 7 goluri a marcat Jelev pentru Oţelul, în 73 de meciuri în Liga I 34 de goluri în 225 de partide a înscris Jelev la Litex, unde a evoluat o vreme chiar şi atacant 9 meciuri are Jelev pentru "naţionala" Bulgariei http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-27-2009, 09:44 PM
|
|||
|
|||
"Nu vă bateţi joc!"
Iniţiativa Primăriei Severin de a modifica versurile imnului "Cîntec pentru Oltenia" a stîrnit indignarea fanilor şi a fostelor glorii craiovene
"Oltenia Eterna Terra Nova / Un cîntec are astăzi şi-n priviri / Hai Universitatea, hai Craiova / Aici, la Severin, noi te iubim". Aşa sună refrenul imnului "Cîntec pentru Oltenia" în dialect de Severin. În aşteptarea grupării din Bănie, Primăria municipiului din Mehedinţi a avut ideea de a prelucra imnul oficial al Universităţii, compus de poetul Adrian Păunescu, pentru a-şi exprima cît mai bine ataşamentul faţă de alb-albaştri. Astfel, la Severin nu se va mai auzi cîntîndu-se despre Mihai Viteazul, Arghezi şi Brîncuşi, numele acestora fiind înlocuite în noile versuri cu cele ale unor personalităţi marcante din judeţul Mehedinţi: matematicianul Petre Sergescu, medicul Ştefan Odobleja, academicianul Gheorghe Ţiţeica sau politicianul Theodor Costescu. Noua versiune a cîntecului ar trebui să fie auzită în premieră pe 1 decembrie, cînd Craiova va veni la Severin pentru a inaugura stadionul Municipal într-un amical cu FC Drobeta. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-27-2009, 10:10 PM
|
|||
|
|||
Liberi la meciurile Ştiinţei
La meciul pe care Universitatea Craiova l-a susţinut luni în compania echipei venite de la Piatra Neamţ, 30 de persoane private de libertate, aflate în custodia Penitenciarului Pelendava, şi-au susţinut echipa de suflet, fiind prezenţi în tribunele Stadionului "Ion Oblemenco".
Prezenţa acestora la meciul susţinut de Ştiinţa nu este o premieră, fiind a treia astfel de acţiune întreprinsă de penitenciar în colaborare cu clubul craiovean, scopul principal fiind reintegrarea în societate a deţinuţilor. "Activitatea organizată de Penitenciarul Pelendava, cu sprijinul nemijlocit al Fotbal Club Universitatea Craiova, vizează promovarea sportului ca fenomen social, a spiritului de fair-play, precum şi a valorilor organizaţionale şi de grup specifice regiunii, contribuind astfel la realizarea demersului de reintegrare a persoanelor private de libertate anterior punerii acestora în libertate", se arăta într-un comunicat de presă al Penitenciarului Pelendava. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-27-2009, 10:12 PM
|
|||
|
|||
Universitatea Craiova - Drobeta Tr. Severin, 1 Decembrie, ora 13
Intrat într-un amplu proces de modernizare încă din toamna anului trecut, Stadionul "Municipal" din Dr. Tr. Severin îşi va redeschide porţile cu ocazia amicalului dintre Universitatea Craiova şi formaţia locală, programat pe 1 Decembrie. Partida Universitatea Craiova - FC Drobeta va începe la ora 13, iar intrarea va fi liberă.
"De ziua noastră, a românilor, pe 1 Decembrie, la ora 13, inaugurăm această frumoasă arenă de fotbal. Aşteptăm toţi severinenii, toţi mehedinţenii şi toată suflarea din împrejur să vadă meciul Universitatea Craiova - FC Drobeta. Intrarea va fi gratuită", a spus primarul Constantin Gherghe, convins că publicul va umple tribunele stadionului în care s-au alocat, de la bugetul local, aproape patru milioane de euro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut