Ştiri Universitatea Craiova
11-03-2009, 05:59 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Mititelu: "Dacă ar lua Craiova campionatul, mi-aş pune cercei peste tot!"
Patronul Universităţii a acordat un interviu inedit postului de radio Pro FM. Vezi aici cîteva din răspunsurile date de Adrian Mititelu.
Finanţatorul grupării din Bănie spune că nu joacă poker pentru că nu ştie şi că volumul lui preferat este "Sufletul poporului român", autor Constantin Rădulescu-Motru. Mititelu a adăugat amuzat că "E posibil ca Borcea să fi făcut mai multe blaturi decît Pădureanu" şi că singura "Stea" la care s-ar putea transfera Florin Costea e "Steaua fără nume". Patronul Ştiinţei l-a nominalizat pe MM Stoica drept cel mai bun conducător de fotbal de la noi şi a dezvăluit că: "vom chema 1.000 de suporteri să cînte şi să înregistrăm imnurile Universităţii, cele mai frumoase din ţară". Mititelu a mai spus că istoria şi geografia au fost materiile la care excela ca elev, că Universitatea nu a făcut nici un blat de cînd e el la echipă şi a conchis: "Mi-aş pune cercei peste tot dacă luăm titlul!". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-03-2009, 06:03 PM
|
|||
|
|||
Ionuţ Luţu: "Nu e rău dacă mai apare o echipă în Craiova, aşa au toţi unde să joace"
Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova, Ionuţ Luţu, recunoaşte că a auzit de proiectul înfiinţării unui nou club de fotbal în Bănie, dar spune că locul Ştiinţei în sufletele fanilor nu va putea fi luat de nici o altă echipă.
"Am auzit şi eu ceva de crearea unui nou club, dar numai ce am citit prin ziare, nu ştiu dacă se va materializa. Fanii din Craiova o vor susţine mereu pe Universitatea, dar dacă se creează o echipă cu adevărat puternică nu cred că dăunează nimănui. Cred că proiectul nu va fi făcut aiurea, dacă se bagă oameni importanţi în asta şi investesc, probabil că şi obiectivele vor fi pe măsură. Aşa vor putea şi jucătorii din zonă care nu au loc la Ştiinţa să mai aibă o variantă, nu e nimic rău în crearea unei noi formaţii în Bănie", a spus Luţu pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-03-2009, 06:03 PM
|
|||
|
|||
"Vor să-i facă o glumă de Halloween lui Mititelu!"
Numele vehiculat pentru preluarea postului de antrenor al noii echipe pe care intenţionează să o înfiinţeze Gigi Neţoiu în Craiova, Sorin Cîrţu, glumeşte pe seama situaţiei, dar spune că nu ştie nimic în acest moment despre existenţa acestui proiect.
"Nu ştiu de proiectul FC Craiova, investitorii întîi să facă un club şi pe urmă să se vorbească de problema antrenorului. Peste iubirea alb-albastră nu se trece, e o singură dragoste în Craiova. Cred că s-a vrut să i se facă o glumă de Halloween lui Mititelu, l-au văzut cu fes la ultimul meci şi au zis să facă şi ei ceva amuzant", a spus Cîrţu pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-04-2009, 03:34 PM
|
|||
|
|||
Mititelu:"Dacă vom elimina pe CFR Cluj, vom deveni favoriţi la câştigarea trofeului"
Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat marţi că deţinătoarea Cupei României, CFR Cluj, este cel mai puternic adversar pe care echipa sa îl putea întâlni în sferturi, însă, în eventualitatea calificării în semifinale, alb-albaştrii devin favoriţi la câştigarea trofeului.
"CFR era singurul adversar pe care nu mi-l doream, e cea mai puternică echipă din cele opt care au rămas. Nu suntem într-o formă bună şi de aceea ne doream o formaţie mai slabă. Totuşi, dacă vrem să câştigăm trofeul, trebuie să învingem şi adversari putenici. Dacă îi vom scoate pe ardeleni, putem spune că suntem favoriţi la câştigarea trofeului", a spus Mititelu la Sport.ro. La rândul său, team managerul Silvian Cristescu a declarat că echipa craioveană ar trebui să fie favorită în faţa lui CFR Cluj, deoarece va juca pe teren propriu: "Se putea şi mai bine, şi mai rău. CFR e una dintre cele mai bune echipe din campionat, dar e bine că măcar jucăm acasă. Putem spunem că vom răzbuna pe Gaz Metan CFR Craiova. E bine să scăpăm mai devreme de adversarii tari. Jucăm acasă şi ar trebui să fim favoriţi, dar cred că şansele sunt 50-50". Universitatea Craiova va evolua împotriva deţinătoarei trofeului, CFR Cluj, pe teren propriu, în sferturile de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avut loc, marţi, la Casa Fotbalului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-05-2009, 09:50 PM
|
|||
|
|||
"Totul depinde de noi în meciul CFR Cluj"
Universitatea şi-a aflat adversarul din sferturile de finală al Cupei României în timpul antrenamentului. Ei au avut o şedinţă de pregătire de la ora 15.30, iar la finalul acesteia Negaoe a declarat.
"Şi în optimi am picat cu cel mai greu adversar posibil şi am jucat şi pe terenul lor şi aţi văzut că am mers mai departe, totul depinde de noi. Dacă jucăm cum am făcut-o în repriza a doua la Urziceni, Iaşi, Timişoara şi chiar şi cu Vaslui nu avem cum să nu ne calificăm. Trebuie să facem orice ne stă în putinţă să mergem mai departe. Am aflat despre tragere în timpul antrenamentului. Eram cu băieţii şi toţi am spus că important este că jucăm pe teren propriu. Aşteptăm şi sperăm ca tribunele să fie pline şi împreună cu suporterii să reuşim calificarea în semifinale. Ştim că ei sunt câştigătorii ultimelor două ediţii, însă le va fi foarte greu cu noi. Acum însă ne gândim numai şi numai la meciul cu Internaţional. Vom avea destul timp să pregătim acest meci de Cupă. Obiectivul rămâne calificarea mai departe.", a declarat Neagoe. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-05-2009, 09:51 PM
|
|||
|
|||
"Am câştigat trofee cu CFR Cluj, însă acum sunt la Universitatea şi vreau să câştig şi cu ea"
Mijlocaşul Universităţii Eugen Trică, jucător care a jucat şi la CFR Cluj şi cu care a câştigat trofee, a declarat că se aştepta ca Ştiinţa să cadă în sferturile Cupei României cu CFR şi chiar şi-a atenţionat coechipierii înainte ca tragerea la sorţi să aibă loc.
"Le-am şi zis băieţilor dinainte să aibă loc tragerea la sorţi că vom cădea cu CFR Cluj. Să zicem că este un meci mai special pentru mine. Am jucat la CFR Cluj, m-am simţit bine acolo, am câştigat trofee cu această echipă, însă acum sunt la Universitatea Craiova şi vreau să câştig trofee şi cu ea. Obiectivul rămâne acelaşi - finala Cupei României. Va fi un meci foarte greu, dar noi avem un plus jucăm pe teren propriu. Sper că vom avea suporterii în număr mare alături de noi şi că vom merge mai departe", a declarat Trică. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-05-2009, 09:54 PM
|
|||
|
|||
"Ovi Dănănae «inimă de leu» va reveni pe 15 ianuarie"
Preşedintele Universităţii, Adrian Mititelu, a afirmat la 3 TV că fundaşul Ştiinţei, Ovidiu Dănănae, aflat la recuperare în Ţara Lalelelor, va începe, mai mult ca sigur, din această iarnă, antrenamentele cu echipa, iar la începutul sezonului viitor va fi apt de joc sută la sută.
"Michael Baird este în Australia, a făcut o rectificare a meniscului stâng. Ovi Dănănae «inimă de leu» este în Olanda. Recuperarea lui a avansat foarte mult, sperăm că la 15 ianuarie, când va fi reunirea lotului, să fie prezent măcar 90 la sută. Pentru suporteri, Ovidiu Dănănae va fi bun de joc, adică în formă maximă, odată cu începerea campionatului viitor. Probabil că Eugen Neagoe va rămâne antrenor, nu pot să spun sută la sută, dar eu sunt mulţumit pentru felul cum lucrează. Eugen Neagoe are contract pe un an de zile şi eu zic că sută la sută el va fi respectat", a declarat Adrian Mititelu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-05-2009, 09:55 PM
|
|||
|
|||
"Am respins numeroase oferte din Bucureşti"
Preşedintele Universităţii a dezvăluit că a păstrat fotbalişti importanţi la Craiova, declinând propuneri avantajoase din capitală.
Despărţirea de Mircea Bornescu a fost justificată de Adrian Mititelu prin dorinţa ca Silviu Lung să devină titular, dar şi prin gestul portarului, care, după pierderea oricărei speranţe de a prinde un contract în Europa, i-a spus că îşi doreşte un transfer în Giuleşti, la "echipa sa de suflet": "La Bornescu am renunţat din două motive: în primul rând, pentru că mi-am dorit foarte mult ca Silviu Lung să joace. Este un portar foarte talentat, iar noi avem foarte mare încredere în el. În al doilea rând, Bornescu şi-a manifestat dorinţa de a avea un contract mai mare sau să plece la un club din străinătate. I-am dat o hârtie conform căreia orice formaţie de afară care plătea pentru 300.000 de euro îl putea cumpăra. N-a fost nimeni dornic să-l achiziţioneze, apoi el a încercat o şmecherie, restul scandalului îl cunoaşteţi. Mi-a spus că vrea să meargă în Giuleşti, pentru că este echipa lui de suflet. Eu ştiam de când l-am luat că este rapidist, însă am evitat să vorbesc despre asta. Mircea şi-a făcut, totuşi, datoria la Craiova, a ţinut la Universitatea cât a fost aici." Finanţatorul alb-albaştrilor a admis că recesiunea financiară a afectat şi gruparea din Bănie, dar, în acelaşi timp, a avut puterea să refuze oferte pentru jucătorii Ştiinţei: "În urmă cu cinci ani, am declarat că niciun jucător nu va pleca la o formaţie din capitală, însă acea declaraţie a fost făcută cu inimă de suporter. Ulterior, au trecut cinci ani de fotbal peste mine, am cunoscut destui oameni din acest fenomen, văd acum lucrurile altfel, total diferit. Dar niciodată un fotbalist de valoare, cu adevărat necesar Universităţii, nu va ajunge la rivalele noastre. Preşedinţii cluburilor din Bucureşti pot oricând depune mărturie la câte oferte şi tentaţii am rezistat în faţa lor, la câte discuţii am spus pas. Eu recunosc că sunt probleme financiare, dar cred că sunt pentru toată lumea. Într-adevăr, anul acesta, spre deosebire de celelalte sezoane, au existat întârzieri, însă nu mai mult de o lună. La cluburi importante din ţară e vorba două, chiar trei luni. Maxim două - trei echipe din Liga I au salariile la zi." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-05-2009, 09:56 PM
|
|||
|
|||
FC Internaţional Curtea de Argeş - Universitatea Craiova, în primul meci oficial
Universitatea Craiova şi Internaţional Curtea de Argeş nu s-au întâlnit la niciun meci oficial până în prezent, ele jucând doar două partide amicale, una în Bănie, scor 0-0, şi una la Curtea de Argeş, meci încheiat prin victoria lui Internaţional, scor 2-0.
Vineri cele două formaţii se vor întâlni pentru prima dată într-un meci oficial. Partida contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I se va juca pe teren neutru, Arena “Dacia” din Moveni, de la ora 20.30, şi va fi transmisă în direct pe GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-05-2009, 09:57 PM
|
|||
|
|||
"Internaţional este o echipă arţăgoasă, dar trebuie neapărat să obţinem puncte"
Fundaşul Universităţii Vali Bădoi spune că s-a acomodat la gruparea alb-albastră, însă regretă că echipa trece prin astfel de momente grele.
"Au trecut aproape două luni de când sunt la Universitatea. M-am acomodat, mă înţeleg bine cu colegii, dar este această situaţie din cauza rezultatelor şi sperăm să trecem peste ea", a afirmat Bădoi. Cât despre partida cu Internaţional Curtea de Argeş, de mâine, Bădoi a precizat: "Să sperăm că mâine vom aduce cele trei puncte. Degeaba jucăm noi bine, dacă punctele rămân la alţii. Internaţional este o echipă arţăgoasă, cu un antrenor care ştie bine echipa noastră. Va fi foarte greu, dar trebuie neapărat să obţinem puncte pentru că situaţia devine foarte grea." Fundaşul Ştiinţei nu regretă că a semnat cu Universitatea şi spune că, deşi vorbeşte cu Răzvan Lucescu, selecţionerul nu l-a întrebat niciodată de coechipierii lui. "La Urziceni am reuşit să revenim de două ori şi am primit gol în minutul 93, ăsta este fotbalul. Nu îmi pare rău că am ales Universitatea. Vorbesc cu Răzvan, dar nu m-a întrebat de colegi", declarat Bădoi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut