Ştiri Universitatea Craiova
11-05-2009, 09:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Deaconu, trimis în locul lui Tudor la meciul Internaţional Curtea de Argeş - Universitatea
Deşi iniţial Comisia Centrală a Arbitrilor îl delegase pe Alexandru Tudor să împartă dreptatea în meciul de mâine, de la Mioveni, dintre Internaţional Curtea de Argeş şi Universitatea Craiova, aceasta s-a răzgândit în ultimul moment, delegându-l pe Alexandru Deaconu.
Acesta va fi ajutat la cele două linii de Dorin Mudura (Oradea) şi Vasile Marinescu (Bucureşti). Arbitru de rezervă va fi Andrei Florin Chivulete (Bucureşti), iar observatori sunt Ion Mureşan (Timişoara) şi Octavian Goga (Braşov). Partida FC Internaţional Curtea de Argeş - Universitatea Craiova se va juca mâine, ora 20.30, şi va fi transmisă în direct de GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-05-2009, 10:16 PM
|
|||
|
|||
"Sper ca prin jocul bun, pe care sunt convins că-l vom realiza mâine, la Mioveni, să reuşim să câştigăm"
Tehnicianul Universităţii, Eugen Neagoe, speră ca elevii lui să iasă din pasa mai puţin bună pe care o traversează şi este convins că acest lucru se va realiza odată cu meciul de la Mioveni.
"Din păcate, am reuşit să luăm doar un punct din deplasare, dar zic eu că jocul echipei ne dădea speranţe la mult mai mult. Meritam mult mai mult, dar greşelile pe care le-am făcut ne-au costat. Şi ne-au costat puncte. Chiar dacă echipa a jucat un fotbal bun, nu este de ajuns atâta timp cât nu reuşeşti să câştigi. Sper ca prin jocul bun, pe care sunt convins că-l vom realiza mâine, la Mioveni, să reuşim să câştigăm şi să urcăm în prima jumătate a clasamentului, pentru că, sincer, acolo ne este locul. Este un meci greu, pentru că se joacă pe puncte. Sunt trei puncte pe care ni le dorim foarte mult. Toate partidele le considerăm la fel de dificile, dar numai prin jocul nostru putem să ni le facem uşoare", a declarat Neagoe. Deşi până la ora meciului, Eugen Neagoe nu este sigur pe doi dintre jucătorii de bază ai grupării alb-albastre, Costea şi Prepeliţă, ambii accidentaţi. Geană îşi pune toate speranţele în recuperarea lor. "Au unele probleme medicale şi Florin Costea şi Andrei Prepeliţă, dar eu sper să fie amândoi până la ora meciului. Nu ştiu cum vor aborda ei jocul, important este cum vom intra noi din primul minut în joc. Le-am cerut jucătorilor să fie foarte atenţi, sunt convins că ei vor fi foarte atenţi, pentru că sunt foarte importante cele trei puncte şi sper să le aducem la Craiova", a afirmat Geană. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 05:48 PM
|
|||
|
|||
"Nici nu vreau să mă gândesc că vom pierde vreun meci până la sfârşitul campionatului"
Tehnicianul Universităţii, Eugen Neagoe, crede în revenirea grupării alb-albastre odată cu partida de la Mioveni, dar şi cu meciul din Cupa României, cu CFR Cluj.
Geană este convins că elevii lui nu vor mai pierde niciun meci până la finele campionatului: "Sunt convins că, în urma unei victorii la Mioveni împotriva Internaţionalului, plus o calificare în Cupă contra CFR-ului, echipa va juca mult mai bine şi nici nu vreau să mă gândesc că vom pierde vreun meci până la sfârşitul campionatului. Sunt convins că echipa poate să câştige toate jocurile care au mai rămas." Eugen Neagoe nu consideră deloc dificil să dai importanţă la două competiţii, cum sunt Cupa şi campionatul: "Suntem agăţaţi de Cupă, este unul dintre obiectivele noastre, dar să ştiţi că şi campionatul nu este pierdut, în acest moment. Cu două - trei victorii legate suntem în prima jumătate a clasamentului. Nu cred că este foarte dificil să mergi pe mai multe fronturi. După părerea mea, astea sunt numai scuze în momentul când nu reuşeşti să te califici în anumite competiţii, să spui că nu a fost unul dintre obiectivele echipei. Pentru noi foarte important este şi campionatul, şi Cupa României. Chiar dacă mi-aş fi dorit alt adversar, acum este mai puţin important. Contează foarte mult că jucăm acasă, în faţa suporterilor. Sper să fie în număr cât mai mare să ne ajute să fie alături de băieţi, pentru că numai cu ajutorul lor echipa poate să depăşească momentele grele prin care trece." "Ne cunoaştem de când aveam 11 ani" Pe cei doi tehnicieni ale căror echipe se întâlnesc astăzi, Ştefan Stoica şi Eugen Neagoe, îi leagă o prietenie de 31 de ani. Mai mult, Geană a declarat că, indiferent care va fi rezultatul partidei, prietenia dintre ei nu va avea de suferit. "Am vorbit cu Fane Stoica la Buzău, înaintea meciului de la Urziceni, am stat în acelaşi hotel, am discutat foarte multe lucruri, dar nu de jocul pe care îl vom avea azi. Nici nu cred că mă va suna, nici eu nu îl voi suna. Sper să fim noi cei care vom câştiga. Rămânem prieteni, pentru că suntem prieteni, ne cunoaştem de când aveam 11 ani. 31 de ani este o viaţă de om şi vom rămânem prieteni", a afirmat Neagoe. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 05:49 PM
|
|||
|
|||
"Dacă vrem să câştigăm Cupa, trebuie să batem orice echipă, indiferent că e CFR, Dinamo sau Steaua"
Fundaşul Universităţii Vali Bădoi spune că, indiferent de care va fi numele adversarului din Cupa României, Ştiinţa trebuie să câştige pentru a-şi atinge obiectivul, câştigarea trofeului.
"În campionat, sper să ne revenim cât mai repede prin meciul de la Mioveni, iar în Cupă mai sunt trei meciuri. Dacă vrem să câştigăm Cupa, trebuie să batem orice echipă, indiferent că e CFR, Dinamo sau Steaua. Este foarte important că jucăm acasă. Aşteptăm să se umple stadionul şi, cu ajutorul suporterilor, să trecem de CFR Cluj", a declarat Bădoi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 05:51 PM
|
|||
|
|||
Ştefănescu, acasă
Costică Ştefănescu şi-a reziliat contractul cu gruparea Al Tadhamon şi se află de ieri în România.
"Au apărut unele discuţii între mine şi conducere referitoare la lot. Mi-au impus anumiţi jucători, plus că pe cei străini i-au legitimat fără teste de joc. Nu am fost de acord cu aceste situaţii, n-am acceptat această presiune pe care au pus-o pe mine şi atunci, de comun acord, am reziliat contractul. Cum ei nu aveau temei legal să mă îndepărteze, mi-au plătit şi trei luni de penalizare", a spus aseară fostul căpitan al "Craiovei Maxima". Din informaţii neconfirmate încă, s-ar părea că înlocuitorul lui Ştefănescu este alt român, Alexandru Moldovan ("Roşu"). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 05:54 PM
|
|||
|
|||
Universitatea Craiova, asteptata la Severin cu bratele deschise
"Municipalul" din Severin se pregateste de sarbatoare. 5000 de scaune au fost deja montate si severinenii promit ca totul va fi gata pana la ora partidei inaugurale dintre U Craiova si Dinamo, care se va desfasura pe data de 15 noiembrie. Video/Universitatea Craiova, asteptata la Severin cu bratele deschise Daca sortii vor decide ca Stiinta sa intalneasca in sferturile Cupei Romaniei formatia Dinamo, atunci partida inaugurala nu se va mai desfasura, urmand ca meciul din cupa sa se desfasoare pe arena severineana pe data de 18 noiembrie. "Pe 15 noiembrie vom face inaugurarea stadionului, cu meciul Universitatea - Dinamo. In cazul in care cele doua echipe vor pica in Cupa Romaniei, Dinamo si-a dat acordul ca meciul oficial sa-l inlocuiasca pe cel amical si sa aiba loc tot la Severin, pe 18 noiembrie, indiferent care va fi echipa organizatoare", a spus primarul Constantin Gherghe. Constantin Gherghe a declarat ca intreaga investitie se ridica la 4 milioane de euro si ca mai include si dotarea arenei cu instalatie de nocturna: "Orice primar are obligatia sa sprijine sportul. Eu n-am facut altceva decat sa le ofer severinenilor mei fotbal de calitate. Am primit Stiinta cu bratele deschise. Universitatea nu va cheltui niciun leu pentru jocurile pe care le va disputa la Severin, fiindca toate cheltuielile vor fi suportate de la bugetul Consiliului Local". Vestiarele au fost complet renovate si decorate special in culorile alb-albastru. A fost adus si mobilierul pentru cabinele pentru arbitri, in prezent lucrandu-se numai la lojele tribunei oficiale. "Universitatea se va simti ca acasa in noile vestiare", a spus Gherghe. Pana pe 12 noiembrie, este preconizat ca pe “Municipalul” severinean sa fie adusa si o tabela moderna electronica, asemanatoare celei de pe "Wembley". "Va fi o tabela ultramoderna, cu tehnologie pe module, asemanatoare cu cea de pe Stadionul "Wembley". Din cate stiu, in România, doar pe «Steaua» si «Ceahlaul» mai exista o asemenea tabela de marcaj", Nicolae Paponiu, viceprimarul Severinului. In timp ce Universitatea va beneficia de conditii la standarde europene, Drobeta va continua sa joace partidele de pe teren propriu la Vanju Mare, cel putin pana vor arata ca "vor sa faca perfomanta". "Deocamdata, echipa din Severin are unde juca. Daca imi demonstreaza ca vor sa faca performanta, in primavara anului viitor vom demara si lucrarile de reabilitare ale Stadionului "Angelescu". Se poate juca fotbal de calitate si pe cealalta baza sportiva din oras. Daca va intra in Liga I, cu siguranta vom gasi o solutie eleganta si pentru FC Drobeta", a precizat Gherghe. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 05:56 PM
|
|||
|
|||
'Arena "Ion Oblemenco" stă să cadă! 2 mii de fani ar putea muri'
Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a radiografiat situaţia clubului oltean după 12 etape. Oficialul din Bănie a precizat că echipa îşi va disputa meciurile considerate pe teren propriu la Turnu Severin, deoarece Primăria oraşului Craiova nu şi-a respectat angajamentele şi în plus, stadionul Ion Oblemenco este la un pas de colaps. Mititelul a exemplificat prin faptul că în cazul unei prăbuşiri a tribunei a doua, suporterii prezenţi acolo ar fi în mare pericol de a-şi pierde viaţa.
"Arena Ion Oblemenco stă să cadă. De ce nu spuneţi că spectatorii de la tribuna a doua ar putea să moară dacă acea zonă se va prăbuşi? 2000-3000 de oameni ar putea să moară la meciul cu Steaua. Noi, la tribuna oficială, avem condiţii bune, dar pentru restul oamenilor condiţiile sunt improprii. Eu am făcut o investiţie de aproape trei milioane de euro, recunoscută chiar şi de ei, şi am semnat un protocol pe trei ani pentru recuperarea aceste investiţiei. Ei ar fi trebuit să-mi plătească câte un milion pe an timp de trei ani, eşalonaţi în două rate anuale. Au plătit prima parte de o jumătate de milion şi ar fi trebuit să plătească restul, în această lună. Au anunţat că nu se mai poate. Va daţi seama au încălcat protocolul din primul an. Ce aşteptări să am de la ei? Disputatea meciurilor de acasă în Mehedinţi este o chestiune de forţă majoră", a spus Mititelu la un post local de televiziune. De asemenea, omul de afaceri a abordat şi zvonurile referitoare la faptul că unii jucători ai Universităţii Craiova nu ar fi plătiţi de foarte mult timp. Mititelu a precizat că există într-adevăr nişte datorii, dar că acestea nu sunt mai mari de salariile pe o lună şi că este pentru prima oară când clubul se confruntă cu această problemă. "Recunosc că, în acest an, spre deosebire de ceilalţi patru de când am preluat echipa, au mai fost probleme. Înainte se plătea nemţeşte, dar de când cu această criză au mai apărut întârzieri, dar nu mai mari de o lună, dar vă spun această problema este în tot fotbalul din ţara noastră", a conchis Mititelu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 08:58 PM
|
|||
|
|||
"Ştiinţa la Severin, doar din februarie!"
Comisia de Licenţiere condusă de Viorel Duru a fost azi în inspecţie la stadionul Municipal din Severin. Craiova va putea juca în Liga I pe noul stadion abia din retur, aşa că ultimele două jocuri din tur, cu Ceahlăul şi cu Steaua, se vor disputa tot pe fostul "Central".
"Mai e de lucru la stadionul din Severin, dar ce s-a făcut e de cea mai bună calitate. De omologat nu se pune problema în această perioadă, asta se va putea face doar la începutul lunii februarie anului viitor. Se lucrează non-stop, dar încă e un şantier aici. Stadionul trebuie să îndeplinească măsurile de siguranţă, e nevoie să fie montaţi turnicheţi şi să fie instalate camerele pentru supraveghere video. Apoi, mai sînt de terminat lucrările începute, spaţiile din interiorul tribunei principale. Arena de la Severin seamănă cu "Ion Oblemenco", are 24.000 de locuri, cu circa 1.000 mai puţin decît stadionul din Craiova. Terenul de joc e impecabil, cred că atunci cînd va fi gata va oferi condiţii peste cele de la arena "Ion Oblemenco". Este o pistă de numai patru culoare, distanţa dintre tribune şi gazon e mai mică faţă de ce este pe fostul "Central'", a declarat azi Viorel Duru pentru craiovamaxima.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-07-2009, 05:43 PM
|
|||
|
|||
Eugen Neagoe: "Am câştigat 3 puncte mari în partida cu Internaţional, dar nu sunt încântat de joc"
Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a declarat vineri că nu este încântat de jocul echipei sale din victoria cu Internaţional Curtea de Argeş, dar şi-a scuzat jucătorii, pentru că au reuşit să câştige cele 3 puncte, a căror miză devenise foarte mare.
"Nu sunt încântat de joc, le-am spus şi băieţilor, dar probabil presiunea rezultatului ne-a apăsat foarte mult. Cele 3 puncte erau foarte importante, dar le-am spus că jocul m-a nemulţumit. Sper ca după acest rezultat să ieşim din zona retrogradării. Am câştigat 3 puncte mari în acest meci", a declarat Eugen Neagoe, vineri, după victoria Universităţii Craiova în partida cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-0. Tehnicianul a spus că pauza competiţională va ajuta pe echipa sa să remedieze problemele şi a anunţat că nu concepe ca Universitatea Craiova să rateze calificarea în semifinalele Cupei României. "Trebuie să trecem de CFR Cluj, suntem obligaţi să mergem mai departe", a declarat Neagoe, care a mai spus că nu regretă modul în care a făcut schimbările, chiar dacă Florin Costea a terminat meciul şchiopătând, pentru că toate înlocuirile fuseseră deja efectuate. Universitatea Craiova a învins, vineri, formaţia Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-0, şi a obţinut prima victorie în deplasare din acest sezon, graţie reuşitei lui Dina, din minutul 42. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-07-2009, 05:45 PM
|
|||
|
|||
Mititelu: "Sper ca Eugen Neagoe să ştie ce să le explice jucătorilor după acest meci"
Prezent la meciul de la Mioveni, patronul Universităţii, Adrian Mititelu, a lansat un nou atac dur la adresa selecţionerului Răzvan Lucescu, nemulţumit că nu i-a convocat niciun jucător pentru amicalul cu Polonia.
"A fost făcut selecţioner ca în armată, la apelul bocancilor, în numele tatălui său. Când nu joci fotbal eşti frustrat şi nu îţi plac jucătorii cu personalitate. Este înconjurat numai de jucători care îi spun 'Să trăiţi!'", a spus Mititelu, care s-a plâns de neconvocările lui Florin Costea şi Prepeliţă. "El nu poate face diferenţa între frustrările sale şi necesitate. Vrea să lovească în mine şi loveşte în fotbalul românesc. Îi este frică de faptul că Prepeliţă îi va lua locul lui Roman. Este un abuz împotriva Universităţii Craiova", a mai declarat Mititelu, care şi-a criticat şi echipa pentru meciul cu Internaţional. "Sunt dezamăgit. Nu e posibil ca o echipă în 10 oameni să te bage în corzi. Sper ca Eugen Neagoe să ştie ce să le explice jucătorilor după acest meci", a spus Mititelu, adugând că "nici nu concepe ca Universitatea Craiova să nu câştige meciul cu Ceahlăul". Universitatea Craiova a învins, vineri, formaţia Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-0, şi a obţinut prima victorie în deplasare din acest sezon, graţie reuşitei lui Dina, din minutul 42. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
25 Musafir(i)
25 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut