Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Craiova
11-13-2009, 05:52 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Formaţiile de juniori ale Universităţii s-au impus în faţa grupărilor similare de la Oltchim Rm. Vâlcea

Cei mari au câştigat cu 4-0, prin golurile marcate de Iordache, Ciocioană, Suciu şi Anca, şi au trecut pe primul loc în clasament, profitând de faptul că Şcoala de Fotbal "Gică Popescu" Craiova nu a fost programată în această etapă, în urma unui litigiu la FRF.

Tehnicienii Dragoş Stăvaru şi Mircea Oţet au folosit în meciul cu vâlcenii următoarea formulă: Ciocârlan - Ciurea, Suciu, Chircan, G. Niţă - R. Niţă, Veleanu, Băloi, Ciocioană - D. Stancu, Iordache. După pauză au mai intrat I. Bărboianu, Toader, Anca, Rotaru şi Chira.

În competiţia juniorilor B, trupa pregătită de Ion Ciocan a învins cu 6-0. Golurile juniorilor alb-albaştri au fost marcate de Lupu, care a reuşit un hat-trick, Badea a fost autorul unei duble şi Copilescu.

La Universitatea au evoluat: Nedelcovici (‘65 Marinescu) - Ionilă (‘70 Tănasie), Vasilca, Cioară, Berbecel - Ţivrea (‘41 Copilescu), Andruţă, Floroaia, Badea - Lupu (‘70 Ciuciu), Vasile.

Miercuri, craiovenii vor întâlni, într-o nouă intermediară, pe Jiul Petroşani, într-un joc arbitrat de Sergiu Popa, Alexandru Vodă şi Alexandra Suciu, din Alba Iulia.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-13-2009, 05:54 PM
Neagoe: "Sper ca jucătorii aflaţi la loturile naţionale să vină sănătoşi acasă"

Reveniţi luni la antrenamente, alb-albaştrii au avut marţi o zi încărcată. Tehnicianul Eugen Neagoe le-a programat elevilor săi două şedinţe de pregătire.

Prima s-a desfăşurat dimineaţa şi a constat într-un antrenament fizic, iar cel de-al doilea - după-amiaza, având caracter tehnico-tactic. Chiar dacă ziua a fost una mohorâtă, pe toată durata zilei fiind averse de ploaie, acest lucru nu i-a împiedicat pe Stoica şi compania să ducă la bun sfârşit antrenamentele.

"Şi marţi, şi miercuri, băieţii au programate câte două şedinţe de pregătire. Ploaia nu ne-a pus în dificultate, pentru că suntem una dintre cele mai fericite echipe, beneficiem de nişte terenuri de joc extraordinare. Nici nu am simţit că a plouat. Marţi s-au antrenat separat Trică şi Prepeliţă, însă sper ca de mâine să intre în programul normal al echipei. Îi vom avea apţi la meciul cu CFR Cluj", a declarat Eugen Neagoe, antrenorul Ştiinţei.

Universitatea îşi desfăşoară antrenamentele în efectiv redus, având cinci jucători la echipa naţională de tineret a României şi unul la naţionala statului Sierra Leone. Despre cei plecaţi Eugen Neagoe a declarat: "Am vorbit cu băieţii înainte să plece la lot. I-am rugat să aibă mare grijă să nu se accidenteze. Sper să vină toţi sănătoşi acasă, să joace şi să se impună în meciurile pe care le au de disputat. Emil Săndoi şi-a dat seama de valoarea celor cinci jucători pe care i-a convocat mai mereu la naţională, sper însă ca ei să demonstreze de ce sunt în stare."

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-13-2009, 05:56 PM
"Trică are cele mai mici şanse să joace cu CFR Cluj şi Ceahlăul"

Tehnicianul Universităţii, Eugen Neagoe, speră să-i recupereze pe Prepeliţă şi Costea până la meciul cu CFR Cluj, de miercuri, din Cupă, şi spune că Eugen Trică are şanse foarte mici să joace împotriva fostei sale echipei, dar şi în partida cu Ceahlăul, starea lui medicală fiind puţin mai gravă.

"Avem şase jucători care sunt plecaţi, cinci la echipa naţională de tineret şi Wobay la naţionala statului Sierra Leone. Asta este cea mai mare problemă, pentru că nu suntem în efectiv complet pentru a pregăti bine acest joc. Abia de duminică vom fi în efectiv complet şi vom avea trei antrenamente la dispoziţie până la jocul cu CFR Cluj. Într-adevăr, avem probleme cu Prepeliţă, Trică şi Florin Costea, dar sperăm ca până la jocul cu CFR să fie toţi apţi. Din păcate, Trică are cele mai mici şanse, nu ştim dacă vom putea conta pe el la jocul cu CFR, dar se fac eforturi. Este posibil să nu joace la meciul cu CFR şi Ceahlăul. Nu aveam jucători pentru amicalul cu Dinamo. Suntem 12, dar, de mâine, vom rămâne opt la antrenamente, pentru că ceilalţi vor merge la echipa a doua, cu care vor avea vineri meci la Târgovişte", a declarat Eugen Neagoe.

11-13-2009, 05:58 PM
"Este foarte important pentru noi să mergem în semifinala Cupei României şi să câştigăm cele trei puncte cu Ceahlăul"

Tehnicianul Ştiinţei, Eugen Neagoe, şi-ar dori ca formaţia CFR Cluj să vină în Bănie cu acelaşi antrenor, şi anume Antonio Conceicao. Acesta a afirmat că o eventuală schimbare a băncii tehnice le-ar da jucătorilor din Gruia un altfel de entuziasm.

"Sincer, eu mi-aş dori să rămână Conceicao la jocul cu noi. Nu am nicio părere despre Conceicao, nu ştiu nici ce fel de antrenor este. Cred că este bun dacă CFR este pe primul loc în acest moment, dar la venirea altui antrenor, cel puţin la primul joc, s-ar putea să se vadă o dăruire mai mare din partea jucătorilor. Din câte am văzut şi eu la ultimele jocuri ale lor, nici la CFR nu este o atmosferă extraordinar de bună. Cred că au şi ei ceva probleme şi sunt convins că putem specula momentul pe care-l traversează şi ei", a declarat Geană.

Neagoe a afirmat că nu ar putea să aleagă care dintre cele două meciuri, din Cupă, cu CFR Cluj, şi din campionat, cu Ceahlăul, şi l-ar dori să-l câştige, asta pentru că, atât pentru el, cât şi pentru jucători, ambele sunt importante, deci trebuie câştigate.

"Nu pot să aleg. Pentru noi, amândouă partide, cu CFR Cluj şi Ceahlăul, sunt foarte importante. Acum mă gândesc numai la meciul cu CFR. După ce vom trece de meciul din Cupă, ne vom gândi numai la jocul cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Eu, jucătorii şi toţi care facem parte din Clubul Universitatea Craiova ne dorim să învingem ambele formaţii. Este foarte important pentru noi să le câştigăm, să mergem în semifinala Cupei României şi să câştigăm cele trei puncte cu Ceahlăul. Băieţii trebuie să fie conştienţi că pot, au dovedit-o şi în primăvară, şi în acest tur de campionat, că formează o echipă valoroasă. Trebuie să intre cu mai mare determinare în joc şi cred că nu vom avea probleme", a afirmat antrenorul Universităţii.

11-13-2009, 05:59 PM
Dinescu, ultima achiziţie a Universităţii

Poetul Mircea Dinescu a împlinit miercuri 59 de ani. Cu ocazia aniversării, conducerea Universităţii Craiova, prin vicepreşedintele Lucian Mitu, l-a invitat pe poet la magazinul clubului, unde i-a dăruit marelui scriitor şi publicist, născut la Slobozia, dar îndrăgostit de Cetate, mai multe cadouri din partea grupării alb-albastre: un tricou cu numărul 59 şi cu numele lui Mircea Dinescu inscripţionat pe spate, un abonament permanent la tribuna VIP, fulare, căciulă şi un trening.

Darul care i-a mers la inimă poetului a fost însă un balon de fotbal cu autografele tuturor jucătorilor de la Universitatea.

"Am fost emoţionat fiindcă, iacătă, sunt oameni solidari acolo unde nu te aştepţi. Pentru că nu mă aşteptam şi, într-o vreme în care te înjură prietenii, e bine să te iubească oameni pe care nu i-ai văzut niciodată sau i-ai văzut doar la televizor, dând cu piciorul în minge. Nu am avut niciodată o echipă, să fiu fanatic. Universitatea Craiova ştiu că era cea mai iubită echipă din România. Am cunoscut oameni bolnavi după Universitatea Craiova. Eu, fiind acum în Oltenia - până n-o să fiu în Bulgaria şi o să fiu fan al echipei ŢSKA Vidin -, o să ţin cu Universitatea", a spus Mircea Dinescu, fănd referire la faptul că, în urmă cu patru zile, urcat pe scena de la Cetate, primarul Craiovei, Antonie Solomon, spunea că-l va trimite pe poet să petreacă următorii cinci ani pe malul celălalt al Dunării.

Dinescu a precizat şi ce alt cadou şi-ar mai dori de ziua lui: să-l vadă pensionat pe şeful de stat. Asta după ce, tot sâmbătă seara, cu ocazia mitingului electoral de la Cetate, preşedintele Traian Băsescu i-a interzis poetului să ia cuvântul, pe motiv că "vorbeşte destul la televiziunea celui care a nenorocit sute de mii de români".

"Nu am avut niciodată nostalgia adolescenţei, că mulţi oameni spun: «Dacă aş mai fi tânăr…» Nu, eu sper să fiu mai bătrân ca acum. Fiind în perioadă electorală, cam ştiu ce-mi doresc: să fie Traian Băsescu un pensionar liniştit. Eu cred că fotbalul e un joc mai cinstit decât politica. În momentul de faţă, eu cred că şi fotbalul, dacă are hibele lui, le are din pricina politicii. Pentru că, într-o ţară, dacă economia nu merge bine, nu are cum să meargă bine, de fapt, nici fotbalul. Nu există o ierarhie valorică nici în lumea politică şi nici chiar în lumea fotbalului. Dar faptul că această echipă a renăscut din propia cenuşă. Să luăm exemplu această echipă!"

11-13-2009, 06:11 PM
"Răzvan Lucescu ar fi bine să-şi vadă de problemele pe care le are la echipa naţională"

Tehnicianul Universităţii, Eugen Neagoe, a comentat declaraţiile selecţionerului Răzvan Lucescu despre doi dintre jucătorii lui. Neagoe îl contrazice categoric pe antrenorul naţionalei, care a spus despre Silviu Lung Jr.: "Mi se pare o lipsă gravă de educaţie şi de respect faţă de echipa naţională, faţă de grup."

"Sincer, nu am văzut niciun ziar astăzi. Am fost în cantonament cu băieţii, am avut două antrenamente, dar nu cred că Silviu Lung este un băiat lipsit de bun-simţ. Este foarte inteligent, foarte bine crescut. Nu ştiu dacă s-a întâmplat ca el să vorbească despre faptul că nu merge la naţională, cel puţin nu a discutat cu mine. Răzvan Lucescu nu-l cunoaşte foarte bine pe Silviu Lung şi nu cred că este normal ca el să vorbească aşa despre un jucător. Dar este problema lui! Silviu Lung este un portar tânăr, de perspectivă. Cred că în cel mai scurt timp va ajunge la echipa naţională, chiar dacă va fi sau nu Răzvan Lucescu antrenor acolo", a declarat Geană.

Eugen Neagoe nu a fost indiferent nici la spusele lui Răzvan Lucescu cu privire la decarul Universităţii, Florin Costea, recomandându-i, de altfel, să-şi vadă de treaba lui.

"Am văzut şi acum două zile discutându-se ceva despre Florin Costea. La fel, nu cred că este normal să dea exemplu că Florin Costea este la o echipă ce se bate la retrogradare. El trebuie să fie mai atent la lucrurile pe care le spune, pentru că Florin Costea a fost golgheterul campionatului. În acest moment are cele mai multe goluri marcate, el şi Hera. După părerea mea, Florin Costea merita să fie convocat la naţională! Nu este! Asta este altă problemă, dar nu cred că este normal să discuţi despre un jucător doar de dragul de-a o face şi să implice şi echipa respectivă. Răzvan Lucescu ar fi bine să-şi vadă de problemele pe care le are la echipa naţională, pentru că noi încercăm să le gestionăm şi să facem lucrurile cât mai bine cu putinţă la Universitatea. Cu siguranţă aceste afirmaţii nu sunt benefice pentru fotbalişti, când citesc lucruri spuse de selecţioner. Nu cred că este bine ca asemenea lucruri să apară prin presă şi la emisiunile televizate, dar la noi se poate întâmpla orice. Poate să discute fiecare ce vrea, să-şi dea cu părerea. Ar fi mai bine ca Răzvan să se gândească la echipa naţională, la jocul pe care îl are sâmbătă. Nu îmi place să vorbesc şi nici să intru în polemici cu nimeni, dar nu cred că este bine nici pentru jucătorii noştri sau echipa noastră", a afirmat Eugen Neagoe.

11-13-2009, 06:18 PM
Silvian Cristescu: "Este o minciună sfruntată!"

Oficialii Universităţii au răspuns joi în urma materialului apărut pe gsp.ro. Team managerul grupării alb-albastre, Silvian Cristescu, a afirmat că în articolul respectiv sunt speculaţii şi interpretări eronate, iar în spatele lor se află selecţionerul Răzvan Lucescu.

"Nici nu ştiu ce să fac: să râd sau să fiu foarte supărat, pentru că este cea mai mare aberaţie pe care am auzit-o de când a preluat echipa domnul Adrian Mititelu. Este o minciună sfruntată şi, probabil, ziariştii de casă ai selecţionerului vor să discrediteze jucătorii Universităţii şi Clubul Universitatea aruncând fel şi fel de zvonuri fără temei. Nu ştiu cum să reacţionez, pentru că este ceva fantasmagoric ceea ce a apărut joi în «Gazeta Sporturilor». Pe toată lumea o bufneşte râsul. Vă daţi seama unde s-a ajuns? Este o conspiraţie securisto-comunistă ce încearcă oamenii de casă ai lui Lucescu să facă în presă. Nu i-a luat nimeni capul lui Lucescu! Noi doar ne-am dat cu părerea, e normal, nu putem să fim obiectivi, suntem subiectivi. În schimb, domnul Lucescu ar trebui să fie obiectiv, pentru că este selecţionerul echipei naţionale a României, nu este selecţionerul unor anumiţi jucători. El trebuie să ia cei mai buni jucători şi părerea noastră este că aceşti doi jucători meritau, iar el, ca să discrediteze jucătorii, aruncă fel şi fel de zvonuri în presă", a declarat Cristescu.

Fostul jucător al Ştiinţei a punctat încă o dată că fotbaliştii emblematici ai grupării alb-albastre vor pleca la echipe numai din străinătate. De asemenea, Cristescu a adus în discuţie faptul că, după partida pierdută ruşinos de România cu Serbia, scor 0-5, a fost scos un ţap ispăşitor, acela fiind Adrian Mutu, ci nu cel care trebuia: "Cred că o să facem plângere la Federaţie, nu se mai poate aşa ceva! Este un vechi proverb românesc: Şi-a dat arama pe faţă. Să fie clar pentru toată lumea! Toată lumea şi l-ar dori pe Costea. Costea, Prepeliţă, jucători emblematici ai Universităţii, vor pleca doar în străinătate, dacă vor fi oferte foarte bune. Dacă nu, vor juca la Universitatea Craiova. După meciul cu Serbia a fost dat afară «selecţionerul» Mutu, că s-a găsit vinovatul! Mutu, nu? El a fost selecţioner la meciul cu Serbia, pe el l-au dat afară. Mi se pare normal ca, într-un fotbal în care emitem pretenţii, cine nu are rezultate să plece. Mutu nu a avut rezultat în Serbia, a plecat. A venit alt selecţioner. Discutam cu un fost coleg al meu, Cornel Papură, şi am zis că, în cazul în care Victor Piţurcă ar fi pierdut cu 5-0 în Serbia, ar fi fost dat şi pe Minimax, postul de desene animate!"

11-13-2009, 06:20 PM
"Promit suporterilor că niciun jucător esenţial al Craiovei nu va mai juca la Bucureşti"

Adrian Mititelu, a mai răspuns unei serii de întrebări cu privire la Silviu Lung Jr. şi Florin Costea, doi jucători care, în ultima vreme, au fost ţinta atacurilor selecţionerului Răzvan Lucescu.

Reporter: Înţeleg că vreţi să vă abţineţi în ceea ce priveşte relaţia cu selecţionerul! Regretaţi acea declaraţie?
Adrian Mititelu: Regret acele cuvinte urâte pe care le-am folosit la adresa lui Lucescu Jr. În rest, consider că ce am avut de spus am spus. Poziţia mea rămâne fermă şi clară, dar am spus ce am avut de spus şi cu asta am încheiat.

Rep.: Spuneţi-ne despre incidentul cu Silviu Lung Jr. A refuzat la un moment dat să meargă la naţionala de tineret?
A. M.: Eu ştiu că Silviu Lung Jr. a fost puţin afectat că la unul dintre meciurile echipei naţionale, şi să fiu sincer nu ştiu la care, a fost ţinut rezervă, iar el, după acel meci, i-ar fi reproşat lui Emil Săndoi, dar în termeni de bun-simţ, că de ce a fost ţinut rezervă. Relaţia lui cu Silviu Lung Jr. este specială. Săndoi îl ştie pe Silviu de când s-a născut. Am înţeles că unul dintre jucătorii naţionalei de tineret ar fi spus altcuiva şi aşa a ajuns la domnul Răzvan Lucescu. Eu îl cunosc foarte bine pe Silviu Lung Jr., este unul dintre jucătorii exponenţiali ai noului val, este un caracter aparte, are o educaţie bine aleasă şi nu este o exagerare. E o educaţie specială făcută de o familie specială. Dacă a spus ceva cuvinte, eu zic că nu au fost atât de rele, să merite asemenea acuze.

Rep.: În momentul în care susţineţi cauza lui Florin Costea la echipa naţională...
A. M.: Eu nu am susţinut cauza lui Florin Costea, ci a fotbalului românesc. Ştiu că pare demagogie în acest moment, dar cred în aceste cuvinte. Primordială a fost cauza fotbalului românesc, în subsidiar a fost şi cauza lui Florin Costea şi a Clubului Universitatea Craiova.

Rep.: Din punctul dumneavoastră de vedere nu stă în picioare argumentul cu stricatul atmosferei la echipă?
A. M.: Între noi şi Florin Costea a fost un singur incident, care, în presă, s-a înzecit ca amploare. El este unul dintre jucătorii care a muncit foarte mult şi nu cred că este unul dintre jucătorii care să fi beneficiat din munca echipei. Din contră, eu zic că a tras echipa după el şi, dacă ne uităm mai atenţi la acţiunile lui, vedem că tot timpul el este omul care a eliminat doi - trei oameni din joc. Are foarte multe acţiuni pe cont propriu, este o greşeală să spui că a beneficiat din rodul muncii echipei. Din contră, în cele mai multe acţiuni şi goluri marcate, el a făcut diferenţa. Nu este o premieră în viaţa tumultoasă a fotbalului craiovean. Au mai fost trei - patru fotbalişti craioveni care au fost priviţi cu o anumită rezervă. Ori ce aş spune eu sau altcineva, va fi greu de penetrat în această lume în care există această cântare a României, în care numai o părere contează.

Rep.: Credeţi că Florin Costea este cel mai bun jucător ofensiv din campionatul României?
A. M.: Poate sunt prea subiectiv când spun cel mai bun, dar cu siguranţă printre primii doi - trei.

Rep.: Nu va juca niciodată în Bucureşti?
A. M.: Promit şi dumneavoastră, şi suporterilor Universităţii că nu va juca niciodată la una dintre echipele mari ale Bucureştiului.

11-13-2009, 06:20 PM
"Universitatea va arătat în retur că este singura echipă din România care poate să facă un stadion plin de suporteri într-un alt oraş"

Reporter: Cum vi se pare, privind retrospectiv, ideea asta cu antrenor străin în Liga I?
Adrian Mititelu: Nu este o idee rea! Dar trebuie să nimereşti unul potrivit, să se potrivească pe stilul jucătorului, să aibă chef de muncă, să nu fie cu gândul la altceva. Nu fac niciun reproş pentru Napoli. Şi eu rămân fanul antrenorilor străini, dar asta nu înseamnă că exclud antrenorii români, pentru că şi în rândul antrenorilor români sunt unii foarte buni. Ştefan Stoica este un antrenor care creşte foarte mult.

Rep.: Sunteţi şi dumneavoastră contestat în ultima vreme şi din partea suporterilor. Credeţi că problema va fi rezolvată prin mutarea echipei? Cum se va intra la Severin pe buletine?
A. M.: Eu am fost contestat încă de când am preluat echipa. Nu mă inspir din Steaua. Nu este nicio diferenţă. Stadionul «Municipal» din Drobeta Turnul Severin are o asemănare izbitoare cu «Ion Oblemenco», numai că este un «Ion Oblemenco» în miniatură. Este mult mai frumos, pentru că este mult mai îngrijit, este renovat, arată foarte bine. Intrarea nu va suporta nicio modificare, va fi identică.

Rep.: Nici măcar suporterii care va contestă nu vor avea probleme acolo?
A. M.: De ce să nu vină? Sunt bineveniţi! Este normal să fi contestat, e la modă. Sunt cele trei - patru echipe din România, care au tradiţie şi au o anumită categorie de ultraşi care sunt alături de echipă şi au un mod de a se manifesta.

Rep.: De când aţi anunţat că veţi muta echipa v-au sunat prieteni…
A. M.: Fac o precizare! Nu mut echipa! Este vorba că meciurile de acasă, pe care FC Universitatea Craiova le va juca din returul campionatului viitor, le va juca pe Stadionul «Municipal» din Severin. Echipa este în continuare Universitatea Craiova se pregăteşte în Craiova, numai că meciurile de acasă le vor juca pe Arena «Municipal». Universitatea Craiova v-a arătat în retur că este singura echipă din România care poate să facă un stadion plin de suporteri într-un alt oraş decât în Craiova. Asta este o chestiune cu care noi ne putem mândri. Nicio altă echipă din România nu poate să aibă un stadion plin de suporteri şi într-un alt oraş decât cel de baştină. Nu este o exagerare, Universitatea Craiova este echipa unei regiuni, chiar am simţit-o. Poate că înainte chiar nu credeam în acest lucru, dar acum am primit confirmarea prin ceea ce am văzut în Severin. Această echipă este iubită la fel de mult şi în Severin, şi în Târgu Jiu, poate parţial în Râmnicu Vâlcea şi Slatina, trebuie să recunosc, pentru că acolo nu este atât de mare nebunia pentru o echipă cum este la Târgu Jiu şi Severin. Ăsta este un fenomen care pentru noi înseamnă o bogăţie imensă.

Rep.: Să înţelegem că acolo nu plătiţi nimic pentru organizarea meciului?
A. M.: Nu, nu să ştiţi că nu asta a fost condiţia principală, însă pentru cei de acolo este o mândrie să venim şi acum lor le este teamă să nu mă întorc eu. Eu le-am promis şi mă ţin de cuvânt. Oamenii ăia au făcut eforturi fantastice, au cheltuit aproape patru milioane de euro să modernizeze o arenă şi nu aş vrea să-i dezamăgesc.

11-13-2009, 06:22 PM
S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de miercuri, cu CFR Cluj

Conducerea Universităţii Craiova a decis ca, începând de astăzi, să pună în vânzare biletele pentru meciul de Cupă, de miercuri, dintre Universitatea şi CFR Cluj, ce se va disputa pe Stadionul "Ion Oblemenco".

Preţul tichetelor va fi acelaşi ca cel din campionat, şi pot fi procurate de la casele de bilete, aflate la intrarea în Complexul Sportiv "Ion Oblemenco", şi de la biroul de publicitate al cotidianului "Ediţie Specială", situat pe strada Sf. Dumitru, nr. 1.

Preţurile tichetelor sunt:
5 lei - Peluze;
10 lei - Tribuna II;
15 lei - Tribuna I;
30 lei - Tribuna 0.

Abonamentele pentru meciurile din campionat sunt valabile şi pentru partidele din Cupă.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut