Etapa 3: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Dinamo Bucureşti
08-12-2009, 03:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Etapa 3: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Dinamo Bucureşti
Dinamo nu stiu daca e in stare sa castige acolo
|
|||
08-12-2009, 08:52 PM
|
|||
|
|||
am dat egal la pronostic insa vazand traiectoria de pana acuma a lui Dinamo, pot sa piarda la Piatra Neamtz, si asa prietenul nostru, Ionutz_fii va fii bucuros . ne vedem pe sptfm.ro/forum
ps: chiar aproape toti de aici sunteti cu Steaua? Vlad Tzepesh: "Nu este decat o cale! Inainte sau in sus!!" |
|||
08-13-2009, 12:25 AM
|
|||
|
|||
Eh, asa e cand echipa are cei mai multi suporteri
''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough |
|||
08-13-2009, 02:26 AM
|
|||
|
|||
Ce zicea Lapusneanu?
|
|||
08-13-2009, 12:36 PM
|
|||
|
|||
(08-12-2009 08:52 PM)el_gallego Scris: am dat egal la pronostic insa vazand traiectoria de pana acuma a lui Dinamo, pot sa piarda la Piatra Neamtz, si asa prietenul nostru, Ionutz_fii va fii bucuros . ne vedem pe sptfm.ro/forum Cum ai putea sa crezi asta? Mai e comunitatea fanilor Universitatea Craiova. Pacat ca deocamdata are un singur membru http://www.namcum.blogspot.com - Niste randuri aruncate... |
|||
08-13-2009, 02:34 PM
|
|||
|
|||
Eh , 1 craiovean , 2 rapidisti si restul stelisti. Asa e frumos
Eu pariez pe un egal la Piatra-Neamt. Asta daca nu scoate ,,maestrul'' Bonetti vreun as din maneca. ''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough |
|||
08-13-2009, 02:38 PM
|
|||
|
|||
mai e si un brasovean si un argesean
Nu lasa pe maine ce poti face azi...lasa pe poimaine! |
|||
08-13-2009, 02:50 PM
|
|||
|
|||
glumeam doar , n-am stat sa numar cati sunt pe aici suporteri de la toate echipele.
''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough |
|||
08-13-2009, 03:38 PM
|
|||
|
|||
Incerc si eu sa gasesc cat mai diversi oameni posibili, dar e nevoie de timp si de rabdare... Noi suntem mai cinstiti, nu ca altii de pe alte forumuri care se duc la publicitate cu bani grasi sa aduca oameni pe forum, si aia vreo 2000 de spammeri.
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
08-14-2009, 03:48 PM
|
|||
|
|||
Nemtenii ameninta Dinamo: "Ii vom calca in picioare"
Rezultatele slabe inregistrate de Dinamo in acest start de sezon au dat curaj adversarilor din Liga I. Astfel, fundasul Ceahlaului Piatra Neamt, Daniel Barna, ameninta ca nu va avea mila de dinamovisti in confruntarea care va avea loc sambata. |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut