FK Sarajevo - CFR 1907 Cluj, play-off-ul Europa League
08-07-2009, 04:00 PM
|
|||
|
|||
FK Sarajevo - CFR 1907 Cluj, play-off-ul Europa League
Discuţii aici despre meciul eleviilor lui Toni Conceicao cu bosniacii de la Sarajevo, eliminaţi în extremis de Rapid în 2007...
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
08-10-2009, 01:16 PM
|
|||
|
|||
RE: FK Sarajevo - CFR 1907 Cluj, play-off-ul Europa League
Formatia FK Sarajevo, adversara echipei CFR Cluj in play-off-ul Ligii Europa, a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), de FK Modrica, intr-un meci din etapa a II-a a campionatului Bosniei.
|
|||
08-16-2009, 03:03 PM
|
|||
|
|||
Echipa bosniaca FK Sarajevo a terminat la egalitate, sambata, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formatia Velez Mostar, in ultimul meci dinaintea intalnirii cu CFR Cluj, din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa.
|
|||
08-20-2009, 11:34 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 08-20-2009 11:56 PM de el_gallego.)
|
|||
|
|||
am revenit si eu din urma
Goool: Dani deschide scorul printr-o lovitura de cap, dupa ce a primit o centrare perfecta de la Culio, in minutul 18. Importanta prezenta lui Culio in unsprezecele initial. pozitia pe care o ocupa FK Sarajevo in aceste momente, in campional bosniac, este una nu prea, cum se zice, sa te lauzi cu ea; sunt pe 14 cu doar 1 punct. de aici forma slaba a bosniacilor si cu moralul la pamant. speram sa tina tot asa din pacate bosniacii au gasit poarta. a marcat Hadzic Vlad Tzepesh: "Nu este decat o cale! Inainte sau in sus!!" |
|||
08-21-2009, 02:17 AM
|
|||
|
|||
Cfr a inceput furtunos partida.. puteau sa aiba un avantaj linistitor din prima repriza, dar nu au incadrat poarta de cele mai multe ori.Oricum au prima sansa.
Steaua acum, Steaua mereu! |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut