Chestionar: Va reuşi Dinamo să treaca de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
09-29-2009, 10:28 PM
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
Gabriel dos Santos: "Ne gîndim numai la victorie contra lui Dinamo"

Fundaşul brazilian Gabriel Rodrigues dos Santos (Panathinaikos Atena) a declarat că echipa elenă este pregătită pentru meciul de joi cu Dinamo, din grupele Ligii Europa, şi că el şi coechipierii săi se gândesc doar la victorie, informează publicaţia Contra.

"Suntem absolut pregătiţi pentru meciul cu Dinamo. Avem în minte numai Dinamo. Am pierdut acasă cu Galatasaray în prima etapă a grupelor, iar acum mergem la Bucureşti pentru a lăsa o bună impresie şi pentru a câştiga. Numai la victorie ne gândim. Vrem să avem un parcurs lung în Europa", a spus Gabriel.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-30-2009, 09:04 PM
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
Henk ten Cate, nervos la sosire: a bruscat un cameraman!

Grecii de la Panathinaikos au ajuns la ora 12:35 în România, cu o cursă directă de la Atena. Adversarii lui Dinamo de joi seară s-au cazat la hotelul Crowne Plaza, informează dinamovisti.ro.

Antrenorul Henk ten Cate, enervat de prezenţa presei la sosirea echipei sale, a bruscat un cameraman ProTV, care încerca să-l filmeze la ieşirea din aeroport.

Mijlocaşul Kostas Katsouranis i-a amuzat pe colegii săi încercînd să impresioneze o domnişoară blondă ce trecea pe lîngă autocar, bătînd tare cu palmele în geamul din spate al autovehiculului, însă aceasta nu a reacţionat la tehnicile de cucerire ale grecului.

De la ora 18:30 va avea loc conferinţa de presă a echipei oaspete şi apoi antrenamentul oficial.

Dinamo-Panathinaikos se va juca joi de la ora 22:05, pe ProTV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-30-2009, 09:06 PM
Grecii au venit cu mîncarea de acasă

Fotbaliştii lui Panathinaikos au sosit azi în România şi, pe lîngă zeci de bagaje, şi-au adus de la Atena şi peste 10 containere frigorifice cu mîncare, pe care au încărcat-o în două dube şi au trimis-o la Crowne Plaza, unde sînt cazaţi.

Grecii au procedat astfel pentru că au preferat să mănînce doar preparate gătite de bucătarul echipei pe perioada şederii în România, în loc de mîncarea de la restaurantul hotelului lui George Copos.

Iată lotul lui Panathinaikos pentru meciul de mîine:
Tzvoras, Galinovici, Karnezis, Kante, Sarriegi, Bjarsmyr, Vintra, Gilberto Silva, Simao, Karagounis, Katsouranis, Leto, Salpingidis, Ninis, Gabriel, Christodoulopoulos, Rukavina, Machlelis

Absenţi: D. Cisse (suspendat), Darlas, Spiropoulos, Marinos, Petropoulos (accidentaţi)

09-30-2009, 09:15 PM
Ten Cate: "Un rezultat de egalitate e bun, dar noi ne gândim să câştigăm"

Tehnicianul lui Panathinaikos Atena, Henk ten Cate, a declarat, miercuri, că se gândeşte doar la un rezultat bun în faţa lui Dinamo, dar consideră că şi în cazul unui eşec, echipa sa păstrează şanse de calificare.

"Dinamo e o echipă bună, am vizionat meciurile lor cu Steaua şi Sturm Graz. Va fi dificil să învingem, dar şi noi avem o echipă valoroasă. Vom vedea mâine dacă Dinamo e mai bună decât Galatasaray, chiar dacă vom pierde, tot păstrăm şanse de calificare, pentru că mai avem încă 4 meciuri de disputat. Un rezultat de egalitate e bun în Liga Europa, dar noi nu ne gândim la egal, chiar dacă jucăm în deplasare", a spus Ten Cate.

Olandezul s-a declarat dezamăgit de faptul că partida se va disputa fără spectatori, considerând că va semăna cu un joc de antrenament: "Am mai jucat doar un singur meci fără spectatori şi cred că va fi straniu, pentru că se vor auzi antrenorii şi jucătorii. Va semăna cu un meci de antrenament, însă importanţa lui este una foarte mare. Lipsa fanilor poate fi atât un lucru pozitiv, cât şi unul negativ, dar pentru noi sigur va fi un avantaj".

Ten Cate şi-a explicat şi gestul de la sosirea în România, atunci când a bruscat doi operatori români în aeroport. "Am cerut respect, nu eram nervos, însă am un viciu. Fumez şi nu vroiam să mă vadă copiii din lumea întreagă făcând asta". Unul dintre cameramanii bruscaţi a fost prezent şi la conferinţa de presă, însă a purtat o cască de boxer, în semn de protest faţă de gestul tehnicianului.

Partida Dinamo-Panathinaikos Atena, din etapa a doua a Grupei F a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22:05, pe stadionul din Ştefan cel Mare.

09-30-2009, 09:16 PM
Kante: "Ştiu că Dinamo evoluează foarte bine ca echipă şi cred că vor juca mult mai bine decât Galatasaray"

Fundaşul Cedric Kante crede că Dinamo va juca mai bine decât Galatasaray, formaţie care învins Panathinaikos cu 3-1 chiar la Atena.

"Avem cinci victorii în campionat, dar în Liga Europa încă nu am câştigat. De aceea vrem să o facem cu Dinamo, însă va fi foarte greu. Meciul de mâine este foarte important pentru noi. Dacă vom pierde, şansele noastre la calificare vor deveni foarte mici, însă noi am venit în România să câştigăm. Ştiu că Dinamo evoluează foarte bine ca echipă şi cred că vor juca mult mai bine decât Galatasaray", a declarat Kante.

Partida Dinamo-Panathinaikos Atena, din etapa a doua a Grupei F a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22:05, pe stadionul din Ştefan cel Mare.

09-30-2009, 09:18 PM
"Trebuie să învingem dacă vrem să obţinem calificarea!"

Mijlocaşul brazilian Gilberto Silva (Panathinaikos Atena) a afirmat că punctele din meciul cu Dinamo, de mâine, din grupele Europa League, sunt vitale pentru calificare, informează publicaţia Sportnet.

"Cel mai important lucru sunt cele trei puncte şi sper să ne întoarcem cu o victorie. Staff-ul a cules toate informaţiile necesare despre adversar, pentru a fi pregătiţi şi a nu avea surprize pe parcursul jocului. Trebuie să învingem dacă vrem să obţinem calificarea. Chiar dacă nu vom reuşi, nu ne vom pierde speranţele, dar nu ne gândim decât la victorie", a comentat el.

Mijlocaşul mozambican Mate Simao a declarat că Dinamo este un adversar puternic. "Va trebui să dăm totul pe teren, pentru că vom avea parte de un meci dificil. E un joc important, vrem victoria pentru a trece de grupe", a spus Simao.

Intervievat de publicația elenă Sport, atacantul dinamovist Claudiu Niculescu spune că absenţa lui Djibril Cisse, suspendat, este un mare avantaj pentru alb-roşii. "L-am văzut jucând la Liverpool, la naţionala Franţei, ştiu ce poate, e bine pentru noi că nu joacă. Panathinaikos este un nume în Europa, dar nu le vom da şansa să se impună pe terenul nostru. Nu pot spune că ne temem de cineva anume, doar trebuie să fim atenţi, Panathinaikos e o echipă foarte bună şi înscrie des. Să câştigăm întâi şi apoi vom face calcule de calificare, dar ar fi o greşeală să ne considerăm deja calificaţi după două meciuri", a spus Niculescu.

Partida FC Dinamo - Panathinaikos Atena, contând pentru a doua etapă a grupei F a Ligii Europa, se va disputa, joi, cu începere de la ora 22.05 şi va fi transmisă de Pro TV.

09-30-2009, 09:19 PM
"Vrem să batem pe Dinamo! Suntem puternici şi valoroşi!"

Grecii de la Panathinaikos sunt optimişti înaintea partidei cu Dinamo Bucureşti. Sebastian Leto spune că nu ştie prea multe de echipa din Ştefan cel Mare, însă se bazează pe colegii săi despre care spune sunt foarte puternici şi valoroşi.

"Vom face tot posibilul să câştigăm la București. Ne aşteaptă un meci greu. Nu ştiu multe despre Dinamo, dar avem jucători puternici şi valoroşi. Trebuie să fim atenţi, să jucăm bine, să avem o posesie bună, să fim mobili. Trebuie să avem o atitudine pozitivă şi să înscriem primii, acest lucru ne va ajuta în desfăşurarea jocului", a spus Leto.

10-02-2009, 03:53 PM
Galatasaray-Sturm Graz 1-1, în Grupa F

Formaţia turcă Galatasaray şi cea austriacă Sturm Graz au remizat joi, scor 1-1, la Istanbul, într-un meci din etapa a doua a Grupei F din Liga Europa, din care face parte şi Dinamo, informează UEFA.

Austriecii au deschis scorul prin Beichler (45+1), în timp ce Galatasaray nu a reuşit decât să marcheze golul egalizator, prin Baros (63).

Galatasaray: Leo Franco - Sabri, Emre Aşik, Servet Cetin, Hakan Balta - Mehmet Topal (Mustafa Sarp 77), Akman (Kewell 61) - K. Keita, Elano, Arda Turan - Baros (Nonda 86). Antrenor: Frank Rijkaard.

Sturm Graz: Gratzei - Ehrenreich, Schildenfeld, Sonnleitner, Kandelaki - Hlinka, Weber - Bukva (Prettenthaler 76), Muratovic, Jantscher - Beichler (Lavric 89). Antrenor: Franco Foda.

În celălalt meci al grupei, Dinamo a pierdut pe teren propriu în faţa lui Panathinaikos, scor 0-1.

Clasamentul Grupei F: 1. Galatasaray 4p, 2. Dinamo 3p (1-1), 3. Panathinaikos 3p (2-3), 4. Sturm Graz 1p.

Următoarea etapă se va disputa la 22 octombrie şi programează meciurile Galatasaray-Dinamo şi Panathinaikos-Sturm Graz.

10-02-2009, 04:01 PM
Ten Cate: "Am meritat victoria pentru că am fost cei mai buni"

Antrenorul lui Panathinaikos, Henk ten Cate, a declarat, joi, după partida cu Dinamo, câştigată cu 1-0, că succesul este pe deplin meritat deoarece echipa sa a dominat clar ostilităţile şi chiar putea să învingă la un scor mai mare.

"Am meritat victoria pentru că am fost cei mai buni de pe teren, dar importante sunt punctele câştigate. Puteam să mai înscriem, mai ales în partea a doua, dar eu pot să spun că nu sunt deloc fericit pentru ce am făcut în prima parte. În Europa, nu e destul să dai 90 la sută, ci trebuie să te concentrezi la maxim. A fost bine pentru că Dinamo a preferat să stea în apărare şi să arunce mingi lungi către atacanţi, iar nouă ne-a convenit asta", a spus Ten Cate, care i-a remarcat pe Torje, Goian şi Tamaş din echipa lui Dinamo.

Dinamo a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Panathinaikos Atena, într-un meci din Grupa F a Ligii Europa, în care a ratat un penalty prin Claudiu Niculescu, în minutul 88.

În celălalt meci din Grupa F a Ligii Europa, Galatasaray a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Sturm Graz.

În urma acestor rezultate, clasamentul arată astfel: 1. Galatasaray 4p (4-2), 2. Dinamo 3p (1-1), 3. Panathinaikos 3p (2-3), 4. Sturm Graz 1p (1-2).

Următoarea etapă se va disputa la 22 octombrie şi programează meciurile Galatasaray-Dinamo şi Panathinaikos-Sturm Graz.

10-02-2009, 04:02 PM
Christodoulopoulos: "E foarte bine că am câştigat"

Mijlocaşul Lazaros Christodoulopoulos s-a declarat uimit de faptul că Dinamo a adoptat un stil defensiv: "Nu ne aşteptam ca Dinamo să se apere în acest meci, a fost greu până am reuşit să trecem de defensiva lor. E foarte bine că am câştigat, iar acum ne aşteaptă două meciuri mai uşoare, cu Sturm, şi trebuie să ne impunem".

Dinamo a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Panathinaikos Atena, într-un meci din Grupa F a Ligii Europa, în care a ratat un penalty prin Claudiu Niculescu, în minutul 88.

În celălalt meci din Grupa F a Ligii Europa, Galatasaray a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Sturm Graz.

În urma acestor rezultate, clasamentul arată astfel: 1. Galatasaray 4p (4-2), 2. Dinamo 3p (1-1), 3. Panathinaikos 3p (2-3), 4. Sturm Graz 1p (1-2).

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut