Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
09-29-2009, 06:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Kicker despre meciul de azi: "Stuttgart contra Nobody"
Partida de marţi dintre Unirea Urziceni şi VfB Stuttgart a fost prefaţată în presa germană, care scriu că şvabii vor juca în compania unui adversar necunoscut.
. "VfB contra Nimeni", a notat Kicker, adăugînd totuşi ca formaţia din Stuttgart nu trebuie să-şi subestimeze adversarul în cursa pentru cele trei puncte, avînd în vedere startul slab din grupe contra celor de la Glasgow Rangers (1-1). Cotidianul anticipează titularizarea lui Ciprian Marica, despre care spune că ar putea beneficia de o motivaţie în plus, mai ales că joacă împotriva unei formaţii din România. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-29-2009, 06:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Zdravko Kuzmanovici: "Nu va fi uşor cu Unirea, dar mereu mi-a mers bine în România"
Mijlocaşul sîrb Zdravko Kuzmanovici, fostul jucător al Fiorentinei, actualmente la Vfb Stuttgart, vede cu ochi buni revenirea sa în România pentru un meci oficial, sperînd să aibă şi acum parte de un succes în faţa Unirii Urziceni, aşa cum a reuşit în 2008 contra Stelei şi a naţionalei României.
"Nu ştiam mare lucru despre Unirea Urziceni, dar după aceea am vorbit cu Ciprian Marica. Este o echipă puternică, dacă a cîştigat campionatul României, iar acum este liderul la zi. Nu ne va fi uşor, dar de cîte ori am fost la voi în ţară mi-a mers bine", a spus Zdravko Kuzmanovici pentru Cancan. Sîrbul nu a uitat nici de duelul pe care reprezentativa ţării sale îl va susţine contra României, pe 10 octombrie: "I-am transmis un mesaj foarte clar lui Marica: Ai grijă să nu dai vreun gol, că te prind după aceea la Suttgart şi îţi rup picioarele. Şi aşa m-ai enervat la meciul tur, cînd ai marcat! Glumesc! Va fi un meci foarte greu, pentru că România are o echipă foarte bună. Sper să iasă un joc frumos". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-30-2009, 01:19 PM
|
|||
|
|||
FC Rangers-FC Sevilla 1-4, în a doua etapă din Grupa G
Campioana Scoţiei, FC Rangers, a pierdut, marţi seară, pe teren propriu, scor 1-4, în faţa formaţia spaniole FC Sevilla, într-o partidă contând pentru Grupa G a Ligii Campionilor, din care face parte şi Unirea Urziceni, informează site-ul oficial al competiţiei.
Oaspeţii au condus cu 4-0 după golurile marcate de Konko (50), Adriano (64), Luis Fabiano (72) şi Kanoute (74). Echipa gazdă a înscris golul de onoare prin mijlocaşul iberic Nacho Novo, în minutul 88. Rangers: McGregor - Whittaker, Bougherra, Weir, Papac - Thomson, McCulloch (Boyd 73), Davis, Mendes - Rothen (Novo 73) - Naismith. Antrenor: Walter Smith. FC Sevilla: Palop - Konko, Squillaci, Escude, Lolo - Jesus Navas, Zokora, Fernando Navarro, Adriano (Capel 66) - Luis Fabiano (Romaric 79), Kanoute (Negredo 75). Antrenor: Manuel Jimenez. Graţie acestei victorii, gruparea spaniolă a acumulat 6 puncte şi se menţine pe primul loc în Grupa G, în timp învinsa sa, Rangers, rămâne cu un singur punct şi ocupă ultima poziţie în clasament. În celălalt meci al grupei, campioana României, Unirea Urziceni, a remizat, pe teren propriu, scor 1-1, în jocul cu formaţia germană VfB Stuttgart şi a obţinut primul ei punct în Liga Campionilor. Următoarea etapă va avea loc la data de 20 octombrie şi programează întâlnirile FC Rangers-Unirea Urziceni şi VfB Stuttgart-FC Sevilla. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-30-2009, 01:21 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-30-2009 01:21 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Marica: "Rezultatul nu ne mulţumeşte, dar am întâlnit un adversat foarte puternic"
Atacantul român al lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat, marţi, după meciul cu Unirea Urziceni, scor 1-1, că este nemulţumit de rezultatul final, dar a admis că echipa campioană a României s-a dovedit a fi un adversar foarte puternic.
"Ştiam că va fi un meci greu, contra unui adversar puternic, bine organizat. Cei de la Urziceni au muncit mult şi îi felicit. Favorită la câştigarea grupei este Sevilla, pentru locul 2 înca ne batem. Normal ca nu ne mulţumeşte acest rezultat, am venit aici să câştigam, suntem supăraţi, dar am întâlnit un adversar foarte puternic", a spus Marica. Internaţionalul român s-a declarat surprins de numărul spectatorilor, dar şi de atitudinea acestora faţă de el: "Nu mă aşteptam la un public aşa de numeros, am rămas plăcut surprins de atmosferă şi de publicul din Ghencea. Mi se pare fair-play din partea spectatorilor să fie alături de un jucător român care evoluează în străinătate". Marica e de părere că Unirea este favorită în meciul cu Rangers, din etapa viitoare: "După cum a jucat azi, Urziceni are prima şansă în meciul cu Rangers, are şanse mari să câştige. Ar fi frumos să ne calificăm noi şi Unirea, dar să nu uităm că avem în grupă şi pe Sevilla, care a câştigat tot". Unirea Urziceni a terminat la egalitate meciul jucat marţi cu VfB Stuttgart, scor 1-1, şi a obţinut primul său punct în Liga Campionilor, competiţie în care a reuşit să marcheze şi primul gol. În celălalt meci din grupă, FC Sevilla s-a impus pe terenul lui Rangers, scor 4-1. Clasamentul Grupei G: 1. FC Sevilla 6p, 2. VfB Stuttgart 2p, 3. Unirea Urziceni 1p (1-3), 4. FC Rangers 1p (2-5). În etapa următoare, programată la data de 20 octombrie, Unirea Urziceni va juca în deplasare cu FC Rangers, iar Stuttgart va primi vizita formaţiei spaniole FC Sevilla. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-30-2009, 01:30 PM
|
|||
|
|||
Markus Babbel e dezamăgit de jocul lui Stuttgart din meciul cu Unirea
Antrenorul lui VfB Stuttgart, Markus Babbel, a afirmat, marţi, la finalul partidei pe care echipa sa a terminat-o la egalitate, scor 1-1, pe terenul Unirii Urziceni, că este nemulţumit de prestaţia elevilor săi, dar consideră că formaţia germană are şanse mari să treacă de faza grupelor.
"Sincer, nu mi-a plăcut jocul echipei mele. Deşi am marcat repede, nu am reuşit să ne impunem jocul şi am pierdut foarte uşor prea multe mingi. Cred că puteam mult mai mult, le-am şi spus jucătorilor mei că vom câştiga dacă nu vom primi gol. Reuşita gazdelor a venit pe fondul unor greşeli în lanţ comise de elevii mei", a opinat tenicianul grupării şvabe. Referitor la prestaţia lui Marica, Babbel a spus: "Ciprian a evoluat foarte bine în meciul de la Timişoara şi m-am gândit că la fel o va face şi în această seară. Din păcate, nu a reuşit nicio acţiune individuală periculoasă. Oricum, nu am ce să îmi reproşez în privinţa alcătuirii primului 11". Chiar dacă Stuttgart a acumult numai două puncte după primele două etape din Grupa G a Ligii Campionilor, Babbel este de părere că echipa sa va obţine calificarea în optimile competiţiei: "Calificarea depinde numai şi numai de noi. Consider că avem şanse destul de mari să ieşim din grupe. Unirea nu m-a surpins cu nimic în această seară, a jucat exact aşa cum am crezut. Alcătuiesc un grup compact, care se apără foarte exact". Unirea Urziceni a terminat la egalitate meciul jucat marţi cu VfB Stuttgart, scor 1-1, şi a obţinut primul său punct în Liga Campionilor, competiţie în care a reuşit să marcheze şi primul gol. În cealală partidă din grupă, FC Sevilla s-a impus pe terenul lui Rangers, scor 4-1. Clasamentul Grupei G: 1. FC Sevilla 6p, 2. VfB Stuttgart 2p, 3. Unirea Urziceni 1p (1-3), 4. FC Rangers 1p (2-5). În etapa următoare, programată la data de 20 octombrie, Unirea Urziceni va juca în deplasare cu FC Rangers, iar Stuttgart va primi vizita formaţiei spaniole FC Sevilla. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-30-2009, 01:41 PM
|
|||
|
|||
Jucătorii germani laudă Unirea şi spun că sunt mulţumiţi de egalul din Ghencea
Mijlocaşul lui VfB Stuttgart, Sami Khedira, a declarat că Unirea Urziceni formează o echipă foarte valoroasă şi consideră că rezultatul de egalitate obţinut în deplasare este unul pozitiv, informează site-ul grupării germane.
"Unirea este o echipă valoroasă, care a evoluat foarte bine, însă chiar şi aşa puteam câştiga. În repriza secundă am scăpat puţin jocul din mână, iar adversarul a devenit mai puternic şi a început să pună presiune. Golul egalizator venit imediat după pauză a fost cât se poate de nefericit. Suntem mulţumiţi cu acest egal în deplasare, evoluăm totuşi în Liga Campionilor", a spus Khedira. Autorul golului germanilor, Serdar Tasci, afirmă că prefera să nu înscrie şi echipa sa să iasă învingătoare: "Sunt foarte fericit că am marcat în Liga Campionilor, nu e un lucru cu care te întâlneşti prea des. Totuşi, aş fi preferat să nu înscriu şi să obţinem victoria. Adversarul a jucat bine, mai ales în repriza secundă. Noi trebuia să controlăm mai bine jocul, mai ales că am deschis repede scorul". Căpitanul lui VfB Stuttgart, Thomas Hitzlsperger, a fost nemulţumit de evoluţia echipei sale în disputa din Ghencea: "Am obţinut un rezultat pozitiv, însă trebuie să fim mai agresivi şi să muncim mai mult pe viitor pentru a obţine rezultate şi mai bune. Am avut parte de un teren destul de prost, însă nu trebuie să găsim o scuză pentru jocul mai puţin reuşit". Timo Gebhart este supărat că formaţia sa nu a tranşat meciul încă prima repriză: "După ce am deschis scorul trebuia să punem presiune, să înscriem al doilea gol şi să rezolvăm meciul. E dezamăgitor că am obţinut doar două puncte în două meciuri, mai ales că trebuia să învinge în ambele partide". Unirea Urziceni a terminat la egalitate meciul jucat marţi cu VfB Stuttgart, scor 1-1, şi a obţinut primul său punct în Liga Campionilor, competiţie în care a reuşit să marcheze şi primul gol. În celălalt meci din grupă, FC Sevilla s-a impus pe terenul lui Rangers, scor 4-1. Clasamentul Grupei G: 1. FC Sevilla 6p, 2. VfB Stuttgart 2p, 3. Unirea Urziceni 1p (1-3), 4. FC Rangers 1p (2-5). În etapa următoare, programată la data de 20 octombrie, Unirea Urziceni va juca în deplasare cu FC Rangers, iar Stuttgart va primi vizita formaţiei spaniole FC Sevilla. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-30-2009, 01:42 PM
|
|||
|
|||
Presa germană scrie că VfB Stuttgart merita mai mult decât un egal cu Unirea
Presa din Germania notează că VfB Stuttgart a evoluat slab în meciul cu Unirea Urziceni, având în vedere că a întâlnit un adversar care era doar la al doilea meci în Liga Campionilor, şi nu poate să fie mulţumită doar cu acestă remiză.
"Şvabii au deschis repede scorul, dar apoi au fost prea pasivi, iar gazdele au avut ocazia să construiască şi să atace tot mai mult. Până la urmă, Varga a fost cel care a profitat de erorile din defensivă şi a reuşit să obţină un rezultat de egalitate nemeritat. VfB Stuttgart nu a putut să obţină mai mult pe terenul prost al stadionului Steaua, care a fost pe jumătate gol", scrie Kicker. Publicaţia Stuttgarter Zeitung notează că antrenorul Markus Babbel a fost nemulţumit de calitatea suprafeţei de joc. "Antrenorul s-a simţit ca la un meci din Cupa Intertoto, nu din Liga Campionilor, iar atmosfera nu a fost nici ea specială. Aproximativ 13.000 de spectatori au venit la meciul din Bucureşti. Tehnicianul s-a declarat nemulţumit de rezultatul de egalitate, iar echipa sa are decât două puncte după primele două meciuri din grupă. Nivelul jocului nu a fost atât de ridicat, iar jucătorii au trebuit să se adapteze la condiţiile slabe de pe stadion. Unirea nu a fost atât de slabă precum ultimul adversar al lui VfB, Eintracht, iar oaspeţii şi-au făcut singuri viaţa complicată", notează sursa citată. "Dacian Varga a marcat primul gol al Unirii Urziceni în cupele europene, iar echipa sa a obţinut un punct foarte preţios împotriva lui VfB Stuttgart, în etapa a doua a Grupei G a Ligii Campionilor. Gazdele au început cum nu se putea mai prost, iar Tasci a deschis scorul încă din minutul 5. La trei minute după pauză, germanii au fost pedepsiţi de erorile din defensivă, iar Varga a marcat. Unirea a prins curaj când a văzut că Stuttgart are unele probleme", scrie site-ul oficial al UEFA. Unirea Urziceni a terminat la egalitate meciul jucat marţi cu VfB Stuttgart, scor 1-1, şi a obţinut primul său punct în Liga Campionilor, competiţie în care a reuşit să marcheze şi primul gol. Clasamentul Grupei G: 1. FC Sevilla 6p, 2. VfB Stuttgart 2p, 3. Unirea Urziceni 1p (1-3), 4. FC Rangers 1p (2-5). În etapa următoare, programată la data de 20 octombrie, Unirea Urziceni va juca în deplasare cu FC Rangers, iar Stuttgart va primi vizita formaţiei spaniole FC Sevilla. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 02:59 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-05-2009 02:59 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Rangers-Celtic 2-1, în derby-ul etapei a 7-a din Premier League
Adversara Unirii Urziceni din Grupa G a Ligii Campionilor, Glasgow Rangers, a câştigat, duminică, pe teren propriu, scor 2-1, partida cu Celtic, şi a urcat pe locul doi în clasament, la un singur punct în spatele marii sale rivale, informează BBC.
Atacantul Kenny Miller a reuşit "o dublă" pentru gazde în minutele 8 şi 16, în timp ce pentru oaspeţi a punctat McGeady (25-penalty). Rangers: McGregor - Little (Novo 14), Weir, Papac, Smith - Whittaker, Davis, Mendes, Naismith - Boyd (Lafferty 42), Miller. Antrenor: Walter Smith. Celtic: Boruc - Wilson, Loovens, McManus, Naylor (Caddis 77) - N'Guemo (Samaras 62), Brown - McGeady, Zheng Zhi ( McCourt 70), Maloney - McDonald. Antrenor: Tony Mowbray. Graţie acestei victorii, campioana en-titre a Scoţiei a acumulat 15 puncte şi a urcat pe locul doi în clasament, la un singur punct de liderul Celtic. Partida Glasgow Rangers-Unirea Urziceni, contând pentru etapa a 3-a din Grupa G a Ligii Campionilor, va avea loc la data de 20 octombrie, la Glasgow, în timp ce returul este programat două săptămâni mai târziu, la Bucureşti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 03:07 PM
|
|||
|
|||
Stuttgart-Werder Bremen 0-2, în etapa a 8-a din Bundesliga
Formaţia germană VfB Stuttgart, adversara Unirii Urziceni în Grupa G a Ligii Campionilor, a fost învinsă duminică, pe propriul teren de Werder Bremen, scor 0-2, în etapa a 8-a din Bundesliga, informează ediţia online a Kicker.
Golurile echipei din Bremen au fost marcate de Pizarro (3) şi Hunt (51). Antrenorul Markus Babbel a folosit în acest meci următoarea echipă: Lehmann - Celozzi (Trasch), Boulahrouz, Delpierre, Boka - Khedira, Hitzlsperger - Hilbert (Elson 61), Walch - Schieber (Pogrebniak 61), Cacau. Atacantul român Ciprian Marica a fost rezervă la acest meci. Etapa se va încheia duminică seară, cu meciul Hertha Berlin-Hamburg. În clasament conduce Leverkusen (20p), urmată de Hamburg 17p (7j) şi Schalke 16p. Stuttgart se află pe locul 13, cu 8 puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-06-2009, 08:17 PM
|
|||
|
|||
Manolo Jimenez afirmă că Sevilla nu trebuie să se considere inferioară niciunui adversar
Tehnicianul lui FC Sevilla, Manolo Jimenez, s-a declarat bucuros de faptul că adversara Unirii Urziceni din Liga Campionilor este considerată o pretendentă la titlu în Primera Division şi apreciază că echipa sa trebuie să confirme şi în următoarea perioadă forma din jocul cu Real, informează Marca.
"Indiferent de adversarul pe care îl întâlnim, nu trebuie să avem niciun complex de inferioritate. După succesul cu Real, lumea a apreciat jocul nostru şi ne-a creditat cu şanse reale la câştigarea campionatului. Totuşi, nu am realizat încă nimic deosebit, întrucât este datoria noastră să încercăm să câştigăm fiecare partidă. Deocamdată suntem la începutul sezonului, iar cel mai important lucru este să continuăm să avem aceeaşi atitudine meci de meci. Ştiu că va fi greu, dar avem jucători cu reale calităţi, care pot obţine ceva important pentru club", a spus antrenorul grupării andaluze. Jimenez i-a lăudat pe doi dintre elevii săi, mijlocaşul de bandă dreaptă, Jesus Navas, şi atacantul Alvaro Negredo, jucători despre care crede că merită să fie convocaţi la prima reprezentativă a Spaniei: "Pe Navas îl văd foarte nerăbdător şi, în acelaşi timp, pregătit să joace în echipa naţională. Prin ceea ce face în teren ne-ar încânta să-l vedem în prima repretentativă. Negredo este fenomenal. În momentul de faţă îi lipseşte puţin ritmul, dar poate ajunge la un nivel fantastic în cel mai scurt timp". FC Sevilla a învins, duminică, pe teren propriu, scor 2-1, vicecampioana din Primera Division, Real Madrid, căreia i-a provocat prima înfrângere din actuala stagiune. În urma acestui succes, adversara Unirii Urziceni din Grupa G a Ligii Campionilor a acumulat 15 puncte şi ocupă locul 3 în Primera Division, la trei puncte distanţă de liderul FC Barcelona. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut