Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
09-16-2009, 05:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
Dorin Arbănaş: "Nu vom pierde în Ghencea"
Steaua speră să obţină mâine-seară, la finalul meciului cu Şerif Tiraspol, a şaptea victorie consecutivă în Liga Europa.
Primul joc oficial care pune faţă în faţă un club din România şi unul din Republica Moldova este programat pe stadionul din Ghencea, de la ora 22.05, va fi transmis în direct de Pro TV şi contează pentru Grupa H a Ligii Europa. Dorin Arbănaş, singurul român legitimat la Şerif, le transmite "roşalbaştrilor" să-şi ia gândul de la un nou succes. "Până acum, au avut noroc de adversari facili. Noi am eliminat-o pe Slavia Praga şi i-am dominat pe cei de la Olympiakos Pireu. Şi la noi, dar şi în deplasare, Steaua este o echipă mare, dar şi noi avem experienţă", a declarat ex-bistriţeanul ptr EVZ. "Toată lumea aşteaptă cu interes meciul, fiindcă Şerif e prima echipă din Republica Moldova ajunsă în grupele unei cupe europene. Toată lumea visează la un rezultat mare, şi eu cred că nu vom pierde. Eu nu pot juca, deoarece am o accidentare la genunchi. Am văzut că gazonul e praf. Pe noi nu ne ajută, pentru că nu suntem echipă bătăuşă, ci jucăm numai la firul ierbii. Avem în echipă mulţi sud-americani şi africani, toţi foarte tehnici. La retur, va fi nebunie. Steaua are mulţi suporteri la Chişinău şi vor veni mulţi s-o încurajeze", ne-a mai dezvăluit Arbănaş. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut