Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-08-2009, 01:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Hizo: "Îi felicit pe toţi cei care au jucat împotriva Franţei, şi-au făcut treaba"
Viorel Hizo e încîntat de atitudinea arătată de România în meciul cu Franţa şi îi felicită pe jucătorii convocaţi de Lucescu jr.
"E un rezultat fantastic şi nu am înnebunit. Sînt jucători care au intrat pe parcursul meciului, ca Ribery şi Benzema, fotbalişti care valoarează mult peste campionatul nostru. E mult mai uşor să dai cu tunul. Avem un comportament de parcă acum s-a pierdut calificarea la turneul final. Franţa avea nevoie cel mai mult să cîştige meciul, era decisiv pentru ei. Am scos un rezolvat bun şi dacă atacam mai mult, făceam pressing în terenul lor, nu ştiu care era rezultatul. Am avut jucători care au jucat peste ai lor. Uitaţi-vă la fundaşii lor şi la Cristi Chivu, care nu a mai jucat aşa de mult timp. Nu am crezut niciodată că Apostol va juca aşa de bine. Îi felicit pe toţi! Maftei şi-a făcut treaba în meciul cu Franţa, dar uitaţi-vă la fundaşii lor. Evra ajungea pînă în careu, era genial", a spus Hizo la Fanatik Show, la Digi Sport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut