Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-07-2009, 12:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Henry către Domenech înaintea jocului cu România: "Ne plictiseşti! Nu avem stil şi identitate în teren!"
Problemele din sînul reprezentativei Franţei nu sînt doar o speculaţie a presei. Faptele sînt susţinute de schimbul de replici care a avut loc vineri în cantonamentul de la Clairefontaine între selecţionerul Raymond Domenech şi Thierry Henry.
"Domnule antrenor, vorbesc în numele grupului. Ne plictisim în timpul antrenamentelor pe care le faceţi. Sînt 12 ani de cînd sînt la naţională, dar nu am fost niciodată într-o asemenea situaţie. Nu ştim cum să jucăm, cum să stăm în teren, cum să ne organizăm. Nu ştim ce să facem! Nu avem nici un stil, nici o idee tactică, nici o identitate. Nu mai merge aşa!", i-a spus Henry lui Domenech, conform Le Parisien. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-08-2009, 01:09 PM
|
|||
|
|||
Iordănescu: "Singurul în măsură să îşi aleagă jucătorii e Răzvan, indiferent de interesele unor conducători"
Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al echipei naţionale, crede că Răzvan Lucescu este singurul în măsură care să îşi aleagă jucătorii, indiferent de interesele unor conducători.
"Odată ce la numirea lui în funcţie s-au pus de acord mai mulţi dintre cei care îl contestă, eu cred că toţi ar trebui să îl susţină pe Răzvan. Şi eu aş fi putut să îl contest, dar el e singurul în măsură să îşi aleagă jucătorii. Toţi trebuie să înţeleagă că interesul naţionalei e mai presus de orice. Nici mie nu mi-a plăcut jocul, dar este un rezultat foarte bun. Răzvan trebuie să fie tare, indiferent de interesele unor conducători", a spus Anghel Iordănescu la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-08-2009, 01:10 PM
|
|||
|
|||
Copos: "Ce să facă Răzvan dacă două rezerve ale Franţei fac cît tot fotbalul românesc?"
George Copos, patronul Rapidului, îi ia apărarea selecţionerului Răzvan Lucescu, despre care spune că a avut o misiune extrem de grea în faţa Franţei.
"Ribery şi Benzema fac cît tot fotbalul românesc. Ce să facă Răzvan dacă două rezerve ale Franţei fac cît tot fotbalul românescu? S-a obţinut un rezultat foarte importat şi trebuie să îl sprijinim pe Răzvan la naţională. El e un om foarte bun, seamănă mul cu mama lui. Sînt în stare să mă cert cu oricine pentru el", a spus George Copos la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-08-2009, 01:10 PM
|
|||
|
|||
Lupescu: "Răzvan este un profesionist total, a avut succes pînă acum"
Fostul internaţional român, acum preşedinte executiv al Federaţiei Române de Fotbal, Ioan Lupescu, a comentat numeroasele critici care s-au abătut asupra selecţionerului Răzvan Lucescu după egalul cu Franţa, de pe Stade de France.
"Răzvan este nou în meseria de selecţioner. Mi se pare inadmisibil din partea cuiva care spune că este patriot, să atace echipa naţională. Răzvan este un profesionist total. Patronii de club sunt obşnuiţi să facă ei echipele la naţională, dar asta s-a schimbat. Aveam nevoie de un antrenor care să reunească echipa, care să reducă tensiunile. Iată că pînă acum Răzvan a avut succes, atmosfera la lot e foarte bună. La echipa naţională trebuie să vină jucătorii în formă, nu trebuie să aducem jucători numai de dragul de a întineri echipa", a spus Ionuţ Lupescu la televiziunea Sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-08-2009, 01:11 PM
|
|||
|
|||
Hizo: "Îi felicit pe toţi cei care au jucat împotriva Franţei, şi-au făcut treaba"
Viorel Hizo e încîntat de atitudinea arătată de România în meciul cu Franţa şi îi felicită pe jucătorii convocaţi de Lucescu jr.
"E un rezultat fantastic şi nu am înnebunit. Sînt jucători care au intrat pe parcursul meciului, ca Ribery şi Benzema, fotbalişti care valoarează mult peste campionatul nostru. E mult mai uşor să dai cu tunul. Avem un comportament de parcă acum s-a pierdut calificarea la turneul final. Franţa avea nevoie cel mai mult să cîştige meciul, era decisiv pentru ei. Am scos un rezolvat bun şi dacă atacam mai mult, făceam pressing în terenul lor, nu ştiu care era rezultatul. Am avut jucători care au jucat peste ai lor. Uitaţi-vă la fundaşii lor şi la Cristi Chivu, care nu a mai jucat aşa de mult timp. Nu am crezut niciodată că Apostol va juca aşa de bine. Îi felicit pe toţi! Maftei şi-a făcut treaba în meciul cu Franţa, dar uitaţi-vă la fundaşii lor. Evra ajungea pînă în careu, era genial", a spus Hizo la Fanatik Show, la Digi Sport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-08-2009, 01:11 PM
|
|||
|
|||
Pădureanu: "Dacă Răzvan e ajutat, vom avea din nou o echipă naţională puternică"
Preşedintele echipei Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a comentat punctul obţinut de naţionala României în deplasarea din Franţa, exprimîndu-şi sprijinul pentru selecţionerul Răzvan Lucescu, puternic contestat în ultimul timp.
"Echipa naţională a jucat foarte bine. Mai bine de atît nu se putea, rezultatul e foarte bun iar echipa şi-a apărat foarte bine şansele. Eu îi dau credit totul după cum a jucat echipa, după cum s-au dăruit. Orice rezultat bun duce la construirea unei echipe competitive. Dacă Răzvan e sprijinit, vom avea din nou o echipă naţională puternică. Pe Răzvan nu o să îl doboare nimeni pentru că are rezultate, iar factorii de decizie sunt alături de el. Cei de la Federaţie trebuie să îl sprijine total", a spus Jean Pădureanu la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-08-2009, 01:12 PM
|
|||
|
|||
Dorinel Munteanu: "Nu înţeleg criticile la adresa lui Răzvan, acest rezultat ar fi trebuit să ne bucure"
Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului Galaţi, nu înţelege cum unii oameni din fotbalul românesc îl critică pe Răzvan Lucescu.
"Nu înţeleg criticile la adresa lui Răzvan. El îşi clădeşte o echipă pentru Euro 2012 şi nu înţeleg atacurile la adresa sa. Din punct de vedere tactic, echipa a jucat foarte bine. Acest rezultat ar fi trebuit sa ne bucure", a spus Dorinel Munteanu la sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-08-2009, 01:13 PM
|
|||
|
|||
Gheorghe Ştefan: "Rezultatul cu Franţa e foarte bun, îl felicit pe Răzvan"
Preşedintele formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ l-a felicitat pe Răzvan Lucescu pentru meciul cu Frranţa, scor 1-1, spunînd că rezultatul e foarte bun, comparînd valorile loturilor celor două "naţionale".
"Rezultatul e foarte bun dacă luăm în considerare valoarea lotului nostru. Francezii sunt cu mult peste noi. Aici a intervenit tactica lui Răzvan. Nu el a compromis calificarea. Eu unul l-aş felicita pe Răzvan după acest meci. Dacă noi reuşeam să fi bătut Lituania la noi acasă, ceea ce era normal, şi dacă nu pierdeam pe teren propriu cu Serbia, ce era normal iarăşi, am fi putut ajunge acum pe locul doi. Să nu mai spunem de meciul cu Austria, care a fost o ruşine. Eu nu am nimic nici cu Piţurcă, numai că nu a avut noroc în aceste calificări. A avut o perioadă proastă. Eu nu pot să spun despre el că nu este un antrenor bun, a obţinut atîtea calificări!", a spus Gheorghe Constantin la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-08-2009, 01:14 PM
|
|||
|
|||
Boloni: "Din păcate, echipa naţională nu joacă niciodată cu destul curaj"
Fostul selecţioner al naţionalei României, Ladislau Boloni, a comentat partida cu Franţa, lăudînd jocul tactic pregătit de Răzvan Lucescu. Tehnicianul lui Standard i-a lăudat pe Dani Coman şi Răzvan Raţ, cei mai buni "tricolori" de pe teren în opinia sa.
"Am dat gol cu şansă, dar cred că francezii ar fi fost cu adevărat în dificultate dacă am fi reuşit să exploatăm cele cîteva ocazii mari pe care le-am avut. Eu am neşansa de a locui de mult timp în străinătate, dar astfel judec mai mult cu capul decît cu inima. Şi eu mi-aş dori ca naţionala noastră să fie la fel ca a Franţei. Nu avem însă puterea şi nici banii celorlalţi. Uneori facem mai mult pentru că suntem un popor talentat. Din păcate, echipa naţională nu joacă niciodată cu destul curaj. Acesta nu a fost un rezultat excepţional, dar este destul de bun. Mi-a plăcut echipa Franţei, a jucat rapid. Mi-au plăcut deosebit de mult Coman şi Raţ. De asemenea, Chivu şi Ghioane au jucat bine. M-am uitat la echipă la finalul meciului şi mi-a plăcut pentrucă toţi erau fericiţi şi dădeau impresia că au făcut tot ce au putut", a spus Ladislau Boloni la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-08-2009, 01:15 PM
|
|||
|
|||
Marian Iancu: "Cei care l-au contestat pe selecţioner au cazut într-o capcană"
Finanţatorul echipei Poli Timişoara crede că Răzvan Lucecu nu a fost afectat în vre-un fel de criticile ce i s-au adus din partea mai multor conducători din Liga 1 şi crede că selecţionerul va folosi aceste critici pentru a motiva jucătorii.
"Cei care l-au contestat pe Răzvan au cazut într-o capcană. El va folosi aceste atacuri din presă pentru a-i motiva pe jucători pentru meciul de miercuri seară. Veţi vedea, ăsta e Răzvan, adună ce poate şi focalizează totul asupra jucătorilor într-un mod pozitiv. Aşa lucrează Răzvan. Lucescu nu vrea să se faca de rîs, nu prea i s-a întamplat", a spus Marian Iancu la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut