Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Franţa
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-05-2009, 10:55 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Keseru: "Simt ca va fi egal la Franta - Romania"

Claudiu Keseru presimte ca meciul dintre Franta si Romania, de sambata seara, se va incheia la egalitate, cu scorul de 0-0 sau 1-1. Fotbalistul legitimat la Nantes si care evolueaza sub formade imprumut la FC Tours a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca va asista la partida de pe "Stade de France" si ca s-a "inarmat" cu un steag tricolor pe care il va arbora in tribuna.

"Sunt in zona stadionului si astept sa intru in tribune. Am adus cu mine steagul Romaniei si sper sa nu am probleme, daca am reactii la unele faze. Este numai o gluma, nu imi fac nicio problema din acest punct de vedere, daca voi arbora steagul. Toata lumea se pregateste de meci, pe aici. Este interes mare pentru aceasta partida, pentru ca Franta isi compromite sansele calificare directa, in cazul unui rezultat negativ. Eu vad un rezultat de egalitate, 0-0 sau 1-1. Oamenii de aici, din Franta, nu m-au sicanat, dar m-au intrebat ce sa puna la pariuri si eu le-am spus ca simt ca va fi egal. Se vorbeste despre o eventuala demitere a lui Domenech daca Franta nu va castiga, dar opinia generala e ca Franta va castiga", a declarat Claudiu Keseru, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

"Am intrat pe ultima linie dreapta, am terminat pregatirea fizica si am intrat pe pregatirea specifica. O sa fac schimbari de directii, pivot pe picior, lucruri pe care nu am putut sa le fac pana acum. In doua-trei saptamani cred ca o sa incep pregatirea colectiva. Probabil intr-o luna o sa joc la echipa a doua si intr-o luna si jumatate, maximum doua, sper sa ajung la prima echipa", a mai spus fotbalistul roman.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-05-2009, 10:57 PM
Dumitriu: "Presimt ca va fi seara noastra"

Dumitru Dumitriu a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca presimte ca seara de sambata va fi a Romaniei, dupa meciul cu Franta, de la Paris. Fostul antrenor al echipei Steaua Bucuresti a spus ca se bazeaza pe indrazneala si daruirea cu care evolueaza fotbalistii primei reprezentative si crede ca "tricolorii" sunt pe drumul cel bun in vederea construirii unei nou echipe.

"Putem sa avem liniste si in timpul jocului si dupa aceea, nu numai inainte, pentru ca am o presimtre ca va fi seara noastra. Nu avem ce pierde, echipa e montata si avem in fata o formatie a Frantei pe care nu o vad foarte capacitata sa castige orice joc. Jucatorii sunt mai mult conectati la echipele de club decat la echipa nationala. Am senzatia ca Domenech nu poate conduce echipa Frantei la victorie. Cu tot respectul pentru el ca antrenor, din ce imi dau seama, jucatorii nu prea se aliniaza si nu prea fac ce li se cere. Ar fi bine sa nu ma insel, ca sa fie bine pentru echipa noastra. Cand spune ca presimt ca va fi seara noastra imi pun sperantele in indrazneala si daruirea cu care joaca elevii lu iRazvan Lucescu si in lucrurile noi care se intampla la echipa nationala. Jucatorii dau dovada de daruire totala. Suntem pe un drum bun", a declarat Dumitru Dumitriu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

"Lucescu junior nu poate sa isi rupa gatul singur numai de dragul de aduce la echipa nat numai cunostinte. El face cum crede mai bine si aduce jucatori care pot exprima ceea ce le cere, pe care ii stie in stare sa faca aceste lucruri. Este foarte greu sa mai credem ca ne putem califica, dar e bine sa construim o echipa noua cu victorii, daca se poate. O sa fie un scor strans 0-0, 1-0 pentru ei sau 1-0 pentru noi", a mai spus tehnicianul.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-05-2009, 10:59 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-05-2009 11:00 PM de Sebi Raducu.)
Socaciu: "Conducerea tehnica a nationalei trebuia demisa in urma cu un an"

Victor Socaciu critica dur vechea conducere tehnica a echipei nationale a Romaniei, pe care o considera vinovata pentru esecurile din aceasta campanie de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal din 2010. Cantautorul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca, daca ar fi intervenit o schimbare dupa Campionatul European din 2008, probabil ca rezultatul meciului de sambata, 5 septembrie, impotriva Frantei, nu ar fi fost determinant in privinta sanselor de calificare ale "tricolorilor".

"Au inceput emotiile in toate casele romanilor si acum, cu atat mai accentuata e emotia, cu cat ne gandim ca in urma cu un an, dupa Campionatul European, Federatia Romana de Fotbal ar fi trebuit sa demita conducerea tehnica a echipei nationale, pentru ca am avut o prestatie jalnica la turneul final. Poate alta ar fi fost situatia la acest meci cu Franta si poate nici macar o infrangere nu ne putea scoate din cursa pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2010. Din pacate, am mers mai departe cu Victor Piturca, cu acelasi joc in aparare si am pierdut meciuri importante. Pana la urma si in ceasul al 14-lea s-a facut schimbarea si acum a inceput reconstructia", a declarat Victor Socaciu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

09-05-2009, 11:01 PM
Sandoi: "Niciunei echipe nu ii convine egalul"

Emil Sandoi este de parere ca, in meciul dintre Franta si Romania, de sambata seara, niciuna dintre cele doua combatante nu ar fi avantajata de un egal. Tehnicianul echipei nationale de tineret a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca un un rezultat pozitiv le-ar da incredere "tricolorilor" in vederea partidelor urmatoare.

"Asteptam jocul din aceasta seara, cu o dorinta de a dori sa obtinem un rezultat bun. Ne dorim cu ardoare acest lucru. Este un joc destul de greu, dar nu inseamna ca echipa cu mai multe individualitati castiga, pentru ca este un joc de grup. Am incredere in unitatea de care au dat dovada pana acum prima reprezentativa, nu numai in ultimul timp, pentru ca este un lucru care ii caracterizeaza pe romani. Cred ca un rezultat bun in fata unei echipe ca Franta, indiferent ca nu va fi victorie, le-ar da incredere tricolorilor. Ma bucur ca staff-ul tehnic si jucatorii isi doresc un rezultat foarte bun in Franta, pentru ca asta denota o incredere pe care o are echipa, o foame de rezultate si asta conteaza foarte mult pentru perspectiva. Cred ca niciunei echipe nu ii convine un rezultat de egalitate. Probabil ca va fi un joc mai deschis, dar vom vedea", a declarat Emil Sandoi, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

"Bineinteles ca ne pare rau ca Mutu absenteaza, pentru ca poate face diferenta in orice moment al jocului. Si Razvan Lucescu trebuie sa joace cu ce are la dispozitie. Sunt convins ca va gasi o varianta pentru inlocuirea lui Mutu, dar nu vreau sa dau nume. Referitor la Surdu, un posibil inlocuitor, el a continuat la Steaua evolutiile bune din sezonul trecut, de la FC Brasov. Este un jucator care face ambele faze, a intrat pe lista marcatorilor si a avut un debut in acest sezon competitional foarte bun. Asteptam o evolutie buna din partea lui. Franta pe faza defensiva nu este atat de puternica", a mai spus selectionerul echipei nationale de tineret a Romaniei.

09-05-2009, 11:16 PM
Lucescu emoţionat

Răzvan Lucescu a păşit pe gazonul Stade de France cu ceva mai bine de o oră înaintea startului meciului, vizibil marcat de importanţa jocului

Selecţionerul n-a aşteptat ca elevii săi să iasă la încălzirea dinaintea jocului. Însoţit de secunzii Bogdan Stelea şi Diego Longo, Lucescu jr. a pus piciorul pe iarba de pe Stade de France vizibil emoţionat. Gînditor, el s-a uitat îndelung la tribune înainte de a începe să vorbească la telefonul mobil.

"Tricolorii" poartă doliu pentru Alexandru Iatan
"Tricolorii" antrenaţi de Răzvan Lucescu evoluează în această seară, contra Franţei, cu banderole negre pe braţul stîng în semn de doliu pentru Alexandru Iatan, portarul Dunării Giurgiu decedat în această săptămînă în urma unui infarct.

Jucătorii echipei naţionale au promis că, în cazul în care vor marca pe Stade de France, vor dedica reuşitele memoriei celui dispărut.

09-05-2009, 11:23 PM
Echipele de start de la partida Franţa-România

Selecţionerul Răzvan Lucescu a decis să-l trimită în teren încă din primul minut al partidei cu Franţa pe atacantul Stelei, Romeo Surdu, în timp ce la adversari vedetele Ribery şi Benzema se află doar pe banca de rezerve.

Franţa: Lloris - Sagna, Gallas, Escudé, Evra - Toulalan, L. Diarra - Anelka, Gourcuff, Henry - Gignac. Selecţioner: Raymond Domenech.

România: Coman - Maftei, Rădoi, Chivu, Raţ - Mara, Ghioane, Apostol, M. Nicu - Marica, Surdu. Selecţioner: Răzvan Lucescu.

Partida va începe la ora 22:00 şi se va disputa pe Stade de France, din Saint-Denis. Jocul va fi arbitrat de o brigadă din Croaţia, cu Ivan Bebek la centru.

09-06-2009, 12:15 AM
Franţa-România 1-0, gol Henry în minutul 48

România este condusă cu scorul de 1-0 de echipa naţională a Franţei, prin golul marcat de Henry în minutul 48.

09-06-2009, 12:15 AM
Franţa-România 1-1, autogol Escude în minutul 56

Escude şi-a introdus mingea în propria poartă, în minutul 56, în urma unei centrări a lui Apostol.

09-06-2009, 01:01 AM
Frumos meci, tot respectul pentru Razvan Lucescu.

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
09-06-2009, 01:28 AM
Franţa-România 1-1, într-un meci din Grupa a 7-a de calificare la CM 2010

Echipa naţionala a României a terminat, sâmbătă, la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Franţa, pentru a treia oară în ultimul an, însă mai are şanse infime de calificare la CM 2010, cu trei jocuri înainte de finalul campaniei.

Franţa - România 1-1 (Henry 48 / Escude 56-autogol)

Franţa: Lloris - Sagna, Gallas, Escude, Evra - L. Diarra, Toulalan - Anelka, Gourcuff (Benzema 73), Henry - Gignac (Ribery 57). Selecţioner: Raymond Domenech.

România: Coman - Maftei, Rădoi, Chivu, Raţ - Mara (Roman 61), Apostol, Ghioane, M. Nicu (G. Bucur 77) - Marica, Surdu (Codrea 86). Selecţioner: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Sagna 80 / Apostol 75

Arbitri: Ivan Bebek - Tomislav Petrovic, Tomislav Setka (toţi din Croaţia)

Stadion: Stade de France; Spectatori: 70.000

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min.
48: După un corner executat de pe dreapta de Gourcuff, Gallas a trimis cu capul din 10 metri până la Henry, care a trimis mingea în poartă de la cinci metri.

1-1, min. 55: Apostol a centrat foarte bine de pe partea dreaptă, iar Escude, din şase metri, a trimis cu vârful piciorului în propria poartă, la colţul scurt.

Henry a mai punctat o dată, în minutul 60, printr-o lovitură de cap, însă reuşita a fost anulată, corect, pe motiv de ofsaid.

În minutul 5, după o eroare a defensivei României, care a respins greşit o centrare venită de la Evra, mingea a ajuns la Henry, însă şutul acestuia, plasat lânga stâlpul din stânga porţii a fost respins bine de Coman.

Vedeta francezilor, Thierry Henry, a mai ratat o mare o ocazie în minutul 16, când a trimis mingea în bară dintr-o lovitură de cap, de la şase metri lateral dreapta, după o centrare venită de la mijlocul terenului.

Dănuţ Coman s-a remarcat din nou în minutul 27, când, după o pasă extraordinară a lui Gourcuff, Anelka a trimis până la Gignac, însă şutul puternic al acestuia a fost respins excelent de goalkeeperul român.

În minutul 40, Marica a pătruns în careu, a trecut de Escude şi a pasat excelent pentru Surdu, care, de la şapte metri, a trimis puţin pe lânga bara din dreapta porţii lui Lloris.

Raymond Domenech a fost huiduit de spectatorii prezenţi la meci la prezentarea echipelor şi la finalul jocului.

Echipa naţională a României a fost încurajată la Paris de aproximativ 2.000 de spectatori, marea parte dintre ei fiind postaţi la una dintre peluze.

Tricolorii au purtat banderole negre pe braţ în memoria portarului Alexandru Iatan, în vârstă de 19 ani, decedat la mijlocul săptămânii în timpul unui antrenament.

Faţă de meciul din toamna anului trecut de la Constanţa, încheiat la egalitate, scor 2-2, în echipa de start a României s-au mai regăsit doar trei jucători, Răzvan Raţ, Cristian Chivu şi Ciprian Marica.

România a disputat împotriva Franţei partida cu numărul 600 din istorie. Până acum, tricolorii aveau 269 de victorii, 147 de goluri şi 183 de eşecuri.

Acesta este al treilea rezultat de egalitate obţinut de România în faţa Franţei, după cele de anul trecut, scor 0-0 la Campionatul European, şi 2-2 la Constanţa, în partida tur din preliminariile CM 2010. Tricolorii au următorul palmares în faţa Franţei: 14 4 4 6 17-18.

După remiza de pe Stade de France, România se menţine pe locul 4 în Grupa a 7-a de calificare, cu 8 puncte din 7 partide, în timp ce francezii au 14 puncte şi ocupă locul 2, care i-ar putea duce la barajul de calificare. Lider este Serbia, cu 18 puncte. România mai păstrează doar şanse teoretice de calificare la baraj.

Următorul meci al tricolorilor din campania de calificare va avea loc miercuri, la ora 20:45, pe stadionul Steaua, împotriva Austriei. România va mai întâlni apoi Serbia, la Belgrad, la 10 octombrie, şi Insulele Feroe, acasă, la 14 octombrie.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut