Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Franţa
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-07-2009, 10:12 AM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Eu am ceva cu Mara. Nu vreau sa il mai vad la echipa nationala. Nu imi place cum joaca. Sunt cel putin 4 jucatori mai buni ca el pe partea dreapta dar nu vreau sa dau nume

CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!!Angel
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-07-2009, 10:14 AM
Marica: "Am crezut că putem cîştiga înainte de meci. Chiar şi un 1-1 e incredibil!"

Ciprian Marica spune că prestaţia României pe Stade de France a fost una demnă de apreciat şi vorbeşte despre atmosfera din lotul reprezentativei înaintea jocului de sâmbătă.

"Ar trebui să ne vedem lungul nasului. E un rezultat incredibil, cred că lumea ar trebui să conştientizeze asta. Am jucat împotriva unei echipe care are jucători de Champions League şi rezerve la fel de bune. Răzvan ne-a transmis o mentalitate de învingători şi chiar credeam că putem cîştiga. După primele 20 de minute, am văzut ce forţă au, nu ştiu dacă se putea mai mult în acele condiţii", a spus Marica la Fanatik Show.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-07-2009, 10:15 AM
Mirel Rădoi: "Nu mă mai întorc la Steaua. Mi-au ajuns 8 ani şi jumătate în România"

Mirel Rădoi răspunde atacurilor aduse jucătorilor naţionalei după jocul de pe Stade de France şi spune că evoluţia tricolorilor din Franţa ar trebui privită dintr-o altă perspectivă.

"Ce-o să mai spună dacă pierdem cu Austria, miercuri? Sau, ce se întîmpla dacă cedam în Lituania? Oamenii care ne-au criticat să nu uite că sîntem o echipă în formare şi nu putem să schimbăm totul de la o zi la alta. Vrem să jucăm bine, credeţi că noi ne-am propus să intrăm în teren şi să ne apărăm? Adversarul a jucat într-o manieră care nu ne-a permis să fim mai ofensivi. La modul în care se vorbeşte acum despre jucători, nu cred că m-aş mai întoarce în Liga I. Mi-au ajuns 8 ani şi jumătate!", a spus Rădoi la Recursul Etapei.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-07-2009, 10:16 AM
Jackie Ionescu: "Naţionala va juca la fel ca la Paris şi de acum înainte!"

Jackie Ionescu analizează prestaţia României în jocul cu Franţa şi consideră că în locul lui Max Nicu ar fi putut juca fie Ciprian Deac, fie Florin Costea sau Sorin Frunză.

"Ştim cum joacă naţionala şi cum va evolua de acum încolo. Aşa ca la Paris, ceva mai bine poate. Are o concepţie ofensivă de joc pe care o va implementa în continuare. Din păcate, atacul a fost incompatibil aseară. Nicu nu e jucător de bandă, e de interior dreapta. Avem 4 sau 5 soluţii mai bune pe acel post. Înaintea lui Max Nicu aş juca oricînd cu Deac, e format acolo, în bandă, apoi cu Florin Costea sau chiar cu Varga sau Frunză. Cred că Tănase e înaintea tuturor, dar e accidentat acum şi nu putea fi folosit. Dacă Mutu revine, trebuie regîndit tot sistemul ofensiv"., a spus Jackie Ionescu la Recursul Etapei.

09-07-2009, 10:16 AM
Mara: "Becali spune că nu m-am adaptat în Segunda. Ţin să-l anunţ că am jucat cu Alaves în UEFA"

Bogdan Mara a răspuns acuzelor aduse la adresa lui de către patronul Stelei, Gigi Becali, care afirmase că mijlocaşul CFR-ului nu ar fi trebuit să fie titular în partida de la Paris contra Franţei pentru că nu poate aduce nimic pozitiv în jocul echipei lui Răzvan Lucescu.

"Am văzut că Domnul Becali a spus despre mine că nu m-am impus nici măcar în liga secundă spaniolă. Îl respect, dar ţin să-l anunţ că am jucat în Primera Division la Alaves, club pentru care am evoluat şi în Cupa UEFA. Nu vreau să intru în nici un duel al declaraţiilor cu dumnealui, dar nu mi se pare corect să vorbească în aceşti termeni despre mine. De 12 ani joc doar la cluburi aflate în prim-plan, sînt de acord că nu am făcut cel mai bun meci pe Stade de France, dar am dat tot ce am avut mai bun şi mi-am dorit enorm să fac lucrurile aşa cum trebuie", a spus Mara la Recursul Etapei.

09-07-2009, 10:19 AM
Dani Coman: "Am atins mingea la bara lui Henry. Ce adversari am avut în faţă!"

Goalkeeperul României în partida cu Franţa, Dani Coman, se apără în faţa acuzelor aduse de mai mulţi oameni de fotbal înaintea jocului de pe Stade de France şi spune că rezultatul obţinut aseară ar trebui privit dintr-o altă perspectivă de către mass-media.

"Sînt mulţi portari bun în ţară, care sînt mai buni decît mine. Frustrant este că se referă la unii jucători care ar trebui să fie concentraţi la meci şi nu la declaraţiile care se fac înaintea jocurilor. Am 1.80 metri înălţine, sînt destul de înalt, nu acesta e un motiv pentru care trebuie să fiu criticat. Am încercat să facem lucrurile cum am crezut mai bine, nu ştiu de ce se discută atît din perspectiva aceasta negativă. Am atins mingea la bara lui Henry, am avut în faţă nişte adversari extraordinari din punct de vedere individual", a spus Coman la Recursul Etapei.

09-07-2009, 10:20 AM
Chivu: "Am obţinut un rezultat fantastic! Am profitat de toate şansele ivite"

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristi Chivu, consideră că tricolorii au avut o evoluţie bună pe Stade de France în faţa unui adversar mult mai puternic.

"E dreptul fiecăruia să critice, să laude, să spună ce simte. Naţionala a obţinut un rezultat fantastic, e greu să ajungem la nivelul Franţei. E una dintre cele mai puternice echipe pe care le-am întîlnit vreodată, au jucători extraordinari. În tribună au stat jucători de la Barcelona, Arsenal şi alte formaţii importante din Europa, vor avea mereu 3 grupuri de valori apropiate din care să aleagă. La cum a decurs jocul şi la cum l-am simţit, e o diferenţă mare, dar noi am ştiut să muncim, să ne dăruim, să profităm de şansa pe care am avut-o", a spus Chivu la Recursul Etapei.

09-07-2009, 10:21 AM
Mititelu: "La cum jucăm, cred că ne pregătim pentru Euro 2016!"

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, critică jocul reprezentativei pe Stade de France şi consideră că naţionala condusă de Răzvan Lucescu ar fi trebuit să arate mai mult curaj în partida de ieri.

"Am întîlnit una dintre marile forţe ale fotbalului mondial, am fost foarte departe de nivelul acestei echipe. Nu-mi amintesc nici un meci al naţionalei noastre din '70 încoace în care să fi fost atît de clar dominaţi de un adversar, să fim atît de departe de ei. Puteam să şi cîştigăm pe Stade de France la ce noroc am avut! Ne-am închis, însă de dezvoltat ceva, nu a putut fi vorba. Jocul nostru e limitat, anost, pe care nu l-a făcut nici o reprezentativă a României vreodată. E premieră în fotbalul nostru să avem o astfel de naţională. Arătăm mult mai prost decît arată Răzvan ca persoană. El e într-o eroare, aşa cred eu. La cum arată lucrurile, ne pregătim de Euro 2016. Sînt mulţi tineri în campionat, poate se vrea ca după această campanie să se înceapă reconstrucţia reală", a spus Mittielu la sportro.

09-07-2009, 10:22 AM
Iancu: "Nu a fost România - Franţa, ci Răzvan Lucescu - Franţa!"

Marian Iancu, patronul lui Poli Timişoara, crede că Răzvan Lucescu a personalizat meciul cu Franţa, care s-a transformat din România - Franţa în Răzvan Lucescu - Franţa.

"Răzvan a riscat, el a personalizat acest meci cu Franţa. Eu cred că acest meci nu a fost România - Franţa, ci Răzvan Lucescu - Franţa. Au jucat un Coman, un Maftei, un Surdu, Apostol, Ghioane, cei doi fundaşi centrali, a fost meciul lui contra Franţei. Am jucat execrabil şi am scos un egal cu noroc. El a mizat pe suflet, pe ambiţie, a fost ca o bătălie finală, dar eu cred că echipa naţională trebuie să arate altfel în preliminariile viitoare. El putea să joace cu o echipă tînără, dar n-am observat nici o diferenţă faţă de meciul de la Euro", a spus Marian Iancu la sportro.

09-07-2009, 10:24 AM
Gabi Balint: "Dacă eram în teren dădeam 3 goluri, nu unul"

Fostul internaţional Gabi Balint consideră că selecţioneruuil Răzvan Lucescu trebuie să i se dea timpul necesar alcătuirii unei echipe naţionale capabile să lupte pentru calificarea la Campionatul European din 2012.

"A fost un meci bun din punct de vedere defensiv, în atac nu ne-am descurcat prea bine. Valoarea noastră reală se va vedea în partida cu Austria, cu Franţa ne-am lăsat dominaţi şi de valoarea, şi de numele adversarului. Şi francezii m-au dezamăgit puţin ca joc, mă aşteptam ca asemenea valori individuale să fie mai bine scoase în evidenţă. Nu trebuie criticat Răzvan Lucescu, are nevoie de timp şi de încredere din partea tuturor. Ratarea lui Surdu? Execuţia ratată poate fi şi din cauza emoţiei, nu a fost cea mai uşoară reluare", a spus Balit la sportro, glumind apoi pe seama ratării atacantului Stelei: "Dacă eram aseară în teren marcam nu unul, ci 3 goluri".

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut