Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Serbia
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
10-10-2009, 10:09 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Stoichiţă: "Aş vrea ca naţionala noastră să joace un fotbal deschis"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă speră ca România să practice un fotbal spectaculos în meciul cu Serbia. Totodată, îşi doreşte să poată propune cît mai mulţi stelişti la prima reprezentativă.

"Sper ca tricolorii să-şi demonstreze valoarea în meciul cu Serbia. Aş vrea ca naţionala noastră să joace un fotbal deschis, spectaculos. Ar fi păcat să practicăm un fotbal meschin. Îmi pare rău că Steaua nu a avut mai mulţi jucători la naţională. Acest lucru mă ambiţionează să-mi antrenez fotbaliştii, pentru a avea cît mai mulţi stelişti la reprezentativă", a declarat Mihai Stoichiţă.

Antrenorul Stelei a vorbit şi despre revenirea pe gazon a lui Emeghara, precum şi despre promovarea lui Dayro Moreno în prima echipă a roş-albaştrilor.

"Emeghara s-a antrenat normal toată săptămîna. Spune că e bine şi abia aşteaptă să revină. Golanski la fel, e foarte motivat. Nicoliţă mi-a zis că vrea să joace la Iaşi. Sunt mulţumit de Dayro, sper pună în practică talentul lui sud-american, însă în regim european", a încheiat antrenorul Stelei la televiziunea sportro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-10-2009, 10:09 PM
Anghel Iordănescu: "Serbia e favorită, însă nu înseamnă că România nu are şansa ei"

Fostul selecţioner al naţionalei, Anghel Iordănescu, speră ca echipa noastră să învingă reprezentativa Serbiei, în ciuda faptului că nu are prima şansă.
Articole pe aceeasi tem.a

"Serbia e favorită, însă nu înseamnă că România nu are şansa ei. Sîrbii au o echipă puternică pînă la un anumit punct, domină clasamentul, dar asta nu înseamnă că România e o echipă mai slabă. Cred că naţionala noastră trebuie să joace pentru suporteri, pentru viitorul ei, pentru motivaţia celor selecţionaţi. Avem jucători valoroşi, care pot decide scorul unui meci", a declarat Iordănescu.

Anghel Iordănescu şi-a reamintit de perioada petrecută la naţională şi a discutat despre procesul de reconstrucţie al reprezentativei lui Răzvan Lucescu.

"Reconstrucţia naţionalei se va face din mers. Asta înseamnă să o faci treptat, la fiecare selecţie, la fiecare joc. Jucătorii trebuie să vină cu dorinţa de a-şi reprezenta cît mai bine ţara. Din păcate, imnul şi tricolorul nu mai au aceeaşi importanţă pe care o aveau atunci cînd antrenam eu naţionala. Cînd eu am venit la naţională, echipa tocmai ratase calificarea de la europeanul din '92 şi era să rateze calificarea de la mondialul din '94. Am avut norocul că am dat peste un grup de jucători talentaţi, care s-au putut dezvolta", a încheiat Anghel Iordănescu la televiziunea sportro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
10-10-2009, 10:10 PM
Ciprian Marica: "Jocul de la naţională mă avantajează"

Atacantul echipei VfB Stuttgart şi al naţionalei României, Ciprian Marica, a vorbit în exclusivitate pentru GSPTV şi Antena 1, despre meciul cu Serbia, spunînd că adversarii noştri e azi sunt favoriţi, mai ales datorită situaţiei din grupă.

"Sîrbii tratează meciul acesta cu mare seriozitate, îşi pun mari speranţe. Sperăm să continuăm cu această serie de meciuri bune. Jocul de la naţională mă avantajează mult mai mult decît cel de la Stuttgart", a spus Ciprian Marica.

Coleg cu sîrbul Kuzmanovici în Germania, Marica a glumit pe seama acestuia: "Kuzmanovici îmi tot dă mesaje de ameninţare de cîteva zile. Apoi mi-a spus că ne invită pe toţi la petrecerea de calificare dacă o vom lăsa mai uşor"

10-10-2009, 10:11 PM
Raţ: "Nea Mircea are rezultatele de partea lui, dar Răzvan vine tare din urmă"

Răzvan Raţ, fundaşul echipei naţionale, a vorbit despre viaţa din Ucraina, dar şi despre cea de la naţională.

"Sper să pot ajuta echipa şi să obţinem un rezultat pozitiv. Eu mă simt bine în Ucraina, nu pot să mă plîng. Am avut rezultate foarte bune la Şahtior. Echipa naţională este însă altceva, un club este diferit. Mie mi-a plăcut întotdeauna atmosfera de la naţională", a spus Răzvan Raţ la GSP TV.

» ...despre Răzvan şi Mircea Lucescu: "Nea Mircea are rezultatele de partea lui, dar Răzvan vine tare din urmă. Au stiluri diferite, dar Răzvan e mai modern"

10-10-2009, 11:23 PM
Miodrag Belodedici: "Nu ma voi supara daca Romania va bate sau va face egal"

Directorul centrelor de juniori din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, Miodrag Belodedici a declarat in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca echipa Romaniei isi va juca sansa in Serbia, indiferent de situatiile dintre cele doua nationale.

"Din pacate sunt singurul jucator care a castigat doua cupe ale campionilor cu echipe care poarta acelasi nume, Steaua. In aceasta seara sarbii trebuie neaparat sa castige, insa noi ne vom juca sansa si ne vom face jocul nostru. Lumea care m-a recunoscut, s-au aruncat asupra mea si m-au invitat prin televiziuni si radio. Nu ma voi supara daca Romania va bate sau va face egal. Trebuie sa facem un meci frumos si sa nu pierdem.", a declarat Miodrag Belodedici.

10-10-2009, 11:23 PM
Emerich Ienei: "Sper sa nu pierdem si sa nu cadem in urna a 3-a"

Fostul antrenor al Stelei, castigator al Cupei Campionilor Europeni in 1986, Emerich Ienei a declarat pentru Sport Total FM, ca Romania spera sa nu piarda in Serbia si sa nu coboare in urna a 3-a valorica. Fostul tehnician a comentat si cele spuse de patronul Stelei la adresa sa si a fostelor glorii ale Stelei.

"O sa fie un meci intre Serbia si Romania, nimic deosebit, doar un meci care conteaza pentru gazde. Speram sa nu iesim sifonati sau sa nu cadem in urna a 3-a. Lucescu jr este responsabil pentru ceea ce face si asta se va vedea in joc. Nu stiu carei echipe din Romania este la indemana sa castige Cupa Campionilor. Daca domnul Becali a spus ceea ce a spus este problema lui. Nu vreau sa comentez, insa sa-si vada de treaba lui si sa-si recastiga publicul. Publicul este acela care poate sa-ti propulseze echipa. Nu ma cobor la aceste declaratii si care nu cred ca au vreo baza. Nu se poate sa indepartezi de echipa fostii jucatori si spectatorii. Nu avem nimic de impartit cu domnul Becali. Sunt un om prea responsabil ca sa-l votez la presedintie.", a declarat Emerich Ienei.

10-11-2009, 01:28 AM
Si uite asa...ne-am mai facut de ras inca o data. Ne meritam soarta.

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
10-11-2009, 02:31 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-11-2009 02:31 PM de Sebi Raducu.)
Mutu şi Chivu vor rata meciul cu Feroe

Cristi Chivu va rata şi el meciul cu Insulele Feroe, fiind eliminar în minutul 85 al meciului cu Serbia. Căpitanul naţionalei a primit "roşu" direct, după ce l-a faultat pe Pantelici la un duel aerian.

Adrian Mutu a jucat în această seară pentru prima oară sub comanda lui Răzvan Lucescu. "Briliantul" a fost cel mai periculos om al României în prima parte a meciului, ratînd două ocazii foarte importante.

În minutul 32 al meciului, atacantul Fiorentinei a fost avertizat cu cartonaşul galben, deoarece a şutat în minge după fluierul arbitrului, fiind semnalizat în offside. Mutu va rata astfel următorul meci al naţionalei, cel de pe teren propriu cu Insulele Feroe.

Cu numai 10 minute înainte, Mutu a fost iertat de arbitrul central după ce l-a lovit cu cotul pe Nemanja Vidici, la un duel aerian. Fundaşul lui Manchester a sîngerat ca urmare a duelului şi a fost nevoie de intervenţia medicilor.

10-11-2009, 02:31 PM
Emerich Ienei: "Mi-e jenă să vorbesc despre fotbal acum"

Fostul selecţioner al României a vorbit despre înfrîngerea drastică din faţa Serbiei, scor 5-0, spunînd că înfrîngerea este una jenantă pentru selecţionata "tricolorilor".

"Sîrbii nu au jucat chiar atît de bine în seara asta, dar ne-au rupt pentru că au jucători foarte buni. Jocul lor colectiv nu a fost extraordinar. Mi-e puţin jenă de acest rezultat, o echipă naţională nu are voie să piardă aşa de grav. Mi-e şi ruşine să vorbesc acum de fotbal. Pînă la urmă nu am jucat nici cu Brazilia, nici cu Argentina", a spus Emeric Ienei la televiziunea Sportro.

10-11-2009, 02:35 PM
Cornel Dinu: "Maftei nu e jucător de naţională"

Fostul tehnician, acum administrator delegat al clubului Dinamo, Cornel Dinu, a comentat înfrîngerea suferită de România în preliminariile Campionatului Mondial din Afroca de Sud, 0-5 cu Serbia, spunînd că superioritatea jucătorilor lui Antici a fost evidentă.

"E o diferenţă mare de valoare între noi şi sîrbi. Campionatul nostru e la acelaşi nivel cu al lor, dar ei mai scot şi fotbalişti importanţi. Maftei nu e jucător de naţională. Mai sunt şi alte posturi deficitare, dar nici nu avem de unde să alegem. Răzvan Lucescu nu are prea multe să îşi reproşeze, acesta e nivelul nostru deocamdată. Din păcate, el este victima unei iresponsabilităţi a şefilor din fotbalul românesc, care nu dau mare importanţă formării de jucători", a spus Cornel Dinu la televiziunea Sportro

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut