Răzvan Raţ (nr. 26 - Şahtior Doneţk)
08-07-2009, 11:57 PM
|
|||
|
|||
Răzvan Raţ (nr. 26 - Şahtior Doneţk)
Discuţii şi informaţii de răţuşca naţionelei României, rătăcită într-o mină de aur din Doneţk...
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-08-2009, 01:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Răzvan Raţ (nr. 26 - Şahtior Doneţk)
Este lider pe partea stanga. Nu are rival la nationala. Nici la Sahtior nu are. As fii vrut sa il vad la Juventus sau Tottenham ca tot se specula in presa ca este dorit. Cred ca este mai bun decat Grosso.
CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!! |
|||
09-24-2009, 03:51 PM
|
|||
|
|||
Metalist Harkov-Şahtior Doneţk 1-1, într-un meci restant din etapa a 5-a
Formaţia pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul restant din etapa a 5-a, disputat miercuri, în deplasare, contra lui Metalist Harkov, informează site-ul oficial al grupării.
Şahtior a deschis scorul prin Kravcenko (9), iar gazdele au egalat prin Oleynik (17). Fundaşul român Răzvan Raţ a fost integralist la Şahtior şi a primit un cartonaş galben în minutul 25. După 7 etape, Şahtior este pe locul 2, cu 17 puncte, două mai puţin decât liderul Dinamo Kiev. Altfel, Şahtior va întâlni pe Dinamo Kiev în sferturile Cupei Ucrainei, la 28 octombrie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-28-2009, 03:52 PM
|
|||
|
|||
Şahtior Doneţk-Obolon Kiev 4-0, în etapa a 8-a
Şahtior Doneţk, cu Răzvan Raţ pe banca de rezerve, s-a impus, duminică, scor 4-0, pe teren propriu, în faţa grupării Obolon Kiev, într-un meci din etapa a 8-a, înaintea căruia Mircea Lucescu a primit titlul de cel mai bun antrenor al sezonului trecut din Ucraina.
Golurile trupei lui Mircea Lucescu au fost înscrise de Jadson (18-penalty), Ilsinho (34), Kobin (84) şi Willian (88). Internaţionalul român Răzvan Raţ a fost menajat la acest meci şi a rămas pe banca de rezerve. Înaintea partidei, Mircea Lucescu a fost răsplătit cu premiul de cel mai bun antrenor al sezonului trecut din Ucraina, în timp ce mijlocaşul lui Şahtior, Darijo Srna, a primit trofeul pentru cel mai bun jucător. În urma victoriei cu Obolon, Şahtior se menţine pe locul secund în clasament, cu 20 de puncte, fără niciun eşec şi cu un golaveraj de 22-6. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-19-2009, 04:22 PM
|
|||
|
|||
Şahtior-Karpati Lvov 5-1, în etapa a 10-a
Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a învins duminică, scor 5-1, pe Karpatî Lvov, într-un meci din etapa a 10-a a primei ligi de fotbal din Ucraina, informează site-ul oficial al clubului.
Golurile lui Şahtior au fost reuşite de Fernandinho (6-penalty, 58), Jadson (14-penalty), Adriano (77, 87), iar oaspeţii au înscris prin Golodiuk (68). Fundaşul român Răzvan Raţ a fost integralist la gazde. Şahtior ocupă locul 2 în campionat, cu 24 de puncte, cu patru mai puţin decât liderul Dinamo Kiev. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-23-2009, 06:15 PM
|
|||
|
|||
Raţ: "Îmi pare rău pentru rezultatele echipelor româneşti"
Fundaşul grupării Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, a declarat, vineri, că regretă rezultatele formaţiilor româneşti din etapa a treia a Ligii Europa deoarece şi-ar fi dorit ca toate cele patru să se califice în primăvara europeană, informează site-ul personal al fotbalistului.
"Îmi pare rău de echipele româneşti, chiar vroiam să mergem mai departe cu cât mai multe formaţii din România. E păcat pentru fotbalul de la noi, mai ales că se ratează o şansă mare de a acumula puncte importante în clasamentul UEFA", a spus Răzvan Raţ. Referitor la meciul câştigat de echipa sa în faţa formaţiei Toulouse, scor 4-0, Raţ a afirmat: "Am făcut un pas important pentru a ne realiza obiectivul în această fază a Ligii Europa, adică primul loc în Grupa J. Suntem foarte motivaţi şi acest lucru se vede în modul în care abordăm fiecare partidă. Îmi pare bine că în toate meciurile am înscris câte patru goluri şi n-am primit decât două în trei jocuri. Deocamdată, este prea devreme să ne bucurăm, mai ales că avem un drum lung de făcut, însă cred că am demonstrat că locul nostru era în Liga Campionilor". Şahtior a câştigat cu scorul de 4-0 partida cu Toulouse, din Grupa J a Ligii Campionilor, prin golurile reuşite de Fernandinho (7-penalty), Luiz Adriano (24, 56) şi Hubschman (38). Echipa ucraineană este liderul grupei, cu 9 puncte după 3 etape disputate. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-27-2009, 04:15 PM
|
|||
|
|||
Zakarpatia-Şahtior 1-1, în etapa a 11-a
Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat duminică, în deplasare, contra lui Zakarpatia, în etapa a 11-a din prima ligă, informează site-ul oficial al grupării.
Şahtior a deschis scorul prin Gai, în minutul 37, iar gazdele au egalat prin Trişovici (50). Fundaşul român Răzvan Raţ nu a fost în lotul grupării pregătite de Lucescu. După 11 etape, formaţia din Doneţk se menţine pe locul secund în campionat, cu 25 de puncte, 6 mai puţine decât liderul Dinamo Kiev. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-29-2009, 06:30 PM
|
|||
|
|||
Şahtior s-a calificat în semifinalele Cupei după ce a învins pe Dinamo Kiev, scor 2-0
Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a câştigat, miercuri, pe teren propriu, scor 2-0, partida cu rivala Dinamo Kiev, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Ucrainei, şi a obţinut accesul în penultimul act al competiţiei, informează site-ul oficial al clubului.
Gazdele au deschis scorul prin căpitanul Dario Srna (23), iar Fernandinho a majorat avantajul în minutul 90+3. La deţinătoarea Cupei UEFA, Răzvan Raţ a intrat pe teren în minutul 90, în timp ce la campioana Ucrainei, Tiberiu Ghioane a fost integralist. În urma acestui rezultat, Şahtior s-a calificat în semifinalele Cupei, întrecerea a cărei finalistă a fost în ediţia trecută. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 11:29 PM
|
|||
|
|||
Cernomoreţ Odesa-Şahtior Doneţk 0-1, într-o partidă din etapa a 12-a
Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a câştigat, duminică, scor 1-0, meciul disputat pe terenul lui Cernomoreţ Odesa, în etapa a 12-a din prima ligă ucraineană, şi s-a apropiat la patru puncte de liderul Dinamo Kiev, informează site-ul oficial al grupării.
Singurul gol al întâlnirii i-a aparţinut mijlocaşului brazilian Jadson (2). La oaspeţi, internaţionalul român Răzvan Raţ a evoluat pe întreaga durată a partidei şi a încasat un cartonaş galben în minutul 18. După primele 12 etape în campionatul Ucrainei, formaţia din Doneţk a acumulat 28 de puncte şi se menţine pe locul secund în clasament, la patru puncte în spatele rivalei Dinamo Kiev. Următorul meci al deţintătoarei trofeului Cupei UEFA va în compania formaţiei franceze Toulouse, programat joi, în etapa a 4-a din Grupa J a Ligii Europa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-24-2009, 07:47 PM
|
|||
|
|||
«Cine nu plăteşte, pleacă!»
După ce selecţionerul Răzvan Lucescu a anunţat noul regulament de ordine interioară, conform căruia jucătorii prinşi în oraş după miezul nopţii vor fi amendaţi cu 5.000 de euro, mulţi au declarat că acesta nu poate fi pus în practică, neavând de unde să se oprească jucătorilor aceşti bani. Răzvan Raţ a explicat, pentru Libertatea, de ce crede el că noua regulă poate avea succes.
Libertatea: Răzvan, în ultima vreme, scandalurile se ţin lanţ la echipa naţională. Crezi că se încearcă discreditarea lui Răzvan Lucescu? Răzvan Raţ: Se încearcă acreditarea ideii că la naţională sunt numai scandaluri. Nu sunt deloc de această părere. Indiferent cine a fost la echipa naţională, atmosfera la lot a fost întotdeauna foarte bună. Cazurile lui Mutu, Adrian Cristea, Săpunaru nu sunt totuşi exagerări... Nu ştiu cu ce a greşit Mutu! Era în timpul liber, mai erau trei zile până la meci, fiecare face ce vrea. Au fost atâtea cazuri de jucători străini prinşi la chefuri chiar în noaptea dinaintea unor partide şi a doua zi au fost cei mai buni de pe teren. Aduceţi-vă aminte de Riise şi Bellamy, care s-au îmbătat şi s-au bătut, iar după câteva zile au învins Barcelona pe "Camp Nou". De Săpunaru ce zici? E colegul meu şi poate sunt subiectiv, dar Cristi a fost provocat. Tu ce ai face dacă ai auzi: "Filmează-l, bă, pe ăla, că e băut". Normal că era mai bine dacă nu reacţiona, însă Cristi s-a enervat pe bună dreptate. Pot fi aplicate sancţiunile din noul regulament de ordine interioară? Am văzut că toată lumea îşi dă cu părerea pe marginea acestui subiect. Problema este pusă fals: vezi Doamne, nu are Răzvan de unde să ne oprească banii în caz de amendă. Jucătorii vor plăti, pentru că altfel nu vor mai fi convocaţi. Cine nu plăteşte pleacă. S-ar transfera doar la granzii din Occident Răzvan Raţ a vorbit şi despre situaţia lui la Şahtior Doneţk. "Eu mai am încă doi ani şi jumătate de contract şi mă simt foarte bine aici. Sunt de şapte ani la Doneţk şi aş încerca o experienţă în alt campionat, dar numai la o echipă de nivelul lui Şahtior", a declarat Raţ. Adi Mutu nu este indispensabil Răzvan Raţ este de părere că se face prea mult caz de situaţia lui Adrian Mutu (foto): "Este problema selecţionerului dacă îl va mai chema pe Mutu la naţională. Adi este un jucător valoros, indiscutabil acest lucru, dar ceea ce vreau eu să zic este că nici un fotbalist nu este indispensabil. Nu moare nimeni dacă nu mai vine Mutu sau Raţ, sau ştiu eu cine la naţională". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut